#ohmpawatchittsawangdee

#已发帖 2035
Why so serious dear? 😊

#ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #theshippertheseries 
@ohmpawat
Salah satu series Ohm Pawat bersama Singto yang berjudul "Hes coming to me" yang harus kalian nonton.  Series yang bikin mimin nonton berulang2 tetapi tidak akan bosen, suka bgt series ini salah satu nya karena karakter ohm yang sangat kuat. Emang si ohm kalau memainkan peran selalu good job, I'm really amazing to see ohms here, keep falling in love he is so great 😍
.
.
.
#Ohmpawat #singtoprachaya #hescomingtome #ohmpawatfamily #ohmpawatfamilyina #ohmpawatfans #ohmpawatchittsawangdee #theshipper
Salah satu series Ohm Pawat bersama Singto yang berjudul "Hes coming to me" yang harus kalian nonton. Series yang bikin mimin nonton berulang2 tetapi tidak akan bosen, suka bgt series ini salah satu nya karena karakter ohm yang sangat kuat. Emang si ohm kalau memainkan peran selalu good job, I'm really amazing to see ohms here, keep falling in love he is so great 😍 . . . #Ohmpawat #singtoprachaya #hescomingtome #ohmpawatfamily #ohmpawatfamilyina #ohmpawatfans #ohmpawatchittsawangdee #theshipper
cool hair
cool hair
#TheShipperEp2 😍😍😍
#TheShipperEp2 😍😍😍
Pawat soft banget sih 😍😍😍
manis banget pengen nangis 😭😭😭 astaga pawat.. cinta ku makin dalam padamu 😭😭😭😍😍🧡🧡
.
.
#theshipperep2 #theshipper #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน #ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #first #firstkanaphan #gmm25 #gmmtv #linetv
Pawat soft banget sih 😍😍😍 manis banget pengen nangis 😭😭😭 astaga pawat.. cinta ku makin dalam padamu 😭😭😭😍😍🧡🧡 . . #theshipperep2 #theshipper #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน #ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #first #firstkanaphan #gmm25 #gmmtv #linetv
Last night's episode went like this.
Last night's episode went like this.
paraaah Pawat soofft sekali di episode 2 ༼ つ ◕◡◕ ༽つ ngurusin Phi-nya , dia curiga juga kalo Kim bukan Kim, mo nangiidd, manis bgt tauu (;´༎ຶٹ༎ຶ`). #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน#TheShipperEP2#TheShipper#gmmtv#theshippertheseries#ohm#ohmpawat#ohmpawatchittsawangdee#pawatchittsawangdee#ohm_pawat#ohmpawatfamily
paraaah Pawat soofft sekali di episode 2 ༼ つ ◕◡◕ ༽つ ngurusin Phi-nya , dia curiga juga kalo Kim bukan Kim, mo nangiidd, manis bgt tauu (;´༎ຶٹ༎ຶ`). #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน#TheShipperEP2#TheShipper#gmmtv#theshippertheseries#ohm#ohmpawat#ohmpawatchittsawangdee#pawatchittsawangdee#ohm_pawat#ohmpawatfamily
When I see your face
There's not a thing that I would change 'cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for a while
'Cause you're amazing
Just the way you are🧡
.
.
thx to owner video 🙏
edit by pawpawat.id & pie.chuppie
#ภวัตจิตต์สว่างดี #ohmpawat #ohmpawatt #ohmpawatchittsawangdee #ohmpawatindonesia #ohmpawatfamily #ohmpawatfc #ohmpawatindo
When I see your face There's not a thing that I would change 'cause you're amazing Just the way you are And when you smile The whole world stops and stares for a while 'Cause you're amazing Just the way you are🧡 . . thx to owner video 🙏 edit by pawpawat.id & pie.chuppie #ภวัตจิตต์สว่างดี #ohmpawat #ohmpawatt #ohmpawatchittsawangdee #ohmpawatindonesia #ohmpawatfamily #ohmpawatfc #ohmpawatindo
The Shipper the series episode 2 tonight. Don't forget to watch. ❤️ #ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #theshipper #theshipperep2 
@ohmpawat @gmmtv

