#stayhealthy

#已发帖 4088820
My darling niece... #Stayathome #stayhealthy #alliswell 💕💕💕💐💕💕💕 #tashidingdiaries
My darling niece... #Stayathome #stayhealthy #alliswell 💕💕💕💐💕💕💕 #tashidingdiaries
HINO500 Series CARGO
FG 235 ( 4X2 / 6 roda)  dengan pilihan wheelbase beragam mulai dari pendek,sedang,hingga panjang 
TAM CARGO dari cabang sampai maroke 😍😍😍 RAJANYA CARGO EKPEDISI 
JALAN LINTAS yang dilengkapin dengan suspensi yang lembut dan kuat sangat sesuai untuk membawa barang yang mudah rusak dan desain rangka berkuakitas tinggi dan bentuk yg optimal sehingga lebih kuat dan tahan lama.Drive Your Business Easier

Tunggu apalgi hubungin langsung sales counter HINO .💃 RUT MEYONA NAPITUPULU
. 📲 0821 6748 4201 ⁣⁣⁣⁣ TAM CARGO saja berani pakai HINO smpai ratusan unit,kenp kamu tidak berani? 
Situs web,alamat dealer HINO MEDAN
 CEK BIO ⬆️
.
.
HINO YOUR BUSINESS SOLUTION⁣⁣
⁣⁣
HINO PAKARNYA BUS DAN TRUK⁣⁣
⁣⁣
HINO HANDAL DISEGALA BIDANG

