#prayformalaysia

#已发帖 53852
١٤ شعبان ١٤٤١ه‍ (رابو)

Assalamualaikum
Dikesempatan ini saya dan keluarga ingin memohon maaf andai ada tersalah kata tersilap bicara ada menyinggung perasaan... Mintak halal semua... Halal makan minum... Semoga ALLAH mengangkat segala amalan buruk dan bertambah amal baik... Moga ALLAH membalas segala kebaikan... Allahumma Aamiin 
Salam Nisfu Sya'ban 1441H 💕
.
.
#🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#PrayForMalaysia
#RamadhanIsComing
#StayAtHome #StaySafe
#KitaJagaKita #Malaysia
#Covid_19 #Covid19Malaysia
#HapusCovid19 #RinduSemua
#AkhirZaman #PenghujungZaman
#Kawan #Rakan #Sahabat #TillJANNAH
#OrangYangMengenaliDiriKuMahuPunTidak

#WanitaSyurgaBidadariDunia
#WanitaPenghiasanDunia
#WanitaAkhirZaman
١٤ شعبان ١٤٤١ه‍ (رابو) Assalamualaikum Dikesempatan ini saya dan keluarga ingin memohon maaf andai ada tersalah kata tersilap bicara ada menyinggung perasaan... Mintak halal semua... Halal makan minum... Semoga ALLAH mengangkat segala amalan buruk dan bertambah amal baik... Moga ALLAH membalas segala kebaikan... Allahumma Aamiin Salam Nisfu Sya'ban 1441H 💕 . . #🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #PrayForMalaysia #RamadhanIsComing #StayAtHome #StaySafe #KitaJagaKita #Malaysia #Covid_19 #Covid19Malaysia #HapusCovid19 #RinduSemua #AkhirZaman #PenghujungZaman #Kawan #Rakan #Sahabat #TillJANNAH #OrangYangMengenaliDiriKuMahuPunTidak #WanitaSyurgaBidadariDunia #WanitaPenghiasanDunia #WanitaAkhirZaman
Serious lah RM50 saja 😱

Dah murah pon kata tak perlu, tak mampu, tak penting; tak tahu nak kata apa lagi. Kenapa kita beli kereta sekali dgn insurans ? Kereta tu lagi penting diinsuranskan dari nyawa ?

#yourfavlifeprotectionconsultant 
#hentikanpenyebaranberitapalsu 
#stayathome #fighttogether #covid19 
#wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn 
#socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Serious lah RM50 saja 😱 Dah murah pon kata tak perlu, tak mampu, tak penting; tak tahu nak kata apa lagi. Kenapa kita beli kereta sekali dgn insurans ? Kereta tu lagi penting diinsuranskan dari nyawa ? #yourfavlifeprotectionconsultant #hentikanpenyebaranberitapalsu #stayathome #fighttogether #covid19 #wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn #socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Jom request proposal. Tengok apa boleh dapat dgn RM50. Kalau muda lagi, mcm-mcm manfaat boleh dapat. Penyakit kritikal, kemalangan, hilang upaya; semua dilindungi .

DITAMBAH DGN RM5,000 CASH PAYOUT SEKIRANYA DIAGNOSED VIRUS COVID-19 !

Tu pentingnya takaful semasa muda. Zaman sekarang ni RM50 buat beli makan pon habis jadi najis. Tapi RM50 boleh buat anda tak perlu merana disebabkan sakit

#yourfavlifeprotectionconsultant 
#hentikanpenyebaranberitapalsu 
#stayathome #fighttogether #covid19 
#wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn 
#socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Jom request proposal. Tengok apa boleh dapat dgn RM50. Kalau muda lagi, mcm-mcm manfaat boleh dapat. Penyakit kritikal, kemalangan, hilang upaya; semua dilindungi . DITAMBAH DGN RM5,000 CASH PAYOUT SEKIRANYA DIAGNOSED VIRUS COVID-19 ! Tu pentingnya takaful semasa muda. Zaman sekarang ni RM50 buat beli makan pon habis jadi najis. Tapi RM50 boleh buat anda tak perlu merana disebabkan sakit #yourfavlifeprotectionconsultant #hentikanpenyebaranberitapalsu #stayathome #fighttogether #covid19 #wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn #socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
BAWAL KHADIJAH COMEBACK COMBO RM100 🌷
.
“Apa cik kiah dapat dengan combo ni?”
.
🌸 3 BAWAL KHADIJAH
🧕🏻 1 HAYRA/ INNER NECK/ BAWAL GEE
🎁 FREE CLASSIC BOX
📤 FREE POSTAGE

Siapa cepat dia dapat,
Siapa lambat dia melepas 🤪
.
DM or Whatsapp link at bio for inquiries & place order ✨
.
#geetasquad #bawalcorak #bawalprinted #tudungchiffonvoile #chiffonvoile #chiffonvoilesakura #stayathome #prayformalaysia #rmo #giftbox #tudunggiftbox #tudungsurprisebox
BAWAL KHADIJAH COMEBACK COMBO RM100 🌷 . “Apa cik kiah dapat dengan combo ni?” . 🌸 3 BAWAL KHADIJAH 🧕🏻 1 HAYRA/ INNER NECK/ BAWAL GEE 🎁 FREE CLASSIC BOX 📤 FREE POSTAGE Siapa cepat dia dapat, Siapa lambat dia melepas 🤪 . DM or Whatsapp link at bio for inquiries & place order ✨ . #geetasquad #bawalcorak #bawalprinted #tudungchiffonvoile #chiffonvoile #chiffonvoilesakura #stayathome #prayformalaysia #rmo #giftbox #tudunggiftbox #tudungsurprisebox
BAWAL KHADIJAH COMEBACK COMBO RM100 🌷
.
“Apa cik kiah dapat dengan combo ni?” 🌸 3 BAWAL KHADIJAH
🧕🏻 1 HAYRA/ INNER NECK/ BAWAL GEE
🎁 FREE CLASSIC BOX
📤 FREE POSTAGE

Siapa cepat dia dapat,
Siapa lambat dia melepas 🤪
.
DM or Whatsapp link at bio for inquiries & place order ✨
.
#geetasquad #bawalcorak #bawalprinted #tudungchiffonvoile #chiffonvoile #chiffonvoilesakura #stayathome #prayformalaysia #rmo #giftbox #tudunggiftbox #tudungsurprisebox
BAWAL KHADIJAH COMEBACK COMBO RM100 🌷 . “Apa cik kiah dapat dengan combo ni?” 🌸 3 BAWAL KHADIJAH 🧕🏻 1 HAYRA/ INNER NECK/ BAWAL GEE 🎁 FREE CLASSIC BOX 📤 FREE POSTAGE Siapa cepat dia dapat, Siapa lambat dia melepas 🤪 . DM or Whatsapp link at bio for inquiries & place order ✨ . #geetasquad #bawalcorak #bawalprinted #tudungchiffonvoile #chiffonvoile #chiffonvoilesakura #stayathome #prayformalaysia #rmo #giftbox #tudunggiftbox #tudungsurprisebox
BAWAL KHADIJAH COMEBACK COMBO RM100 🌷
.
“Apa cik kiah dapat dengan combo ni?”
.
🌸 3 BAWAL KHADIJAH
🧕🏻 1 HAYRA/ INNER NECK/ BAWAL GEE
🎁 FREE CLASSIC BOX
📤 FREE POSTAGE

