#nicepic

#已发帖 2559988
#summer #summer2019 #camel #nicepic #picofday 🐪 🐪 💯
I won't be silent ⛄
.
.
.
.
.
.
.
.
#latepost #lfl #ffflfl #fff #lflfff #lfllb #fl #nicepic #insta #instapic #instagram #inst
Per fortuna i cani sono persone semplici * Cayla *

#cayla #canelupocecoslovacco #photography #nicepic #picoftheday #beautiful #perfection
Per fortuna i cani sono persone semplici * Cayla * #cayla #canelupocecoslovacco #photography #nicepic #picoftheday #beautiful #perfection
.
با قدمهاي بهاران ميرسد /// چون شكوفه زير باران ميرسد /// در گلستان نام گلللللل تقدير اوست /// نغمه خوان چون بر هَزاران مي رسد /// __________________________________________________________________________________________🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تقديم به گلللللل روي شمايي كه خييييييلي دوستتون داريم خانم ضيغمي نازنين  __________________________________________________________________________________________🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 @newshazeighami 
#art #artist #actor #actress #iranianactress #iranianartist #beauty #beautiful #nice #nicepic #picture #photography #summer #ziba #superstar #instagram #movie #newsha #newshazeighami #niooshazeighami #niushazeighami #زيبا #نيوشا #نيوشاضيغمي #نيوشا_ضيغمى #هنر #هنرمند #هنرمندان_ایرانی #بازيگر #بازيگران
. با قدمهاي بهاران ميرسد /// چون شكوفه زير باران ميرسد /// در گلستان نام گلللللل تقدير اوست /// نغمه خوان چون بر هَزاران مي رسد /// __________________________________________________________________________________________🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تقديم به گلللللل روي شمايي كه خييييييلي دوستتون داريم خانم ضيغمي نازنين __________________________________________________________________________________________🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 @newshazeighami #art #artist #actor #actress #iranianactress #iranianartist #beauty #beautiful #nice #nicepic #picture #photography #summer #ziba #superstar #instagram #movie #newsha #newshazeighami #niooshazeighami #niushazeighami #زيبا #نيوشا #نيوشاضيغمي #نيوشا_ضيغمى #هنر #هنرمند #هنرمندان_ایرانی #بازيگر #بازيگران
Back to China 🇨🇳 ✈️😢
وخلصت إجازتنا وصار لازم نرجع لغربتنا😪.. كتير انبسطت بالناس اللي شفتهم.. وكتير ناس كنت حابة أشوفهم بس للأسف صارت ظروف وما قدرت أشوفهم.. المهم نراكم على خير في الإجازة القادمة❤️
#backtotravel #china #jordan #travel #plane #tattoo #photo #photographylovers #photooftheday #mypic #nicepic #myphoto #passport #جواز_سفر #تاتو #رمزيات #portrait #photoart#lifequotes #nicepic #photographer #travelphoto#تصويري📷 #صورة_اليوم #hope#support#instagram
Back to China 🇨🇳 ✈️😢 وخلصت إجازتنا وصار لازم نرجع لغربتنا😪.. كتير انبسطت بالناس اللي شفتهم.. وكتير ناس كنت حابة أشوفهم بس للأسف صارت ظروف وما قدرت أشوفهم.. المهم نراكم على خير في الإجازة القادمة❤️ #backtotravel #china #jordan #travel #plane #tattoo #photo #photographylovers #photooftheday #mypic #nicepic #myphoto #passport #جواز_سفر #تاتو #رمزيات #portrait #photoart#lifequotes #nicepic #photographer #travelphoto#تصويري📷 #صورة_اليوم #hope#support#instagram
Ein Spontanes Foto kann schon Nice aussehen oder? :D
...
..
{📸 By @pfinsel.yt }
..
.
~~~
#selfmade #splatselfie #selfie #splatoon2 #inklingboy #inkling #ssmb #supersmashbrosultimate #nintendo #nintendoswitch #nicepic #nicepic #amiibo #splatoonamiibo #pfinsel
.
