#wonderfulmusic

#已发帖 7187
One can dream 💭 #wish #hippies #yoga #weed #marijuana #wonderfulmusic #redosociety #bobmarley 🌈🍃🔥💨✌🏼
One can dream 💭 #wish #hippies #yoga #weed #marijuana #wonderfulmusic #redosociety #bobmarley 🌈🍃🔥💨✌🏼
Ihsan bunga - Karena aku lelaki
Felix cover 🔥🔥🔥
Laki bnget suaramu bang @felixian.id ,buat para felixian jangan lupa support dan follow terus yah link kami ada di bio 👆👆.
.
.
.
#felixcover #felixianindonesia  #instagrammusikcover
#igmusikcover
#felixianfans #felixianbarru 
#musikcover #musikindonesia 
#laguhits #coverlagu #instacover 
#coverlaguindonesia #instagram 
#instastory #instagood #likeforlikes 
#likeforlike #barru #keren #lfl #ihsan #karenaakulelaki #guitar #guitarcover #guitarist #laki #bunga #coverkeren #wonderfulmusic #songs
THE SLOW SHOW 🖤

#theslowshow #wonderfulmusic #love
THE SLOW SHOW 🖤 #theslowshow #wonderfulmusic #love
Dimitri Shostakovich - Waltz No2 
#shostakovichwaltz2 #wonderfulmusic
Dimitri Shostakovich - Waltz No2 #shostakovichwaltz2 #wonderfulmusic
Repitioner på gång i @louisdegeer med @norrkopingsymph inför Mozarts c-mollmässa❤️ Love this piece! 😘🎼🎶#mozart #wolfgangamadeusmozart #cminormass #cmollmässa #norrköpingssymfoniorkester #soprano #etincarnatusest #constanze #wonderfulmusic
12 октября в клубе GLASTONBERRY был день всеобщего позитива и магического фолка!✨🎻😊🎤🔥 Мне удалось попасть выступление группы Оля и Домовые, да и к тому же гостями была замечательный коллектив - Агидель!🎆😃🎉 Вечер открыли разнообразные поэты,потом я насладился песнями дорогих гостей из града Владимира,а уж после прелестная Оля с группой презентовали свой новый альбом," Диковина "! Было очень тепло,душевно и волшебно,песни лились рекой и обьединяли собравшихся,за что всем выступавшим большое и душевное спасибо!🙏☺🎶 Мало того,во втором зале того же клуба группа  Калевала отмечала свой день рождения,так что под конец я заскочил и к ним на пяток песен😇 Вобщем везде поспел - как музыкой и позитивом наполниться,так и сфотографироваться и пообщаться с дорогими мне музыкантами☝😉👍
#оляИдомовые #Агидель #Калевала #Glastonberry #Фолк ##RussianFolk #WonderfulMusic
12 октября в клубе GLASTONBERRY был день всеобщего позитива и магического фолка!✨🎻😊🎤🔥 Мне удалось попасть выступление группы Оля и Домовые, да и к тому же гостями была замечательный коллектив - Агидель!🎆😃🎉 Вечер открыли разнообразные поэты,потом я насладился песнями дорогих гостей из града Владимира,а уж после прелестная Оля с группой презентовали свой новый альбом," Диковина "! Было очень тепло,душевно и волшебно,песни лились рекой и обьединяли собравшихся,за что всем выступавшим большое и душевное спасибо!🙏☺🎶 Мало того,во втором зале того же клуба группа Калевала отмечала свой день рождения,так что под конец я заскочил и к ним на пяток песен😇 Вобщем везде поспел - как музыкой и позитивом наполниться,так и сфотографироваться и пообщаться с дорогими мне музыкантами☝😉👍 #оляИдомовые #Агидель #Калевала #Glastonberry #Фолк ##RussianFolk #WonderfulMusic
Is This Love - Whitesnake (Guitar Solo). #whitesnake #fenderstratocaster #superstrat #rock80s #fender
Is This Love - Whitesnake (Guitar Solo). #whitesnake #fenderstratocaster #superstrat #rock80s #fender
Cloudy Sunday morning, right time for these beautiful new piece of music from Lisa Gerrard.