HINO PASTI UNTUNGNYA .
.
.
. ⁣#hinoindonesia #truck  #cargo⁣⁣⁣⁣⁣ #dumptruck ⁣⁣⁣⁣⁣ #hinobusindonesia⁣⁣⁣⁣⁣ #angkutanbarang⁣⁣⁣⁣ #hinoranger ⁣⁣⁣⁣⁣
#hinotruckindonesia #hinotractor⁣⁣ #hinodumptruck⁣ #industri⁣⁣ #trukmaniaindonesia #truck⁣⁣
#industri ⁣⁣#batubara ⁣⁣ #trucking⁣ 
#dirumahaja #hinomedan
#ipcn #hinoindonesia
#hinoid #hinotruck
#hino500 #hino300
#hinoprofia #hino700 #truckmania 
#truckindonesia 
#truckmaniaindonesia 
#truckhino #hinolohanindonesia
#stayhealthy
HINO500 Series CARGO FG 235 ( 4X2 / 6 roda) dengan pilihan wheelbase beragam mulai dari pendek,sedang,hingga panjang TAM CARGO dari cabang sampai maroke 😍😍😍 RAJANYA CARGO EKPEDISI JALAN LINTAS yang dilengkapin dengan suspensi yang lembut dan kuat sangat sesuai untuk membawa barang yang mudah rusak dan desain rangka berkuakitas tinggi dan bentuk yg optimal sehingga lebih kuat dan tahan lama.Drive Your Business Easier Tunggu apalgi hubungin langsung sales counter HINO .💃 RUT MEYONA NAPITUPULU . 📲 0821 6748 4201 ⁣⁣⁣⁣ TAM CARGO saja berani pakai HINO smpai ratusan unit,kenp kamu tidak berani? Situs web,alamat dealer HINO MEDAN CEK BIO ⬆️ . . HINO YOUR BUSINESS SOLUTION⁣⁣ ⁣⁣ HINO PAKARNYA BUS DAN TRUK⁣⁣ ⁣⁣ HINO HANDAL DISEGALA BIDANG HINO PASTI UNTUNGNYA . . . . ⁣#hinoindonesia #truck  #cargo⁣⁣⁣⁣⁣ #dumptruck ⁣⁣⁣⁣⁣ #hinobusindonesia⁣⁣⁣⁣⁣ #angkutanbarang⁣⁣⁣⁣ #hinoranger ⁣⁣⁣⁣⁣ #hinotruckindonesia #hinotractor⁣⁣ #hinodumptruck⁣ #industri⁣⁣ #trukmaniaindonesia #truck⁣⁣ #industri ⁣⁣#batubara ⁣⁣ #trucking⁣  #dirumahaja #hinomedan #ipcn #hinoindonesia #hinoid #hinotruck #hino500 #hino300 #hinoprofia #hino700 #truckmania  #truckindonesia  #truckmaniaindonesia  #truckhino #hinolohanindonesia #stayhealthy
Do you want to know how I deal with stress?  Plain and simple...I laugh. I laugh every chance I get and it always makes me feel better.  So maybe we should give ourselves a break, have a good laugh and see if we feel better afterwards.
-
Stay safe, safe home and stay positive! -
-
#laughteristhebestmedicine #laugh #laughter #laughterisgoodforthesoul #laughtertherapy #smile #smilemore #smileandbehappy #timetolaugh #positivevibes #positivity #energy #energyiseverything #instagood #instadaily #insta #instagram #instamood #grayhairandtattoos #silverandinked #stayhome #staythefuckhome #stayhealthy #staysafe #inked #over50 #over50tattoo #quarantine #beatthevirus #quarantinelife
Do you want to know how I deal with stress? Plain and simple...I laugh. I laugh every chance I get and it always makes me feel better. So maybe we should give ourselves a break, have a good laugh and see if we feel better afterwards. - Stay safe, safe home and stay positive! - - #laughteristhebestmedicine #laugh #laughter #laughterisgoodforthesoul #laughtertherapy #smile #smilemore #smileandbehappy #timetolaugh #positivevibes #positivity #energy #energyiseverything #instagood #instadaily #insta #instagram #instamood #grayhairandtattoos #silverandinked #stayhome #staythefuckhome #stayhealthy #staysafe #inked #over50 #over50tattoo #quarantine #beatthevirus #quarantinelife
My family had Hawaiian Haystacks tonight!!!!! Tons of fruit, vegetables, and protein!! Definitely my favorite meal. Stay healthy out there! #futp60contest #fuelgreatness #fuelgreatness #stayhealthy #besafeoutthere #fuelgreatnesscompetition #futp60contest
My family had Hawaiian Haystacks tonight!!!!! Tons of fruit, vegetables, and protein!! Definitely my favorite meal. Stay healthy out there! #futp60contest #fuelgreatness #fuelgreatness #stayhealthy #besafeoutthere #fuelgreatnesscompetition #futp60contest
ELRAH EXCLUSIVE @elrahexclusive⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
• 𝐁𝐀𝐉𝐔 𝐌𝐀𝐋𝐀𝐘𝐔 𝐆𝐄𝐍𝐓𝐋𝐄𝐌𝐀𝐍 𝐋𝐔𝐗𝐄 •⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
WOW !! Koleksi BAJU MALAYU GENTLEMAN LUXE kali ni ,memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan ,dengan cutting yang slim fit membuatkan si jejaka bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang , Terdapat juga butang dan pin exclusive yg dibuat khas utk anda semua. Jom cepat cepat grab !! stock limited!!⁣⁣⁣⁣⁣
. ⁣⁣⁣⁣⁣
Material : GRAZIANO SILKY CREPE⁣⁣⁣⁣⁣
Size : XS, S, M, L, XL⁣⁣⁣⁣⁣
Price : 𝐑𝐌𝟏𝟑𝟎 (Normal price : RM249) ⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
*FREE EXCLUSIVE BUTANG ELRAH ✨⁣⁣⁣⁣⁣
*FREE HANDKERCHIEF ✨⁣⁣⁣⁣⁣
*FREE PIN ELRAH (LIMITED EDITION) ✨⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#elrah #elrahlovers #elrahmalaysia #kurtaelrah #kurtamoden #bajumelayu #bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #elrahsale #bajuraya #jubahelrah #jubahmoden #jubahlelaki #jubahraya #rayasakan #elrahexclusive #teamelrah #elrahexclusivekelantan #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahbangi #elrahindonesia #2020 #stayhome #staysafe #stayhealthy #savelives
ELRAH EXCLUSIVE @elrahexclusive⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ • 𝐁𝐀𝐉𝐔 𝐌𝐀𝐋𝐀𝐘𝐔 𝐆𝐄𝐍𝐓𝐋𝐄𝐌𝐀𝐍 𝐋𝐔𝐗𝐄 •⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ WOW !! Koleksi BAJU MALAYU GENTLEMAN LUXE kali ni ,memang sesuai sangat dipakai masa hari nikah dan hari perayaan ,dengan cutting yang slim fit membuatkan si jejaka bertambah kacakkkk dan cair semua yang memandang , Terdapat juga butang dan pin exclusive yg dibuat khas utk anda semua. Jom cepat cepat grab !! stock limited!!⁣⁣⁣⁣⁣ . ⁣⁣⁣⁣⁣ Material : GRAZIANO SILKY CREPE⁣⁣⁣⁣⁣ Size : XS, S, M, L, XL⁣⁣⁣⁣⁣ Price : 𝐑𝐌𝟏𝟑𝟎 (Normal price : RM249) ⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣ *FREE EXCLUSIVE BUTANG ELRAH ✨⁣⁣⁣⁣⁣ *FREE HANDKERCHIEF ✨⁣⁣⁣⁣⁣ *FREE PIN ELRAH (LIMITED EDITION) ✨⁣⁣⁣⁣⁣ •⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ #elrah #elrahlovers #elrahmalaysia #kurtaelrah #kurtamoden #bajumelayu #bajumelayuelrah #bajumelayuslimfit #elrahsale #bajuraya #jubahelrah #jubahmoden #jubahlelaki #jubahraya #rayasakan #elrahexclusive #teamelrah #elrahexclusivekelantan #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahbangi #elrahindonesia #2020 #stayhome #staysafe #stayhealthy #savelives
Who knew my first sewing project would be a mask? 😷 It might not be super effective protection but I sure learned a lot about hand sewing #stayhome #stayhealthy #sewing #sewistsofinstagram #co
Who knew my first sewing project would be a mask? 😷 It might not be super effective protection but I sure learned a lot about hand sewing #stayhome #stayhealthy #sewing #sewistsofinstagram #co
Sharing with you my favourite dishes, it’s simple and healthy, hope you all enjoy watching. 💕 
#stayhome #stayhomestaysafe #stayhealthy 
#missuniverse2020 #tnmum20
Sharing with you my favourite dishes, it’s simple and healthy, hope you all enjoy watching. 💕 #stayhome #stayhomestaysafe #stayhealthy #missuniverse2020 #tnmum20
Worry you can't go shopping while you're doing #DiRumahAja? Get your fresh food and other groceries at @serehsupermarket. They are available for online shopping from home and they also provide free delivery services (max. 5 kilometers from Samasta Jimbaran) by contacting 0819-3638-6039.
-
Samasta Lifestyle Village
Jalan Wanagiri No. 1, Kuta Selatan, Bali. www.samastabali.com
(0361) 4468600
-
#samastabali #samastajimbaran #dirumahaja #stayathome #stayhealthy #workfromhome #supermarketbali #serehsupermarket #jagajarak
Worry you can't go shopping while you're doing #DiRumahAja? Get your fresh food and other groceries at @serehsupermarket. They are available for online shopping from home and they also provide free delivery services (max. 5 kilometers from Samasta Jimbaran) by contacting 0819-3638-6039. - Samasta Lifestyle Village Jalan Wanagiri No. 1, Kuta Selatan, Bali. www.samastabali.com (0361) 4468600 - #samastabali #samastajimbaran #dirumahaja #stayathome #stayhealthy #workfromhome #supermarketbali #serehsupermarket #jagajarak
#stayhome #stayhealthy #staysafe 🌳🌞
Reach optimum performance levels and improve immunity with uninterrupted sleep for 7-8 hours daily.

Stay tuned for more updates.
Connect on 086929 33999!

