#shabushabu

#已发帖 590147
📍Gokudo Shabu Shabu // 5-4250 Kingsway. Burnaby, BC⁣
⁣
Don’t you hate it when you go to hot pot and you put your favorite food inside and while you’re 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 for it to be cooked, 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐞𝐥𝐬𝐞 𝐭𝐚𝐤𝐞𝐬 𝐢𝐭?👀(usually I’m the culprit🤫)⁣
Well then, shabu shabu might be for you. ⁣
⁣
I thought it was cool to have your own personal hot pot and there’s so many choices of broth to choose from too!😋 ⁣
⁣
There’s a la carte too and combos, with the combo it comes with a side of veggies 🥬+ random meats/seafood🍤, noodles/rice and also a choice of refreshing drinks ;wintermelon drink or milk tea🍵⁣
⁣
What’s your favorite part of hot pot? 😋⁣
⁣
—⁣
#landyeats #gokudo #shabushabu #burnaby #burnabyeats #vancouvereats #vancouver #vancity #vancouverfoodie #604eats #hotpot #dabinlo #火鍋 #foodcouver #yummy #eats #溫哥華#vancouverfoodblogger #foodintheair #dishedvan #curiosityvancouver #cameraeatsfirst #thrillist #infatuation #tryitordiet #explore #eaaaats #dinner #hungrygirl #hangry
📍Gokudo Shabu Shabu // 5-4250 Kingsway. Burnaby, BC⁣ ⁣ Don’t you hate it when you go to hot pot and you put your favorite food inside and while you’re 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 for it to be cooked, 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐞𝐥𝐬𝐞 𝐭𝐚𝐤𝐞𝐬 𝐢𝐭?👀(usually I’m the culprit🤫)⁣ Well then, shabu shabu might be for you. ⁣ ⁣ I thought it was cool to have your own personal hot pot and there’s so many choices of broth to choose from too!😋 ⁣ ⁣ There’s a la carte too and combos, with the combo it comes with a side of veggies 🥬+ random meats/seafood🍤, noodles/rice and also a choice of refreshing drinks ;wintermelon drink or milk tea🍵⁣ ⁣ What’s your favorite part of hot pot? 😋⁣ ⁣ —⁣ #landyeats #gokudo #shabushabu #burnaby #burnabyeats #vancouvereats #vancouver #vancity #vancouverfoodie #604eats #hotpot #dabinlo #火鍋 #foodcouver #yummy #eats #溫哥華#vancouverfoodblogger #foodintheair #dishedvan #curiosityvancouver #cameraeatsfirst #thrillist #infatuation #tryitordiet #explore #eaaaats #dinner #hungrygirl #hangry
1. HOT POT BURN
2. CARPET REPAIR
3. DONOR CLOSET
1. HOT POT BURN 2. CARPET REPAIR 3. DONOR CLOSET
Shabu-shabu is made easy.  All the ingredients are easily assessable at the local market.  #puffpuffjune made the most delicious dipping sauce.  All gone within an hour 😅. #shabushabu #hotpot #homecooked #instafood #delicious #yummy #wagyubeef #anotherblessedmeal #anotherblessedday #2192020
Shabu-shabu is made easy. All the ingredients are easily assessable at the local market. #puffpuffjune made the most delicious dipping sauce. All gone within an hour 😅. #shabushabu #hotpot #homecooked #instafood #delicious #yummy #wagyubeef #anotherblessedmeal #anotherblessedday #2192020
スタンプカード始めました‼️

ランチタイム(11:00〜17:00)
お食事していただいたお客様
1回につきスタンプ1個押印いたします。
スタンプ10個で次回税込500円割引券として1回ご利用いただけます😊


#しゃぶしゃぶ#牛しゃぶ#豚しゃぶ#一人しゃぶしゃぶ#カウンター#ランチ#大阪#なんばウォーク#大阪ランチ#三番街#難波#オフィス街#ディナー#鍋#美味しい#肉#和牛#豚肉#lunch#newKOBE#shabushabu#reasonable#beefshabushabu#osaka
スタンプカード始めました‼️  ランチタイム(11:00〜17:00) お食事していただいたお客様 1回につきスタンプ1個押印いたします。 スタンプ10個で次回税込500円割引券として1回ご利用いただけます😊   #しゃぶしゃぶ#牛しゃぶ#豚しゃぶ#一人しゃぶしゃぶ#カウンター#ランチ#大阪#なんばウォーク#大阪ランチ#三番街#難波#オフィス街#ディナー#鍋#美味しい#肉#和牛#豚肉#lunch#newKOBE#shabushabu#reasonable#beefshabushabu#osaka
Dinner ในธีม​ เรื่องของมึงจ้าาาาา​ 5555555

#shabushabu #suki
Dinner ในธีม​ เรื่องของมึงจ้าาาาา​ 5555555 #shabushabu #suki
Nikmati menu spesial TONGUE SHABU kalau kamu pesan On-Yasai Buffet Menu atau Wagyu Buffet Menu daaaaaan bisa dapat potongan senilai 14% juga!

Yuk ajak pacar, gebetan atau sahabat kamu nge Shabu-Shabu di @onyasai.id mulai tanggal 10-23 Februari 2020!

