#male

#已发帖 7308469
We look for underlying causes by looking at a full range of labwork. This includes #male hormones ♂️ #thyroid hormones, #cardiovascular ❤ and #inflammatory markers, nutrient deficiencies 🍊(and excess 🍩) ▪▪▪▪ and we treat by optimizing #hormones and #nutrient status, using medications when necessary, addressing lifestyle factors, and using #prp aka the #pshot 💉💉
.
.
#chapteronewellness #menshealth #optimizedontnormalize #bhrt #ED #erectiledysfunction #hormonereplacement #bioidenticalhormonereplacement #testosteronereplacement #plateletrichplasma #nutrientdrips
We look for underlying causes by looking at a full range of labwork. This includes #male hormones ♂️ #thyroid hormones, #cardiovascular ❤ and #inflammatory markers, nutrient deficiencies 🍊(and excess 🍩) ▪▪▪▪ and we treat by optimizing #hormones and #nutrient status, using medications when necessary, addressing lifestyle factors, and using #prp aka the #pshot 💉💉 . . #chapteronewellness #menshealth #optimizedontnormalize #bhrt #ED #erectiledysfunction #hormonereplacement #bioidenticalhormonereplacement #testosteronereplacement #plateletrichplasma #nutrientdrips
I'm really hoping next month is a better month, that everything goes well. This month has been something else. #workinprogess  trying to get some motivation back #digitaldrawing #digitalart #illustrationdrawing #illustrationartist #illustrator #myart #drawingart #drawingoftheday #drawingsketch #malecharacter #malemodel #male #instaartist #instasketch #instaartwork #artist #artwork #tongue #lewd
I'm really hoping next month is a better month, that everything goes well. This month has been something else. #workinprogess trying to get some motivation back #digitaldrawing #digitalart #illustrationdrawing #illustrationartist #illustrator #myart #drawingart #drawingoftheday #drawingsketch #malecharacter #malemodel #male #instaartist #instasketch #instaartwork #artist #artwork #tongue #lewd
Working on different angles of anatomy really show me my sense of perspective is off . But more to work on . So glad to see it . 
#anatomysketches #anatomystudy #art #sketches #maleanatomy #male #maledrawing #fulltimefader
Working on different angles of anatomy really show me my sense of perspective is off . But more to work on . So glad to see it . #anatomysketches #anatomystudy #art #sketches #maleanatomy #male #maledrawing #fulltimefader
Untuk kaum wanita yang nak kekal bertenaga & tak nak bagi mengantuk masa tengah berkerja, amalkan Female + Coffee. Ia sangat bagus untuk menjaga kesihatan dalaman wanita selain untuk boostkan hormon level kita. Kalau hormon level tak stabil, itu yang punca cepat stress, metabolisma pun drop, pastu cepat sangat kulit aging tau. Selain tu, boleh juga amalkan herba Sedu Arrow 2 biji sebelum sarapan. Sedu Arrow ni bagus diamalkan mereka yang nak menginjak 30-an. Kalau nak masih nampak awet muda tu rajin2kan lah amal herba untuk naikkan seri wajah dan rawat dalaman kita.
.
Untuk kaum Adam pula, Male + ni sangat bagus untuk merawat dalalam dan juga meningkatkan hormon testosteron yang memang kunci kepada lelaki ‘sejati’. Ia mengandungi Tongkat Ali, untuk memberi tenaga dan membantu untuk para lelaki menstabilkan level hormon testosterone dalam badan. Male+ ni juga sangat sesuai diambil sebelum bersenam kerana ia bantu tambah tenaga dan stamina.
.
#sendayutinggi #male+ #female+
Untuk kaum wanita yang nak kekal bertenaga & tak nak bagi mengantuk masa tengah berkerja, amalkan Female + Coffee. Ia sangat bagus untuk menjaga kesihatan dalaman wanita selain untuk boostkan hormon level kita. Kalau hormon level tak stabil, itu yang punca cepat stress, metabolisma pun drop, pastu cepat sangat kulit aging tau. Selain tu, boleh juga amalkan herba Sedu Arrow 2 biji sebelum sarapan. Sedu Arrow ni bagus diamalkan mereka yang nak menginjak 30-an. Kalau nak masih nampak awet muda tu rajin2kan lah amal herba untuk naikkan seri wajah dan rawat dalaman kita. . Untuk kaum Adam pula, Male + ni sangat bagus untuk merawat dalalam dan juga meningkatkan hormon testosteron yang memang kunci kepada lelaki ‘sejati’. Ia mengandungi Tongkat Ali, untuk memberi tenaga dan membantu untuk para lelaki menstabilkan level hormon testosterone dalam badan. Male+ ni juga sangat sesuai diambil sebelum bersenam kerana ia bantu tambah tenaga dan stamina. . #sendayutinggi #male+ #female+
Staying cool and keeping your mind calm always pays off for the better.