#IronHousePremiumWellness #ImmuneSystemBoosting #ImmuneSystemBoost #ImmuneSystemHealth #VitaminC #HealthyLiving #BoostImmunity #Immunity #StayHealthy #GetFit
Reach optimum performance levels and improve immunity with uninterrupted sleep for 7-8 hours daily. Stay tuned for more updates. Connect on 086929 33999! #IronHousePremiumWellness #ImmuneSystemBoosting #ImmuneSystemBoost #ImmuneSystemHealth #VitaminC #HealthyLiving #BoostImmunity #Immunity #StayHealthy #GetFit
When screen recording for your elders goes wrong....🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️😂😂😂
.
.
.
#fuck #shameless #smh #trouble #mom #aunt #stayhome #stayhealthy #staysafe #stay #stayathome #instagood #instadaily #instagram #instamood #instafunny #instafunny
When screen recording for your elders goes wrong....🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️😂😂😂 . . . #fuck #shameless #smh #trouble #mom #aunt #stayhome #stayhealthy #staysafe #stay #stayathome #instagood #instadaily #instagram #instamood #instafunny #instafunny
White...
.
#white 
#flowers 
#yyj 
#oakbay 
#spring 
#bahar 
#stayhealthy 
#yyjgardens
Be Kongtastic! #stayhome #stayhealthy Laughter is good medicine! Get ready to watch our comedy webseries “The Kong Show on TV!” on YouTube
Be Kongtastic! #stayhome #stayhealthy Laughter is good medicine! Get ready to watch our comedy webseries “The Kong Show on TV!” on YouTube
Sedihnya kita bila tak dapat SOLAT JUMAAT berjemaah di masjid. Mari lah kita doa bersama supaya virus COVID19 ni segera pulih dan hilang dari semua saudara mara islam kita. .
Sedekah Al-Fatihah kepada saudara islam kita yang telah syahid melawan penyakit yang melanda kita sekarang. Allahu. Moga Allah ampunkan dosa-dosa kita dan sentiasa rahmati perjalanan hidup kita.

#stayhome #stayathome #stayhealthy #staysafe #staystrong #staypositive #stayadventurous #covid #covidkindness #covid19 #igreviewmalaysia #igreview #igreviewmurah #igdaily #igers #igtravel #instagood #igfashion #inspirationalquotes 
#blackbirdfashion_ #bajumelayu2020 #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajumelayuslimfit #bajumelayumodern #bajumelayuraya #bajumelayumalaysia #bajumelayutelukbelanga #bajumelayutrending #bajumelayuslimfit2020
Sedihnya kita bila tak dapat SOLAT JUMAAT berjemaah di masjid. Mari lah kita doa bersama supaya virus COVID19 ni segera pulih dan hilang dari semua saudara mara islam kita. . Sedekah Al-Fatihah kepada saudara islam kita yang telah syahid melawan penyakit yang melanda kita sekarang. Allahu. Moga Allah ampunkan dosa-dosa kita dan sentiasa rahmati perjalanan hidup kita. #stayhome #stayathome #stayhealthy #staysafe #staystrong #staypositive #stayadventurous #covid #covidkindness #covid19 #igreviewmalaysia #igreview #igreviewmurah #igdaily #igers #igtravel #instagood #igfashion #inspirationalquotes #blackbirdfashion_ #bajumelayu2020 #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajumelayuslimfit #bajumelayumodern #bajumelayuraya #bajumelayumalaysia #bajumelayutelukbelanga #bajumelayutrending #bajumelayuslimfit2020
Assalamualaikum. 
Istighfar/Doa Nabi Yunus AS ketika di dalam perut ikan Nun. Mudah & so mple jer utk dihafal & amalkan.
.
.

Doa ini dirakam oleh Allah SWT di dalam al-Qur’an:
.
. 
Firman Allah SWT: .
لَّا إِلَـٰهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
.
.