جلوه گللللل با بهار زيبا شده /// همنشين بر ناوك دنيا شده /// جلوه تو به ز هر تصوير گلللللل //// آسمان هم بر دلت پيدا شده /// ____________________________________________________________________________________________🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تقديم به گللللللل روي شمايي كه خيييييلي دوستتون داريم خانم ضيغمي نازنين  ____________________________________________________________________________________________🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 @newshazeighami  #art #artist #actor #actress #iranianactress #iranianartist #beauty #beautiful #nice #nicepic #picture #photography #ziba #summer #newshazeighami #niooshazeighami #niushazeighami #superstar #instagram #newsha #زيبا #نيوشا #نيوشاضيغمي #نيوشا_ضيغمى #هنر #هنرمند #هنرمندان_ایرانی #بازيگر #بازيگران #بازيگران_ايراني
. جلوه گللللل با بهار زيبا شده /// همنشين بر ناوك دنيا شده /// جلوه تو به ز هر تصوير گلللللل //// آسمان هم بر دلت پيدا شده /// ____________________________________________________________________________________________🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تقديم به گللللللل روي شمايي كه خيييييلي دوستتون داريم خانم ضيغمي نازنين ____________________________________________________________________________________________🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 @newshazeighami #art #artist #actor #actress #iranianactress #iranianartist #beauty #beautiful #nice #nicepic #picture #photography #ziba #summer #newshazeighami #niooshazeighami #niushazeighami #superstar #instagram #newsha #زيبا #نيوشا #نيوشاضيغمي #نيوشا_ضيغمى #هنر #هنرمند #هنرمندان_ایرانی #بازيگر #بازيگران #بازيگران_ايراني
Am Wochenende fand die DMSB Slalom Meisterschaft auf unserer Kartbahn statt ☺️ #motorsportarenaoschersleben #oschersleben #kartbahn #nicepic #golf #slalom #dmsb #niceweather #fullweekend #redcar #hotasphalt #letsgo #rennserien #fun #speed
Am Wochenende fand die DMSB Slalom Meisterschaft auf unserer Kartbahn statt ☺️ #motorsportarenaoschersleben #oschersleben #kartbahn #nicepic #golf #slalom #dmsb #niceweather #fullweekend #redcar #hotasphalt #letsgo #rennserien #fun #speed
Foot wear - #loffershoes #nicepic
Foot wear - #loffershoes #nicepic
#아이스캔들

수업할때 많이 신기해하는 캔들이기도 하고,
제가 애정하는 캔들이기도 해요🥰
결과물을 예측할 수 없는 매력과
칼라매치에 따라 여러 느낌을 낼 수 있어서 
애정애정 합니다😘❤️
.

투톤 캔들이라 테크닉도 어느정도 필요한 작업이지만 
저희만 잘 따라오시면 문제 없어요😉
톡톡 튀는 배색으로 잘 만들어 주셨어요🧡💛💚
.

자격증반 수강생의 작품입니다.
—————————————————
.
한국 양초공예협회 KCCA 
전문가 • 취미 • 원데이 클래스 상시모집
답례품 • 주문제작 • 판매 
프로필 상단 카카오톡으로 문의주세요.
.
—————————————————
#아이스캔들 수업할때 많이 신기해하는 캔들이기도 하고, 제가 애정하는 캔들이기도 해요🥰 결과물을 예측할 수 없는 매력과 칼라매치에 따라 여러 느낌을 낼 수 있어서 애정애정 합니다😘❤️ . 투톤 캔들이라 테크닉도 어느정도 필요한 작업이지만 저희만 잘 따라오시면 문제 없어요😉 톡톡 튀는 배색으로 잘 만들어 주셨어요🧡💛💚 . 자격증반 수강생의 작품입니다. ————————————————— . 한국 양초공예협회 KCCA 전문가 • 취미 • 원데이 클래스 상시모집 답례품 • 주문제작 • 판매 프로필 상단 카카오톡으로 문의주세요. . —————————————————
Мне нравится время, в которое мы живем, - возможность получать любую информацию в свободном доступе. Помню, когда только начала подписываться на разные бодипозитивные и феминисткие блоги, просто офигела, обрадовалась и выдохнула. А ЧТО, ТАК можно было? Можно делать, че хочешь, и жить, как хочешь? Не обязательно быть размером хs, чтоб быть красивой! Можно заниматься сексом, с кем хочешь, либо не заниматься, от этого ты не становишься шлюхой/фригидной. Можно не выходить замуж и не рожать, если не хочешь, и никакие часики не тикают!!!! Отэто кайф, товарищи! Живешь, изучаешь мир, изучаешь людей, изучаешь себя! И сейчас я четко осознаю, что на данный момент я хочу делать все эти штуки со своим мужем. Мне так лучше, мне так комфортней, мне так счастливее. И хоть иногда я готова реально тебя УБИТЬ, ты для меня самый родной человек и соратник. Не знаю, как у кого, но в моей реальности над отношениями нужно работать. И я делаю осознанный выбор в пользу наших отношений, хоть повторюсь: иногда хочется послать мужа и уехать к маме)))))
С годовщиной тебя, муж! Желаю нам больше уважения к чувствам и организмам друг друга, уверенности в себе, принятии себя, творческих успехов и реализации всего задуманного нами. 