S&K Berlaku

#OnYasaiID #shabushabu #ValentinesDay #Valentine #vdinner #vlunch #foodlover #pacar #harivalentine #promo #promovalentine #couple #promocouple #GakTembusPandang #shabushabu #allyoucaneat #meatlovers #meat #kulinerjkt #kulinerhariini #AYCE #JapaneseAyce
Nikmati menu spesial TONGUE SHABU kalau kamu pesan On-Yasai Buffet Menu atau Wagyu Buffet Menu daaaaaan bisa dapat potongan senilai 14% juga! Yuk ajak pacar, gebetan atau sahabat kamu nge Shabu-Shabu di @onyasai.id mulai tanggal 10-23 Februari 2020! S&K Berlaku #OnYasaiID #shabushabu #ValentinesDay #Valentine #vdinner #vlunch #foodlover #pacar #harivalentine #promo #promovalentine #couple #promocouple #GakTembusPandang #shabushabu #allyoucaneat #meatlovers #meat #kulinerjkt #kulinerhariini #AYCE #JapaneseAyce
Happy Wednesday! The weekend is just around the corner! 😉🎉
Happy Wednesday! The weekend is just around the corner! 😉🎉
I am a lady. Grandma taught me well. Although I wanna eat badly, but I still behave well. Sometimes I can have pieces too. .
.
.
#貴賓狗 #好狗命 #狗狗 #寵物友善餐廳 #紅貴賓 #dogsofinstagram #pet #poodle #dogfriendly #shabushabu #wellmannered #gooddog #paws #poodlelover
I am a lady. Grandma taught me well. Although I wanna eat badly, but I still behave well. Sometimes I can have pieces too. . . . #貴賓狗 #好狗命 #狗狗 #寵物友善餐廳 #紅貴賓 #dogsofinstagram #pet #poodle #dogfriendly #shabushabu #wellmannered #gooddog #paws #poodlelover
Shabu & Grill 🥘
.
Sahabat balala suka galau gk sih pengen shabu2 atau pengen bbq yg di grilled gitu? Nah skr gk perlu galau krn uda ada @sogogishabu di Makassar @sogogi.sulawesi !!! Di sini sahabat balala bisa menikmati Shabu2 sekaligus Grill SEPUASNYA 🤩🤩 Yes ini adalah konsep AYCE yg unik banget menggabungkan Shabu & Grill in 1 pan 👍
.
Untuk dagingnya ada yg Premium Beef / Wagyu. Sahabat balala ambil sendiri di kulkasnya uda ready trus masak sendiri sesuka hati. Rasanya ada original, yakiniku & spicy. Aku plg suka yg YAKINIKU krn paling berasa taste nya 🤤 Klo buat shabu2 ada banyak pilihan selain beef seperti aneka bakso, chicken, crab stick, sayuran, noodles, dll. Side dishnya juga ada chicken karage, kangkung crispy, nasigoreng, nasi putih trus uda komplit dgn saos cocol yg tentunya bikin lebih nampol 👍Oyah kuah shabu2 bisa pilih: Korean Spicy, Japanese Kambu, Tomyam & Ori. Aku paling suka yg Korean Spicy krn rasanya setrong 😍🇰🇷 Tp klo gk mau spicy cobain Japaness Kambunya enak n unik 👌🇯🇵 Btw klo gk mau grilled bisa kok shabu2nya aja pilih 2 macam soup 👍Semuanya sahabat balala boleh makan SEPUASNYA dlm waktu 90menit ⏱ Ingat yah diabisin semuanya 😁
.
Yuk Langsung cuss ke @sogogishabu sahabat balala! Pas banget kan cuaca adem2 makan shabu-grill anget2 🤤 .
📍@sogogishabu @sogogi.sulawesi,
Jl. Gunung Latimojong no.147d
(sebrang Panbakers)
⏰17.00-22.00 (weekend 23.00)
Shabu2 💸 Rp. 89k ++
Shabu Grill 💸 Rp. 99++
.
.
#balalafoodie #balalajapanese #balalakorean #shabushabu #grill #bbq #koreanbbq #korean #food #foodie #delicious #family #friend #foodporn #foodgasm #asian #famous #popular #beautiful #pretty #fun #photooftheday #instadaily #resto #weekend #instagood #foodstagram #love #happy #hangout
Shabu & Grill 🥘 . Sahabat balala suka galau gk sih pengen shabu2 atau pengen bbq yg di grilled gitu? Nah skr gk perlu galau krn uda ada @sogogishabu di Makassar @sogogi.sulawesi !!! Di sini sahabat balala bisa menikmati Shabu2 sekaligus Grill SEPUASNYA 🤩🤩 Yes ini adalah konsep AYCE yg unik banget menggabungkan Shabu & Grill in 1 pan 👍 . Untuk dagingnya ada yg Premium Beef / Wagyu. Sahabat balala ambil sendiri di kulkasnya uda ready trus masak sendiri sesuka hati. Rasanya ada original, yakiniku & spicy. Aku plg suka yg YAKINIKU krn paling berasa taste nya 🤤 Klo buat shabu2 ada banyak pilihan selain beef seperti aneka bakso, chicken, crab stick, sayuran, noodles, dll. Side dishnya juga ada chicken karage, kangkung crispy, nasigoreng, nasi putih trus uda komplit dgn saos cocol yg tentunya bikin lebih nampol 👍Oyah kuah shabu2 bisa pilih: Korean Spicy, Japanese Kambu, Tomyam & Ori. Aku paling suka yg Korean Spicy krn rasanya setrong 😍🇰🇷 Tp klo gk mau spicy cobain Japaness Kambunya enak n unik 👌🇯🇵 Btw klo gk mau grilled bisa kok shabu2nya aja pilih 2 macam soup 👍Semuanya sahabat balala boleh makan SEPUASNYA dlm waktu 90menit ⏱ Ingat yah diabisin semuanya 😁 . Yuk Langsung cuss ke @sogogishabu sahabat balala! Pas banget kan cuaca adem2 makan shabu-grill anget2 🤤 . 📍@sogogishabu @sogogi.sulawesi, Jl. Gunung Latimojong no.147d (sebrang Panbakers) ⏰17.00-22.00 (weekend 23.00) Shabu2 💸 Rp. 89k ++ Shabu Grill 💸 Rp. 99++ . . #balalafoodie #balalajapanese #balalakorean #shabushabu #grill #bbq #koreanbbq #korean #food #foodie #delicious #family #friend #foodporn #foodgasm #asian #famous #popular #beautiful #pretty #fun #photooftheday #instadaily #resto #weekend #instagood #foodstagram #love #happy #hangout
Photographer: Kan Ongwat
Client: Hanji  #foodphotography #shabushabu #phography #foodphotographer
Photographer: Kan Ongwat Client: Hanji #foodphotography #shabushabu #phography #foodphotographer
First time using the new hot pot... cooked for a small army as always.
First time using the new hot pot... cooked for a small army as always.
★ 恩納村にある当店姉妹店 #steakhousenakama 名物『シャカシャカポテト』‼️特に小さなお子様にご好評を頂いております👍恥ずかしがらずに、大きな声で一緒にシャカシャカコールお願い致しま〜す😆またシェフ特製ハンバーグも人気メニューです❗️ご家族での #春休み旅行 の際は、是非お立ち寄りください✌️ ★

#nakama_okinawa #シャカシャカポテト #ハンバーグ #hamburg #春休み #島しゃぶしゃぶnakama #shabushabunakama  #しゃぶしゃぶ #shabushabu #沖縄 #おきなわ #okinawa #国際通り #アグー  #石垣牛  #follow #likeforlike #instagood #instafood #instalike #photography #instagram #photooftheday
★ 恩納村にある当店姉妹店 #steakhousenakama 名物『シャカシャカポテト』‼️特に小さなお子様にご好評を頂いております👍恥ずかしがらずに、大きな声で一緒にシャカシャカコールお願い致しま〜す😆またシェフ特製ハンバーグも人気メニューです❗️ご家族での #春休み旅行 の際は、是非お立ち寄りください✌️ ★ #nakama_okinawa #シャカシャカポテト #ハンバーグ #hamburg #春休み #島しゃぶしゃぶnakama #shabushabunakama #しゃぶしゃぶ #shabushabu #沖縄 #おきなわ #okinawa #国際通り #アグー #石垣牛 #follow #likeforlike #instagood #instafood #instalike #photography #instagram #photooftheday
HELLO BALI! Bisa tebak apa yang akan segera hadir di Bali? :)
.
Akhirnya All You Can Eat Shabu-Shabu khas Jepang yang paling ditunggu akan segera hadir di Bali beberapa hari lagi!
.
Grand Opening Soon! Stay Tuned!
.
🔥GRAND OPENING PROMO🔥:
.
Hanya Rp99,000++/Pax
BUY 2 GET 2 FREE!*
(Harus Dine In 4 Pax)
Jam Buka : 17.00 - 23.00
.
*Syarat & Ketentuan Berlaku.
.
#allyoucaneat #shabushabu #jepang #indomie #vsco #wagyu #foodoftheday #drink #hypedrink #popyummy #joyfulday #kulinerdenpasar #kulinerbali #infodenpasar #dewisri #bali
HELLO BALI! Bisa tebak apa yang akan segera hadir di Bali? :) . Akhirnya All You Can Eat Shabu-Shabu khas Jepang yang paling ditunggu akan segera hadir di Bali beberapa hari lagi! . Grand Opening Soon! Stay Tuned! . 🔥GRAND OPENING PROMO🔥: . Hanya Rp99,000++/Pax BUY 2 GET 2 FREE!* (Harus Dine In 4 Pax) Jam Buka : 17.00 - 23.00 . *Syarat & Ketentuan Berlaku. . #allyoucaneat #shabushabu #jepang #indomie #vsco #wagyu #foodoftheday #drink #hypedrink #popyummy #joyfulday #kulinerdenpasar #kulinerbali #infodenpasar #dewisri #bali

なんかこのアカウント、食べログみたいになってきたので、ここらでちょっとまじめ風な話しますね。
2月から3人のインターンがきてくれて、今週から新しいスタッフが来たので、昨日は会社のみんなで台湾しゃぶしゃぶを食べにいったの🥢🐷🥡❤️ うーん、なんかほんとに個性がみんなあふれ出ちゃってて愛が溢れ落ちてるよってゆーてますー。
私は高校卒業してから、すぐに日本で働いて、いったんセブ留学して、また日本戻って働いてたんだけど、日本の会社でも日本にある外資の会社でも、ほんとに毎日つらかったの。なにが辛いかって、おかしいことをおかしいってストレートに伝えることが、日本では逆におかしいって思われたり、え!?って顔されたり、長いものに巻かれないと生きづらい生活とみんながもうそれに慣れてる環境にいると、自分のことまで疑いはじめちゃう、その自分の心がつらかったの。
海外での現地採用を探し始めてからいろいろ受けまくったけど、ここの面接を受けた時、ビビっとくるものがあって、というか、面接してくれたのはK氏なんだけど、あ、このひとなら信じてついていけそうだってなんかビビッとくるものがあったの。
来てからは、今まで社会人経験してきて、心からの尊敬する上司と働く感覚を初めて味わうことができたし、なにより、あ、今まで自分がおかしかったわけじゃなかったんだって自分のこともまた信じられたの。これって言葉にすると超なにげない当たり前っぽいことかもだけど、心からこんなふうに思えるのって私はなかなかないんじゃないかなとおもう。じぶんのことを自分が信じてあげられないと、あたりまえにほかの人のことも信じられないし、愛もこれに比例するとおもうねんな。
私に運があったのも確かだけど、こんな私をいつもゆるやかに導いてくれる社長にも、毎日尊敬させてくれるK氏にも、いつも優しい笑顔で包み込んでくれるMさんにも、素直でピュア部なインターンの子たちにも、ほんとにありがみ探検隊でしかないワケよね。
なんか真剣にしゃべりすぎて、綺麗事ブログ的なかんじになりそうだから、まあ今日のところは、とりまこれでバイみちゃんてかんじ。

#redhouse #cebucity #your_4word #travel #trip #study #instalove #instamood #instafood #shabushabu #spicyfood 
#留学したい人と繋がりたい #写真好きな人と繋がりたい #英語勉強中の人と繋がりたい #セブ島 #セブ #フィリピン #セブ島旅行 #セブ島観光 #セブ島留学 #セブ留学 #セブ在住 #留学生活 #チェキのある生活 #しゃぶしゃぶ #台湾しゃぶしゃぶ #辛いもの好き #辛党 #セブ飯 #セブグルメ 