Maksudnya: “Sesungguhnya tiada Tuhan (yang dapat menolong) melainkan Engkau (ya Allah)! Maha Suci Engkau! Sesungguhnya aku adalah daripada orang-orang yang menganiaya diri sendiri”. [al-Anbiya’:87] 
Ni ade cerita kisqh Nabi Yunus ditelan ikan paus.
.
.
Dalam tafsir Ibn Kathir ada menceritakan kisah bagaimana Nabi Yunus AS ditelan oleh ikan paus. Nabi Yunus AS telah pergi dengan menaiki kapal bersama kaumnya. Kapal tersebut dipukul ombak besar lalu mereka merasa takut kapal itu akan karam. Lalu, mereka mengundi salah seorang di antara mereka yang harus dibuang ke laut untuk meringankan bebanan kapal tersebut. Maka undian pun terkena kepada Nabi Yunus AS. Akan tetapi, mereka enggan untuk membuangnya. Lalu mereka pun mengulanginya dan undian tersebut terkena lagi kepada Nabi Yunus AS. Akan tetapi, mereka juga enggan untuk membuangnya. Lalu mereka pun mengulanginya untuk kali yang ketiga dan undian tersebut terkena juga kepada Nabi Yunus AS. [Lihat: Tafsir Ibn Kathir, 321/5]
.
.
Semoga Allah SWT menjadikan kita dalam kalangan hamba-hamba-Nya yang sentiasa beristighfar dan memohon ampun kepada-Nya. Amin.
.
.
Kredit kepada Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan.
.
.
#dudukrumah
#stayathome
#stayhealthy
#stayhealthy
#staycalm
#kitajagakita 
#qurantime
Assalamualaikum. Istighfar/Doa Nabi Yunus AS ketika di dalam perut ikan Nun. Mudah & so mple jer utk dihafal & amalkan. . . Doa ini dirakam oleh Allah SWT di dalam al-Qur’an: . . Firman Allah SWT: . لَّا إِلَـٰهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ . . Maksudnya: “Sesungguhnya tiada Tuhan (yang dapat menolong) melainkan Engkau (ya Allah)! Maha Suci Engkau! Sesungguhnya aku adalah daripada orang-orang yang menganiaya diri sendiri”. [al-Anbiya’:87] Ni ade cerita kisqh Nabi Yunus ditelan ikan paus. . . Dalam tafsir Ibn Kathir ada menceritakan kisah bagaimana Nabi Yunus AS ditelan oleh ikan paus. Nabi Yunus AS telah pergi dengan menaiki kapal bersama kaumnya. Kapal tersebut dipukul ombak besar lalu mereka merasa takut kapal itu akan karam. Lalu, mereka mengundi salah seorang di antara mereka yang harus dibuang ke laut untuk meringankan bebanan kapal tersebut. Maka undian pun terkena kepada Nabi Yunus AS. Akan tetapi, mereka enggan untuk membuangnya. Lalu mereka pun mengulanginya dan undian tersebut terkena lagi kepada Nabi Yunus AS. Akan tetapi, mereka juga enggan untuk membuangnya. Lalu mereka pun mengulanginya untuk kali yang ketiga dan undian tersebut terkena juga kepada Nabi Yunus AS. [Lihat: Tafsir Ibn Kathir, 321/5] . . Semoga Allah SWT menjadikan kita dalam kalangan hamba-hamba-Nya yang sentiasa beristighfar dan memohon ampun kepada-Nya. Amin. . . Kredit kepada Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan. . . #dudukrumah #stayathome #stayhealthy #stayhealthy #staycalm #kitajagakita #qurantime
Here it is, fun activities that you can do during #DirumahAja! What are your usual activities? ⁠
⁠
Write 2 of your favorite activities during #DirumahAja and don't forget to tag your friends, maybe your activities are the same!⁠
⁠
Whatever your activities are, brew Noah's Barn coffee before you start activities so that your activities will be more fun!⁠
⁠
#dirumahaja #workfromhome #thistooshallpass #stayhome #staysafe #stayhealthy #noashbarn #noahsbarncoffee #baristalife #coffeemusic #cafebandung #kopibandung #coffeeshopbandung #coffeebandung #foodnotebandung #bandungfoodsociety #kulinerbandunghits #bandungfoodspot #infokulinerbandung #restobandung #tempatmakanbandung #bandungfood #bandungcoffeedirectory #kulinerbdg #kulinerbandung #bandungculinary #bandungeatery #bandungfoodies
Here it is, fun activities that you can do during #DirumahAja! What are your usual activities? ⁠ ⁠ Write 2 of your favorite activities during #DirumahAja and don't forget to tag your friends, maybe your activities are the same!⁠ ⁠ Whatever your activities are, brew Noah's Barn coffee before you start activities so that your activities will be more fun!⁠ ⁠ #dirumahaja #workfromhome #thistooshallpass #stayhome #staysafe #stayhealthy #noashbarn #noahsbarncoffee #baristalife #coffeemusic #cafebandung #kopibandung #coffeeshopbandung #coffeebandung #foodnotebandung #bandungfoodsociety #kulinerbandunghits #bandungfoodspot #infokulinerbandung #restobandung #tempatmakanbandung #bandungfood #bandungcoffeedirectory #kulinerbdg #kulinerbandung #bandungculinary #bandungeatery #bandungfoodies
✅ DAY 11 OF @oni_strong  #14daylockdownchallenge 
Decided to hit these in the middle of my sunrise run. 
My new daily routine is 1hr of Vinyasa Flow after waking up & a 5 - 6 mile sunrise cardio session (1-3 mile run/jog/walk) Then some bodyweight, band exercises after. 
Here's today's challenge
Easy Mode: 1 min Walking Lunges
Beast Mode: 1 min Alt Jump Lunges
Saiyan Mode: Beast Mode + 30 Pistol Squats

See the set | Do a Set (or 3 😁) | Tag 5 friends  Be sure to tag me & @oni_strong with hashtag #14daylockdownchallenge

#fitness #challenge #socialdistancing #workout #athome #athomeworkout #fitchallenge #fithawaii #stayathome #stayhealthy #day8 #collabhawaii #getactive
✅ DAY 11 OF @oni_strong #14daylockdownchallenge Decided to hit these in the middle of my sunrise run. My new daily routine is 1hr of Vinyasa Flow after waking up & a 5 - 6 mile sunrise cardio session (1-3 mile run/jog/walk) Then some bodyweight, band exercises after. Here's today's challenge Easy Mode: 1 min Walking Lunges Beast Mode: 1 min Alt Jump Lunges Saiyan Mode: Beast Mode + 30 Pistol Squats See the set | Do a Set (or 3 😁) | Tag 5 friends Be sure to tag me & @oni_strong with hashtag #14daylockdownchallenge #fitness #challenge #socialdistancing #workout #athome #athomeworkout #fitchallenge #fithawaii #stayathome #stayhealthy #day8 #collabhawaii #getactive
In these times we all seek comfort & coffee is one of life’s greatest pleasures. As you would if you were at Meade Cafe, we urge you to sit back relax and enjoy your fix.

Hang onto hope, embrace peace and believe that when the sun rises again a new day has come. .
.
.
#meadecafe #hope #prosper #besafe #stayhealthy #bepositive #courtyard #meade #restaurant #delicious #flavour #foodphotography #foodlover #tasty #irresistible #foodies #eat #treatyourself #break #baked #connect #cafe #lunch #coffee #pastry #patisserie #delicious #cooking #edenmeander #CityofGeorge
In these times we all seek comfort & coffee is one of life’s greatest pleasures. As you would if you were at Meade Cafe, we urge you to sit back relax and enjoy your fix. Hang onto hope, embrace peace and believe that when the sun rises again a new day has come. . . . #meadecafe #hope #prosper #besafe #stayhealthy #bepositive #courtyard #meade #restaurant #delicious #flavour #foodphotography #foodlover #tasty #irresistible #foodies #eat #treatyourself #break #baked #connect #cafe #lunch #coffee #pastry #patisserie #delicious #cooking #edenmeander #CityofGeorge
Maklumat.

Kami buka mulai pukul 10:00 s/d 19:00 dengan catatan sbb : - Pemesanan diutamakan via Online
- Pembayaran Noncash bisa melalui Ovo, Gopay, Dana, akulaku atau transfer
- Kami menggunakan kemasan sekali pakai untuk membungkus pesanan
- Kami selalu mengutamakan kebersihan.