Siapa cepat dia dapat,
Siapa lambat dia melepas 🤪
.
DM or Whatsapp link at bio for inquiries & place order ✨
.
#geetasquad #bawalcorak #bawalprinted #tudungchiffonvoile #chiffonvoile #chiffonvoilesakura #stayathome #prayformalaysia #rmo #giftbox #tudunggiftbox #tudungsurprisebox
BAWAL KHADIJAH COMEBACK COMBO RM100 🌷 . “Apa cik kiah dapat dengan combo ni?” . 🌸 3 BAWAL KHADIJAH 🧕🏻 1 HAYRA/ INNER NECK/ BAWAL GEE 🎁 FREE CLASSIC BOX 📤 FREE POSTAGE Siapa cepat dia dapat, Siapa lambat dia melepas 🤪 . DM or Whatsapp link at bio for inquiries & place order ✨ . #geetasquad #bawalcorak #bawalprinted #tudungchiffonvoile #chiffonvoile #chiffonvoilesakura #stayathome #prayformalaysia #rmo #giftbox #tudunggiftbox #tudungsurprisebox
Miskin atau kaya, sementara saje, harta bukan boleh beli tiket masuk syurga, Miskin ataw kaya, sama sahaja.. Lebih Besar periuk hai lebih byk keraknya.. Lagu senario, boria Miskin kaya, tp maksudnya dalam boleh kite renung2 kn... #prayformalaysia #prayforworld #stayathome #PKP#fightcovid19 #1malaysia #1world
Miskin atau kaya, sementara saje, harta bukan boleh beli tiket masuk syurga, Miskin ataw kaya, sama sahaja.. Lebih Besar periuk hai lebih byk keraknya.. Lagu senario, boria Miskin kaya, tp maksudnya dalam boleh kite renung2 kn... #prayformalaysia #prayforworld #stayathome #PKP#fightcovid19 #1malaysia #1world
Walaupun busana moden terlalu banyak di pasaran, tetapi busana tradisional tetap tidak lapuk ditelan zaman 😍
-
Jom tampil dihari raya dgn Sri Kesuma - Kurung Riau Edition
-
Stay tune for more updates 😘
-
#Bajuraya2020 #Bajucantikdanexclusive #Bajuboutique #Bajuberkualiti #Collectionraya  #Modernplainseries #Stylista #Muslimahwears #bajuminikurung #Bajukurungmodern #stayathome #prayformalaysia #covid19fight #onlineshopping #shoppingathome
Walaupun busana moden terlalu banyak di pasaran, tetapi busana tradisional tetap tidak lapuk ditelan zaman 😍 - Jom tampil dihari raya dgn Sri Kesuma - Kurung Riau Edition - Stay tune for more updates 😘 - #Bajuraya2020 #Bajucantikdanexclusive #Bajuboutique #Bajuberkualiti #Collectionraya #Modernplainseries #Stylista #Muslimahwears #bajuminikurung #Bajukurungmodern #stayathome #prayformalaysia #covid19fight #onlineshopping #shoppingathome
Ade yg sggup berkorban demi memastikan yg lain teguh bernafas.
Salam Nisfu Syaaban 🥺
#respectfrontliners 
#prayforfrontliners 
#prayformalaysia 
#staysafe 
#stayathome 
#covid19
Ade yg sggup berkorban demi memastikan yg lain teguh bernafas. Salam Nisfu Syaaban 🥺 #respectfrontliners #prayforfrontliners #prayformalaysia #staysafe #stayathome #covid19
BAKAL PENGANTIN NAIK ANGIN‼️ KEPALA MACAM NAK PECAH‼️ MAMA DAH BISING‼️
.
Sabar sis sabarrrr.......hehe 😅..pm atau whatsapp terus MEM, Insha Allah kami bantu..😉😘😘
.
Alhamdulillah..Venue kami semakin bertambah..Kali ini Venue Perkahwinan terbaru MEM adalah di G2G Garden Hall..terletak di Maeps Serdang..Yang menariknya ada tawaran best taww untuk sesiapa yg booking Venue ni!😍😘
.
Antara yang MENARIK di G2G Garden Hall :-
.
✅ Dewan ‘Landed’, besar dan selesa
✅ Dewan bertema Garden Hall
✅ Parking yang banyak
✅ Ruang makan/majlis berbumbung
✅ Berhawa dingin
✅ Wakaf utk bersantai tersedia
✅ Terdapat Bilik persalinan
✅ Tandas yg selesa
✅ Surau untuk solat
.
🥳 TOLONG SHARE & TAG adik beradik atau rakan-rakan yang tengah cari pakej PERKAHWINAN YG BERBALOI 🥳

Untuk sebarang pertanyaan/ tempahan, boleh hubungi kami segera di nombor berikut :- 📞 http://www.wasap.my/+60173662084 (Melisa)

#weddingvenues #venuepilihanpengantin #venueperkahwinanmem #pakejperkahwinan #pakejlengkapperkahwinan #dewanperkahwinan #madetilleventmanagement #eventplanner #wedding #weddingplanner #pakejperkahwinanmurah #memweddingplace #pakejnikah #pakejtunang #kateringkahwin #pakejperkahwinan2020 #g2ggardenhall #pakejperkahwinan2021 #stayhome #staysafe #prayformalaysia
BAKAL PENGANTIN NAIK ANGIN‼️ KEPALA MACAM NAK PECAH‼️ MAMA DAH BISING‼️ . Sabar sis sabarrrr.......hehe 😅..pm atau whatsapp terus MEM, Insha Allah kami bantu..😉😘😘 . Alhamdulillah..Venue kami semakin bertambah..Kali ini Venue Perkahwinan terbaru MEM adalah di G2G Garden Hall..terletak di Maeps Serdang..Yang menariknya ada tawaran best taww untuk sesiapa yg booking Venue ni!😍😘 . Antara yang MENARIK di G2G Garden Hall :- . ✅ Dewan ‘Landed’, besar dan selesa ✅ Dewan bertema Garden Hall ✅ Parking yang banyak ✅ Ruang makan/majlis berbumbung ✅ Berhawa dingin ✅ Wakaf utk bersantai tersedia ✅ Terdapat Bilik persalinan ✅ Tandas yg selesa ✅ Surau untuk solat . 🥳 TOLONG SHARE & TAG adik beradik atau rakan-rakan yang tengah cari pakej PERKAHWINAN YG BERBALOI 🥳 Untuk sebarang pertanyaan/ tempahan, boleh hubungi kami segera di nombor berikut :- 📞 http://www.wasap.my/+60173662084 (Melisa) #weddingvenues #venuepilihanpengantin #venueperkahwinanmem #pakejperkahwinan #pakejlengkapperkahwinan #dewanperkahwinan #madetilleventmanagement #eventplanner #wedding #weddingplanner #pakejperkahwinanmurah #memweddingplace #pakejnikah #pakejtunang #kateringkahwin #pakejperkahwinan2020 #g2ggardenhall #pakejperkahwinan2021 #stayhome #staysafe #prayformalaysia
⁣Succesfully shipped! Thank you customer from Penang support 2 boxes face mask 🙏⠀
⠀
⠀
#kitajagakita #dudukrumah #kekaltenang #malaysia #movementcontrolorder #rmo #mco #prayformalaysia #covid19 #wecare #petalingjaya #subangjaya #penang #johor #malaysian #throwback #friday #hululangat #cheras #ipoh #puchong #rmo #facemaskmalaysia #facemaskselfie #murahmurah #facemaskmurahmalaysia #jombeli #dudukrumah #fightcovid19 #topengmuka ⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⁣Succesfully shipped! Thank you customer from Penang support 2 boxes face mask 🙏⠀ ⠀ ⠀ #kitajagakita #dudukrumah #kekaltenang #malaysia #movementcontrolorder #rmo #mco #prayformalaysia #covid19 #wecare #petalingjaya #subangjaya #penang #johor #malaysian #throwback #friday #hululangat #cheras #ipoh #puchong #rmo #facemaskmalaysia #facemaskselfie #murahmurah #facemaskmurahmalaysia #jombeli #dudukrumah #fightcovid19 #topengmuka ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
Salam nisfu syaa"ban
[8 april 2020]

Malam Nisfu Syaaban adalah hari dimana buku catatan amalan orang-orang Muslimin selama setahun diangkat ke langit dan diganti dengan buku catatan yang baru.

Mengapakah malam nisfu syaban begitu istimewa?

Banyak kelebihan malam nisfu syaban, antaranya malam ini adalah terbukanya pintu langit dan malam dimakbulkan doa.

Daripada Abu Musa al-Asy’ari RA, bahawa Nabi SAW bersabda:

Sesungguhnya Allah SWT melihat pada malam nisfu Sya’ban kemudian mengampunkan semua makhluk-Nya kecuali orang yang syirik dan juga orang yang bermusuhan”. #covid_19 #prayformalaysia ##Islam #daieummahnusantara #drawbridgeterengganu #ustazabdulsomad #ustazazharidrus #Terengganumajuberkatsejahtera #uaioriginal #amazingterengganu #saveyemen #savepalestina

@pusat_iqra_alquran
@theshaakirazhar
Salam nisfu syaa"ban [8 april 2020] Malam Nisfu Syaaban adalah hari dimana buku catatan amalan orang-orang Muslimin selama setahun diangkat ke langit dan diganti dengan buku catatan yang baru. Mengapakah malam nisfu syaban begitu istimewa? Banyak kelebihan malam nisfu syaban, antaranya malam ini adalah terbukanya pintu langit dan malam dimakbulkan doa. Daripada Abu Musa al-Asy’ari RA, bahawa Nabi SAW bersabda: Sesungguhnya Allah SWT melihat pada malam nisfu Sya’ban kemudian mengampunkan semua makhluk-Nya kecuali orang yang syirik dan juga orang yang bermusuhan”. #covid_19 #prayformalaysia ##Islam #daieummahnusantara #drawbridgeterengganu #ustazabdulsomad #ustazazharidrus #Terengganumajuberkatsejahtera #uaioriginal #amazingterengganu #saveyemen #savepalestina @pusat_iqra_alquran @theshaakirazhar
#kitakongsi | DOA NISFU SYAABAN
.
Jadikanlah malam kita pada hari ini sebagai malam yang lebih baik dari malam sebelumnya dalam kita beribadah.
.
Bersama-samalah kita berdoa kepada Allah SWT agar segala dosa kita diampunkan dan semoga segala amalan yang kita laksanakan sehingga ke hari ini dan akan datang diterima oleh Allah SWT.
.
🌙Selamat menyambut malam Nisfu Syaaban.
.
#10forsmiles #amanpalestin #AmanPalestin #aman #palestine #pahang #kuantan #gaza #tebingbarat #covid19 #1948 #Jommenyumbang #donatenow #ingatpalestiningatamanpalestin #savepalestine #savegaza #prayformalaysia #perwirakita #tpc19 #tabungperwiracovid19 #tabungpalestin #kafalah #wakaf #syeikhahmadyassin #azizalrantisi #saladin #masjidilaqsa #amanpalestinpahang #ramadhanbersamapalestin
#kitakongsi | DOA NISFU SYAABAN . Jadikanlah malam kita pada hari ini sebagai malam yang lebih baik dari malam sebelumnya dalam kita beribadah. . Bersama-samalah kita berdoa kepada Allah SWT agar segala dosa kita diampunkan dan semoga segala amalan yang kita laksanakan sehingga ke hari ini dan akan datang diterima oleh Allah SWT. . 🌙Selamat menyambut malam Nisfu Syaaban. . #10forsmiles #amanpalestin #AmanPalestin #aman #palestine #pahang #kuantan #gaza #tebingbarat #covid19 #1948 #Jommenyumbang #donatenow #ingatpalestiningatamanpalestin #savepalestine #savegaza #prayformalaysia #perwirakita #tpc19 #tabungperwiracovid19 #tabungpalestin #kafalah #wakaf #syeikhahmadyassin #azizalrantisi #saladin #masjidilaqsa #amanpalestinpahang #ramadhanbersamapalestin
PERANGI COVID 19
Berhujan berpanas digalas dgn amanah dan tanggungjawab demi keselamatan negara