 なんかこのアカウント、食べログみたいになってきたので、ここらでちょっとまじめ風な話しますね。 2月から3人のインターンがきてくれて、今週から新しいスタッフが来たので、昨日は会社のみんなで台湾しゃぶしゃぶを食べにいったの🥢🐷🥡❤️ うーん、なんかほんとに個性がみんなあふれ出ちゃってて愛が溢れ落ちてるよってゆーてますー。 私は高校卒業してから、すぐに日本で働いて、いったんセブ留学して、また日本戻って働いてたんだけど、日本の会社でも日本にある外資の会社でも、ほんとに毎日つらかったの。なにが辛いかって、おかしいことをおかしいってストレートに伝えることが、日本では逆におかしいって思われたり、え!?って顔されたり、長いものに巻かれないと生きづらい生活とみんながもうそれに慣れてる環境にいると、自分のことまで疑いはじめちゃう、その自分の心がつらかったの。 海外での現地採用を探し始めてからいろいろ受けまくったけど、ここの面接を受けた時、ビビっとくるものがあって、というか、面接してくれたのはK氏なんだけど、あ、このひとなら信じてついていけそうだってなんかビビッとくるものがあったの。 来てからは、今まで社会人経験してきて、心からの尊敬する上司と働く感覚を初めて味わうことができたし、なにより、あ、今まで自分がおかしかったわけじゃなかったんだって自分のこともまた信じられたの。これって言葉にすると超なにげない当たり前っぽいことかもだけど、心からこんなふうに思えるのって私はなかなかないんじゃないかなとおもう。じぶんのことを自分が信じてあげられないと、あたりまえにほかの人のことも信じられないし、愛もこれに比例するとおもうねんな。 私に運があったのも確かだけど、こんな私をいつもゆるやかに導いてくれる社長にも、毎日尊敬させてくれるK氏にも、いつも優しい笑顔で包み込んでくれるMさんにも、素直でピュア部なインターンの子たちにも、ほんとにありがみ探検隊でしかないワケよね。 なんか真剣にしゃべりすぎて、綺麗事ブログ的なかんじになりそうだから、まあ今日のところは、とりまこれでバイみちゃんてかんじ。  #redhouse #cebucity #your_4word #travel #trip #study #instalove #instamood #instafood #shabushabu #spicyfood  #留学したい人と繋がりたい #写真好きな人と繋がりたい #英語勉強中の人と繋がりたい #セブ島 #セブ #フィリピン #セブ島旅行 #セブ島観光 #セブ島留学 #セブ留学 #セブ在住 #留学生活 #チェキのある生活 #しゃぶしゃぶ #台湾しゃぶしゃぶ #辛いもの好き #辛党 #セブ飯 #セブグルメ  
Good morning🌞🌞
The picture from yesterday.
Thank-youfor coming and spending time at FUKUSUKE😊😊
Weekday happy hour 50% discount is good for company party or friend's party after working👍️
Please have a good time with real Japanese taste.🙏🙏
.
Selamat pagi🌞🌞 Gambar dari kemarin.
 Terima kasih telah datang dan menghabiskan waktu di FUKUSUKE😊😊 Happy hour hari kerja Diskon 50% baik untuk pesta perusahaan atau pesta teman setelah bekerja👍️ Selamat bersenang-senang dengan citarasa Jepang asli .🙏🙏
.
#cikarangjapancommunity #afterworking #foodpic #jktlifejapan #hungrycikarang #eat #food #foodporn #foodstagram #foodie #foodblogger #foodies #japanesefood #delicious #cuisine #japanesefoodlover #japanfood #cikarang #shabushabu #companyparty #realjapan #yummy #yummyfood #tasty #tastyjapan #instafood  #allyoucaneat #happyhour #enak
Good morning🌞🌞 The picture from yesterday. Thank-youfor coming and spending time at FUKUSUKE😊😊 Weekday happy hour 50% discount is good for company party or friend's party after working👍️ Please have a good time with real Japanese taste.🙏🙏 . Selamat pagi🌞🌞 Gambar dari kemarin. Terima kasih telah datang dan menghabiskan waktu di FUKUSUKE😊😊 Happy hour hari kerja Diskon 50% baik untuk pesta perusahaan atau pesta teman setelah bekerja👍️ Selamat bersenang-senang dengan citarasa Jepang asli .🙏🙏 . #cikarangjapancommunity #afterworking #foodpic #jktlifejapan #hungrycikarang #eat #food #foodporn #foodstagram #foodie #foodblogger #foodies #japanesefood #delicious #cuisine #japanesefoodlover #japanfood #cikarang #shabushabu #companyparty #realjapan #yummy #yummyfood #tasty #tastyjapan #instafood #allyoucaneat #happyhour #enak
I'm Kim KBBQ & Shabu Shabu Promo at Grantral Mall - Clementi (24-29 Feb 2020): Mon-Fri Lunch: $12.9++ (UP: $16.9++)
Sat-Sun Lunch: $19.9++ (UP: $26.9++)
Mon-Thu Dinner: $21.9++ (UP: $26.9++)
Fri-Sun Dinner: $24.9++ (UP: $27.9++)
>
T&C
- Minimum 3 paying pax to dine - to enjoy the promo.
- Valid from 24 Feb - 29 Feb 2020.
- Not applicable with other promos, discounts & privileges. - ALL guests must LIKE our Facebook page and SHARE this post to enjoy the promo.
- Guests who prefer not to LIKE & SHARE would have to pay regular price.
- Seafood & items such as Korean Chicken Wings are not available for Weekday Lunch.
- Promo available at Clementi outlet only.

Make sure to chope your seats (Link in bio) & check out how to go to Grantral Mall from Clementi MRT Exit A at our youtube channel Kingdom Food Group! ☺️
.
Featuring the favourites from the two Asian countries, guests get to grill and wrap the tenderly marinated meat with lettuce (the Korean way), while boiling savoring “Shabu Shabu” hotpot (the Japanese way). The restaurant also boasts an extensive selection of Korean and Japanese cooked dishes, such as sushi bar, tempura, tteokbokki, glass noodles, korean fried chicken and so on!

Eat to your heart’s content, as I'm Kim Korean BBQ & Shabu Shabu seeks to satisfy both the Korean and Japanese foodies / fans at an affordable price, making it a perfect dining spot for families, company gatherings and casual chill-outs with your friends!