#sundaymorning #nowspinning @roonlabs #lisagerrard #wonderfulmusic #dominikwania
Cloudy Sunday morning, right time for these beautiful new piece of music from Lisa Gerrard. #sundaymorning #nowspinning @roonlabs #lisagerrard #wonderfulmusic #dominikwania
Loop it!
.
@500yearfloodmusic ’s single “Granada” drops tomorrow on all platforms!! Last chance to be a part of our giveaway and join my Whatsapp guitar group for one month! DM and I’ll send you the instructions.
.
.
.
.
.
.
.
.
#loop #loopstation #guitarlines #licks #lessons #guitar #groove #funk #blues #bradpaisley #fendercustomshop #jazz #fusion #universityofrock #pickupjazz #pickup #guitars #talentedmusicians #showguitars #guitarsdaily #bestpickupjazz #guitarscorner #musicianstoday #dailymusicians #brilliantmusicians #wonderfulmusicians #wonderfulmusic #talentedplayerz #fender @fender
Loop it! . @500yearfloodmusic ’s single “Granada” drops tomorrow on all platforms!! Last chance to be a part of our giveaway and join my Whatsapp guitar group for one month! DM and I’ll send you the instructions. . . . . . . . . #loop #loopstation #guitarlines #licks #lessons #guitar #groove #funk #blues #bradpaisley #fendercustomshop #jazz #fusion #universityofrock #pickupjazz #pickup #guitars #talentedmusicians #showguitars #guitarsdaily #bestpickupjazz #guitarscorner #musicianstoday #dailymusicians #brilliantmusicians #wonderfulmusicians #wonderfulmusic #talentedplayerz #fender @fender
Sempre un piacere!
#sanremo #oboists #oboelife #brahms #Schumann #wonderfulmusic #musicians
Amazing things happening @Oakridge_SS #crosscountry #football @SrOakridge  #wonderfulmusic I was just serenaded by some of the students @oakridge_music practicing for the Remembrance Day Ceremony 🎶🤙🤗 #Talented #skills #Thankful #Inspiring
Amazing things happening @Oakridge_SS #crosscountry #football @SrOakridge #wonderfulmusic I was just serenaded by some of the students @oakridge_music practicing for the Remembrance Day Ceremony 🎶🤙🤗 #Talented #skills #Thankful #Inspiring
Finally found my true love; dubstep and music festivals. ❤️🎶
.
.
Wakaan was such an amazing festival and I am lucky to have experienced it was such wonderful people. ✨
.
.
Thank you @liquidstranger and @wakaanfest for throwing such a great festival. 🔥
.
.