Thank You Our Frontliner💖
#staysafe #stayathome #kitajagakita #prayformalaysia #fightcovid19
PERANGI COVID 19 Berhujan berpanas digalas dgn amanah dan tanggungjawab demi keselamatan negara Thank You Our Frontliner💖 #staysafe #stayathome #kitajagakita #prayformalaysia #fightcovid19
Ramai orang beranggapan sekiranya mereka tiada, waris akan melangsaikan hutang 🤔

You have option to cope from this matter ! Hibah adalah penyelesaian untuk tidak membebankan waris apabila anda tiada .

Simpanan tak banyak. Khairat kematian tiada. Hutang berlambak & kesedaran masih tiada ! Hibah RM50 tak mampu, bercuti luar negara boleh 😱

Jangan ada mindset begini. Kesian pada waris.

#yourfavlifeprotectionconsultant 
#hentikanpenyebaranberitapalsu 
#stayathome #fighttogether #covid19 
#wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn 
#socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Ramai orang beranggapan sekiranya mereka tiada, waris akan melangsaikan hutang 🤔 You have option to cope from this matter ! Hibah adalah penyelesaian untuk tidak membebankan waris apabila anda tiada . Simpanan tak banyak. Khairat kematian tiada. Hutang berlambak & kesedaran masih tiada ! Hibah RM50 tak mampu, bercuti luar negara boleh 😱 Jangan ada mindset begini. Kesian pada waris. #yourfavlifeprotectionconsultant #hentikanpenyebaranberitapalsu #stayathome #fighttogether #covid19 #wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn #socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Salam nisfu syaa"ban
[8 april 2020]

Malam Nisfu Syaaban adalah hari dimana buku catatan amalan orang-orang Muslimin selama setahun diangkat ke langit dan diganti dengan buku catatan yang baru.

Mengapakah malam nisfu syaban begitu istimewa?

Banyak kelebihan malam nisfu syaban, antaranya malam ini adalah terbukanya pintu langit dan malam dimakbulkan doa.

Daripada Abu Musa al-Asy’ari RA, bahawa Nabi SAW bersabda:

Sesungguhnya Allah SWT melihat pada malam nisfu Sya’ban kemudian mengampunkan semua makhluk-Nya kecuali orang yang syirik dan juga orang yang bermusuhan”. #covid_19 #prayformalaysia ##Islam #daieummahnusantara #drawbridgeterengganu #ustazabdulsomad #ustazazharidrus #Terengganumajuberkatsejahtera #uaioriginal #amazingterengganu #saveyemen #savepalestina

@pusat_iqra_alquran
Salam nisfu syaa"ban [8 april 2020] Malam Nisfu Syaaban adalah hari dimana buku catatan amalan orang-orang Muslimin selama setahun diangkat ke langit dan diganti dengan buku catatan yang baru. Mengapakah malam nisfu syaban begitu istimewa? Banyak kelebihan malam nisfu syaban, antaranya malam ini adalah terbukanya pintu langit dan malam dimakbulkan doa. Daripada Abu Musa al-Asy’ari RA, bahawa Nabi SAW bersabda: Sesungguhnya Allah SWT melihat pada malam nisfu Sya’ban kemudian mengampunkan semua makhluk-Nya kecuali orang yang syirik dan juga orang yang bermusuhan”. #covid_19 #prayformalaysia ##Islam #daieummahnusantara #drawbridgeterengganu #ustazabdulsomad #ustazazharidrus #Terengganumajuberkatsejahtera #uaioriginal #amazingterengganu #saveyemen #savepalestina @pusat_iqra_alquran
pejam celik pejam celik, sik berasa Ramadan tinggal 17 hari agik

#stayathome 🏠
#prayformalaysia 🇲🇾
pejam celik pejam celik, sik berasa Ramadan tinggal 17 hari agik #stayathome 🏠 #prayformalaysia 🇲🇾
Hi korang 🤗 buat ape tu? Malam2 ni best pulak kalau layan movie sambil makan eskrim sandwich kan.. Hehe

Asalkan duduk rumah takpe.. Jaga diri tau 😚

#stayathome #staysafe #fooddeliveryservice #prayformalaysia
Hi korang 🤗 buat ape tu? Malam2 ni best pulak kalau layan movie sambil makan eskrim sandwich kan.. Hehe Asalkan duduk rumah takpe.. Jaga diri tau 😚 #stayathome #staysafe #fooddeliveryservice #prayformalaysia
| NISFU SYAABAN |

Bulan Syaaban adalah bulan yang mulia lagi berkat dan mempunyai banyak kelebihan dan keistimewaan terutamanya pada malam Nisfu Syaaban.

Bilakah tarikh malam Nisfu Syaaban tahun 2020 di Malaysia? Bulan Syaaban adalah bulan ke lapan (8) dalam Takwim Hijrah.

Dengan kedatangan bulan Syaaban, ianya menandakan bahawa kedatangan bulan Ramadhan semakin hampir menemui kita. Umat Islam akan mula berpuasa pada hari Jumaat, 24 April 2020 bersamaan dengan 1 Ramadhan 1441H.

TARIKH MALAM NISFU SYAABAN DI MALAYSIA (2020M/ 1441H)

Malam Nisfu Syaaban mengikut Kalendar Masihi adalah pada malam 15 Syaaban iaitu hari Rabu, 8 April 2020 iaitu bermula sebaik sahaja masuk Waktu Maghrib.

Sunat untuk berpuasa Hari Putih bermula 13 hingga 15 Syaaban 1441H bersamaan 7 - 9 April 2020.

KELEBIHAN MALAM NISFU SYAABAN

Rasulullah saw telah bersabda: Apabila tiba malam Nisfu Syaaban maka kamu hidupkanlah malamnya dan kamu berpuasa di siang harinya, sesungguhnya Allah turun (hampir) padanya dari terbenam matahari ke langit dunia dan berfirman: Sekiranya terdapat orang yang memohon keampunan maka Aku ampunkannya, sekiranya terdapat orang yang meminta rezeki maka Aku beri rezeki kepadanya, sekiranya terdapat orang yang ditimpa bala maka Aku sejahterakannya, sekiranya begitu… sekiranya begini… sehinggalah terbitnya fajar.
(Riwayat Ibnu Majah)
.
Www.soyselim.com
.
#soyselim #selimtanpastress #kitajagakita #prayformalaysia
| NISFU SYAABAN | Bulan Syaaban adalah bulan yang mulia lagi berkat dan mempunyai banyak kelebihan dan keistimewaan terutamanya pada malam Nisfu Syaaban. Bilakah tarikh malam Nisfu Syaaban tahun 2020 di Malaysia? Bulan Syaaban adalah bulan ke lapan (8) dalam Takwim Hijrah. Dengan kedatangan bulan Syaaban, ianya menandakan bahawa kedatangan bulan Ramadhan semakin hampir menemui kita. Umat Islam akan mula berpuasa pada hari Jumaat, 24 April 2020 bersamaan dengan 1 Ramadhan 1441H. TARIKH MALAM NISFU SYAABAN DI MALAYSIA (2020M/ 1441H) Malam Nisfu Syaaban mengikut Kalendar Masihi adalah pada malam 15 Syaaban iaitu hari Rabu, 8 April 2020 iaitu bermula sebaik sahaja masuk Waktu Maghrib. Sunat untuk berpuasa Hari Putih bermula 13 hingga 15 Syaaban 1441H bersamaan 7 - 9 April 2020. KELEBIHAN MALAM NISFU SYAABAN Rasulullah saw telah bersabda: Apabila tiba malam Nisfu Syaaban maka kamu hidupkanlah malamnya dan kamu berpuasa di siang harinya, sesungguhnya Allah turun (hampir) padanya dari terbenam matahari ke langit dunia dan berfirman: Sekiranya terdapat orang yang memohon keampunan maka Aku ampunkannya, sekiranya terdapat orang yang meminta rezeki maka Aku beri rezeki kepadanya, sekiranya terdapat orang yang ditimpa bala maka Aku sejahterakannya, sekiranya begitu… sekiranya begini… sehinggalah terbitnya fajar. (Riwayat Ibnu Majah) . Www.soyselim.com . #soyselim #selimtanpastress #kitajagakita #prayformalaysia
Sama-sama mencari keredhaan Illahi. Semoga dipanjangkan usia untuk berjumpa dengan bulan yang dinanti Ramadhan Al-Mubarak. Semoga dipermudahkan segala. Semoga berlalu dengan cepat wabak penyakit berjangkit ini dari muka bumi Mu Ya Allah.
#prayformalaysia #prayforfrontliners 
#malamnisfusyaaban
Sama-sama mencari keredhaan Illahi. Semoga dipanjangkan usia untuk berjumpa dengan bulan yang dinanti Ramadhan Al-Mubarak. Semoga dipermudahkan segala. Semoga berlalu dengan cepat wabak penyakit berjangkit ini dari muka bumi Mu Ya Allah. #prayformalaysia #prayforfrontliners #malamnisfusyaaban
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُاللهِ وَبَرَكَاتُهُ*
*Saudara dan Sahabat Cikyan yang budiman*