_____________________________________________________________

#max #mensfashion #menslifestyle #thinking #follow4like #beyou #mensuit #outfits #menswithclass #daylight #mindset #male #modellife #staypositive #ootd #photooftheday
Staying cool and keeping your mind calm always pays off for the better. _____________________________________________________________ #max #mensfashion #menslifestyle #thinking #follow4like #beyou #mensuit #outfits #menswithclass #daylight #mindset #male #modellife #staypositive #ootd #photooftheday
https://youtu.be/c1BJM397cgA.  The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER -  THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA. The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER - THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
#Contest
#Artist 
#Rap #hip-hop, and #R&B Artist #Male and #Female 
I'm giving away 1 #free #studio #shoot for the artist with not just the best look but a hot 8 bars. I'll post your picture and your bars on my page, the contest will end Wednesday at 2pm show get your #follower to come show your #craft some love #repost and #share and im sure this will be a great contest and a small platform to be heard and seen... good luck everyone
#Contest #Artist #Rap #hip-hop, and #R&B Artist #Male and #Female I'm giving away 1 #free #studio #shoot for the artist with not just the best look but a hot 8 bars. I'll post your picture and your bars on my page, the contest will end Wednesday at 2pm show get your #follower to come show your #craft some love #repost and #share and im sure this will be a great contest and a small platform to be heard and seen... good luck everyone
Loving life and stoked for  the forseeable future
Loving life and stoked for the forseeable future
Pods are opening. Pollens in the air. First round at growing seeds going good so far, Bedtime Bubba is the strain #growyourown #cannabis #male #pollen #seeds #weed #homegrown #optic1 #opticledgrowsquad #teamoptic #weedsmoke #smokeweed #shadowbanned #medicine #stoner #highlife #smoke #fuckinstagram
Pods are opening. Pollens in the air. First round at growing seeds going good so far, Bedtime Bubba is the strain #growyourown #cannabis #male #pollen #seeds #weed #homegrown #optic1 #opticledgrowsquad #teamoptic #weedsmoke #smokeweed #shadowbanned #medicine #stoner #highlife #smoke #fuckinstagram
《Mi contacto para contratación directa》 📞☎📞☎ 📞》•Show musical 🎙🎧🎤🎻 •full Performance •músicos en vivo... •bailarinas💃🕴💃 cover's de; Ricky Martin, David Bisbal, •Alejandro Fernandez •Pablo Alboran y las mejores canciones inéditas de mi autoria... •Atrévete a descubrir la experiencia llena de magia y pasión con 《☆ •☆•☆• Miguelgitanomusic•☆•☆•☆》🗣《☆MIGUGITANO☆》#sing #song #inspiration #queen #freddymercury #cantante #tarima #show  #guy #man #male #artistically #latin #latino  #instagram #sexy #sexyboy #colombian #artist #tarima #boys #master #gay #handsome #beautifull #sexy #nude #clothing #hombre #gitano #performance #2019
《Mi contacto para contratación directa》 📞☎📞☎ 📞》•Show musical 🎙🎧🎤🎻 •full Performance •músicos en vivo... •bailarinas💃🕴💃 cover's de; Ricky Martin, David Bisbal, •Alejandro Fernandez •Pablo Alboran y las mejores canciones inéditas de mi autoria... •Atrévete a descubrir la experiencia llena de magia y pasión con 《☆ •☆•☆• Miguelgitanomusic•☆•☆•☆》🗣《☆MIGUGITANO☆》#sing #song #inspiration #queen #freddymercury #cantante #tarima #show #guy #man #male #artistically #latin #latino #instagram #sexy #sexyboy #colombian #artist #tarima #boys #master #gay #handsome #beautifull #sexy #nude #clothing #hombre #gitano #performance #2019