#imkimshabushabu #koreanbbqbuffet #koreanbbq #sgsteamboat #sgfood #sgeats #sgfoodie #sghotpot #sgig #sgcafehopping #sgbuffet #singapore #singaporefood #sgfoodporn #foodporn #hungrygowhere #tripadvisor #shabushabu #shiok #clementi #grantralmall
I'm Kim KBBQ & Shabu Shabu Promo at Grantral Mall - Clementi (24-29 Feb 2020): Mon-Fri Lunch: $12.9++ (UP: $16.9++) Sat-Sun Lunch: $19.9++ (UP: $26.9++) Mon-Thu Dinner: $21.9++ (UP: $26.9++) Fri-Sun Dinner: $24.9++ (UP: $27.9++) > T&C - Minimum 3 paying pax to dine - to enjoy the promo. - Valid from 24 Feb - 29 Feb 2020. - Not applicable with other promos, discounts & privileges. - ALL guests must LIKE our Facebook page and SHARE this post to enjoy the promo. - Guests who prefer not to LIKE & SHARE would have to pay regular price. - Seafood & items such as Korean Chicken Wings are not available for Weekday Lunch. - Promo available at Clementi outlet only. Make sure to chope your seats (Link in bio) & check out how to go to Grantral Mall from Clementi MRT Exit A at our youtube channel Kingdom Food Group! ☺️ . Featuring the favourites from the two Asian countries, guests get to grill and wrap the tenderly marinated meat with lettuce (the Korean way), while boiling savoring “Shabu Shabu” hotpot (the Japanese way). The restaurant also boasts an extensive selection of Korean and Japanese cooked dishes, such as sushi bar, tempura, tteokbokki, glass noodles, korean fried chicken and so on! Eat to your heart’s content, as I'm Kim Korean BBQ & Shabu Shabu seeks to satisfy both the Korean and Japanese foodies / fans at an affordable price, making it a perfect dining spot for families, company gatherings and casual chill-outs with your friends! #imkimshabushabu #koreanbbqbuffet #koreanbbq #sgsteamboat #sgfood #sgeats #sgfoodie #sghotpot #sgig #sgcafehopping #sgbuffet #singapore #singaporefood #sgfoodporn #foodporn #hungrygowhere #tripadvisor #shabushabu #shiok #clementi #grantralmall
Cuaca hujan begini langsung bikin pengen makan yang panas2 dan berkuah. Apalagi yang celup2in semua ingredients nya kayak @longshanguo.pik ini dengan berbagai pilihan jenis soup. Pork Bone Soup salah satu favorite nya orang2 kalo makan disini dan jangan lupa juga mala soup nya yang bisa diminum 😁.
.
Long Shan Guo
📲 (0877) 75136848
📍 Ruko Crown Golf, Blok D No.30, Bukit Golf Mediterania, PIK
📝 : 6/10
⏱ : Mon-Sun, 10AM-10PM
.
Enaknya pake daging apa kalo makan hotpot beginian? Suka bingung kadang yang enak or recommended nya daging apa 🤔 .
.
.
.
.
#eatbeforedie #food #foodie #love #hotpot #chinese #shabushabu #porkbonesoup #soup #lunch #dinner #today #fresh #hungry #tasty #yummy #foodblogger #foodporn #jktfood #indonesia #fat #like #love #kulinerjakarta #foodgram #jktkuliner #foodgasm
Cuaca hujan begini langsung bikin pengen makan yang panas2 dan berkuah. Apalagi yang celup2in semua ingredients nya kayak @longshanguo.pik ini dengan berbagai pilihan jenis soup. Pork Bone Soup salah satu favorite nya orang2 kalo makan disini dan jangan lupa juga mala soup nya yang bisa diminum 😁. . Long Shan Guo 📲 (0877) 75136848 📍 Ruko Crown Golf, Blok D No.30, Bukit Golf Mediterania, PIK 📝 : 6/10 ⏱ : Mon-Sun, 10AM-10PM . Enaknya pake daging apa kalo makan hotpot beginian? Suka bingung kadang yang enak or recommended nya daging apa 🤔 . . . . . #eatbeforedie #food #foodie #love #hotpot #chinese #shabushabu #porkbonesoup #soup #lunch #dinner #today #fresh #hungry #tasty #yummy #foodblogger #foodporn #jktfood #indonesia #fat #like #love #kulinerjakarta #foodgram #jktkuliner #foodgasm
最近またラム肉がテレビや雑誌で取り上げて頂いております。嬉しい限りです😊
カルニチンは脂肪燃焼にも一役かいながら認知症にも良いらしく、ラムはますます素晴らしいお肉だなと改めて感じる今日この頃です!
この週末にラムいかがですか?

#ラムしゃぶ#火鍋#ひつじの湯#ジンギスカン#ひつじもん#牛門#bodymakekitchen#渋谷#並木橋#ダイエット#ヘルシー#低糖質#高タンパク#低カロリー#土日食べ飲み放題#ハラル#食べ飲み放題#羊肉#hhwt
#halalfood#dericious#japanesefood#shabushabu#gyumon#hotpot#vegetarians#halal#shibuya#harajuku#muslim ♨️ひつじの湯♨
️Let's ラムザップ🐏
〒150-0002東京都渋谷区渋谷3-14-4 ☎︎03-6427-9197
並木橋交差点角🎶
17時Open24時Close
最近またラム肉がテレビや雑誌で取り上げて頂いております。嬉しい限りです😊 カルニチンは脂肪燃焼にも一役かいながら認知症にも良いらしく、ラムはますます素晴らしいお肉だなと改めて感じる今日この頃です! この週末にラムいかがですか? #ラムしゃぶ#火鍋#ひつじの湯#ジンギスカン#ひつじもん#牛門#bodymakekitchen#渋谷#並木橋#ダイエット#ヘルシー#低糖質#高タンパク#低カロリー#土日食べ飲み放題#ハラル#食べ飲み放題#羊肉#hhwt #halalfood#dericious#japanesefood#shabushabu#gyumon#hotpot#vegetarians#halal#shibuya#harajuku#muslim ♨️ひつじの湯♨ ️Let's ラムザップ🐏 〒150-0002東京都渋谷区渋谷3-14-4 ☎︎03-6427-9197 並木橋交差点角🎶 17時Open24時Close
呢款係小編最愛既BIT菜式之一😍「蒜蓉燒汁豬仔髀」🐽今日(20/2)Daily Menu 有喇!快啲到Lunch time la~ 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️
.
WhatsApp menu 查詢, 請按連結⬇
https://wa.me/85228141888?text=請給我聖誕派對餐牌
..
---
B.I.T. 食堂
地址: 黃竹坑黄竹坑道59-61號地下本利發工業大廈地下舖
Google Map: https://goo.gl/maps/Z1XNRrnzrLLS8EqC8
---
#黃竹坑 #黃竹坑美食 #wongchukhang #wongchukhangfood #海洋公園 #海洋公園美食 #香港一遊 #Traveltohongkong #聖誕到會 #打邊爐 #火鍋 #港式火鍋 #hotpot #shabushabu #しゃぶしゃぶ #鍋#christmascateringhk #christmascatering #cateringhk #到會服務 #wongchukhangfoodie #覓食香港 #hkfoodie #foodvibes
呢款係小編最愛既BIT菜式之一😍「蒜蓉燒汁豬仔髀」🐽今日(20/2)Daily Menu 有喇!快啲到Lunch time la~ 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️ . WhatsApp menu 查詢, 請按連結⬇ https://wa.me/85228141888?text=請給我聖誕派對餐牌 .. --- B.I.T. 食堂 地址: 黃竹坑黄竹坑道59-61號地下本利發工業大廈地下舖 Google Map: https://goo.gl/maps/Z1XNRrnzrLLS8EqC8 --- #黃竹坑 #黃竹坑美食 #wongchukhang #wongchukhangfood #海洋公園 #海洋公園美食 #香港一遊 #Traveltohongkong #聖誕到會 #打邊爐 #火鍋 #港式火鍋 #hotpot #shabushabu #しゃぶしゃぶ #鍋#christmascateringhk #christmascatering #cateringhk #到會服務 #wongchukhangfoodie #覓食香港 #hkfoodie #foodvibes
Buat moment asikmu disini gaess @shabusuki.jogja
---------------------------------------------------
📌Kledokan, Caturtunggal, Kec. Depok, Kabupaten Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta
⏰Buka 12.00 -22.00 wib
📱08116504436
---------------------------------------------------
#masakanjepang #restaurant #japanesefood #japanesefoodjogja #shabu#shuki #shabusuki #shabusukijogja #shabushabu #halal #halalfood #halalrestaurant #healthy #food #instafood #happy #travel #leisure #lifestyle #eatbetterfeelbetterlivebetter #instagood #indonesia #jogjafood #restauranjogja #jogjahitz #jogja #chefwenny #kulinerjogja
Buat moment asikmu disini gaess @shabusuki.jogja --------------------------------------------------- 📌Kledokan, Caturtunggal, Kec. Depok, Kabupaten Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta ⏰Buka 12.00 -22.00 wib 📱08116504436 --------------------------------------------------- #masakanjepang #restaurant #japanesefood #japanesefoodjogja #shabu#shuki #shabusuki #shabusukijogja #shabushabu #halal #halalfood #halalrestaurant #healthy #food #instafood #happy #travel #leisure #lifestyle #eatbetterfeelbetterlivebetter #instagood #indonesia #jogjafood #restauranjogja #jogjahitz #jogja #chefwenny #kulinerjogja
20/02/2020 (星期四)早鳥午餐+每日午餐 20 Feb. 2020 Early Bird Lunch and Daily Lunch Menu
.
WhatsApp menu 查詢, 請按連結⬇
https://wa.me/85228141888?text=請給我聖誕派對餐牌
..
---
B.I.T. 食堂
地址: 黃竹坑黄竹坑道59-61號地下本利發工業大廈地下舖
Google Map: https://goo.gl/maps/Z1XNRrnzrLLS8EqC8
---
#黃竹坑 #黃竹坑美食 #wongchukhang #wongchukhangfood #海洋公園 #海洋公園美食 #香港一遊 #Traveltohongkong #聖誕到會 #打邊爐 #火鍋 #港式火鍋 #hotpot #shabushabu #しゃぶしゃぶ #鍋#christmascateringhk #christmascatering #cateringhk #到會服務 #wongchukhangfoodie #覓食香港 #hkfoodie #foodvibes
20/02/2020 (星期四)早鳥午餐+每日午餐 20 Feb. 2020 Early Bird Lunch and Daily Lunch Menu . WhatsApp menu 查詢, 請按連結⬇ https://wa.me/85228141888?text=請給我聖誕派對餐牌 .. --- B.I.T. 食堂 地址: 黃竹坑黄竹坑道59-61號地下本利發工業大廈地下舖 Google Map: https://goo.gl/maps/Z1XNRrnzrLLS8EqC8 --- #黃竹坑 #黃竹坑美食 #wongchukhang #wongchukhangfood #海洋公園 #海洋公園美食 #香港一遊 #Traveltohongkong #聖誕到會 #打邊爐 #火鍋 #港式火鍋 #hotpot #shabushabu #しゃぶしゃぶ #鍋#christmascateringhk #christmascatering #cateringhk #到會服務 #wongchukhangfoodie #覓食香港 #hkfoodie #foodvibes
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
\ 9種類の豊富なたれ /
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
お好きなタレを自由自在に
組み合わせ頂けます✨😊
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
タレは全部で9種類☝️
特製ゴマだれ
ピーナッツ味噌
生搾りポン酢
塩レモンポン酢
シラチャーソースだれ
ピリ辛胡麻味噌
はちみつ醤油
麻婆中華だれ
バーニャカウダ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
組み合わせ次第で何通りもの
味をお楽しみいただけます💡
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
是非お好きなタレでレタしゃぶダイニングの
お肉を心ゆくままにお楽しみ下さい😊
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
レタしゃぶダイニング公式のHPは
@letashabudining のwebページより
ご閲覧いただけます👀!
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
#レタしゃぶダイニング #letashabudining #すすきのグルメ #しゃぶしゃぶ #しゃぶしゃぶ専門店 #締め #shabushabu #wasyoku #野菜 #肉 #鍋 #ラムしゃぶ #ティラミス #食べ放題 #農家# 美味しい #特製出汁 #すき焼き #東京グルメ #札幌グルメ #札幌観光 #札幌 #すすきのディナー #旬の野菜 #タレ #組み合わせ自由
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ \ 9種類の豊富なたれ / ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ お好きなタレを自由自在に 組み合わせ頂けます✨😊 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ タレは全部で9種類☝️ 特製ゴマだれ ピーナッツ味噌 生搾りポン酢 塩レモンポン酢 シラチャーソースだれ ピリ辛胡麻味噌 はちみつ醤油 麻婆中華だれ バーニャカウダ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 組み合わせ次第で何通りもの 味をお楽しみいただけます💡 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 是非お好きなタレでレタしゃぶダイニングの お肉を心ゆくままにお楽しみ下さい😊 ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ レタしゃぶダイニング公式のHPは @letashabudining のwebページより ご閲覧いただけます👀! ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #レタしゃぶダイニング #letashabudining #すすきのグルメ #しゃぶしゃぶ #しゃぶしゃぶ専門店 #締め #shabushabu #wasyoku #野菜 #肉 #鍋 #ラムしゃぶ #ティラミス #食べ放題 #農家# 美味しい #特製出汁 #すき焼き #東京グルメ #札幌グルメ #札幌観光 #札幌 #すすきのディナー #旬の野菜 #タレ #組み合わせ自由
最近、テレビや雑誌の取材もありました!ラム肉もまた盛り上がりを見せております🐏嬉しい限りです😊