#stayhome 
#staysafe 
#stayhealthy
Maklumat. Kami buka mulai pukul 10:00 s/d 19:00 dengan catatan sbb : - Pemesanan diutamakan via Online - Pembayaran Noncash bisa melalui Ovo, Gopay, Dana, akulaku atau transfer - Kami menggunakan kemasan sekali pakai untuk membungkus pesanan - Kami selalu mengutamakan kebersihan. #stayhome #staysafe #stayhealthy
I only have pies for you! #stayhome #staysafe #stayhealthy #bakeapplepie
I only have pies for you! #stayhome #staysafe #stayhealthy #bakeapplepie
Wheatgrass shots today. I think all we can do besides stay at home and practice social distancing is try and boost our immune systems to fight this thing in case we catch it. Are you juicing or taking any supplements to support your body?? Lets all share. #covid2019 #covidimmunebooster #boostmyimmune #lordprotectus #stayhealthy #staysafe #staystrong
Wheatgrass shots today. I think all we can do besides stay at home and practice social distancing is try and boost our immune systems to fight this thing in case we catch it. Are you juicing or taking any supplements to support your body?? Lets all share. #covid2019 #covidimmunebooster #boostmyimmune #lordprotectus #stayhealthy #staysafe #staystrong
3 PERBEZAAN TAKDIR MANUSIA

1. Ujian
2. Azab
3. Istidraj

Semoga kita tidak lalai dan leka dengan kemewahan dunia yg sementara ini sehingga melupakan sang pencipta

#4arms #kitajagakita #covid19 #stayathome #fightcovid19 #staysafe #stayhealthy #akhirzaman #sportmassage #massage #recovery #release #semenyihmassage #kajangmassage #semenyih #kajang
3 PERBEZAAN TAKDIR MANUSIA 1. Ujian 2. Azab 3. Istidraj Semoga kita tidak lalai dan leka dengan kemewahan dunia yg sementara ini sehingga melupakan sang pencipta #4arms #kitajagakita #covid19 #stayathome #fightcovid19 #staysafe #stayhealthy #akhirzaman #sportmassage #massage #recovery #release #semenyihmassage #kajangmassage #semenyih #kajang
UPRAK AGAMA
Live Praktek Sholat
#studyathome 
#alazhar15 
#dirumahaja 
#stayathome 
#staysafe 
#stayhealthy
Hay Jagoan 😊
New Product nihh buat kalian yg #dirumahaja
Kalian bisa menikmati #belanjadarirumah dengan beberapa item terbaru dari kami #staysafe #stayhealthy Jagoan
➖
Coach Jaket Salvio Hexia Nippon
REALPICT 📷
IDR 135K

Bahan 100% Taslan JN ( Sablon Rubber )
Full Logo & Kenop Premium

Size M L XL
Free Sticker
Unisex ( bisa dipake cewek & cowok yaa )
➖
Minat Langsung Aja
WA 083815576788
IG @jaketjagoan

Open Reseller & Droshipper

BELI SEKARANG ATAU KEHABISAN

#JAKETJAGOAN #jaket #jaketmurah #jaketcewek #jaketcowok #jaketjeans #jaketkeren #jaketbandung #jaketdistro  #jaketpria #jaketcouple #jakethoodie #jaketanak #Jaketcowo #jaketkulit #jaketcewe #JaketParasut #jaketadidas #jaketlevis #jaketpolos #jaketgrosir #jaketbranded #jaketkelas
Hay Jagoan 😊 New Product nihh buat kalian yg #dirumahaja Kalian bisa menikmati #belanjadarirumah dengan beberapa item terbaru dari kami #staysafe #stayhealthy Jagoan ➖ Coach Jaket Salvio Hexia Nippon REALPICT 📷 IDR 135K Bahan 100% Taslan JN ( Sablon Rubber ) Full Logo & Kenop Premium Size M L XL Free Sticker Unisex ( bisa dipake cewek & cowok yaa ) ➖ Minat Langsung Aja WA 083815576788 IG @jaketjagoan Open Reseller & Droshipper BELI SEKARANG ATAU KEHABISAN #JAKETJAGOAN #jaket #jaketmurah #jaketcewek #jaketcowok #jaketjeans #jaketkeren #jaketbandung #jaketdistro #jaketpria #jaketcouple #jakethoodie #jaketanak #Jaketcowo #jaketkulit #jaketcewe #JaketParasut #jaketadidas #jaketlevis #jaketpolos #jaketgrosir #jaketbranded #jaketkelas
Sip on some jeera or cumin water. It helps keep you full for longer and also plays a role in cleansing your digestive system. #StayAtHome #StayHealthy #healtheating #healthcare #healthblogs #healthbloggers #tipoftheday
Sip on some jeera or cumin water. It helps keep you full for longer and also plays a role in cleansing your digestive system. #StayAtHome #StayHealthy #healtheating #healthcare #healthblogs #healthbloggers #tipoftheday
Young & Old : No Willie Lynch ! 
#staysafe #stayhome #stayhealthy 
#stayheavy  #TheScaglettiFilesVol1 ⌛️🏁
Young & Old : No Willie Lynch ! #staysafe #stayhome #stayhealthy #stayheavy #TheScaglettiFilesVol1 ⌛️🏁
Laa yukallifullooha nafsan illaa wus 'ahaa
" Alloh tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kemampuannya"  _QS.Al-Baqarah (2):286_
•
•
Alhamdulillaah,,dah Juma'ah ke3 kita #dirumahaja #stayathome 
Bismillaah,,jangan cape jangan menyerah,,.jangan hilangkan semangat..pokoknya semangat terus buat maksimalkan Ikhtiar ..Do'a dan Tawakal❣️
•
•
#jumahmubarak #jumatbarokah #dirumahaja #stayathome #staysafe #stayhealthy #staysyukur #stayoptimistic #stonehengemerapi #yogyakarta #instatoday #instanature
Laa yukallifullooha nafsan illaa wus 'ahaa " Alloh tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kemampuannya" _QS.Al-Baqarah (2):286_ • • Alhamdulillaah,,dah Juma'ah ke3 kita #dirumahaja #stayathome Bismillaah,,jangan cape jangan menyerah,,.jangan hilangkan semangat..pokoknya semangat terus buat maksimalkan Ikhtiar ..Do'a dan Tawakal❣️ • • #jumahmubarak #jumatbarokah #dirumahaja #stayathome #staysafe #stayhealthy #staysyukur #stayoptimistic #stonehengemerapi #yogyakarta #instatoday #instanature
#stayhome #staysafe #stayhealthy 
#ต้นไฮเดรนเยียร์พร้อมภาชนะ
❤️สำหรับมอบให้คนที่คุณรักและห่วงใย 
ถึงเวลาต้องอยู่บ้านด้วยความสดชื่นกันครับ