Untuk kaum wanita yang nak kekal bertenaga & tak nak bagi mengantuk masa tengah berkerja, amalkan Female + Coffee. Ia sangat bagus untuk menjaga kesihatan dalaman wanita selain untuk boostkan hormon level kita. Kalau hormon level tak stabil, itu yang punca cepat stress, metabolisma pun drop, pastu cepat sangat kulit aging tau. Selain tu, boleh juga amalkan herba Sedu Arrow 2 biji sebelum sarapan. Sedu Arrow ni bagus diamalkan mereka yang nak menginjak 30-an. Kalau nak masih nampak awet muda tu rajin2kan lah amal herba untuk naikkan seri wajah dan rawat dalaman kita.
.
Untuk kaum Adam pula, Male + ni sangat bagus untuk merawat dalalam dan juga meningkatkan hormon testosteron yang memang kunci kepada lelaki ‘sejati’. Ia mengandungi Tongkat Ali, untuk memberi tenaga dan membantu untuk para lelaki menstabilkan level hormon testosterone dalam badan. Male+ ni juga sangat sesuai diambil sebelum bersenam kerana ia bantu tambah tenaga dan stamina.
.
Female+ RM31.00 
Male + RM30.00
.
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
#sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral#male+ #female+
Untuk kaum wanita yang nak kekal bertenaga & tak nak bagi mengantuk masa tengah berkerja, amalkan Female + Coffee. Ia sangat bagus untuk menjaga kesihatan dalaman wanita selain untuk boostkan hormon level kita. Kalau hormon level tak stabil, itu yang punca cepat stress, metabolisma pun drop, pastu cepat sangat kulit aging tau. Selain tu, boleh juga amalkan herba Sedu Arrow 2 biji sebelum sarapan. Sedu Arrow ni bagus diamalkan mereka yang nak menginjak 30-an. Kalau nak masih nampak awet muda tu rajin2kan lah amal herba untuk naikkan seri wajah dan rawat dalaman kita. . Untuk kaum Adam pula, Male + ni sangat bagus untuk merawat dalalam dan juga meningkatkan hormon testosteron yang memang kunci kepada lelaki ‘sejati’. Ia mengandungi Tongkat Ali, untuk memberi tenaga dan membantu untuk para lelaki menstabilkan level hormon testosterone dalam badan. Male+ ni juga sangat sesuai diambil sebelum bersenam kerana ia bantu tambah tenaga dan stamina. . Female+ RM31.00 Male + RM30.00 . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp 0138332398 atau click link di bio @sendayu.tinggi.my utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . #sendayutinggimurah #sendayutinggiseberangjaya #demicaubatkurus #befaz #belofa #lmkcosmetics #raya2019 #makeupst #dtox #easyfull #liptintmurah #nur2 #lmkcosmetics #sendayutinggionline #demica #hellopeachplease #jellytabywanyhasrita #sendayutinggi #dtox #janganbencicintaku #wawawax #hlive #motifviral#male+ #female+
Ğünaydin
Ğünaydin
Bienvenue à la maison #chaton #2 #mois #tigré #frereetsoeur #quiberon #male #femelle #arbreachat @ecqquiberon
https://youtu.be/c1BJM397cgA.  The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER -  THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA. The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER - THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
Untuk kaum wanita yang nak kekal bertenaga & tak nak bagi mengantuk masa tengah berkerja, amalkan Female + Coffee. Ia sangat bagus untuk menjaga kesihatan dalaman wanita selain untuk boostkan hormon level kita. Kalau hormon level tak stabil, itu yang punca cepat stress, metabolisma pun drop, pastu cepat sangat kulit aging tau. Selain tu, boleh juga amalkan herba Sedu Arrow 2 biji sebelum sarapan. Sedu Arrow ni bagus diamalkan mereka yang nak menginjak 30-an. Kalau nak masih nampak awet muda tu rajin2kan lah amal herba untuk naikkan seri wajah dan rawat dalaman kita.
.
Untuk kaum Adam pula, Male + ni sangat bagus untuk merawat dalalam dan juga meningkatkan hormon testosteron yang memang kunci kepada lelaki ‘sejati’. Ia mengandungi Tongkat Ali, untuk memberi tenaga dan membantu untuk para lelaki menstabilkan level hormon testosterone dalam badan. Male+ ni juga sangat sesuai diambil sebelum bersenam kerana ia bantu tambah tenaga dan stamina.
.
Female+ RM31.00
Male + RM30.00 .0183974323