本日 2月20日木曜、店内一部修理の為に大変申し訳ございませんが休業させて頂きます。ご迷惑をおかけ致します。
姉妹店のひつじの湯こちらはラムしゃぶになりますが、ジンギスカンとラムしゃぶが同時に味わえるハイブリッド鍋もご用意しております。もう1店舗牛門もございますので、そちらをご利用下さいませ。ひつじの湯ご利用の方、本日限定でlet'sラムザップの合言葉をスタッフに伝えるとワンドリンクサービスさせて頂きます🐏
今後とも、並木橋 羊門 ひつじの湯 牛門よろしくお願い致します🤲
桜丘肉寿司も系列店となっております!そちらも宜しくお願い致します🤲

#ラムしゃぶ#火鍋#ひつじの湯#ジンギスカン#ひつじもん#牛門#bodymakekitchen#渋谷#並木橋#ダイエット#ヘルシー#低糖質#高タンパク#低カロリー#土日食べ飲み放題#ハラル#食べ飲み放題#羊肉#hhwt#桜丘肉寿司
#halalfood#japanesefood#shabushabu#gyumon#hotpot#vegetarians#halal#shibuya#harajuku#muslim ♨️ひつじの湯♨
️Let's ラムザップ🐏
〒150-0002東京都渋谷区渋谷3-14-4 ☎︎03-6427-9197
並木橋交差点角🎶
17時Open24時Close
最近、テレビや雑誌の取材もありました!ラム肉もまた盛り上がりを見せております🐏嬉しい限りです😊 本日 2月20日木曜、店内一部修理の為に大変申し訳ございませんが休業させて頂きます。ご迷惑をおかけ致します。 姉妹店のひつじの湯こちらはラムしゃぶになりますが、ジンギスカンとラムしゃぶが同時に味わえるハイブリッド鍋もご用意しております。もう1店舗牛門もございますので、そちらをご利用下さいませ。ひつじの湯ご利用の方、本日限定でlet'sラムザップの合言葉をスタッフに伝えるとワンドリンクサービスさせて頂きます🐏 今後とも、並木橋 羊門 ひつじの湯 牛門よろしくお願い致します🤲 桜丘肉寿司も系列店となっております!そちらも宜しくお願い致します🤲 #ラムしゃぶ#火鍋#ひつじの湯#ジンギスカン#ひつじもん#牛門#bodymakekitchen#渋谷#並木橋#ダイエット#ヘルシー#低糖質#高タンパク#低カロリー#土日食べ飲み放題#ハラル#食べ飲み放題#羊肉#hhwt#桜丘肉寿司 #halalfood#japanesefood#shabushabu#gyumon#hotpot#vegetarians#halal#shibuya#harajuku#muslim ♨️ひつじの湯♨ ️Let's ラムザップ🐏 〒150-0002東京都渋谷区渋谷3-14-4 ☎︎03-6427-9197 並木橋交差点角🎶 17時Open24時Close
⚫︎
-------------
平日限定 てづくり弁当

🍙【しゃぶあす べんとう】🍱‼️

@shabuasu_bento
-------------

⇩Instagramメッセージで⇩
取り置き可能
10食以上の注文で配達可能🏃‍♂️🏃‍♀️💨
(三鷹駅近辺限定)


昨日は早々に完売ありがとうございます😊


‼️20日のメニュー‼️

【お試し価格 500円均一‼️】

●黒毛和牛オムハヤシライス弁当

●黒毛和牛オムカレー弁当

●ガパオとタコスの相盛り弁当

●ルーロー炒飯のり弁

⇩販売場所⇩
三鷹駅南口 中央通り商店街
ビックエコーが入っているビルの横

AM11時半頃から売り切れるまで。

#しゃぶあす #サケアンドアスカ #弁当 #宅配 #カレー #竹原ピストル #しゃぶしゃぶ  #居酒屋 #bento #和牛 #てづくり #限定  #アンダーグラウンドから狼煙が上がるぞ #sake #shabushabu #座敷 #禁煙 #宴会 #三鷹 #ポーク玉子 #おにぎり #ハンバーグ #煮込み #沖縄 #完売 #handmade
⚫︎ ------------- 平日限定 てづくり弁当  🍙【しゃぶあす べんとう】🍱‼️  @shabuasu_bento -------------  ⇩Instagramメッセージで⇩ 取り置き可能 10食以上の注文で配達可能🏃‍♂️🏃‍♀️💨 (三鷹駅近辺限定)   昨日は早々に完売ありがとうございます😊   ‼️20日のメニュー‼️  【お試し価格 500円均一‼️】  ●黒毛和牛オムハヤシライス弁当  ●黒毛和牛オムカレー弁当  ●ガパオとタコスの相盛り弁当  ●ルーロー炒飯のり弁  ⇩販売場所⇩ 三鷹駅南口 中央通り商店街 ビックエコーが入っているビルの横  AM11時半頃から売り切れるまで。  #しゃぶあす #サケアンドアスカ #弁当 #宅配 #カレー #竹原ピストル #しゃぶしゃぶ #居酒屋 #bento #和牛 #てづくり #限定 #アンダーグラウンドから狼煙が上がるぞ #sake #shabushabu #座敷 #禁煙 #宴会 #三鷹 #ポーク玉子 #おにぎり #ハンバーグ #煮込み #沖縄 #完売 #handmade
⚫︎
-------------
平日限定 てづくり弁当

🍙【しゃぶあす べんとう】🍱‼️

@shabuasu_bento
-------------

⇩Instagramメッセージで⇩
取り置き可能
10食以上の注文で配達可能🏃‍♂️🏃‍♀️💨
(三鷹駅近辺限定)