Hari ini hari Rabu malam Khamis, sudah tibanya malam Nisfu Syaaban, sebelum  buku catatan amalku diangkat, dengan segala kerendahan hati dan tulus serta hormat,  mohon maaf zahir & batin, *Maaf* sekiranya pernah menyakiti,
*Maaf* sekiranya pernah menghina,
*Maaf* sekiranya pernah berkasar,
*Maaf* sekiranya pernah membohongi,
*Maaf* sekiranya pernah menyinggung,
*Maaf* sekiranya pernah mengumpat, *Maaf* sekiranya pernah memaksa,
*Maaf* sekiranya pernah mengherdik,
*Maaf* sekiranya pernah memerli,
*Maaf* sekiranya pernah memandang rendah,

Baik disengaja maupun tidak disengaja. 
Baik yang terang-terangan mahupun yang disembunyikan.

#azyanwazi #stayathome #staysafe #Qif19 #prayforMalaysia #staypositive
#akuinsanpendosa #salamnisfusyaaban
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُاللهِ وَبَرَكَاتُهُ* *Saudara dan Sahabat Cikyan yang budiman* Hari ini hari Rabu malam Khamis, sudah tibanya malam Nisfu Syaaban, sebelum buku catatan amalku diangkat, dengan segala kerendahan hati dan tulus serta hormat, mohon maaf zahir & batin, *Maaf* sekiranya pernah menyakiti, *Maaf* sekiranya pernah menghina, *Maaf* sekiranya pernah berkasar, *Maaf* sekiranya pernah membohongi, *Maaf* sekiranya pernah menyinggung, *Maaf* sekiranya pernah mengumpat, *Maaf* sekiranya pernah memaksa, *Maaf* sekiranya pernah mengherdik, *Maaf* sekiranya pernah memerli, *Maaf* sekiranya pernah memandang rendah, Baik disengaja maupun tidak disengaja. Baik yang terang-terangan mahupun yang disembunyikan. #azyanwazi #stayathome #staysafe #Qif19 #prayforMalaysia #staypositive #akuinsanpendosa #salamnisfusyaaban
Jom shopping untuk raya 2020. Shopping online jee. Tak perlu bersesak2 turun untuk shopping. Duduk rumah just scroll. Berkenan yang mana, boleh screenshot baju dan pm sis. Fast and easy. Latest design, exclusive dan kain yang berkualiti.
-
SALE 15% STAY AT HOME!! 🛍
-
ABADI MODERN KURUNG👗
-
====================================
-
KELEBIHAN ABADI MODERN KURUNG:
-
🔥 6 pilihan warna yang berona bold & pastel untuk tampil elegan & menjaga kesopanan
-
🔥 Dijahit dengan material high quality matte pearl silk - lebih lembut & sedikit licin, senang digosok
-
🔥 Kualiti material adalah tahan lasak - susunan benang yang rapat untuk memastikan si pemakai bebas bergerak tanpa risau baju tertetas atau terkoyak
-
🔥 Cutting Kurung Moden yang labuh dengan potongan yang kembang ke bawah – sopan digayakan sesuai dengan tradisi Melayu. Material pearl silk
-
🔥 Skirt potongan lipat batik – sesuai digayakan dengan kurung labuh untuk memenuhi nilai – nilai tradisi yang sopan
-
🔥 Potongan leher berbentuk bulat + berzip belakang dengan hiasan button dihadapan baju – memberi gaya yg lebih santai untuk si pemakai
-
🔥 Rekaan lengan yang dijahit puff di bahu untuk memberikan gaya yg lebih klasik + bukaan lengan yang berzip wudhuk friendly
-
💟 Available size : XS / S / M / L / XL / XXL
-
💟 Colour : Code (AB329/AB330/AB331/AB332/AB333/AB334)
-
💟 Price :
🔖 Normal price : RM129
🔖 Sales price
📌 Buy 1 with RM109/pcs (🚚 add postage: RM9 (sm) / RM12 (ss)
📌 Buy 2 with RM200/pcs (🚚 add RM3 (sm) / RM5 (ss)
-
📲 For order, just click link whatsapp on below
👇🏻👇🏻👇🏻
http://ayuzaidicouture.wasap.my/
-
#Bajuraya2020 #Bajucantikdanexclusive #Bajuboutique #Bajuberkualiti #Collectionraya  #Modernplainseries #Stylista #Muslimahwears #bajuminikurung #Bajukurungmodern #stayathome #prayformalaysia #covid19fight #onlineshopping #shoppingathome
Jom shopping untuk raya 2020. Shopping online jee. Tak perlu bersesak2 turun untuk shopping. Duduk rumah just scroll. Berkenan yang mana, boleh screenshot baju dan pm sis. Fast and easy. Latest design, exclusive dan kain yang berkualiti. - SALE 15% STAY AT HOME!! 🛍 - ABADI MODERN KURUNG👗 - ==================================== - KELEBIHAN ABADI MODERN KURUNG: - 🔥 6 pilihan warna yang berona bold & pastel untuk tampil elegan & menjaga kesopanan - 🔥 Dijahit dengan material high quality matte pearl silk - lebih lembut & sedikit licin, senang digosok - 🔥 Kualiti material adalah tahan lasak - susunan benang yang rapat untuk memastikan si pemakai bebas bergerak tanpa risau baju tertetas atau terkoyak - 🔥 Cutting Kurung Moden yang labuh dengan potongan yang kembang ke bawah – sopan digayakan sesuai dengan tradisi Melayu. Material pearl silk - 🔥 Skirt potongan lipat batik – sesuai digayakan dengan kurung labuh untuk memenuhi nilai – nilai tradisi yang sopan - 🔥 Potongan leher berbentuk bulat + berzip belakang dengan hiasan button dihadapan baju – memberi gaya yg lebih santai untuk si pemakai - 🔥 Rekaan lengan yang dijahit puff di bahu untuk memberikan gaya yg lebih klasik + bukaan lengan yang berzip wudhuk friendly - 💟 Available size : XS / S / M / L / XL / XXL - 💟 Colour : Code (AB329/AB330/AB331/AB332/AB333/AB334) - 💟 Price : 🔖 Normal price : RM129 🔖 Sales price 📌 Buy 1 with RM109/pcs (🚚 add postage: RM9 (sm) / RM12 (ss) 📌 Buy 2 with RM200/pcs (🚚 add RM3 (sm) / RM5 (ss) - 📲 For order, just click link whatsapp on below 👇🏻👇🏻👇🏻 http://ayuzaidicouture.wasap.my/ - #Bajuraya2020 #Bajucantikdanexclusive #Bajuboutique #Bajuberkualiti #Collectionraya #Modernplainseries #Stylista #Muslimahwears #bajuminikurung #Bajukurungmodern #stayathome #prayformalaysia #covid19fight #onlineshopping #shoppingathome
Fingerstyle Arranged by : @md kerol
•
Lagu ni adalah salah satu lagu OST dalam filem Ada Apa Dengan Cinta. Filem ni keluar tak silap masa aku tingkatan 5. Lagu2 dalam filem ni semuaaaaa terbaikkkk.. Semua lagu aku suka.. Sentuhan Melly Goeslaw dan Anto Hoed memang mantapppp! Composer favorit aku 👍👍👍😍😍😍 Saluteee 🙏 @melly_goeslaw
• 
p/s : mcm biasa guys, tiba2 dekat last chorus aku pergi ketuk dekat part yg salah 😂😂😂 #sumbangituseni 😋
•
#mellygoeslaw #bimbang  #antohoed #fingerstyle #musikindo #indomusikgram #coversong #mellycover #bimbangcover #acoustic #acousticguitar #clipvue #finaguitar #acousticfina #pkp #rmo #perintahberkurung #stayathome #dudukdirumah #prayformalaysia #lockdownmalaysia #dudukrumahchallenge #movementcontrolorder #juststayathome #restrictedmovementorder #dudukrumah #kitajagakita #staywithme #stayhome
Fingerstyle Arranged by : @md kerol • Lagu ni adalah salah satu lagu OST dalam filem Ada Apa Dengan Cinta. Filem ni keluar tak silap masa aku tingkatan 5. Lagu2 dalam filem ni semuaaaaa terbaikkkk.. Semua lagu aku suka.. Sentuhan Melly Goeslaw dan Anto Hoed memang mantapppp! Composer favorit aku 👍👍👍😍😍😍 Saluteee 🙏 @melly_goeslaw • p/s : mcm biasa guys, tiba2 dekat last chorus aku pergi ketuk dekat part yg salah 😂😂😂 #sumbangituseni 😋 • #mellygoeslaw #bimbang #antohoed #fingerstyle #musikindo #indomusikgram #coversong #mellycover #bimbangcover #acoustic #acousticguitar #clipvue #finaguitar #acousticfina #pkp #rmo #perintahberkurung #stayathome #dudukdirumah #prayformalaysia #lockdownmalaysia #dudukrumahchallenge #movementcontrolorder #juststayathome #restrictedmovementorder #dudukrumah #kitajagakita #staywithme #stayhome
Telur mata + bilis garing + cili, bawang, tomato