Available Now
สอบถามเพิ่มเติม Line id: @rbbflowershop (มี@)
หรือคลิก https://line.me/R/ti/p/%40rbbflowershop
Mobile:0955654989 ***จัดส่งถึงบ้านคุณด้วยรถยนต์ของทางร้านเพื่อความปลอดภัย

RuernBoossaBa LIVING
vases  I  decors  I  plants 
#ของขวัญของแต่งบ้านสไตล์เรือนบุษบา
#ร้านดอกไม้ #ของขวัญ #ของแต่งบ้าน #เรือนบุษบา
#stayhome #staysafe #stayhealthy #ต้นไฮเดรนเยียร์พร้อมภาชนะ ❤️สำหรับมอบให้คนที่คุณรักและห่วงใย ถึงเวลาต้องอยู่บ้านด้วยความสดชื่นกันครับ Available Now สอบถามเพิ่มเติม Line id: @rbbflowershop (มี@) หรือคลิก https://line.me/R/ti/p/%40rbbflowershop Mobile:0955654989 ***จัดส่งถึงบ้านคุณด้วยรถยนต์ของทางร้านเพื่อความปลอดภัย RuernBoossaBa LIVING vases I decors I plants #ของขวัญของแต่งบ้านสไตล์เรือนบุษบา #ร้านดอกไม้ #ของขวัญ #ของแต่งบ้าน #เรือนบุษบา
Breastfeeding is particularly effective against infectious diseases because it strengthens immunity by transferring antibodies from the mother to the child.
Lactating mothers and mothers with symptoms of COVID-19 can still breastfeed with precaution and proper hygiene. 
Take a pledge for healthy living with #IMPAct4Nutrition today.

#StaySafe #StayHealthy #Breastfeeding #POSHANAbhiyaan
Breastfeeding is particularly effective against infectious diseases because it strengthens immunity by transferring antibodies from the mother to the child. Lactating mothers and mothers with symptoms of COVID-19 can still breastfeed with precaution and proper hygiene. Take a pledge for healthy living with #IMPAct4Nutrition today. #StaySafe #StayHealthy #Breastfeeding #POSHANAbhiyaan
Homeschooling.... they just stick together 😂 #stayhome #stayhealthy #stayathome #homeschool #sibling
Homeschooling.... they just stick together 😂 #stayhome #stayhealthy #stayathome #homeschool #sibling
#TGIF ! During this #covid19 pandemic, remember to take a breather and move your body! 💪🏻🏃‍♀️🏃🏽‍♂️🏃
.

My #BeforeAndBetter #BeforeKetones #AfterKetones pic in the same #NewBalance top 👉🏻 The top looks longer now 😹 .

Also, if you don’t know yet, there is a #Freebie Saturday every week for you to stand a chance to #win 2 boxes of #FREE Ketones shipped directly to your house! Drop me a DM to know how to join the contest on #YouTube ❣️ .

Be Safe Everyone! 🙆‍♀️ .

#Lovelife #JustPruvit #PruvitAsia #Workout #StayHealthy #Ketones #Ketosis #BetterHealth #NotJustFatLoss #10Winners #WeeklyContest #Throwback #BetterMe #SGunited
#TGIF ! During this #covid19 pandemic, remember to take a breather and move your body! 💪🏻🏃‍♀️🏃🏽‍♂️🏃 . My #BeforeAndBetter #BeforeKetones #AfterKetones pic in the same #NewBalance top 👉🏻 The top looks longer now 😹 . Also, if you don’t know yet, there is a #Freebie Saturday every week for you to stand a chance to #win 2 boxes of #FREE Ketones shipped directly to your house! Drop me a DM to know how to join the contest on #YouTube ❣️ . Be Safe Everyone! 🙆‍♀️ . #Lovelife #JustPruvit #PruvitAsia #Workout #StayHealthy #Ketones #Ketosis #BetterHealth #NotJustFatLoss #10Winners #WeeklyContest #Throwback #BetterMe #SGunited
Attention Y'all:
I have to put a deadline on face mask orders in order to fulfill the orders received in the last 24 hours (100 units!).
Please get your order and payment in by Sunday 5th of April at 5pm PST.  I will start taking orders again the week of April 12!

Thank you all for supporting small and local businesses ⭐️ Take care, stay well, be happy 🦋
•
•
•
•
•
#facemask
#handmade
#madeinusa
#pandemicsupplies
#stayhealthy
Attention Y'all: I have to put a deadline on face mask orders in order to fulfill the orders received in the last 24 hours (100 units!). Please get your order and payment in by Sunday 5th of April at 5pm PST. I will start taking orders again the week of April 12! Thank you all for supporting small and local businesses ⭐️ Take care, stay well, be happy 🦋 • • • • • #facemask #handmade #madeinusa #pandemicsupplies #stayhealthy
:
My #stayathome days was spent doing some sewing and fixing. Now that all of my clothes that need to be fix are all fixed, I guess I’ll start working with my paint by number that’s been neglected for a while. •
•
•
#stayhome #stayhealthy #staysafe #beproductive #becreative #syukurjangankufur #alhamdulillah #enjoy #mylife #happy #happiness #getyourown #getyourownman #dontenvy #dontsteal #dontmesswithme #behappy #dontstealotherhappiness #instagram #instagood #instadaily #instalike #instamood #instapic
: My #stayathome days was spent doing some sewing and fixing. Now that all of my clothes that need to be fix are all fixed, I guess I’ll start working with my paint by number that’s been neglected for a while. • • • #stayhome #stayhealthy #staysafe #beproductive #becreative #syukurjangankufur #alhamdulillah #enjoy #mylife #happy #happiness #getyourown #getyourownman #dontenvy #dontsteal #dontmesswithme #behappy #dontstealotherhappiness #instagram #instagood #instadaily #instalike #instamood #instapic
but make it fashion? 
#staysafe #stayhealthy #stayhome 
mahalo ā nui to @manusmask ❤️
#kahaehawaiʻi #manaolakanaloa
but make it fashion? #staysafe #stayhealthy #stayhome mahalo ā nui to @manusmask ❤️ #kahaehawaiʻi #manaolakanaloa
Have the best protection when you and your family need it the most!