Клятв в вечной верности и любви не будет, потому что я ненавижу пафос и неизвестно, что ждет нас впереди, но сейчас я хочу, чтоб мы кайфовали от пути, который проходим вместе❤️. P. S за фото спасибо @maryna_moo 💜
.
.
.
.
#vscokyiv #vscocam #nicepic #kyivgram #instagood #instagram #vscoukraine #f4f #likeforlikes #likeforfollow #karoon #kievgrams
Мне нравится время, в которое мы живем, - возможность получать любую информацию в свободном доступе. Помню, когда только начала подписываться на разные бодипозитивные и феминисткие блоги, просто офигела, обрадовалась и выдохнула. А ЧТО, ТАК можно было? Можно делать, че хочешь, и жить, как хочешь? Не обязательно быть размером хs, чтоб быть красивой! Можно заниматься сексом, с кем хочешь, либо не заниматься, от этого ты не становишься шлюхой/фригидной. Можно не выходить замуж и не рожать, если не хочешь, и никакие часики не тикают!!!! Отэто кайф, товарищи! Живешь, изучаешь мир, изучаешь людей, изучаешь себя! И сейчас я четко осознаю, что на данный момент я хочу делать все эти штуки со своим мужем. Мне так лучше, мне так комфортней, мне так счастливее. И хоть иногда я готова реально тебя УБИТЬ, ты для меня самый родной человек и соратник. Не знаю, как у кого, но в моей реальности над отношениями нужно работать. И я делаю осознанный выбор в пользу наших отношений, хоть повторюсь: иногда хочется послать мужа и уехать к маме))))) С годовщиной тебя, муж! Желаю нам больше уважения к чувствам и организмам друг друга, уверенности в себе, принятии себя, творческих успехов и реализации всего задуманного нами. Клятв в вечной верности и любви не будет, потому что я ненавижу пафос и неизвестно, что ждет нас впереди, но сейчас я хочу, чтоб мы кайфовали от пути, который проходим вместе❤️. P. S за фото спасибо @maryna_moo 💜 . . . . #vscokyiv #vscocam #nicepic #kyivgram #instagood #instagram #vscoukraine #f4f #likeforlikes #likeforfollow #karoon #kievgrams
#아이스크림캔들

오랜 인내와 기다림이 지나면 완성되는 캔들이예요🍦
만드는 과정이 긴 만큼 
완성 후 뿌듯함은 이루 말할 수가 없죠😄
.

초코칩까지 넣어서 완벽한 아이스크림으로 태어났어요✨
.

자격증반 수강생의 작품입니다.🧡
—————————————————
.
한국 양초공예협회 KCCA 
전문가 • 취미 • 원데이 클래스 상시모집
답례품 • 주문제작 • 판매 
프로필 상단 카카오톡으로 문의주세요.
.
—————————————————
#아이스크림캔들 오랜 인내와 기다림이 지나면 완성되는 캔들이예요🍦 만드는 과정이 긴 만큼 완성 후 뿌듯함은 이루 말할 수가 없죠😄 . 초코칩까지 넣어서 완벽한 아이스크림으로 태어났어요✨ . 자격증반 수강생의 작품입니다.🧡 ————————————————— . 한국 양초공예협회 KCCA 전문가 • 취미 • 원데이 클래스 상시모집 답례품 • 주문제작 • 판매 프로필 상단 카카오톡으로 문의주세요. . —————————————————
Dr.Shrimp 🦐 #ocean#nicepic#monday
Dr.Shrimp 🦐 #ocean#nicepic#monday
Ich bin ganz aus dem Häuschen!