Curah kicap lemak manis

Perahkan limau sebiji

Lawan dengan nasi panas 😋😋😋 #stayathome #covid_19 #prayformalaysia #prayforfrontliners
Telur mata + bilis garing + cili, bawang, tomato Curah kicap lemak manis Perahkan limau sebiji Lawan dengan nasi panas 😋😋😋 #stayathome #covid_19 #prayformalaysia #prayforfrontliners
Jom shopping untuk raya 2020. Shopping online jee. Tak perlu bersesak2 turun untuk shopping. Duduk rumah just scroll. Berkenan yang mana, boleh screenshot baju dan pm sis. Fast and easy. Latest design, exclusive dan kain yang berkualiti.
-
SALE 15% STAY AT HOME!! 🛍
-
CINTA MINI KURUNG👗
-
====================================
-
KELEBIHAN CINTA MINI KURUNG:
-
🔥 6 pilihan warna yang berona bold & pastel untuk tampil berseri di hari lebaran
-
🔥 Dijahit dengan material high quality matte pearl silk - lebih lembut & sedikit licin, senang digosok
-
🔥 Kualiti material adalah tahan lasak - susunan benang yang rapat untuk memastikan si pemakai bebas bergerak tanpa risau baju tertetas atau terkoyak
-
🔥 Cutting Kurung Kedah yang diberi sentuhan potongan moden – poket kanan untuk memberi gabungan gaya klasik + moden. -
🔥 Skirt potongan lurus & pleated disisi kanan untuk memberi gaya yang lebih trendy
-
🔥 Potongan leher berbentuk bulat + berzip cukup panjang – senang dipakai & boleh digayakan dengan aksesori moden atau klasik
-
🔥 Bukaan lengan berzip untuk memberi keselesaan kepada si pemakai + wudhuk friendly
-
💟 Available size : XS / S / M / L / XL / XXL
-
💟 Colour : Code (CT323/CT324/CT325/CT326/CT327/CT328)
-
💟 Price :
🔖 Normal price : RM129
🔖 Sales price
📌 Buy 1 with RM109/pcs (🚚 add postage: RM9 (sm) / RM12 (ss)
📌 Buy 2 with RM200/pcs (🚚 add RM3 (sm) / RM5 (ss)
-
📲 For order, just click link whatsapp on below
👇🏻👇🏻👇🏻
http://ayuzaidicouture.wasap.my/
-
#Bajuraya2020 #Bajucantikdanexclusive #Bajuboutique #Bajuberkualiti #Collectionraya  #Modernplainseries #Stylista #Muslimahwears #bajuminikurung #Bajukurungmodern #stayathome #prayformalaysia #covid19fight #onlineshopping #shoppingathome
Jom shopping untuk raya 2020. Shopping online jee. Tak perlu bersesak2 turun untuk shopping. Duduk rumah just scroll. Berkenan yang mana, boleh screenshot baju dan pm sis. Fast and easy. Latest design, exclusive dan kain yang berkualiti. - SALE 15% STAY AT HOME!! 🛍 - CINTA MINI KURUNG👗 - ==================================== - KELEBIHAN CINTA MINI KURUNG: - 🔥 6 pilihan warna yang berona bold & pastel untuk tampil berseri di hari lebaran - 🔥 Dijahit dengan material high quality matte pearl silk - lebih lembut & sedikit licin, senang digosok - 🔥 Kualiti material adalah tahan lasak - susunan benang yang rapat untuk memastikan si pemakai bebas bergerak tanpa risau baju tertetas atau terkoyak - 🔥 Cutting Kurung Kedah yang diberi sentuhan potongan moden – poket kanan untuk memberi gabungan gaya klasik + moden. - 🔥 Skirt potongan lurus & pleated disisi kanan untuk memberi gaya yang lebih trendy - 🔥 Potongan leher berbentuk bulat + berzip cukup panjang – senang dipakai & boleh digayakan dengan aksesori moden atau klasik - 🔥 Bukaan lengan berzip untuk memberi keselesaan kepada si pemakai + wudhuk friendly - 💟 Available size : XS / S / M / L / XL / XXL - 💟 Colour : Code (CT323/CT324/CT325/CT326/CT327/CT328) - 💟 Price : 🔖 Normal price : RM129 🔖 Sales price 📌 Buy 1 with RM109/pcs (🚚 add postage: RM9 (sm) / RM12 (ss) 📌 Buy 2 with RM200/pcs (🚚 add RM3 (sm) / RM5 (ss) - 📲 For order, just click link whatsapp on below 👇🏻👇🏻👇🏻 http://ayuzaidicouture.wasap.my/ - #Bajuraya2020 #Bajucantikdanexclusive #Bajuboutique #Bajuberkualiti #Collectionraya #Modernplainseries #Stylista #Muslimahwears #bajuminikurung #Bajukurungmodern #stayathome #prayformalaysia #covid19fight #onlineshopping #shoppingathome
Kita boleh buat ! Dok rumah naa . Muka kakak habis cengey dah tu . 😊 .

#stayhome #staysafe #stayhealthy #covid19 #prayformalaysia #thankyourfrontliners
Kita boleh buat ! Dok rumah naa . Muka kakak habis cengey dah tu . 😊 . #stayhome #staysafe #stayhealthy #covid19 #prayformalaysia #thankyourfrontliners
SIAPA MASIH?? KE SANA! KE SINI! KE SANA! KE SINI!😤😡 Then no one will get lashes done😪😭💔 I’m sure you guys miss to have lashes on fleek moments like her,right? Hoping this pandemic to end soon and we all can go back to our normal routine life🤞🏻✨🌈 #movementrestrictionorder #prayformalaysia #fightcovid19 #socialdistancing #stayin #staysafe #stayhealthy #kitajagakita
SIAPA MASIH?? KE SANA! KE SINI! KE SANA! KE SINI!😤😡 Then no one will get lashes done😪😭💔 I’m sure you guys miss to have lashes on fleek moments like her,right? Hoping this pandemic to end soon and we all can go back to our normal routine life🤞🏻✨🌈 #movementrestrictionorder #prayformalaysia #fightcovid19 #socialdistancing #stayin #staysafe #stayhealthy #kitajagakita
Anda rasa putih itu bersih dan bebas dari bakteria? Jangan tertipu dengan keadaan persekitaran anda!!
.
Gunakan Cleanbac+ Instant Hand Sanitizer Spray untuk melindungi diri, keluarga dan rakan-rakan anda yang lain dari 🦠BACTERIA JAHAT🦠
.
Kenapa perlu menggunakan produk kami?
.
1)Selamat digunakan
.
2)Mudah untuk dibawa kemana saja
.
3)Penggunaan bahan-bahan yang berkualiti tinggi yang mengikut piawaian WORLD HEALTH ORGANISATION (WHO)
.
4)HARGA MAMPU MILIK!!
.
Dapatkan segera sementara STOCK MASIH ADA!!
.
STAY AT HOME, STAY SAFE & STAY HEALTHY ❤️
.
Price: RM10
60ml
.
Postage: 
Poslaju
0-1 kg = RM8
.
OPEN FOR ORDER !!! First come first serve🙂

Payment/order/wholesale: .
📞(LUKMAN)
 http://www.wasap.my/+601156252712/.haisayanakcleanbacsanitizer .
📞(AZIZAN)
http://www.wasap.my/+60139526204/.haisayanakcleanbacsanitizer .
📞(APAI)
http://www.wasap.my/+60172085254/.haisayanakcleanbacsanitizer .
📞(UMAR)
http://www.wasap.my/+60196137175/.haisayanakcleanbacsanitizer .
Email: cleanbac@gmail.com
.
#cleanbacsanitizer #handsanitizer #handsanitizers #handsanitizermurah #handsanitizermalaysia #covid_19 #covid #covid19malaysia #prayfortheworld #prayformalaysia #stayhome #stayathome
Anda rasa putih itu bersih dan bebas dari bakteria? Jangan tertipu dengan keadaan persekitaran anda!! . Gunakan Cleanbac+ Instant Hand Sanitizer Spray untuk melindungi diri, keluarga dan rakan-rakan anda yang lain dari 🦠BACTERIA JAHAT🦠 . Kenapa perlu menggunakan produk kami? . 1)Selamat digunakan . 2)Mudah untuk dibawa kemana saja . 3)Penggunaan bahan-bahan yang berkualiti tinggi yang mengikut piawaian WORLD HEALTH ORGANISATION (WHO) . 4)HARGA MAMPU MILIK!! . Dapatkan segera sementara STOCK MASIH ADA!! . STAY AT HOME, STAY SAFE & STAY HEALTHY ❤️ . Price: RM10 60ml . Postage: Poslaju 0-1 kg = RM8 . OPEN FOR ORDER !!! First come first serve🙂 Payment/order/wholesale: . 📞(LUKMAN) http://www.wasap.my/+601156252712/.haisayanakcleanbacsanitizer . 📞(AZIZAN) http://www.wasap.my/+60139526204/.haisayanakcleanbacsanitizer . 📞(APAI) http://www.wasap.my/+60172085254/.haisayanakcleanbacsanitizer . 📞(UMAR) http://www.wasap.my/+60196137175/.haisayanakcleanbacsanitizer . Email: cleanbac@gmail.com . #cleanbacsanitizer #handsanitizer #handsanitizers #handsanitizermurah #handsanitizermalaysia #covid_19 #covid #covid19malaysia #prayfortheworld #prayformalaysia #stayhome #stayathome
出门浪
我有戴口罩#MCOday22 #prayformalaysia
出门浪 我有戴口罩#MCOday22 #prayformalaysia
"Wahai Tuhanku, sesungguhnya aku telah menzalimi diriku sendiri, kerana itu ampunilah aku." Al-Qasas:16