#wakaan #wakaanfest #liquidstranger #ls #limitededitionjersey #festivalseason #mulberrymountain #arkansas #catchmeonthemountain #thatsky #beautifulsunset #festyseason #ravegirl #dubstep #peace #thosemountains #flyhigh #happygirl #lovinglife #happiness #musicisthedrug #smiles #wonderfulmusic #wonderfulpeople #letsgoagain #paintedsky #untilnexttime 🌄
Finally found my true love; dubstep and music festivals. ❤️🎶 . . Wakaan was such an amazing festival and I am lucky to have experienced it was such wonderful people. ✨ . . Thank you @liquidstranger and @wakaanfest for throwing such a great festival. 🔥 . . #wakaan #wakaanfest #liquidstranger #ls #limitededitionjersey #festivalseason #mulberrymountain #arkansas #catchmeonthemountain #thatsky #beautifulsunset #festyseason #ravegirl #dubstep #peace #thosemountains #flyhigh #happygirl #lovinglife #happiness #musicisthedrug #smiles #wonderfulmusic #wonderfulpeople #letsgoagain #paintedsky #untilnexttime 🌄
Lippen schweigen - wonderful video from the concert in Hamburg 28/09/2019 🌹🌹🌹
#Repost @gabriela_w.hamburg
・・・
Angela Gheorghiu ❤️🌹❤️ in Hamburg last week, absolutely fabulous as always 💖, a love song in German 💗 (me thinking of my sweetheart 😘, in Tokyo at the time), and a #concert evening of pure magic 🌸🦄💞! @angelagheorghiu_official @piotrbeczala #ciprianteodorascu #angelagheorghiu #opera #operalover #instaopera #diva #piotrbeczala #hamburg #elbphilharmonie #elbphilarmoniehamburg #soprano #primadonna #lippenschweigen #franzlehár #franzlehar #lehar #dielustigewitwe #themerrywidow #operalovers #operafan #operaaddict #classicalmusic #operamusic #instaconcert #instaclassical #wonderfulmusic #dance
Lippen schweigen - wonderful video from the concert in Hamburg 28/09/2019 🌹🌹🌹 #Repost @gabriela_w.hamburg ・・・ Angela Gheorghiu ❤️🌹❤️ in Hamburg last week, absolutely fabulous as always 💖, a love song in German 💗 (me thinking of my sweetheart 😘, in Tokyo at the time), and a #concert evening of pure magic 🌸🦄💞! @angelagheorghiu_official @piotrbeczala #ciprianteodorascu #angelagheorghiu #opera #operalover #instaopera #diva #piotrbeczala #hamburg #elbphilharmonie #elbphilarmoniehamburg #soprano #primadonna #lippenschweigen #franzlehár #franzlehar #lehar #dielustigewitwe #themerrywidow #operalovers #operafan #operaaddict #classicalmusic #operamusic #instaconcert #instaclassical #wonderfulmusic #dance
The title of #primal episode 1 by @genndy_tartakovsky pays homage to #robertehoward (Spear and Fang...), while the main character himself does look like #conan the barbarian a bit. Gore, tragedy, beasts and primal fear (but also tender hearts) is what this already iconic stoneage pulpfest is made of. Danger lurks everywhere in a wild, merciless fantasy world gloriously brought to life with mind-blowing visuals: thank you @adultswim - the ghost of #frankfrazetta and the children of @ralph_bakshi will thank you too. And thank you Genndy of course, for bringing us back to the epic times when the astonishing, tension-filled silence of a short #starwarsclonewars or #samuraijack episode would strike our young minds and souls with a premature taste of true and uncompromising cinema. 
#series #primitivesurvival #pulp #adultanimation #generational #dinosaurs #spearandfang #tragedy #fighting #wonderfulmusic #rippingdinojaws
The title of #primal episode 1 by @genndy_tartakovsky pays homage to #robertehoward (Spear and Fang...), while the main character himself does look like #conan the barbarian a bit. Gore, tragedy, beasts and primal fear (but also tender hearts) is what this already iconic stoneage pulpfest is made of. Danger lurks everywhere in a wild, merciless fantasy world gloriously brought to life with mind-blowing visuals: thank you @adultswim - the ghost of #frankfrazetta and the children of @ralph_bakshi will thank you too. And thank you Genndy of course, for bringing us back to the epic times when the astonishing, tension-filled silence of a short #starwarsclonewars or #samuraijack episode would strike our young minds and souls with a premature taste of true and uncompromising cinema. #series #primitivesurvival #pulp #adultanimation #generational #dinosaurs #spearandfang #tragedy #fighting #wonderfulmusic #rippingdinojaws
Listening to Cream's Disraeli Gears today, in memory of Ginger Baker and also of one of my top three favorite bassist/singers, Jack Bruce. I hope your both laying down some killer grooves right now.