昨日は早々に完売ありがとうございます😊


‼️20日のメニュー‼️

【お試し価格 500円均一‼️】

●黒毛和牛オムハヤシライス弁当

●黒毛和牛オムカレー弁当

●ガパオとタコスの相盛り弁当

●ルーロー炒飯のり弁

⇩販売場所⇩
三鷹駅南口 中央通り商店街
ビックエコーが入っているビルの横

AM11時半頃から売り切れるまで。

#しゃぶあす #サケアンドアスカ #弁当 #宅配 #カレー #竹原ピストル #しゃぶしゃぶ  #居酒屋 #bento #和牛 #てづくり #限定  #アンダーグラウンドから狼煙が上がるぞ #sake #shabushabu #座敷 #禁煙 #宴会 #三鷹 #ポーク玉子 #おにぎり #ハンバーグ #煮込み #沖縄 #完売 #handmade
⚫︎ ------------- 平日限定 てづくり弁当  🍙【しゃぶあす べんとう】🍱‼️  @shabuasu_bento -------------  ⇩Instagramメッセージで⇩ 取り置き可能 10食以上の注文で配達可能🏃‍♂️🏃‍♀️💨 (三鷹駅近辺限定)   昨日は早々に完売ありがとうございます😊   ‼️20日のメニュー‼️  【お試し価格 500円均一‼️】  ●黒毛和牛オムハヤシライス弁当  ●黒毛和牛オムカレー弁当  ●ガパオとタコスの相盛り弁当  ●ルーロー炒飯のり弁  ⇩販売場所⇩ 三鷹駅南口 中央通り商店街 ビックエコーが入っているビルの横  AM11時半頃から売り切れるまで。  #しゃぶあす #サケアンドアスカ #弁当 #宅配 #カレー #竹原ピストル #しゃぶしゃぶ #居酒屋 #bento #和牛 #てづくり #限定 #アンダーグラウンドから狼煙が上がるぞ #sake #shabushabu #座敷 #禁煙 #宴会 #三鷹 #ポーク玉子 #おにぎり #ハンバーグ #煮込み #沖縄 #完売 #handmade
Trying out Shabu shabu buffet. They have a variety of fish balls and greens choose. Got tomato flavor broth. Wish theres a spicy tomato broth. 
@shabugardennyc
——-
#shabushabu #hotpotbuffet #shabushabunyc #nyc #nyceatstagram #nycfood #nycfood #foodphotography #wednesday #nycrestaurants #nycfoodie #koreantown #manhattan #deliciousfood #yummy #yelpnyc #nycfat #fishball #vegetables #foodblogger #nyceater
Trying out Shabu shabu buffet. They have a variety of fish balls and greens choose. Got tomato flavor broth. Wish theres a spicy tomato broth. @shabugardennyc ——- #shabushabu #hotpotbuffet #shabushabunyc #nyc #nyceatstagram #nycfood #nycfood #foodphotography #wednesday #nycrestaurants #nycfoodie #koreantown #manhattan #deliciousfood #yummy #yelpnyc #nycfat #fishball #vegetables #foodblogger #nyceater
🇯🇵 Shabushabu
Finally tried that collagen soy milk 🥛 hotpot!! Something different and healthier and makes you feel less guilty of the amount of wagyu you ordered 🙈
.
.
2 years after planning a foodie meetup with @weisheen 🙈
#shabushabu #japanesefood
#hotpot #wagyu #instafoodie #sydneyfoodie #sydneyfoodies #sydneyfoodblogger #しゃぶしゃぶ #美味し #日本 #和牛 #すきやき #すき焼き #すき焼き風 #居酒屋 #焼き鳥 #焼肉
🇯🇵 Shabushabu Finally tried that collagen soy milk 🥛 hotpot!! Something different and healthier and makes you feel less guilty of the amount of wagyu you ordered 🙈 . . 2 years after planning a foodie meetup with @weisheen 🙈 #shabushabu #japanesefood #hotpot #wagyu #instafoodie #sydneyfoodie #sydneyfoodies #sydneyfoodblogger #しゃぶしゃぶ #美味し #日本 #和牛 #すきやき #すき焼き #すき焼き風 #居酒屋 #焼き鳥 #焼肉
พักก่อนแม่บอกให้เธอพักผ่อน **พักก่อนนนนนน
#หม้อไฟเนื้อจ้าาาาาาาาาาาาาาาา #BeefLover
🔹️รีวิว🔹️
ถาดละ 50-60฿ วากิวถาดละ 120฿ 100 กรัม
ผักชุดละ 30฿ มีเนื้อสด เนื้อตุ๋น (หมู วัว)
น่องลาย เอ็นแก้ว ลูกชิ้น **พักก่อนนนนน
เนื้อนำเข้าจะแพงๆหน่อย แล้ว แต่เลือกทาน
มีเส้นลวก เล็ก ใหญ่ หมี่ขาว **พักก่อนนนน
น้ำซุปกลมกล่อมแต่พอนานๆก็จะเริ่มเค็มๆ 
มีให้เลือกนั่งทั้งโซนนอกโซนใน **พักก่อนนนน
ของหวาน เครื่องดื่มก็มีหลายสิ่งอยู่ **พักก่อนนนน
#food #foods #foodpics #shabushabu #hotpot #beef #pork #sausage #salad #kani #vegetable #soup #meatball #foodrepublic #foodporn #foodie #foodstagram #instafood #instafamous #instahappy #bangkok #delicious #relax #thaifood #fusionfood #foodgasm #foodlover #foodgram
พักก่อนแม่บอกให้เธอพักผ่อน **พักก่อนนนนนน #หม้อไฟเนื้อจ้าาาาาาาาาาาาาาาา #BeefLover 🔹️รีวิว🔹️ ถาดละ 50-60฿ วากิวถาดละ 120฿ 100 กรัม ผักชุดละ 30฿ มีเนื้อสด เนื้อตุ๋น (หมู วัว) น่องลาย เอ็นแก้ว ลูกชิ้น **พักก่อนนนนน เนื้อนำเข้าจะแพงๆหน่อย แล้ว แต่เลือกทาน มีเส้นลวก เล็ก ใหญ่ หมี่ขาว **พักก่อนนนน น้ำซุปกลมกล่อมแต่พอนานๆก็จะเริ่มเค็มๆ มีให้เลือกนั่งทั้งโซนนอกโซนใน **พักก่อนนนน ของหวาน เครื่องดื่มก็มีหลายสิ่งอยู่ **พักก่อนนนน #food #foods #foodpics #shabushabu #hotpot #beef #pork #sausage #salad #kani #vegetable #soup #meatball #foodrepublic #foodporn #foodie #foodstagram #instafood #instafamous #instahappy #bangkok #delicious #relax #thaifood #fusionfood #foodgasm #foodlover #foodgram
京都の梅の名所はどこも見頃を迎えているようですね。
町中でも甘い香りを感じると、心がふわりと軽くなる気がいたします。
*
梅が咲き、桃や桜が待ち遠しいころ
桃の節句の3月3日まで
夜のお時間、すべてのお客さまに雛あられをサービスさせていただきます。
*
ほんの少しだけ、春のおすそわけを
温かい店内で、暖かいお料理と共にお楽しみくださいませ。
京都の梅の名所はどこも見頃を迎えているようですね。 町中でも甘い香りを感じると、心がふわりと軽くなる気がいたします。 * 梅が咲き、桃や桜が待ち遠しいころ 桃の節句の3月3日まで 夜のお時間、すべてのお客さまに雛あられをサービスさせていただきます。 * ほんの少しだけ、春のおすそわけを 温かい店内で、暖かいお料理と共にお楽しみくださいませ。
“Nothing brings people together like good food.” I don’t mind opening up my kitchen for friends to cook (and clean) for me. My girlfriend generously made “shabu” for 20 of us and we ate til it hurts.🤪.
.
.
.
#shabu #hotpot #bokchoy #shabushabu #healthymeal #homecooked #occomestibles #orangecounty #ocfoodies #vietnamesefood
“Nothing brings people together like good food.” I don’t mind opening up my kitchen for friends to cook (and clean) for me. My girlfriend generously made “shabu” for 20 of us and we ate til it hurts.🤪. . . . #shabu #hotpot #bokchoy #shabushabu #healthymeal #homecooked #occomestibles #orangecounty #ocfoodies #vietnamesefood
Dinner at Seryna Honten.
Without making any booking in advance I wanted Kani and Beef Shabu-Shabu so
this was the obvious choice.
Service is wonderful as always.
I have been coming since I was a teenager and still have my special card.
Although the premium Kobe beef has better marbling( first picture) I prefer the tase and texture of the normal Kobe beef.
I always start with the Kani.
It never disappoints here.
Will be back again soon😊😋#brianchowtokyo
Dinner at Seryna Honten. Without making any booking in advance I wanted Kani and Beef Shabu-Shabu so this was the obvious choice. Service is wonderful as always. I have been coming since I was a teenager and still have my special card. Although the premium Kobe beef has better marbling( first picture) I prefer the tase and texture of the normal Kobe beef. I always start with the Kani. It never disappoints here. Will be back again soon😊😋#brianchowtokyo
ハイアット リージェンシー 東京は2020年9月15日(火)に、開業40周年を迎えます。
これまでの感謝の気持ちを込めて、日本料理「佳香」では、開業40周年記念ランチ「せいろ蒸し膳」をご提供しております。
せいろで蒸し旨味をとじ込めた国産牛や京にんじん、湯葉などを自家製ポン酢でお召しあがりください。和食の料理人だからこそ引き出せる旨み、四季折々の食材を使った料理の数々で和食の魅力をお楽しみください。