Memberikan manfaat tambahan tanpa biaya tambahan 👍

#StayHealthy 
#StaySafe
#BekalHidup
#PaninDaiichiLife
Have the best protection when you and your family need it the most! Memberikan manfaat tambahan tanpa biaya tambahan 👍 #StayHealthy #StaySafe #BekalHidup #PaninDaiichiLife
"Diet? You must be mistaken. It is Tommy who eats most of the food, you know." #blackcat #catstagram #catsofinstagram #purr #excuseme #hungry #cute #bedtime #stayhome #stayhealthy #diet #meow
"Diet? You must be mistaken. It is Tommy who eats most of the food, you know." #blackcat #catstagram #catsofinstagram #purr #excuseme #hungry #cute #bedtime #stayhome #stayhealthy #diet #meow
"Bubur beayak" hasil ngintip resepnya mba @yoenitaa 🙏🏻😁 , asa lapas karindangan wn mskn/wadai banjar barang sdikit ..hehe..#kulinernusantara #kulinerbanjarmasin #kulinerbanjarbaru #kulinerbanua #wadaibanjar #kulinerkalimantan #indonesiaku #stayhome #stayhealthy
"Bubur beayak" hasil ngintip resepnya mba @yoenitaa 🙏🏻😁 , asa lapas karindangan wn mskn/wadai banjar barang sdikit ..hehe..#kulinernusantara #kulinerbanjarmasin #kulinerbanjarbaru #kulinerbanua #wadaibanjar #kulinerkalimantan #indonesiaku #stayhome #stayhealthy
The powers of a man's mind are directly proportioned to the quantity of coffee he drinks☕☕☕
#stayfit 
#stayhealthy 
#homeworkout
#eathealthyfood
#healthylifestyle
The powers of a man's mind are directly proportioned to the quantity of coffee he drinks☕☕☕ #stayfit #stayhealthy #homeworkout #eathealthyfood #healthylifestyle
darshan_51. Bored of being bored because being bored is boring .
.
.
.
#stayhome #stayhealthy #
darshan_51. Bored of being bored because being bored is boring . . . . #stayhome #stayhealthy #
Missing all the #furbabies I would get to be caring for but happy we are all staying safe & Healthy! Good timing  to #readmorebooks, especially the stack I  have been piling up by the bed! Lol. Decided to read this one as I’m going to be #furiouslyhappy about getting more  #metime💕 discovering #newhobbies2020 and interests I can do from home! Lol #bookclubsrock  #facetimedates #stayhealthy #stayathome #staypositive #chapter3 #waggingtailscalgary
Missing all the #furbabies I would get to be caring for but happy we are all staying safe & Healthy! Good timing to #readmorebooks, especially the stack I have been piling up by the bed! Lol. Decided to read this one as I’m going to be #furiouslyhappy about getting more #metime💕 discovering #newhobbies2020 and interests I can do from home! Lol #bookclubsrock #facetimedates #stayhealthy #stayathome #staypositive #chapter3 #waggingtailscalgary
To our family's and friends! Because we are all in this together we should never judge anyone, its time to step it up and ask our friends, family's and neighbors! If they're disabled, elderly or a single mom who needs help during these rough times. Let them know we will help find a solution and resource, we are all in this together!  If you need food for your family, we be more than willing to help. Message us, we pray for everyone to be safe, healthy and god bless you all, take care!  #covid19 #stayhome #savelives #stayhealthy #care #love #believe #weareone #godbless #familytime
To our family's and friends! Because we are all in this together we should never judge anyone, its time to step it up and ask our friends, family's and neighbors! If they're disabled, elderly or a single mom who needs help during these rough times. Let them know we will help find a solution and resource, we are all in this together! If you need food for your family, we be more than willing to help. Message us, we pray for everyone to be safe, healthy and god bless you all, take care! #covid19 #stayhome #savelives #stayhealthy #care #love #believe #weareone #godbless #familytime
Live your life, wash your hands, eat your cake. #stayhealthy
Live your life, wash your hands, eat your cake. #stayhealthy
Our hearts 💕 and poor Olivia watching Lilly and I on the porch #happyhearthunt #hearts #stayhome #stayhealthy #staystrong #stayunited #united #love #sad #cute #quarantine #quarantinelife #kid #kids #family #hearthunters #hearthunt
【如何申请BPN援助金?】 首相刚在3月27日公布的最新援助金计划 Batuan Prihatian Nasional , 派发高达RM1600的援助金。

有获得BSH生活援助金的人士,以及有呈报个人所得税的人士,将无需再度申请,可以自动获得。这些人士将可以在4月底和5月份分二次获得。援助金将直接汇入申请BSH时使用的银行户口、或者报税时使用的银户口。

至于那些没有资料在BSH和所得税资料库的人士,则是可以从4月1号开始申请。不过,基于在申请后,政府需要时间去审核是否符合资格,因此,新的申请者必须等到五月份才能获得这些BPN援助金。