#sendayutinggi #male+ #female+
Untuk kaum wanita yang nak kekal bertenaga & tak nak bagi mengantuk masa tengah berkerja, amalkan Female + Coffee. Ia sangat bagus untuk menjaga kesihatan dalaman wanita selain untuk boostkan hormon level kita. Kalau hormon level tak stabil, itu yang punca cepat stress, metabolisma pun drop, pastu cepat sangat kulit aging tau. Selain tu, boleh juga amalkan herba Sedu Arrow 2 biji sebelum sarapan. Sedu Arrow ni bagus diamalkan mereka yang nak menginjak 30-an. Kalau nak masih nampak awet muda tu rajin2kan lah amal herba untuk naikkan seri wajah dan rawat dalaman kita. . Untuk kaum Adam pula, Male + ni sangat bagus untuk merawat dalalam dan juga meningkatkan hormon testosteron yang memang kunci kepada lelaki ‘sejati’. Ia mengandungi Tongkat Ali, untuk memberi tenaga dan membantu untuk para lelaki menstabilkan level hormon testosterone dalam badan. Male+ ni juga sangat sesuai diambil sebelum bersenam kerana ia bantu tambah tenaga dan stamina. . Female+ RM31.00 Male + RM30.00 .0183974323 #sendayutinggi #male+ #female+
https://youtu.be/c1BJM397cgA.  The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER -  THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA. The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER - THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA.  The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER -  THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA. The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER - THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA.  The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER -  THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA. The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER - THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
❤️ HOME IS WHERE THE HEART IS 🏡
•
These are my last days in my childhood house. Soon it will be sold and my parents will be moving to another beautiful place. I can't help feeling nostalgic and having 27 years of memories though... •
Je vis mes derniers jours dans la maison où j'ai grandi. Elle sera bientôt vendue et mes parents vont vivre dans une nouvelle magnifique maison. Je ne peux toutefois pas m'empêcher d'être un peu nostalgique et de repenser à ces 27 années ici...
•
•
•
•
•
#Instaboy #instaman #instapic #igers #igersfrance #igerslareunion #IslandStyle #TropicalLife #islandvibes #ReunionIsland #LaReunion #gotoreunion #frenchboy #favoboys #bearded #male #malefeet #model #lesbarbusdeparis #pool
❤️ HOME IS WHERE THE HEART IS 🏡 • These are my last days in my childhood house. Soon it will be sold and my parents will be moving to another beautiful place. I can't help feeling nostalgic and having 27 years of memories though... • Je vis mes derniers jours dans la maison où j'ai grandi. Elle sera bientôt vendue et mes parents vont vivre dans une nouvelle magnifique maison. Je ne peux toutefois pas m'empêcher d'être un peu nostalgique et de repenser à ces 27 années ici... • • • • • #Instaboy #instaman #instapic #igers #igersfrance #igerslareunion #IslandStyle #TropicalLife #islandvibes #ReunionIsland #LaReunion #gotoreunion #frenchboy #favoboys #bearded #male #malefeet #model #lesbarbusdeparis #pool
It’s  a SUNY day

Click by @mishasclicks
Click With: #Nikon
 #dubai #dubailifestyleblogger #dubaifashion #dubaiinfluencer #uae #uaefashionblogger #uaelife #dubailifestyle #personalstyle #instagram #insta #indianphotographyclub #photography #photoshoot #photoshootideas #photooftheday #insta #kollam#mallu #instagood #ernakulam #malayali #mallugram #male #snapseededit #snapseed #fashion #model #newborn .
.
.
.
.
.