#GingerBaker #Cream #JackBruce #restinpeace #wonderfulmusic
Listening to Cream's Disraeli Gears today, in memory of Ginger Baker and also of one of my top three favorite bassist/singers, Jack Bruce. I hope your both laying down some killer grooves right now. #GingerBaker #Cream #JackBruce #restinpeace #wonderfulmusic
Starting the rehearsals for Maria Stuarda tonight. Singing Anna... small roll but wonderfull music.
Looking forward 😍🔥@landestheater_niederbayern
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#reinhild_gerlinde #opera #mariastuarda #excited😍 #wonderfulmusic #donizetti #belcanto #scores #musicscore #vocalscore #passau #niederbayern #theaterliebe #theatre #passausinger #singersofpassau #salzburgsinger #salzburgerin #sängerin #nochmezzo #mezzosoprano #heuteinpassau #reinhildbuchmayer
... baru aja selesai nonton konser seorang temen smp, yang dari dulu saat smp memang udah jago banget nyanyi,  ketemu terakhir ya pas lulusan smp, jadi kira2 hampir 30 tahun ga ketemu, lalu hari ini bisa menikmati hasil karyanya langsung bareng @arieyodi. udah gitu bisa ketemu rio. selama ini kan hanya lihat kiprahnya sebagai musisi dan penyanyi di layar kaca. ya ampun seneng banget, proud of you @riosilaen and your choir @voice.ofindonesia for the great concert! 👍👍 ...
.
... teriring doa juga semoga sukses buat filmnya:  surga di bawah langit ~ an upcoming film featuring @riosilaen & @voice.ofindonesia - yang In sya Allah akan release tahun depan. sebuah film ide ceritanya rio sendiri yang buat yaitu tentang lingkungan, kemiskinan, pekerja anak, daur ulang sampah. film ini dipersembahkan untuk anak-anak negeri dan bangsa Indonesia. so wajib ditonton!  ehmm colek @arieyodi, nobar kita tahun depan 😉 ...
.
#temensmp #friendship #concert #riosilaenchoir #voiceofindonesia #greatmusic #wonderfulmusic #musicconcert #tributetoholywood #surgadibawahlangit

Thank you @dewi.adis
... baru aja selesai nonton konser seorang temen smp, yang dari dulu saat smp memang udah jago banget nyanyi, ketemu terakhir ya pas lulusan smp, jadi kira2 hampir 30 tahun ga ketemu, lalu hari ini bisa menikmati hasil karyanya langsung bareng @arieyodi. udah gitu bisa ketemu rio. selama ini kan hanya lihat kiprahnya sebagai musisi dan penyanyi di layar kaca. ya ampun seneng banget, proud of you @riosilaen and your choir @voice.ofindonesia for the great concert! 👍👍 ... . ... teriring doa juga semoga sukses buat filmnya: surga di bawah langit ~ an upcoming film featuring @riosilaen & @voice.ofindonesia - yang In sya Allah akan release tahun depan. sebuah film ide ceritanya rio sendiri yang buat yaitu tentang lingkungan, kemiskinan, pekerja anak, daur ulang sampah. film ini dipersembahkan untuk anak-anak negeri dan bangsa Indonesia. so wajib ditonton! ehmm colek @arieyodi, nobar kita tahun depan 😉 ... . #temensmp #friendship #concert #riosilaenchoir #voiceofindonesia #greatmusic #wonderfulmusic #musicconcert #tributetoholywood #surgadibawahlangit Thank you @dewi.adis
Основано на постановке прекрасного хореографа Элеоноры из города Красный Кут. Вдохновение, отпечатавшееся в моей памяти в 15-летнем возрасте, воплотилось в моей собственной постановке более 10 лет спустя.

