#ohmpawatfans

#已发帖 398
me when someone says @ohmpawat is their boyfriend.
me when someone says @ohmpawat is their boyfriend.
okay 👌🏻
okay 👌🏻
i miss this trio :<
-
-
ac edited |dt tagged |au am pa pr |
i miss this trio :< - - ac edited |dt tagged |au am pa pr |
Ohm, kamu baik. Tapi bisa ga sih gantengnya dimundurin dikit? Aku ga tahan lihat kamu seUwU ini😚
.
.
#ohmpawatt #ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #ohmpawatindonesia #ohmpawatfans #ohmpawatfamily #ohmpawatina #theshippertheseries #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน
we all miss them 🥺
we all miss them 🥺
our The Shipper baes 😍
our The Shipper baes 😍
who else loves this hairstyle of Ohm??? 😍🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
who else loves this hairstyle of Ohm??? 😍🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
semua berawal dari ini KHAB PHI 😆😆😆 mimin nggak bisa tahan kalau liat video nya hahaha, jadi banyak yg buat meme khab phi versi ohm pawat, tapi lucu semua wkwkwk. Jadi kalian yg udh tau suka khab phi verso mana nih?? .
.
.
#ohmpawatt #Ohmpawat #ohmpawatfans #ohmpawatfamily  #ohmpawatfamilyina #ohmpawatchittsawangdee #theshipper #gmmtvouting2020 #gmmtv25
semua berawal dari ini KHAB PHI 😆😆😆 mimin nggak bisa tahan kalau liat video nya hahaha, jadi banyak yg buat meme khab phi versi ohm pawat, tapi lucu semua wkwkwk. Jadi kalian yg udh tau suka khab phi verso mana nih?? . . . #ohmpawatt #Ohmpawat #ohmpawatfans #ohmpawatfamily #ohmpawatfamilyina #ohmpawatchittsawangdee #theshipper #gmmtvouting2020 #gmmtv25
Ohm's new pinned tweet. 💜
Ohm's new pinned tweet. 💜
Salah satu series Ohm Pawat bersama Singto yang berjudul "Hes coming to me" yang harus kalian nonton.  Series yang bikin mimin nonton berulang2 tetapi tidak akan bosen, suka bgt series ini salah satu nya karena karakter ohm yang sangat kuat. Emang si ohm kalau memainkan peran selalu good job, I'm really amazing to see ohms here, keep falling in love he is so great 😍
.
.
.
#Ohmpawat #singtoprachaya #hescomingtome #ohmpawatfamily #ohmpawatfamilyina #ohmpawatfans #ohmpawatchittsawangdee #theshipper
Salah satu series Ohm Pawat bersama Singto yang berjudul "Hes coming to me" yang harus kalian nonton. Series yang bikin mimin nonton berulang2 tetapi tidak akan bosen, suka bgt series ini salah satu nya karena karakter ohm yang sangat kuat. Emang si ohm kalau memainkan peran selalu good job, I'm really amazing to see ohms here, keep falling in love he is so great 😍 . . . #Ohmpawat #singtoprachaya #hescomingtome #ohmpawatfamily #ohmpawatfamilyina #ohmpawatfans #ohmpawatchittsawangdee #theshipper
cool hair
cool hair
#TheShipperEp2 😍😍😍
#TheShipperEp2 😍😍😍
Last night's episode went like this.
Last night's episode went like this.
Don't forget to tweet our official hashtag later: #TheShipperEp2 
Let's go make it rain!
Don't forget to tweet our official hashtag later: #TheShipperEp2 Let's go make it rain!
we're dying 😍😍😍
we're dying 😍😍😍
You smile, we smile the widest.
You smile, we smile the widest.
short hair ohm
short hair ohm
Twitter Update:
"Ready to sleep?" - After seeing this I cannot sleep anymore! 😍
Twitter Update: "Ready to sleep?" - After seeing this I cannot sleep anymore! 😍
thank you for your love for ohm pawat. let's always support and give our love for him @ohmpawat 💙💙💙
.
.
.
#ohmpawatfamilyina #Ohmpawat #ohmpawatfans #ohmpawatfamily #theshippertheseries #ohmpawatchittsawangdee #gmmtvouting2020
thank you for your love for ohm pawat. let's always support and give our love for him @ohmpawat 💙💙💙 . . . #ohmpawatfamilyina #Ohmpawat #ohmpawatfans #ohmpawatfamily #theshippertheseries #ohmpawatchittsawangdee #gmmtvouting2020
I'm taking a break. Be back soon ♡ last photo of the day @ohmpawat ✨
#ohmpawat #ohmpawatt #ohmpawatchittsawangdee #ohmpawatfans #theblacklist #theshipper #makeitrighttheseries #dewthemovie #gmmtv #gmmtv2020
Twitter:

Our Ohm got his eyes checked yesterday 🤓
Twitter: Our Ohm got his eyes checked yesterday 🤓
i'd keep staring at you the whole day.
i'd keep staring at you the whole day.
Dew The Movie -2019 [2/3]
.
.
.
.

Thanks to owner video🙏

#ohmpawatt #ohmpawat #ohmpawatfamily #ohmpawatindonesia #ohmpawatchittsawangdee #ohmpawatfans #ohmpawatina #dewthemovie #bestmovies
accompany me around 😆
-
Ini lagi anter mimin jalan-jalan 😂 cakep bgt kan ohm
.
.
#Ohmpawat #ohmpawatt #GMMTV #gmmtvouting2020 #ohmpawatfans #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน #theshippertheseries #hescomingtome #ohmpawatfamily
so many who love you 😍. thank you for @ohmpawat_family & @cookiebabelab  who always provides support and love for ohm pawat 🤗. We will always work harder to support Ohm Pawat ❤❤❤
.
.
.
Cr. Ohmpawat sg update 
#ohmpawat #ohmpawatt #ohmpawatfans #ohmpawatfamily #theshipper #theshippertheseries #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน #gmmtv #gmmtv25
so many who love you 😍. thank you for @ohmpawat_family & @cookiebabelab who always provides support and love for ohm pawat 🤗. We will always work harder to support Ohm Pawat ❤❤❤ . . . Cr. Ohmpawat sg update #ohmpawat #ohmpawatt #ohmpawatfans #ohmpawatfamily #theshipper #theshippertheseries #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน #gmmtv #gmmtv25
Pawat emang orang nya lucu abis ditambah energi nya kuat banget 🤗
.
.
.
Cr. Ohmpawat_family
#theshipper #ohmpawatfans #ohmpawat #ohmpawatfamily #ohmpawatchittsawangdee
Pawat emang orang nya lucu abis ditambah energi nya kuat banget 🤗 . . . Cr. Ohmpawat_family #theshipper #ohmpawatfans #ohmpawat #ohmpawatfamily #ohmpawatchittsawangdee
Hermoso😍😘. No hay palabras para describir lo lindo que eres.
Psdt: camiseta Dew

@ohmpawat @introskin.th @ohmpawat_family #ohmpawatfans #ohmpawatt #ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #heiscomingtome #makeitrighttheseries #Dew
Hermoso😍😘. No hay palabras para describir lo lindo que eres. Psdt: camiseta Dew @ohmpawat @introskin.th @ohmpawat_family #ohmpawatfans #ohmpawatt #ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #heiscomingtome #makeitrighttheseries #Dew
Download index side qrcode