Please remember, all images which are posted here in social media is strictly copyrighted @ 2019 by mishasclicks.
If you are copying or posting it or using it for any other media with out our prior permission, It is legally a  punishable offense.
It’s a SUNY day Click by @mishasclicks Click With: #Nikon #dubai #dubailifestyleblogger #dubaifashion #dubaiinfluencer #uae #uaefashionblogger #uaelife #dubailifestyle #personalstyle #instagram #insta #indianphotographyclub #photography #photoshoot #photoshootideas #photooftheday #insta #kollam#mallu #instagood #ernakulam #malayali #mallugram #male #snapseededit #snapseed #fashion #model #newborn . . . . . . Please remember, all images which are posted here in social media is strictly copyrighted @ 2019 by mishasclicks. If you are copying or posting it or using it for any other media with out our prior permission, It is legally a punishable offense.
My first big boy photo shoot for upcoming new songs and PR with @adriandavidpayne Photography & @happypayne.makeup.... so professional AND fun to work with!  #male #model #music #man #photography #photoshoot #scene #pose #image #camera #hair #makeup #fashion #guitar #fun
My first big boy photo shoot for upcoming new songs and PR with @adriandavidpayne Photography & @happypayne.makeup.... so professional AND fun to work with! #male #model #music #man #photography #photoshoot #scene #pose #image #camera #hair #makeup #fashion #guitar #fun
❤Thank you @davorchichi for trusting us with your fabric @ladiestailorbyeniola
.
.
Book appointment with ladies tailor today by click the link on our bio.
.
.
Your satisfaction is our priority.
.
Enjoy your beautiful day 😍.
.
#Tailor #tailorshop #male #pant #mensfashion  #cashemere #custommade #madetomeasure #ghana #business #nigerian
❤Thank you @davorchichi for trusting us with your fabric @ladiestailorbyeniola . . Book appointment with ladies tailor today by click the link on our bio. . . Your satisfaction is our priority. . Enjoy your beautiful day 😍. . #Tailor #tailorshop #male #pant #mensfashion #cashemere #custommade #madetomeasure #ghana #business #nigerian
Orang jahat itu sebenarnya tidak menakutkan, yang menakutkan itu orang jahat yang pura-pura baik
.
.
#photography #photooftheday #vscocam #vsco #ootd #ootdfashion #male #model #instagood #instadaily #lfl #likeforlikes #likeforfollow
Orang jahat itu sebenarnya tidak menakutkan, yang menakutkan itu orang jahat yang pura-pura baik . . #photography #photooftheday #vscocam #vsco #ootd #ootdfashion #male #model #instagood #instadaily #lfl #likeforlikes #likeforfollow
LINK IN BIO - 
https://iammichaelcooper.com/p/motivation

From about the age of 18 I have followed, studied and modeled successful people. I loved the idea of success and wealth. However, in my studies  I noticed many were either unhealthy, suffering through broken relationships or not congruent in their message.

In other words they had mastered the area of finance; but were left wanting in other keys areas.

From this I concluded that Success without fulfillment is empty... On the flip side - fulfillment without success is dis-empowering. 
If you need a little assistance in finding fulfillment (your purpose) or building success - I encourage you to click on the link in my bio and have designed a course that will help you see both come to fruition in your life.

The cool news is that I have made an entire months' training available to you for free! Enjoy
LINK IN BIO - https://iammichaelcooper.com/p/motivation From about the age of 18 I have followed, studied and modeled successful people. I loved the idea of success and wealth. However, in my studies I noticed many were either unhealthy, suffering through broken relationships or not congruent in their message. In other words they had mastered the area of finance; but were left wanting in other keys areas. From this I concluded that Success without fulfillment is empty... On the flip side - fulfillment without success is dis-empowering. If you need a little assistance in finding fulfillment (your purpose) or building success - I encourage you to click on the link in my bio and have designed a course that will help you see both come to fruition in your life. The cool news is that I have made an entire months' training available to you for free! Enjoy
I like to feel right. 
Right is bright✨
I like to feel right. Right is bright✨
Day 9 DONE

I did these between a basket load of Ironing. Every 3 items I did 10 push ups.