#hyattregencytokyo #japaneserestaurant #kakou #tokyofoodie #kaiseki #washoku #shabushabu #wagyu #inahyattworld #worldofhyatt #hyattregency #hyatthotel #itadakimasu #tokyojapan #sashimi

#ハイアットリージェンシー東京 #日本料理 #佳香 #会席料理 #都庁前 #新宿グルメ #和食 #ホテルランチ #新宿和食 #せいろ蒸し #温野菜 #とろろ #麦飯 #出汁
ハイアット リージェンシー 東京は2020年9月15日(火)に、開業40周年を迎えます。 これまでの感謝の気持ちを込めて、日本料理「佳香」では、開業40周年記念ランチ「せいろ蒸し膳」をご提供しております。 せいろで蒸し旨味をとじ込めた国産牛や京にんじん、湯葉などを自家製ポン酢でお召しあがりください。和食の料理人だからこそ引き出せる旨み、四季折々の食材を使った料理の数々で和食の魅力をお楽しみください。 #hyattregencytokyo #japaneserestaurant #kakou #tokyofoodie #kaiseki #washoku #shabushabu #wagyu #inahyattworld #worldofhyatt #hyattregency #hyatthotel #itadakimasu #tokyojapan #sashimi #ハイアットリージェンシー東京 #日本料理 #佳香 #会席料理 #都庁前 #新宿グルメ #和食 #ホテルランチ #新宿和食 #せいろ蒸し #温野菜 #とろろ #麦飯 #出汁
Juicy and Succulent Dry-aged Japanese Beef!
•
Marbled meat with a deeper umami flavour!
•
•
•
#tamashii #kappo #japanesegrill #seasonal #omakase #setlunch #shabushabu #cocktailbar #sgrestaurant #sgfood #sgig #sglunch #sgbar #foodspotting #sgfoodporn #japaneserestaurant #dryagedbeef #umami
Juicy and Succulent Dry-aged Japanese Beef! • Marbled meat with a deeper umami flavour! • • • #tamashii #kappo #japanesegrill #seasonal #omakase #setlunch #shabushabu #cocktailbar #sgrestaurant #sgfood #sgig #sglunch #sgbar #foodspotting #sgfoodporn #japaneserestaurant #dryagedbeef #umami
어제는 친한 언니들이랑 샤브샤브를 먹으러 다녀왔습니다🐷
고기가 후지산처럼 담겨서 나왔어요😲🗻
너무 맛있었어요♡
그리고 그 후는 카페에 가서 여러가지 이야기를 해서 너무 즐거웠어요😆🙌🏻
카페 라떼도 너무 맛있었어요☕️
그리고 오늘은 직장운이 좋은날이에요👩🏻‍💻
오늘도 좋은 하루 되세요🦄🌈✨
.
昨日は仲良しのお姉さん達と、しゃぶしゃぶを食べに行ってきました🐷
お肉が富士山みたいに盛り付けられて出てきました😲🗻
スゴく美味しかったです♡
そして、その後はカフェに行って色々な話をして、とても楽しかったです😆🙌🏻
カフェラテも凄く美味しかったです☕️
そして今日は仕事運が良い日ですよ👩🏻‍💻
今日も良い一日を🦄🌈✨
.
#한국좋아해 #한국어공부중 #데일리 #일상스타그램 #일본어공부 #일본어 #일본여행 #연애심리상담사 #스피리추얼카운셀러 #카페스타그램 #카페라떼 #샤브샤브 #샤브샤브맛집 #먹스타그램 #지유가오카 #cafestagram #foodstagram #shabushabu #jiyugaoka #カフェスタグラム #しゃぶしゃぶ #自由が丘カフェ #カフェラテ #韓国語勉強中 #☕ #🐷
어제는 친한 언니들이랑 샤브샤브를 먹으러 다녀왔습니다🐷 고기가 후지산처럼 담겨서 나왔어요😲🗻 너무 맛있었어요♡ 그리고 그 후는 카페에 가서 여러가지 이야기를 해서 너무 즐거웠어요😆🙌🏻 카페 라떼도 너무 맛있었어요☕️ 그리고 오늘은 직장운이 좋은날이에요👩🏻‍💻 오늘도 좋은 하루 되세요🦄🌈✨ . 昨日は仲良しのお姉さん達と、しゃぶしゃぶを食べに行ってきました🐷 お肉が富士山みたいに盛り付けられて出てきました😲🗻 スゴく美味しかったです♡ そして、その後はカフェに行って色々な話をして、とても楽しかったです😆🙌🏻 カフェラテも凄く美味しかったです☕️ そして今日は仕事運が良い日ですよ👩🏻‍💻 今日も良い一日を🦄🌈✨ . #한국좋아해 #한국어공부중 #데일리 #일상스타그램 #일본어공부 #일본어 #일본여행 #연애심리상담사 #스피리추얼카운셀러 #카페스타그램 #카페라떼 #샤브샤브 #샤브샤브맛집 #먹스타그램 #지유가오카 #cafestagram #foodstagram #shabushabu #jiyugaoka #カフェスタグラム #しゃぶしゃぶ #自由が丘カフェ #カフェラテ #韓国語勉強中 #☕ #🐷
-- OPENING TOMORROW -- After 10 months preparation, GOKU SHABU SHABU is officially opening this Friday 21st February! Bringing you a brand new Japanese Shabu Shabu experience, including lunch buffet, Shabu Shabu with soya milk stock plus a special GOKU Pot, with Sukiyaki, Tsufu Nabe, Kina Nabe and more. 
Come try it!

#GOKU #shabushabu #hotpot #japanesefood #asianfood #queenstown #queenstowneats #queenstownfood #nzfood #nzmustdo #newzealandfood #nzvacations #sukiyaki #nabe @ Queenstown, New Zealand
-- OPENING TOMORROW -- After 10 months preparation, GOKU SHABU SHABU is officially opening this Friday 21st February! Bringing you a brand new Japanese Shabu Shabu experience, including lunch buffet, Shabu Shabu with soya milk stock plus a special GOKU Pot, with Sukiyaki, Tsufu Nabe, Kina Nabe and more. Come try it! #GOKU #shabushabu #hotpot #japanesefood #asianfood #queenstown #queenstowneats #queenstownfood #nzfood #nzmustdo #newzealandfood #nzvacations #sukiyaki #nabe @ Queenstown, New Zealand
#kisoji #shabushabu #himonya
Good morning🌞🌞🌞
Our bento menu, Karaage bento🍱🍱🍱
Chicken, beef sausage, egg, vegetable and rice in one box which is healthy and well-balanced diet👍️
Please try real Japanese taste.🙏
.
Selamat pagi🌞🌞🌞 .
Menu bento kami, Karaage bento🍱🍱🍱 .
Ayam, sosis sapi, telur, sayur dan nasi dalam satu kotak yang merupakan diet sehat dan seimbang👍️
Silakan dicoba rasa Jepang asli.🙏 .
#cikarangjapancommunity #cikarangjapanclub #bekasifood #jktlifejapan #hungrycikarang #eat #food #foodporn #foodstagram #karawangfood #foodblogger #foodies #japanesefood #delicious #cuisine #japanesefoodlover #japanfood #cikarang #shabushabu #wellbalanced #realjapan #yummy #yummyfood #tasty #tastyjapan #instafood  #allyoucaneat #bento #enak
Good morning🌞🌞🌞 Our bento menu, Karaage bento🍱🍱🍱 Chicken, beef sausage, egg, vegetable and rice in one box which is healthy and well-balanced diet👍️ Please try real Japanese taste.🙏 . Selamat pagi🌞🌞🌞 . Menu bento kami, Karaage bento🍱🍱🍱 . Ayam, sosis sapi, telur, sayur dan nasi dalam satu kotak yang merupakan diet sehat dan seimbang👍️ Silakan dicoba rasa Jepang asli.🙏 . #cikarangjapancommunity #cikarangjapanclub #bekasifood #jktlifejapan #hungrycikarang #eat #food #foodporn #foodstagram #karawangfood #foodblogger #foodies #japanesefood #delicious #cuisine #japanesefoodlover #japanfood #cikarang #shabushabu #wellbalanced #realjapan #yummy #yummyfood #tasty #tastyjapan #instafood #allyoucaneat #bento #enak
How do you Shabu Shabu? This is how @Foodatory does it 😋🥢 checkout any of our two locations for your fix 🔥
How do you Shabu Shabu? This is how @Foodatory does it 😋🥢 checkout any of our two locations for your fix 🔥
Shabu shabu