#hakikatinsan 
#prayfornusantara 
#prayforsuriah 
#prayformalaysia 
#prayfor2020
"Wahai Tuhanku, sesungguhnya aku telah menzalimi diriku sendiri, kerana itu ampunilah aku." Al-Qasas:16 #hakikatinsan #prayfornusantara #prayforsuriah #prayformalaysia #prayfor2020
Salam Nisfu Syaaban untuk followers Lunalyra.my yang beragama Islam. Ceqdah mohon maaf andai ada terkasar bahasa kepada yang pernah berurusan dengan Ceqdah. Ceqdah doakan semoga ampa semua dirahmati dan diberkati Allah swt. .
Malam ini adalah salah satu malam mustajab doa. Semoga segala doa kita diangkat dan dimakbul Allah. Semoga Allah dilindungi kita dari segala yang tidak mampu kita tanggung 😭
.
Jom ampa kita puasa sunat esok.
.
. .
#stayhome #stayhealthy #staysafe
#lunalyra #cikgusekolah #kitajagakita #kkm #cikgucikgi #cikgumalaysia #kulitkusam #shahalam #dudukrumah #rmo #stayathome #pkp #prayformalaysia #mco #rmo #restrictedmovementorder #juststayathome #kelantan #johorbahru #tiktokmalaysia #stopcovid19 #hapuscovid19 #covid_19 #covid19malaysia #frontliner #kitasayangkita #shoponlineje #tungguparceldepanpintu
Salam Nisfu Syaaban untuk followers Lunalyra.my yang beragama Islam. Ceqdah mohon maaf andai ada terkasar bahasa kepada yang pernah berurusan dengan Ceqdah. Ceqdah doakan semoga ampa semua dirahmati dan diberkati Allah swt. . Malam ini adalah salah satu malam mustajab doa. Semoga segala doa kita diangkat dan dimakbul Allah. Semoga Allah dilindungi kita dari segala yang tidak mampu kita tanggung 😭 . Jom ampa kita puasa sunat esok. . . . #stayhome #stayhealthy #staysafe #lunalyra #cikgusekolah #kitajagakita #kkm #cikgucikgi #cikgumalaysia #kulitkusam #shahalam #dudukrumah #rmo #stayathome #pkp #prayformalaysia #mco #rmo #restrictedmovementorder #juststayathome #kelantan #johorbahru #tiktokmalaysia #stopcovid19 #hapuscovid19 #covid_19 #covid19malaysia #frontliner #kitasayangkita #shoponlineje #tungguparceldepanpintu
Masa ni tak ada lagi kes Covid-19 di daerah Fukuoka, Japan.
Just after 3 weeks we returned to Malaysia, it's getting worse there.

#prayformalaysia 
#prayforjapan
Masa ni tak ada lagi kes Covid-19 di daerah Fukuoka, Japan. Just after 3 weeks we returned to Malaysia, it's getting worse there. #prayformalaysia #prayforjapan
Status Terkini COVID - 19 Di Malaysia Meningkat kepada 4119 dengan penambahan Kes Baharu sebanyak 156.

Dengan Jumlah kematian melibatkan 65 kes,
Manakala Jumlah Kes Sembuh 1487 kes.

Poliklinik MUC ada menyediakan rapid test untuk mengesan Novel Coronavirus.

Sumber: Kementerian Kesihatan Malaysia

#StayAtHome #COVID_19 #COVID19 #KitaJagaKita #StayHome #PerintahKawalanPergerakan #DudukRumah #RMO #StaySafe #Day22 #MalaysiaLockDown #COVID19malaysia #staysafestayhome #stayathomechallange #coronavirus #Malaysia #PrayforMalaysia #MovementControlOrder #PoliklinikMUCHentianKajang #PoliklinikMUCLabu #poliklinikmucbukitbintang
Status Terkini COVID - 19 Di Malaysia Meningkat kepada 4119 dengan penambahan Kes Baharu sebanyak 156. Dengan Jumlah kematian melibatkan 65 kes, Manakala Jumlah Kes Sembuh 1487 kes. Poliklinik MUC ada menyediakan rapid test untuk mengesan Novel Coronavirus. Sumber: Kementerian Kesihatan Malaysia #StayAtHome #COVID_19 #COVID19 #KitaJagaKita #StayHome #PerintahKawalanPergerakan #DudukRumah #RMO #StaySafe #Day22 #MalaysiaLockDown #COVID19malaysia #staysafestayhome #stayathomechallange #coronavirus #Malaysia #PrayforMalaysia #MovementControlOrder #PoliklinikMUCHentianKajang #PoliklinikMUCLabu #poliklinikmucbukitbintang
Malam Nisfu Syaban ....jommmm
#covid19 
#prayformalaysia 
#prayfortheworld
Malam Nisfu Syaban ....jommmm #covid19 #prayformalaysia #prayfortheworld
Kan dah cakap, JTT Pink box memang lawa teruk. 
Tengok customer, tengok kotak pun dah jatuh cinta. 
Yelaah, Limited Edition tuuu. 
3 tahun sekali baru kuar weihhh. 
Dekat HQ, dah sold out. 
Pada Dell, tinggaii lagi 4 Pink box. 
Nak rembat? 
Text Dell okaayy
linktr.ee/jamutunteja_dell

Link boleh klik kat bio @jamutunteja_dell

#jamutuntejafightsCOVID19
#takkanjamuhilangdidunia
#jamutunteja #mewangitunteja #jamutuntejadell #ekinjttteam #jamutuntejakuantan #jamutuntejapahang #wepreferJTT #jttkitapunya #kuantan #codkuantan #jttwomenempowerment #jttmemperkasawanita #restrictmovementorder #stayathome #covid19 #tenangisgood #prayformalaysia #jttkitajagakita
Kan dah cakap, JTT Pink box memang lawa teruk. Tengok customer, tengok kotak pun dah jatuh cinta. Yelaah, Limited Edition tuuu. 3 tahun sekali baru kuar weihhh. Dekat HQ, dah sold out. Pada Dell, tinggaii lagi 4 Pink box. Nak rembat? Text Dell okaayy linktr.ee/jamutunteja_dell Link boleh klik kat bio @jamutunteja_dell #jamutuntejafightsCOVID19 #takkanjamuhilangdidunia #jamutunteja #mewangitunteja #jamutuntejadell #ekinjttteam #jamutuntejakuantan #jamutuntejapahang #wepreferJTT #jttkitapunya #kuantan #codkuantan #jttwomenempowerment #jttmemperkasawanita #restrictmovementorder #stayathome #covid19 #tenangisgood #prayformalaysia #jttkitajagakita
Tengah tengok kot ayah muhiddin mai esok  umum tamat PKP minggu depan 🙏
#stayathome #prayformalaysia
Tengah tengok kot ayah muhiddin mai esok umum tamat PKP minggu depan 🙏 #stayathome #prayformalaysia
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ*
Hari Rabu malam Khamis...
Sudah masuk Malam Nisfu Sya'ban...
Sebelum Buku Catatan Amal disetorkan, saya  memohon maaf zahir dan batin... *Maaf* sekiranya pernah menyakiti,
*Maaf* sekiranya pernah menghina,
*Maaf* sekiranya pernah berkasar,
*Maaf* sekiranya pernah membohongi,
*Maaf* sekiranya pernah menyinggung,
*Maaf* sekiranya pernah mengumpat,
Baik disengajakan maupun tidak disengajakan.
Baik yang terang-terangan maupun yang disembunyikan.
*Sesungguhnya yang buruk datang dari diri sendiri dan yang baik senantiasa datangnya dari Allah Taala*.
#stayathome
#staysafe
#prayformalaysia
#covid19
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ* Hari Rabu malam Khamis... Sudah masuk Malam Nisfu Sya'ban... Sebelum Buku Catatan Amal disetorkan, saya memohon maaf zahir dan batin... *Maaf* sekiranya pernah menyakiti, *Maaf* sekiranya pernah menghina, *Maaf* sekiranya pernah berkasar, *Maaf* sekiranya pernah membohongi, *Maaf* sekiranya pernah menyinggung, *Maaf* sekiranya pernah mengumpat, Baik disengajakan maupun tidak disengajakan. Baik yang terang-terangan maupun yang disembunyikan. *Sesungguhnya yang buruk datang dari diri sendiri dan yang baik senantiasa datangnya dari Allah Taala*. #stayathome #staysafe #prayformalaysia #covid19
Eh ehh cik lofa pun guna NIQA jugak ke? Cik @neelofa ni bukan sebarangan produk dia approve untuk review tau!
-
Alhamdulillah produk NIQA mampu cuitkan hati cik lopaa kita gaiss 🤩
-
See! Nampak tak yang NIQA ni memang power n aweks2 wajib ada set NIQA. So masih ragu2 ke terr nak cuba test try? Lalala
.
.
#niqahijabwashterengganu #niqahijabwash #niqahijabawningstarch #niqainstantstainremover #niqawettissue #pencucitudung #pengerastudung #pencucikotoransegera #ariani #hijabsta #duckscarves #duckscarvestoletgo #neelofahijab #bawalexclusive #tudungruffle #bawal #tudungmurah #barangmurah #malaysia #tudungcantik #hijabtutorial #niqaterengganu #superbultimateteam #teammommyshark #sabun #alhamdulillah #staysafe #stayhome #prayformalaysia #dudukrumah
Eh ehh cik lofa pun guna NIQA jugak ke? Cik @neelofa ni bukan sebarangan produk dia approve untuk review tau! - Alhamdulillah produk NIQA mampu cuitkan hati cik lopaa kita gaiss 🤩 - See! Nampak tak yang NIQA ni memang power n aweks2 wajib ada set NIQA. So masih ragu2 ke terr nak cuba test try? Lalala . . #niqahijabwashterengganu #niqahijabwash #niqahijabawningstarch #niqainstantstainremover #niqawettissue #pencucitudung #pengerastudung #pencucikotoransegera #ariani #hijabsta #duckscarves #duckscarvestoletgo #neelofahijab #bawalexclusive #tudungruffle #bawal #tudungmurah #barangmurah #malaysia #tudungcantik #hijabtutorial #niqaterengganu #superbultimateteam #teammommyshark #sabun #alhamdulillah #staysafe #stayhome #prayformalaysia #dudukrumah
Countdown 06 days to go, throwback 06 years ago. .