#libigrimm #poleart #inspiration #danceart #wonderfulmusic #contemporary #polechoreo #околопилоннаяхореография #чувственныйтанец #волшебнаямузыка #контемп #вдохновение
Основано на постановке прекрасного хореографа Элеоноры из города Красный Кут. Вдохновение, отпечатавшееся в моей памяти в 15-летнем возрасте, воплотилось в моей собственной постановке более 10 лет спустя. #libigrimm #poleart #inspiration #danceart #wonderfulmusic #contemporary #polechoreo #околопилоннаяхореография #чувственныйтанец #волшебнаямузыка #контемп #вдохновение
... baru aja selesai nonton konser seorang temen smp, yang dari dulu saat smp memang udah jago banget nyanyi,  ketemu terakhir ya pas lulusan smp, jadi kira2 hampir 30 tahun ga ketemu, lalu hari ini bisa menikmati hasil karyanya langsung bareng @arieyodi. udah gitu bisa ketemu rio. selama ini kan hanya lihat kiprahnya sebagai musisi dan penyanyi di layar kaca. ya ampun seneng banget, proud of you @riosilaen and your choir @voice.ofindonesia for the great concert! 👍👍 ...
.
... teriring doa juga semoga sukses buat filmnya:  surga di bawah langit ~ an upcoming film featuring @riosilaen & @voice.ofindonesia - yang In sya Allah akan release tahun depan. sebuah film ide ceritanya rio sendiri yang buat yaitu tentang lingkungan, kemiskinan, pekerja anak, daur ulang sampah. film ini dipersembahkan untuk anak-anak negeri dan bangsa Indonesia. so wajib ditonton!  ehmm colek @arieyodi, nobar kita tahun depan 😉 ...
.
#temensmp #friendship #concert #riosilaenchoir #voiceofindonesia #greatmusic #wonderfulmusic #musicconcert #tributetoholywood #surgadibawahlangit
... baru aja selesai nonton konser seorang temen smp, yang dari dulu saat smp memang udah jago banget nyanyi, ketemu terakhir ya pas lulusan smp, jadi kira2 hampir 30 tahun ga ketemu, lalu hari ini bisa menikmati hasil karyanya langsung bareng @arieyodi. udah gitu bisa ketemu rio. selama ini kan hanya lihat kiprahnya sebagai musisi dan penyanyi di layar kaca. ya ampun seneng banget, proud of you @riosilaen and your choir @voice.ofindonesia for the great concert! 👍👍 ... . ... teriring doa juga semoga sukses buat filmnya: surga di bawah langit ~ an upcoming film featuring @riosilaen & @voice.ofindonesia - yang In sya Allah akan release tahun depan. sebuah film ide ceritanya rio sendiri yang buat yaitu tentang lingkungan, kemiskinan, pekerja anak, daur ulang sampah. film ini dipersembahkan untuk anak-anak negeri dan bangsa Indonesia. so wajib ditonton! ehmm colek @arieyodi, nobar kita tahun depan 😉 ... . #temensmp #friendship #concert #riosilaenchoir #voiceofindonesia #greatmusic #wonderfulmusic #musicconcert #tributetoholywood #surgadibawahlangit
Pedacito de #summertime interpretada por @karenchurba 🌄☀️
.
.
Si sos amante del jazz y de la música norteamericana del siglo pasado, podes acercarte con el piano a esta música maravillosa!
.
.
Todavía hay cupo!
.
#alumnadepiano #clasesdepiano #gershwin #wonderfulmusic #pianostudents #piano🎹 #pianoarrengement
Pedacito de #summertime interpretada por @karenchurba 🌄☀️ . . Si sos amante del jazz y de la música norteamericana del siglo pasado, podes acercarte con el piano a esta música maravillosa! . . Todavía hay cupo! . #alumnadepiano #clasesdepiano #gershwin #wonderfulmusic #pianostudents #piano🎹 #pianoarrengement
#alicemüzikali #zorlu performans wonderland #wonderfulmusic #bridgestone #lifemusic  #october /19
Listening wonderful music 🎶✨ #musicislife #music #cello #cellist #violoncello #wonderfulmusic #listeningmusic🎧 #me
Blues in G.
Blues in G.
Inuendo de Queen versionando y levenente reducido para guitarra sola
Inuendo de Queen versionando y levenente reducido para guitarra sola
Download index side qrcode