Aus gegebenem Anlass gibt es heute einmal etwas privatere Einblicke und Ihr bekommt bei dieser Gelegenheit die zwei Gesichter hinter der Goldschmiede Nordstern zu sehen... An meine lieben Brautkundinnen und natürlich auch Pärchen, Familien und jeden, der gern mal professionelle Fotos von seine Liebsten uns sich hätte:

Für unsere eigene Hochzeit fand gestern ein kleines Probe-shooting statt. Es hat riesigen Spaß gemacht und die Ergebnissen sprechen für sich.

Wärmste Empfehlung -> @zartfotografie
Viiielen Dank noch einmal für das großartige Shooting #❤
Freuen uns schon riesig auf September!!! #lovestory #nicepic #liiiebe #couplegoals #lovehim #bestbuddies #handwerkskunst #bestefotografin #quatschköpfe #löve #lovenature #outdoor #nicework #eyechatcher #boyfriendgoals #meinsmeinsmeins #biszummondundwiederzurück #sommervibes #romance #bestphotografer #thankful #loveisintheair
Ich bin ganz aus dem Häuschen! Aus gegebenem Anlass gibt es heute einmal etwas privatere Einblicke und Ihr bekommt bei dieser Gelegenheit die zwei Gesichter hinter der Goldschmiede Nordstern zu sehen... An meine lieben Brautkundinnen und natürlich auch Pärchen, Familien und jeden, der gern mal professionelle Fotos von seine Liebsten uns sich hätte: Für unsere eigene Hochzeit fand gestern ein kleines Probe-shooting statt. Es hat riesigen Spaß gemacht und die Ergebnissen sprechen für sich. Wärmste Empfehlung -> @zartfotografie Viiielen Dank noch einmal für das großartige Shooting #❤ Freuen uns schon riesig auf September!!! #lovestory #nicepic #liiiebe #couplegoals #lovehim #bestbuddies #handwerkskunst #bestefotografin #quatschköpfe #löve #lovenature #outdoor #nicework #eyechatcher #boyfriendgoals #meinsmeinsmeins #biszummondundwiederzurück #sommervibes #romance #bestphotografer #thankful #loveisintheair
.
📍 Naein | Esfahan | Iran
.
.
☝️ Follow the featured feed for more. And tag your friends in the comments 👇
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🔷 Admin: @mahsa.gotoiranorg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🔸Tag us in your photos and use #gotoiranwithmahsa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
📧 Spotted a mistake? Please email.
.
#iran #asia  #naturephotography #architect #travel #traveller #travelling #trip #culture #traditional #explore #explorer #vacation #holiday #photography #photographer #awesome_earthpix #wonderfulplaces #tourist #tourism #tour #cheaptour #nicepic #niceplace #traveltheworld #travelphotography #travelgram #gotoiran #gotoiranwithmahsa
. 📍 Naein | Esfahan | Iran . . ☝️ Follow the featured feed for more. And tag your friends in the comments 👇 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 🔷 Admin: @mahsa.gotoiranorg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 🔸Tag us in your photos and use #gotoiranwithmahsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📧 Spotted a mistake? Please email. . #iran #asia #naturephotography #architect #travel #traveller #travelling #trip #culture #traditional #explore #explorer #vacation #holiday #photography #photographer #awesome_earthpix #wonderfulplaces #tourist #tourism #tour #cheaptour #nicepic #niceplace #traveltheworld #travelphotography #travelgram #gotoiran #gotoiranwithmahsa
Друзья, всем калимера!☀️ Мне нужно ваше мнение)
⠀
Периодически у меня спрашивают, когда я проведу прямой эфир, а мне его проводить как-то страшно, потому что «его никто не будет смотреть»🙄
⠀
Но потом я подумала, что его можно посмотреть и в записи, а я могу рассказать что-то полезное, ответить на интересующие вас вопросы.
Кстати, необязательно связанные с Грецией. Я всесторонне развитая личность, могу и пофилософствовать)😁
⠀
Поэтому у меня к вам просьба, напишите, что вам было бы интересно для обсуждения?