ctto (photo not mine)
The Shipper the series episode 2 tonight. Don't forget to watch. ❤️ #ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #theshipper #theshipperep2 @ohmpawat @gmmtv ctto (photo not mine)
Don't forget to tweet our official hashtag later: #TheShipperEp2 
Let's go make it rain!
Don't forget to tweet our official hashtag later: #TheShipperEp2 Let's go make it rain!
Today is the day 😌 can’t wait for episode  2 uwu I’ll be out later, hopefully I get home before the episode starts 😭 . I hope that this time subtitles will be available a little soon 😭 . Tho Idc cos I will still watch it without subs anyways 😂 Anything for my man, Ohm 😔 .

#BL #blseries #bldrama #thaiblseries #ohmpawat #pawat #OhmPawatChittsawangdee #ภวัตจิตต์สว่างดี #โอม #Dewthemovie #TheShipper #tharntypetheseries #2gethertheseries #เขามาเชงเม้งข้างๆหลุมผมครับ #untilwemeetagain #ด้ายแดงซีรีส์ #TheShippertheseries #Makeitrighttheseries #blacklisttheseries #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน #OhmSingto #OhmToey #Boysloveboys #followme #f4f #l4l
Repost #repost 
ฉันมาทำอะไรที่นี่ฉันมาทำอะไรในร่างพี่คิมโอ๊ยยยยยย 
The Shipper จิ้นนายกลายเป็นฉันคืนนี้ !!! เวลา 21:30 น. ทางช่อง GMM25 | 23:00 น. บน 
LINE TV
#theshipper #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน #theshippertheseries #gmmtvouting2020 #gmmtv #firstkp #firstkanaphan #ohmpawat#viewbenyapa #piploy #prigkhing #flukepusit #flukepusit_#จิ้นนายกลายเป็นฉัน #blacklisttheseries#firstkanaphanpuitrakul #prigkhing_ #prigkhingfamily #prigkhingrewin #piploykanyarat #piploy💋 #parbdee #gmm25thailand #ohmpwat #ohmpawatt #ohmpawatchittsawangdee #jenniepanhan #theshippergmmtv #gmm25
Repost #repost ฉันมาทำอะไรที่นี่ฉันมาทำอะไรในร่างพี่คิมโอ๊ยยยยยย The Shipper จิ้นนายกลายเป็นฉันคืนนี้ !!! เวลา 21:30 น. ทางช่อง GMM25 | 23:00 น. บน LINE TV #theshipper #theshipperจิ้นนายกลายเป็นฉัน #theshippertheseries #gmmtvouting2020 #gmmtv #firstkp #firstkanaphan #ohmpawat#viewbenyapa #piploy #prigkhing #flukepusit #flukepusit_#จิ้นนายกลายเป็นฉัน #blacklisttheseries#firstkanaphanpuitrakul #prigkhing_ #prigkhingfamily #prigkhingrewin #piploykanyarat #piploy💋 #parbdee #gmm25thailand #ohmpwat #ohmpawatt #ohmpawatchittsawangdee #jenniepanhan #theshippergmmtv #gmm25
When our eyes meet 😍😍
@ohmpawat IG
#ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #gmmtv #gmm25
When our eyes meet 😍😍 @ohmpawat IG #ohmpawat #ohmpawatchittsawangdee #gmmtv #gmm25
we're dying 😍😍😍
we're dying 😍😍😍
Otw melawan naga..mau selametin sang putri nk 🤣
.
.
Video edit by pawpawat.id
#ภวัตจิตต์สว่างดี #ohmpawat #ohmpawatt #ohmpawatchittsawangdee #ohmpawatindonesia #ohmpawatfamily #ohmpawatfc #ohmpawatindo
Download index side qrcode