#shabushabu #shabu #fonduejaponaise #osaka #japanfood #japan
#shabushabu #떡복이 #creamsoup #잡채 #tomato #볶음밥 #lunch
Shabu Shabu 9292
부모님이랑 같이
점심 먹고 공원으로
McDaniel Farm
Duluth,GA
2020
#shabushabu #떡복이 #creamsoup #잡채 #tomato #볶음밥 #lunch Shabu Shabu 9292 부모님이랑 같이 점심 먹고 공원으로 McDaniel Farm Duluth,GA 2020
Share your dining experience with us by tagging @tabushabusd. We love seeing your posts and stories. 📸 This week’s feature include some awesome captures by @curatedcrema. Thank you! 🤗
•
•
•
•
•
•
#lunch #dinner #hungry #hotsoup #nomnom #dumplings #EEEEEATS #buzzfeedfood #shabushabu #noodle #sandiego #foooodieee #porridge #yelp #sandiegofood #drinks #foodie #food #hotfood #northpark #comingsoon #cooking #cheers #shabushabu  #noodles #socalfood #foodporn #northparkfood
Share your dining experience with us by tagging @tabushabusd. We love seeing your posts and stories. 📸 This week’s feature include some awesome captures by @curatedcrema. Thank you! 🤗 • • • • • • #lunch #dinner #hungry #hotsoup #nomnom #dumplings #EEEEEATS #buzzfeedfood #shabushabu #noodle #sandiego #foooodieee #porridge #yelp #sandiegofood #drinks #foodie #food #hotfood #northpark #comingsoon #cooking #cheers #shabushabu #noodles #socalfood #foodporn #northparkfood
Shabu shabu, you say? 😋 I’ll MEAT you there! @joonshabu2 🍲🏃🏻‍♀️
.
.
#shabushabu #shabu #hotpot #swishswish #myfavorite #meat #delicious #alwaysinthemood #beef #vegetables #soup #goodeats #food #foodie
Shabu shabu, you say? 😋 I’ll MEAT you there! @joonshabu2 🍲🏃🏻‍♀️ . . #shabushabu #shabu #hotpot #swishswish #myfavorite #meat #delicious #alwaysinthemood #beef #vegetables #soup #goodeats #food #foodie
Fresh for your enjoyment 😋
📷: @hnlmovement
.
Rokaru Shabu Shabu in Pearl City is the place to stop for fresh & delicious locally sourced shabu shabu and onolicious pupus! 🙌🏼 Find us next to David's Bridal and Foodland Farms.
.
.
.
.
#rokaruhi #shabushabu #hawaiieats #hawaiifoodfinds #yelpHawaii #hotpot #pearlcity #hawaiifoodie #luckyweeathawaii #spoonhawaii #supportlocal #frolichawaii #foodstagram #foodislife #nabe
Fresh for your enjoyment 😋 📷: @hnlmovement . Rokaru Shabu Shabu in Pearl City is the place to stop for fresh & delicious locally sourced shabu shabu and onolicious pupus! 🙌🏼 Find us next to David's Bridal and Foodland Farms. . . . . #rokaruhi #shabushabu #hawaiieats #hawaiifoodfinds #yelpHawaii #hotpot #pearlcity #hawaiifoodie #luckyweeathawaii #spoonhawaii #supportlocal #frolichawaii #foodstagram #foodislife #nabe
¿Buscas algo ligero y delicioso? 👌 Tenemos muchas opciones para ti! •
📍ROMA
Av. Alvaro Obregón #120 A, Col. Roma Norte •
📍INSURGENTES SUR
Av. Insurgentes Sur #1798, Col. Florida (entre Francia y Hortensia)
•
📍MIRAMONTES 
Av. Canal de Miramontes #2785, Col. Jardines de Coyoacán •
📍INTERLOMAS
Palmas Uno, Valle de las Palmas, Naucalpan Edo. de Mexico (frente al Hospital Ángeles Interlomas)
•
📍CANCÚN 
Food Court, Plaza Las Américas
¿Buscas algo ligero y delicioso? 👌 Tenemos muchas opciones para ti! • 📍ROMA Av. Alvaro Obregón #120 A, Col. Roma Norte • 📍INSURGENTES SUR Av. Insurgentes Sur #1798, Col. Florida (entre Francia y Hortensia) • 📍MIRAMONTES Av. Canal de Miramontes #2785, Col. Jardines de Coyoacán • 📍INTERLOMAS Palmas Uno, Valle de las Palmas, Naucalpan Edo. de Mexico (frente al Hospital Ángeles Interlomas) • 📍CANCÚN Food Court, Plaza Las Américas
Kainan and kulitan time nanaman 😆 Link in my bio and watch the full video 💕

#youtuber #vlogger #pinoyvlogger #pinoyvlogs #pinoyfood #pinoyfoodie #pinoyfoodporn #shabushabu #hotpot #dubaivlogger #uae #grilledfood #barbeque #foodtrip #foodtrippin #chibog
I’m going back to Japan!  Two very special nights in Kawasaki at Club Citta with @acceptworldwide!  I’m hoping to see all my friends and have time for the best ramen in the world at @kyushujangarasn!  #accept #japan #metalheart #ballstothewall #ramen #shabushabu #risingsun
I’m going back to Japan! Two very special nights in Kawasaki at Club Citta with @acceptworldwide! I’m hoping to see all my friends and have time for the best ramen in the world at @kyushujangarasn! #accept #japan #metalheart #ballstothewall #ramen #shabushabu #risingsun
that’s one hot pot!
#shabushabu #ironchef @novekeysss does it again! #allezcuisine !!!!!!!
that’s one hot pot! #shabushabu #ironchef @novekeysss does it again! #allezcuisine !!!!!!!
Shabu shabu .
.
.
.
#ocfoodie #shabushabu #irvineeats #allthatshabu #foodie #asianeats
"𝙸 𝚕𝚒𝚟𝚎 𝚘𝚗 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚜𝚘𝚞𝚙, 𝚗𝚘𝚝 𝚘𝚗 𝚏𝚒𝚗𝚎 𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜." — 𝙼𝚘𝚕𝚒𝚎𝚛𝚎
@chinagreatwallrestaurantkw •
•
•
•
•
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
#kuwaitrestaurants #kuwaitrestaurant #q8foodie #kuwaittaste #kuwaitfoodies #kuwaitfoodie #kuwaitrestaurant #shabushabu
"𝙸 𝚕𝚒𝚟𝚎 𝚘𝚗 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚜𝚘𝚞𝚙, 𝚗𝚘𝚝 𝚘𝚗 𝚏𝚒𝚗𝚎 𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜." — 𝙼𝚘𝚕𝚒𝚎𝚛𝚎 @chinagreatwallrestaurantkw • • • • • ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ #kuwaitrestaurants #kuwaitrestaurant #q8foodie #kuwaittaste #kuwaitfoodies #kuwaitfoodie #kuwaitrestaurant #shabushabu
#sashimi #extravaganza #shabushabu
Many options, many ways to get satisfied. 💯 where do you begin?
Many options, many ways to get satisfied. 💯 where do you begin?
Sorry I disappeared for a bit, I’ll let you guys know why on Thursday, but for now, feast your eyes on this hotpot/shabu shabu place we finally tried! Load of seafood choices, a few broth options (I went with the spicy miso base), a great variety of sauces(no chili oil though 😭) and their wagyu meat was 🔥👌 If you know me, I’m not a huge fan of these places, but @_shabuya definitely changed my mind!!! #shabushabu #hotpot #seafood #shrimp #mussels #wagyu #beef #steak #asian #asianfood #soup #spicy #miso #crab #foodporn #food #foodie #bayarea #sanfrancisco #concord #lunch #lunchdate #friends #hungry #yum #foodstagram #foodiesofinstagram #bayareafoodie #tonkotsu #weekend
Sorry I disappeared for a bit, I’ll let you guys know why on Thursday, but for now, feast your eyes on this hotpot/shabu shabu place we finally tried! Load of seafood choices, a few broth options (I went with the spicy miso base), a great variety of sauces(no chili oil though 😭) and their wagyu meat was 🔥👌 If you know me, I’m not a huge fan of these places, but @_shabuya definitely changed my mind!!! #shabushabu #hotpot #seafood #shrimp #mussels #wagyu #beef #steak #asian #asianfood #soup #spicy #miso #crab #foodporn #food #foodie #bayarea #sanfrancisco #concord #lunch #lunchdate #friends #hungry #yum #foodstagram #foodiesofinstagram #bayareafoodie #tonkotsu #weekend
Download index side qrcode