Можно написать в Директ, я внимательно отнесусь к каждому сообщению🙏🏼
⠀
А ещё  прекрасного всем настроения и хорошей недели!🥰 Как началось ваше утро?) мое со спортзала)
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀

#греки #греция🇬🇷 #греция2019 #афины #афины2019 #русскиевгреции #вгреции #гидафины #афиныгид #экскурсияафины #эллада #ялюблюгрецию #фотодня📷 #прогулкапогороду #грециялюбовьмоя #афины🇬🇷 #грециякрит #экскурсияафины #афиныэкскурсии #греция_проэтужизнь #nicepic #girlbeautiful #athens🇬🇷 #greece_travel #блогepы_за_бyгром #плака #акрополь #greekstreet #анафьотика
Друзья, всем калимера!☀️ Мне нужно ваше мнение) ⠀ Периодически у меня спрашивают, когда я проведу прямой эфир, а мне его проводить как-то страшно, потому что «его никто не будет смотреть»🙄 ⠀ Но потом я подумала, что его можно посмотреть и в записи, а я могу рассказать что-то полезное, ответить на интересующие вас вопросы. Кстати, необязательно связанные с Грецией. Я всесторонне развитая личность, могу и пофилософствовать)😁 ⠀ Поэтому у меня к вам просьба, напишите, что вам было бы интересно для обсуждения? Можно написать в Директ, я внимательно отнесусь к каждому сообщению🙏🏼 ⠀ А ещё прекрасного всем настроения и хорошей недели!🥰 Как началось ваше утро?) мое со спортзала) ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #греки #греция🇬🇷 #греция2019 #афины #афины2019 #русскиевгреции #вгреции #гидафины #афиныгид #экскурсияафины #эллада #ялюблюгрецию #фотодня📷 #прогулкапогороду #грециялюбовьмоя #афины🇬🇷 #грециякрит #экскурсияафины #афиныэкскурсии #греция_проэтужизнь #nicepic #girlbeautiful #athens🇬🇷 #greece_travel #блогepы_за_бyгром #плака #акрополь #greekstreet #анафьотика
🔥🔥🔥🔥🔥
・
・
T.A.Oに遊びに来てくださった方々、本当にありがとうございました😊🙏
GUESTのFUJITRILLの時ぶち上がりでしたね🔥🔥🔥
やっぱかっこ良かった⤴︎⤴︎😍❤️
たくさん、友達も来てくれてとっても嬉しかったです💓
また次回はT.A.Oの周年ですので、是非是非お祝いしに来てくださいね😘😘😘
#イベント#パーティー#遊ぶ
#tao_okayama #tao_CROWN#PARTY#hiphop#japanese#asian#dj#dancer#rapper#fun#niceshot#nicepic
🔥🔥🔥🔥🔥 ・ ・ T.A.Oに遊びに来てくださった方々、本当にありがとうございました😊🙏 GUESTのFUJITRILLの時ぶち上がりでしたね🔥🔥🔥 やっぱかっこ良かった⤴︎⤴︎😍❤️ たくさん、友達も来てくれてとっても嬉しかったです💓 また次回はT.A.Oの周年ですので、是非是非お祝いしに来てくださいね😘😘😘 #イベント#パーティー#遊ぶ #tao_okayama #tao_CROWN#PARTY#hiphop#japanese#asian#dj#dancer#rapper#fun#niceshot#nicepic
NENEK SYUKUR  PAYUDARA BESAR DAN TEGANG**
.
"Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅"
(Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻)
.
Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda?
.
Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG"
.
.
Jom dapatkan HushHush sekarang 😊
Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼
.
.

#thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum  #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
NENEK SYUKUR PAYUDARA BESAR DAN TEGANG** . "Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅" (Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻) . Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda? . Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG" . . Jom dapatkan HushHush sekarang 😊 Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼 . . #thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
NENEK SYUKUR  PAYUDARA BESAR DAN TEGANG**
.
"Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅"
(Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻)
.
Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda?
.
Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG"
.
.
Jom dapatkan HushHush sekarang 😊
Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼
.
.

#thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum  #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
NENEK SYUKUR PAYUDARA BESAR DAN TEGANG** . "Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅" (Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻) . Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda? . Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG" . . Jom dapatkan HushHush sekarang 😊 Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼 . . #thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
NENEK SYUKUR  PAYUDARA BESAR DAN TEGANG**
.
"Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅"
(Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻)
.
Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda?
.
Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG"
.
.
Jom dapatkan HushHush sekarang 😊
Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼
.
.

#thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum  #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
NENEK SYUKUR PAYUDARA BESAR DAN TEGANG** . "Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅" (Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻) . Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda? . Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG" . . Jom dapatkan HushHush sekarang 😊 Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼 . . #thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
NENEK SYUKUR  PAYUDARA BESAR DAN TEGANG**
.
"Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅"
(Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻)
.
Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda?
.
Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG"
.
.
Jom dapatkan HushHush sekarang 😊
Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼
.
.

#thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum  #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
NENEK SYUKUR PAYUDARA BESAR DAN TEGANG** . "Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅" (Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻) . Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda? . Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG" . . Jom dapatkan HushHush sekarang 😊 Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼 . . #thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
Немного сменила место локации для утренних прогулок 🤗хорошего дня всем и пусть понедельник не будет днем тяжелым🥰 #инсталайк #инстфото #мобильноефото #мобильнаяфотография #фотодня #фотография #снятонаgalaxy #природа #инстфото #mobilefotography #like4likes #like #instalike #foto #samsungphoto #nicepic #lake #nature #sky #followme #instame #beautiful
Немного сменила место локации для утренних прогулок 🤗хорошего дня всем и пусть понедельник не будет днем тяжелым🥰 #инсталайк #инстфото #мобильноефото #мобильнаяфотография #фотодня #фотография #снятонаgalaxy #природа #инстфото #mobilefotography #like4likes #like #instalike #foto #samsungphoto #nicepic #lake #nature #sky #followme #instame #beautiful
________________________________________________________________
📢 REAL PICT 💯
#READYSTOK.
VANS SLIP ON SUPREME SKULL 
KUALITAS : PREMIUM ORIGINAL IMPORT 
KONDISI : BRAND NEW IN BOX ( BNIB )
SIZE :  40 / 41 / 42 / 43 / 44
HARGA : Rp. 330.000,00
BAHAN : KANVAS
WAFLE : ICC
MADE IN CHINA _______________________________________________________________. 📲  INFO PEMESANAN 
SHOPEE. : STARLAND SNEAKERS
BUKA LAPAK. : STARLAND SNEAKERS
WA. : 089631943293
________________________________________________________________
CARA ORDER :
✓ Kirim Foto Sepatu + Size :
✓ Nama :
✓ Alamat :
✓ No. Hp :
________________________________________________________________
FREE :
(+) KAOS KAKI
(+) STIKER
(+) TALI SEPATU

TERIMA KASIH TELAH MAMPIR DI STARLANDSNEAKERS 🙏🙏🙏 #starlandsneakers#sneakers#sneakersmurah#bandung#likeforlike#likeforlikes#like4likes#indonesia#bandung#sepatu#sepatumurah#nike#adidas#perfect#nicepic#slipknot#sliponmurah
________________________________________________________________ 📢 REAL PICT 💯 #READYSTOK. VANS SLIP ON SUPREME SKULL KUALITAS : PREMIUM ORIGINAL IMPORT KONDISI : BRAND NEW IN BOX ( BNIB ) SIZE : 40 / 41 / 42 / 43 / 44 HARGA : Rp. 330.000,00 BAHAN : KANVAS WAFLE : ICC MADE IN CHINA _______________________________________________________________. 📲 INFO PEMESANAN SHOPEE. : STARLAND SNEAKERS BUKA LAPAK. : STARLAND SNEAKERS WA. : 089631943293 ________________________________________________________________ CARA ORDER : ✓ Kirim Foto Sepatu + Size : ✓ Nama : ✓ Alamat : ✓ No. Hp : ________________________________________________________________ FREE : (+) KAOS KAKI (+) STIKER (+) TALI SEPATU TERIMA KASIH TELAH MAMPIR DI STARLANDSNEAKERS 🙏🙏🙏 #starlandsneakers#sneakers#sneakersmurah#bandung#likeforlike#likeforlikes#like4likes#indonesia#bandung#sepatu#sepatumurah#nike#adidas#perfect#nicepic#slipknot#sliponmurah
Juste un moment figé volé sur le tas juste un geste qui sans cesse sans que je m’en lasse me rebooste #weddingday #perfectmoment #summer #loveyou #nicepic #remember @quentinlaramee
Juste un moment figé volé sur le tas juste un geste qui sans cesse sans que je m’en lasse me rebooste #weddingday #perfectmoment #summer #loveyou #nicepic #remember @quentinlaramee
NENEK SYUKUR  PAYUDARA BESAR DAN TEGANG**
.
"Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅"
(Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻)
.
Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda?
.
Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG"
.
.
Jom dapatkan HushHush sekarang 😊
Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official
@Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼
.
.

#thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum  #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
NENEK SYUKUR PAYUDARA BESAR DAN TEGANG** . "Selama hari ni suami nak pandang pun tak nak. Lepas dah guna Hush Hush.. Asyik Ram×s jer🙈🙈 Rimas pula...😅😅" (Feedback nenek 50 tahun👆🏻👆🏻) . Kita kalau nak memilih sesuatu produk biarlah berkesan 😊 Kalau beribu-ribu wanita dah cuba Love Potion cream dan Wonder Bloom soap dapat results yang sangat positif kenapa tidak anda? . Beri peluang untuk diri sendiri mencuba Love Potion dan cuba sendiri hasilnya. Sangat BEST dan keyakinan diri pun terus naik mendasak tau especially dengan orang yang kita "SAYANG" . . Jom dapatkan HushHush sekarang 😊 Jangan lupa follow ig ni @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official @Tiyahushlove_official dan klik link di bio💃🏼 . . #thebestphototoday #viraltoday #breastcreammalaysia #nicepic #wonderbloombyhushhush #lovepotionperak #bajukurungpeplum #bajukurungbudak #bajupengantin #bajukurung #kasutraya #ariani #aliffaziz #neelofar #bajukebaya #foodie #jjcm #icanseeyourvoicemalaysia #bajukurung #tealive #ctdk
Thất vọng em sớm quen rồi, sợ nhất là vào lúc hết hy vọng, anh lại quan tâm em.
Đau lòng đã sớm quen rồi, sợ nhất là vào lúc muốn buông bỏ, anh lại quan tâm em.
—————————-
#lovemaze #likeforme #quotes #quotesvn #quoteslove #followme #quotestag #quotesinstagram #tamsu #askfm #nicepic #nicepicture
Thất vọng em sớm quen rồi, sợ nhất là vào lúc hết hy vọng, anh lại quan tâm em. Đau lòng đã sớm quen rồi, sợ nhất là vào lúc muốn buông bỏ, anh lại quan tâm em. —————————- #lovemaze #likeforme #quotes #quotesvn #quoteslove #followme #quotestag #quotesinstagram #tamsu #askfm #nicepic #nicepicture
#bedboy #superboy #nicepic #foryourhealth Hi friends aap log kaise Ho?? ~♥~~♥~♥♥♡♡
#bedboy #superboy #nicepic #foryourhealth Hi friends aap log kaise Ho?? ~♥~~♥~♥♥♡♡
ほぼ寝なし二日酔いモモ🌎🌴✨
#instalove #instagram #instagood #l4l #nicepic #usj #usjコーデ #モッピー #🎀💗🌸👚 #北新地 #祇園
Huacachina, un oasis en el desierto, esta vez apuntaremos a sus arenas que son admiración de los turistas, un lugar lleno de encanto en el departamento de Ica, una turista disfrutando de puesta de sol en el oceano de arena.

Huacachina, an oasis in the desert, this time we will point to its sands that are the admiration of tourists, a place full of charm in the department of Ica, a tourist enjoying sunset in the ocean of sand.

#oasis #desert #sand #light #shadow #georgeus #nikon #nicepic #nice #awesome #igersperu #huacachina #ica #peru #cool #beautiful #beauty #photoofday #photooftheday #instalike #instagood #instaphoto #photo #great #photografy #people #dune #arena #desierto #sunset
Huacachina, un oasis en el desierto, esta vez apuntaremos a sus arenas que son admiración de los turistas, un lugar lleno de encanto en el departamento de Ica, una turista disfrutando de puesta de sol en el oceano de arena. Huacachina, an oasis in the desert, this time we will point to its sands that are the admiration of tourists, a place full of charm in the department of Ica, a tourist enjoying sunset in the ocean of sand. #oasis #desert #sand #light #shadow #georgeus #nikon #nicepic #nice #awesome #igersperu #huacachina #ica #peru #cool #beautiful #beauty #photoofday #photooftheday #instalike #instagood #instaphoto #photo #great #photografy #people #dune #arena #desierto #sunset
Monday feels like a lazy day, bcoz again same morning, same work, same mindset... overall again a boring day. 🧑
Monday feels like a lazy day, bcoz again same morning, same work, same mindset... overall again a boring day. 🧑
Simply the best stricker in universe. 🧑
Simply the best stricker in universe. 🧑
Try Another World. 🧑
Try Another World. 🧑
Try Another World. 🧑
Try Another World. 🧑