会上线到以下网站供填写资料!! ✅Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia(所得税局)
网址:https://hasil.gov.my/ ✅Bantuan Sara Hidup (BSH)
网址:https://bsh.hasil.gov.my ------------------------ 以下是符合资格领取BPN援助金的一群: ✅家庭月收入RM4000以下:
4月份 RM1000
5月份 RM600 ✅家庭月收入RM4001-8000:
4月份 RM500
5月份 RM500 ✅单身人士收入RM2000以下:
4月份 RM500
5月份 RM300 ✅单身人士收入RM2001-4000:
4月份 RM250
5月份 RM250  #covid19 #stayhome #stayhealthy #aiaelite #bsh #brim #m40
【如何申请BPN援助金?】 首相刚在3月27日公布的最新援助金计划 Batuan Prihatian Nasional , 派发高达RM1600的援助金。 有获得BSH生活援助金的人士,以及有呈报个人所得税的人士,将无需再度申请,可以自动获得。这些人士将可以在4月底和5月份分二次获得。援助金将直接汇入申请BSH时使用的银行户口、或者报税时使用的银户口。 至于那些没有资料在BSH和所得税资料库的人士,则是可以从4月1号开始申请。不过,基于在申请后,政府需要时间去审核是否符合资格,因此,新的申请者必须等到五月份才能获得这些BPN援助金。 会上线到以下网站供填写资料!! ✅Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia(所得税局) 网址:https://hasil.gov.my/ ✅Bantuan Sara Hidup (BSH) 网址:https://bsh.hasil.gov.my ------------------------ 以下是符合资格领取BPN援助金的一群: ✅家庭月收入RM4000以下: 4月份 RM1000 5月份 RM600 ✅家庭月收入RM4001-8000: 4月份 RM500 5月份 RM500 ✅单身人士收入RM2000以下: 4月份 RM500 5月份 RM300 ✅单身人士收入RM2001-4000: 4月份 RM250 5月份 RM250 #covid19 #stayhome #stayhealthy #aiaelite #bsh #brim #m40
Washed&Juiced: 
oranges, clementines, lemons, grapefruit, carrots, apples and a few pears
ToAdd: • GSE - grapefruit seed extract - full of powerful antioxidants, antimicrobials and other good shit
• DoTerra ginger oil - fights against cold/flu, good for nausea, supports cardiovascular health, etc
• Doterra lemon oil - because lemon is the shit and is so good for detoxifying and staying healthy AF!
• Doterra turmeric oil - improves immune response, full of antioxidants and a good metabolic support, ya dig?!
Washed&Juiced: oranges, clementines, lemons, grapefruit, carrots, apples and a few pears ToAdd: • GSE - grapefruit seed extract - full of powerful antioxidants, antimicrobials and other good shit • DoTerra ginger oil - fights against cold/flu, good for nausea, supports cardiovascular health, etc • Doterra lemon oil - because lemon is the shit and is so good for detoxifying and staying healthy AF! • Doterra turmeric oil - improves immune response, full of antioxidants and a good metabolic support, ya dig?!
20 seconds... @ev.ri.thing
20 seconds... @ev.ri.thing
Assalamualaikum😊🙏
Bismillah...
Semakin kita bersyukur maka akan semakin bahagia. "Sesungguhnya bersyukur akan menambah kenikmatan Allah dan perbanyaklah berdoa"
(HR. Ath-Thabrani)

Hal-hal yang kita keluhkan mungkin adalah dambaan orang lain.
Keluh Bekerja mungkin adalah impian para pengangguran, keluh berdagang adalah impian para yang tak punya modal, keluh komplen impian para mereka yang dagangannya tak laku.

Yuk saat ini kadang kita masih di butakan dengan ekspetasi kita yang berlebihan. Mulai Nikmati dan syukuri setiap hal yang Allah berikan

#HarusPeduli #jumatmubarak #jumatbarokah #semangatjumat #trending #trendsetter #gamis #gamistrend #gamismoderan #gamismurah #gamislebaran #bersyukur #nikmathijrah #istiqomah #gamiskhairahriskirich #gamishijabterbaru_riskirich #quotesoftheday #racunriskirich #gamisgemes #ootdgamis #ootdmuslimah #berbagisemangat #peduliindonesia #dirumahajachallenge #stayhome #stayhealthy #stayathome
Assalamualaikum😊🙏 Bismillah... Semakin kita bersyukur maka akan semakin bahagia. "Sesungguhnya bersyukur akan menambah kenikmatan Allah dan perbanyaklah berdoa" (HR. Ath-Thabrani) Hal-hal yang kita keluhkan mungkin adalah dambaan orang lain. Keluh Bekerja mungkin adalah impian para pengangguran, keluh berdagang adalah impian para yang tak punya modal, keluh komplen impian para mereka yang dagangannya tak laku. Yuk saat ini kadang kita masih di butakan dengan ekspetasi kita yang berlebihan. Mulai Nikmati dan syukuri setiap hal yang Allah berikan #HarusPeduli #jumatmubarak #jumatbarokah #semangatjumat #trending #trendsetter #gamis #gamistrend #gamismoderan #gamismurah #gamislebaran #bersyukur #nikmathijrah #istiqomah #gamiskhairahriskirich #gamishijabterbaru_riskirich #quotesoftheday #racunriskirich #gamisgemes #ootdgamis #ootdmuslimah #berbagisemangat #peduliindonesia #dirumahajachallenge #stayhome #stayhealthy #stayathome
Mari kita lawan virus corona🦠🦠 @smkalislam.kudus #dirumahaja #kesehatan #viruscorona #tiktokcorona #stayathome #stayhome #staysafe #stayhealthy
A cup of chilled dalgona coffee is what you need to uplift your mood when you are bored.
Instant coffee powder - 1 tbsp
Sugar - 1 tbsp
Hot water - 1 tbsp
Beat the ingredients using a mixer until it’s light and fluffy.
Pour hot or chilled milk into a glass and top it with the mixture...
.
.
.
.
.
#dalgonacoffee #dalgona #coffee #coffeetime #coffeeporn #coffeephotography#stayhome #staysafe #stayhealthy #instacoffee #instadaily #instagood #foodporn #instamood #delicious#photooftheday #photo #coffee_inst #coffeedaily #coffeeshots#foodie #foodblogger #whippedcoffee #coffeeoftheday#coffeelovers #coffeegram #coffeelover
A cup of chilled dalgona coffee is what you need to uplift your mood when you are bored. Instant coffee powder - 1 tbsp Sugar - 1 tbsp Hot water - 1 tbsp Beat the ingredients using a mixer until it’s light and fluffy. Pour hot or chilled milk into a glass and top it with the mixture... . . . . . #dalgonacoffee #dalgona #coffee #coffeetime #coffeeporn #coffeephotography#stayhome #staysafe #stayhealthy #instacoffee #instadaily #instagood #foodporn #instamood #delicious#photooftheday #photo #coffee_inst #coffeedaily #coffeeshots#foodie #foodblogger #whippedcoffee #coffeeoftheday#coffeelovers #coffeegram #coffeelover
Download index side qrcode