#mco #mcountdown #dudukrumah #stayathome #prayformalaysia
Countdown 06 days to go, throwback 06 years ago. . #mco #mcountdown #dudukrumah #stayathome #prayformalaysia
Kerajaan menanggung kos bilik & makan RM150 sehari untuk setiap individu di hotel hotel yang diwartakan sebagai pusat kuarantin COVID-19 di seluruh negara.

#stayathome 🏠
#prayformalaysia 🇲🇾
Kerajaan menanggung kos bilik & makan RM150 sehari untuk setiap individu di hotel hotel yang diwartakan sebagai pusat kuarantin COVID-19 di seluruh negara. #stayathome 🏠 #prayformalaysia 🇲🇾
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ*
Hari Rabu malam Khamis...
Sudah masuk Malam Nisfu Sya'ban...
Sebelum Buku Catatan Amal disetorkan, saya  memohon maaf zahir dan batin... *Maaf* sekiranya pernah menyakiti,
*Maaf* sekiranya pernah menghina,
*Maaf* sekiranya pernah berkasar,
*Maaf* sekiranya pernah membohongi,
*Maaf* sekiranya pernah menyinggung,
*Maaf* sekiranya pernah mengumpat,
Baik disengajakan maupun tidak disengajakan.
Baik yang terang-terangan maupun yang disembunyikan.
*Sesungguhnya yang buruk datang dari diri sendiri dan yang baik senantiasa datangnya dari Allah Taala*.
#stayathome
#staysafe
#prayformalaysia
#covid19
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ* Hari Rabu malam Khamis... Sudah masuk Malam Nisfu Sya'ban... Sebelum Buku Catatan Amal disetorkan, saya memohon maaf zahir dan batin... *Maaf* sekiranya pernah menyakiti, *Maaf* sekiranya pernah menghina, *Maaf* sekiranya pernah berkasar, *Maaf* sekiranya pernah membohongi, *Maaf* sekiranya pernah menyinggung, *Maaf* sekiranya pernah mengumpat, Baik disengajakan maupun tidak disengajakan. Baik yang terang-terangan maupun yang disembunyikan. *Sesungguhnya yang buruk datang dari diri sendiri dan yang baik senantiasa datangnya dari Allah Taala*. #stayathome #staysafe #prayformalaysia #covid19
Mengade2nye si Ginger ni.. huhu.. #petangtdpunyacerita •
Salam nisfu syaaban semua..
Maaf Zahir dan batin..😊
•

#day8_2 #movementcontrolorder  #stayathome #fightcovid_19 #mayAllahblessUs #prayforMalaysia
Mengade2nye si Ginger ni.. huhu.. #petangtdpunyacerita • Salam nisfu syaaban semua.. Maaf Zahir dan batin..😊 • #day8_2 #movementcontrolorder #stayathome #fightcovid_19 #mayAllahblessUs #prayforMalaysia
LOCKDOWN
DAY21
.
.
⬆️4 119 KES
MOH
.
.
PKP Tahap 2-
1. Restoran dan Kedai Makan dibenarkan beroperasi dari 8.00 pagi hingga 8.00 malam.
2. Perkhidmatan Penghantaran Makanan (Delivery) dibenarkan beroperasi dari jam 8.00 pagi hingga 8.00 malam.
.
.
#stayhome
#staysafe
#untiltomorrow
#covid19
#dudukrumah
#lockdown
#stayathome
#prayformalaysia
LOCKDOWN DAY21 . . ⬆️4 119 KES MOH . . PKP Tahap 2- 1. Restoran dan Kedai Makan dibenarkan beroperasi dari 8.00 pagi hingga 8.00 malam. 2. Perkhidmatan Penghantaran Makanan (Delivery) dibenarkan beroperasi dari jam 8.00 pagi hingga 8.00 malam. . . #stayhome #staysafe #untiltomorrow #covid19 #dudukrumah #lockdown #stayathome #prayformalaysia
Salam Nisfu Syaban... Bersama-samalah kita semua berdoa agar wabak Corona ini segera beredar dari tanahair kita. 🙏🏻 #stayathome 🏠
#prayformalaysia 🇲🇾
Salam Nisfu Syaban... Bersama-samalah kita semua berdoa agar wabak Corona ini segera beredar dari tanahair kita. 🙏🏻 #stayathome 🏠 #prayformalaysia 🇲🇾
Salam Nisfu Syaaban
.
Sabda Nabi s.a.w:
.
Allah melihat kpd hamba-hambaNya pada malam nisfu Syaaban, maka Dia ampuni hamba-hambaNya kecuali musyrik (org yg syirik) dan yg bermusuh (orang yg benci membenci)
.
(Riwayat Ibn Hibban, al Bazzar dan lain-lain. Al-Albani menilai sahih dalam Silsilah al-Ahadith Al-Sahihah 3/135).
.
.
#imancare #stayathome #staysafe #staycalm #prayformalaysia #dudukdirumah #kitajagakita #pkp #mco #covid19malaysia #imangadget #ketuagadget #rakangadgetanda #allabouttrust #kedaigadget #gadgetonline #gadgetmurah #gadgetterkini #gadgetterbaru #supportmelayu #bmf
Salam Nisfu Syaaban . Sabda Nabi s.a.w: . Allah melihat kpd hamba-hambaNya pada malam nisfu Syaaban, maka Dia ampuni hamba-hambaNya kecuali musyrik (org yg syirik) dan yg bermusuh (orang yg benci membenci) . (Riwayat Ibn Hibban, al Bazzar dan lain-lain. Al-Albani menilai sahih dalam Silsilah al-Ahadith Al-Sahihah 3/135). . . #imancare #stayathome #staysafe #staycalm #prayformalaysia #dudukdirumah #kitajagakita #pkp #mco #covid19malaysia #imangadget #ketuagadget #rakangadgetanda #allabouttrust #kedaigadget #gadgetonline #gadgetmurah #gadgetterkini #gadgetterbaru #supportmelayu #bmf
Be home and be safe:) Not the best angle but I’m stuck at home 😂 
Spread the love by sending a box of delights 😋 . .

#mco #pkp #kitajagakita #dudukrumah #kekaltenang #prayformalaysia #dudukrumahdiamdiam #juststayathome #malaysia #kualalumpur #homedelivery
Be home and be safe:) Not the best angle but I’m stuck at home 😂 Spread the love by sending a box of delights 😋 . . #mco #pkp #kitajagakita #dudukrumah #kekaltenang #prayformalaysia #dudukrumahdiamdiam #juststayathome #malaysia #kualalumpur #homedelivery
MSU College Shah Alam’s Student Representative Council have joined in on the worldwide fight against a common foe: The Coronavirus

Together we break the chain! #msurians

#msumalaysia
#msucollegeshahalam
#fightcovid19 
#prayformalaysia

Posted @withregram • @msu.college
MSU College Shah Alam’s Student Representative Council have joined in on the worldwide fight against a common foe: The Coronavirus Together we break the chain! #msurians #msumalaysia #msucollegeshahalam #fightcovid19 #prayformalaysia Posted @withregram@msu.college
MSU College Shah Alam’s Student Representative Council have joined in on the worldwide fight against a common foe: The Coronavirus

Together we break the chain! #msurians

#msumalaysia
#msucollegeshahalam
#fightcovid19 
#prayformalaysia

Posted @withregram • @msu.college
MSU College Shah Alam’s Student Representative Council have joined in on the worldwide fight against a common foe: The Coronavirus Together we break the chain! #msurians #msumalaysia #msucollegeshahalam #fightcovid19 #prayformalaysia Posted @withregram@msu.college
Salam Nifsu Syaaban #nifsusyaaban . #prayformalaysia #covid19
.
Menu hari ni based on potatoes dan tomatoes.
#nasigorengcina leftover nasi putih smlm.
.
#tahubegedil #sambalkicap #shepherdspie #pasta 
#ummiihcooking #dinner
.
Pict last sarapan anak2 dgn king 🤫
Salam Nifsu Syaaban #nifsusyaaban . #prayformalaysia #covid19 . Menu hari ni based on potatoes dan tomatoes. #nasigorengcina leftover nasi putih smlm. . #tahubegedil #sambalkicap #shepherdspie #pasta #ummiihcooking #dinner . Pict last sarapan anak2 dgn king 🤫
Bismillah ... Jemput makan ... Portuguese egg tart 😍😍 #norienkitchen #baker #designer #masakmasak #stayathome #staysafe #prayformalaysia #pkpday22
Bismillah ... Jemput makan ... Portuguese egg tart 😍😍 #norienkitchen #baker #designer #masakmasak #stayathome #staysafe #prayformalaysia #pkpday22
*Abiang megambil kesempatan muzim PKP ini utk mengajak tuan2 sama2 berdoa supaya Allah mengankat makhluknya covid 19 ini kelangit dan membersihkan Malaysia drpd musibah ini. *Semoga kita semua dpt sama2 kemasjid utk menyambut kedatangan bulan yg mulia Ramadan al-Mubarak. *Come on gais... Ambik kesempatan malam ini sama2 berdoa, mudah2an Allah melindungi kita dan semua yg ade di Malaysia.

#PrayForRamadan
#PrayForMalaysia
#kitamestimenang
#banterascovid_19
#safemalaysia
*Abiang megambil kesempatan muzim PKP ini utk mengajak tuan2 sama2 berdoa supaya Allah mengankat makhluknya covid 19 ini kelangit dan membersihkan Malaysia drpd musibah ini. *Semoga kita semua dpt sama2 kemasjid utk menyambut kedatangan bulan yg mulia Ramadan al-Mubarak. *Come on gais... Ambik kesempatan malam ini sama2 berdoa, mudah2an Allah melindungi kita dan semua yg ade di Malaysia. #PrayForRamadan #PrayForMalaysia #kitamestimenang #banterascovid_19 #safemalaysia
Malam ni jangan lepaskan peluang untuk berdoa meminta apa sahaja hajat kita kepada allah
.
Hari ini rabu,8 april 2020 adalah malam nisfu sya’aban (ba’da maghrib).
.
Malam ini adalah malam yang terbukanya pintu langit dan malam dimakbulkan akan doa.
.
Ayuh sama2 kita berdoa mudah mudahan allah mengangkat dan menhilangkan wabak penyakit yang sedang melanda malaysia khususnya.
;
Imam syafie rahimahullah berkata:doa mustajab pada 5 malam,iaitu malam jumaat,malam al adha,malam al fitri,malam awal bulan rejab,malam NISFU SYA’ABAN.

#pray 
#prayfortheworld 
#prayformalaysia 
#musimpkp 
#stayhome 
#staysafe 
#covid19
Malam ni jangan lepaskan peluang untuk berdoa meminta apa sahaja hajat kita kepada allah . Hari ini rabu,8 april 2020 adalah malam nisfu sya’aban (ba’da maghrib). . Malam ini adalah malam yang terbukanya pintu langit dan malam dimakbulkan akan doa. . Ayuh sama2 kita berdoa mudah mudahan allah mengangkat dan menhilangkan wabak penyakit yang sedang melanda malaysia khususnya. ; Imam syafie rahimahullah berkata:doa mustajab pada 5 malam,iaitu malam jumaat,malam al adha,malam al fitri,malam awal bulan rejab,malam NISFU SYA’ABAN. #pray #prayfortheworld #prayformalaysia #musimpkp #stayhome #staysafe #covid19
Berkongsi rezeki . .
Beras PERCUMA untuk anda yang memerlukan . .
.
dan Jom bersama-sama menghalang penularan covid 19.
.
Amalkan Jarak Social;
1. Jarakkan diri sekurang-kurangnya satu (1) meter daripada orang lain. 
2. Kerap basuh tangan dengan sabun atau guna hand sanitizer.
3. Tempat yang kerap diguna seperti peralatan pam, pintu kedai (select), chiller dan lain-lain dibersihkan dengan kerap. 
4. Sanitizer juga disediakan di kaunter pembayaran.
5. Jika TIADA urusan di luar, DUDUK di rumah dan elakkan tempat tumpuan orang ramai. .
.

#shellKLN9 #shellkita #watlekwatpeace #hobinjanghobin
#onxon #shellkita #shellKLN9 
#AndaMampuMengubahnya #cegahcovid19 #socialdistancing #prayformalaysia #dontbeaspeader #stayhome #kitajagakita #staysafe #shellmalaysia #myshell 
#shell #shellKLNS #bukankalengkaleng #bonuslink 
#mybonuslink #swipeandwin #luckydraw #rezeki #rezekitakpernahsalahalamat #shellmalaysia #inarakiosk #shellbahau #thankyou #thankyouforyoursupport 
#onlythebestnothingless
Berkongsi rezeki . . Beras PERCUMA untuk anda yang memerlukan . . . dan Jom bersama-sama menghalang penularan covid 19. . Amalkan Jarak Social; 1. Jarakkan diri sekurang-kurangnya satu (1) meter daripada orang lain. 2. Kerap basuh tangan dengan sabun atau guna hand sanitizer. 3. Tempat yang kerap diguna seperti peralatan pam, pintu kedai (select), chiller dan lain-lain dibersihkan dengan kerap. 4. Sanitizer juga disediakan di kaunter pembayaran. 5. Jika TIADA urusan di luar, DUDUK di rumah dan elakkan tempat tumpuan orang ramai. . . #shellKLN9 #shellkita #watlekwatpeace #hobinjanghobin #onxon #shellkita #shellKLN9 #AndaMampuMengubahnya #cegahcovid19 #socialdistancing #prayformalaysia #dontbeaspeader #stayhome #kitajagakita #staysafe #shellmalaysia #myshell #shell #shellKLNS #bukankalengkaleng #bonuslink #mybonuslink #swipeandwin #luckydraw #rezeki #rezekitakpernahsalahalamat #shellmalaysia #inarakiosk #shellbahau #thankyou #thankyouforyoursupport #onlythebestnothingless
Jom dapatkan pelbagai info dan tips menarik daripada Fiza di IG tasneemnaturel_apheeza. 😊
.
.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, Whatsapp www.wasap.my/60197428287. ♥️
Jom dapatkan pelbagai info dan tips menarik daripada Fiza di IG tasneemnaturel_apheeza. 😊 . . . Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, Whatsapp www.wasap.my/60197428287. ♥️
Selamat Pagi gais! .
Jom makan 1 sachet Lunalyra sebelum sarapan. .
Sayangi diri, hargai diri pulih kan kulit dan badan dengan pemakanan yang sihat berkhasiat ❤
.
.
No stress, stay healthy, stay fit dengan sentiasa amalkan cara hidup yang sihat dan kekal positif dalam apa jua keadaan 😎
.

#stayhome #stayhealthy #staysafe
#lunalyra #cikgusekolah #kitajagakita #kkm #cikgucikgi #cikgumalaysia #kulitkusam #shahalam #dudukrumah #rmo #stayathome #pkp #prayformalaysia #mco #rmo #restrictedmovementorder #juststayathome #kelantan #johorbahru #tiktokmalaysia #stopcovid19 #hapuscovid19 #covid_19 #covid19malaysia #frontliner #kitasayangkita #shoponlineje #tungguparceldepanpintu
Selamat Pagi gais! . Jom makan 1 sachet Lunalyra sebelum sarapan. . Sayangi diri, hargai diri pulih kan kulit dan badan dengan pemakanan yang sihat berkhasiat ❤ . . No stress, stay healthy, stay fit dengan sentiasa amalkan cara hidup yang sihat dan kekal positif dalam apa jua keadaan 😎 . #stayhome #stayhealthy #staysafe #lunalyra #cikgusekolah #kitajagakita #kkm #cikgucikgi #cikgumalaysia #kulitkusam #shahalam #dudukrumah #rmo #stayathome #pkp #prayformalaysia #mco #rmo #restrictedmovementorder #juststayathome #kelantan #johorbahru #tiktokmalaysia #stopcovid19 #hapuscovid19 #covid_19 #covid19malaysia #frontliner #kitasayangkita #shoponlineje #tungguparceldepanpintu
Download index side qrcode