Then I added the Sally challenge into it.

Remember to support each other and check in on your family and friends. Not everyone is ok.
Challenge for you all today is check in on someone you haven't spoken to for a while 🥰 you just might change the way they are feeling. Comment ✋ when you checked in on someone.

#pushforbetter #pushup #mentalhealth #mentalhealthawareness #support #male #guys
Day 9 DONE I did these between a basket load of Ironing. Every 3 items I did 10 push ups. Then I added the Sally challenge into it. Remember to support each other and check in on your family and friends. Not everyone is ok. Challenge for you all today is check in on someone you haven't spoken to for a while 🥰 you just might change the way they are feeling. Comment ✋ when you checked in on someone. #pushforbetter #pushup #mentalhealth #mentalhealthawareness #support #male #guys
https://youtu.be/c1BJM397cgA.  The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER -  THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA. The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER - THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA.  The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER -  THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
https://youtu.be/c1BJM397cgA. The journey with God , MY FATHER & I Ibn Muhammad ALI means the son of Muhammad ALI - They all want to love but billions have never lived to love me because they didn’t even know my only son was kidnapped away from me - now I am me again , they want to look and find out the truth while America holds a clone to promote as Great . Only a Great President can tell the truth and I have seen know in my life time being Ibn Muhammad Ali . My father Muhammad ALI and I have so much in common but you have to start with the eyes first before you understand the spirit of humanity . SPOT THE DIFFERENCE- QUALITY AGAINST QUANTITY : Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing. - SEE THE FACE CLOSELY AND OBSERVE THE FACIAL STRUCTURE OF @muhammadali - BE A HUMAN BEING AND DONT BE STUPID OF MY DADS GENETICAL BLUEPRINT SEEING THE FACE IS ONE THING UNDERSTANDING IT IS ANOTHER - THE ONLY MALE FACE THAT WILL EVER MATCH @muhammadali IS @muhammadali.ibn BECAUSE LIKE FATHER GAVE BIRTH TO SON #humanitarian #conspriacy #ibnmuhammadali #muhammadali #son #blood #male #one #existing #truth #justice #freedom #america #watch #legend #wisdom #genetics #orhpositive #dna #world #champion #kentucky #history #louisville #england #nigeria #africa #europe #sonofmuhammadali
Untuk kaum wanita yang nak kekal bertenaga & tak nak bagi mengantuk masa tengah berkerja, amalkan Female + Coffee. Ia sangat bagus untuk menjaga kesihatan dalaman wanita selain untuk boostkan hormon level kita. Kalau hormon level tak stabil, itu yang punca cepat stress, metabolisma pun drop, pastu cepat sangat kulit aging tau. Selain tu, boleh juga amalkan herba Sedu Arrow 2 biji sebelum sarapan. Sedu Arrow ni bagus diamalkan mereka yang nak menginjak 30-an. Kalau nak masih nampak awet muda tu rajin2kan lah amal herba untuk naikkan seri wajah dan rawat dalaman kita.
.
Untuk kaum Adam pula, Male + ni sangat bagus untuk merawat dalalam dan juga meningkatkan hormon testosteron yang memang kunci kepada lelaki ‘sejati’. Ia mengandungi Tongkat Ali, untuk memberi tenaga dan membantu untuk para lelaki menstabilkan level hormon testosterone dalam badan. Male+ ni juga sangat sesuai diambil sebelum bersenam kerana ia bantu tambah tenaga dan stamina.
.
Female+ RM31.00 (ahli RM27.90)
Male + RM30.00 (ahli RM27.00)

#sendayutinggi #male+ #female+
COD #bandarbarusalaktinggi #nilai #bandarenstek #klia #kotawarisan #bukitchanggang #sayajual
WhatsApp www.wasap.my/60132180147
Untuk kaum wanita yang nak kekal bertenaga & tak nak bagi mengantuk masa tengah berkerja, amalkan Female + Coffee. Ia sangat bagus untuk menjaga kesihatan dalaman wanita selain untuk boostkan hormon level kita. Kalau hormon level tak stabil, itu yang punca cepat stress, metabolisma pun drop, pastu cepat sangat kulit aging tau. Selain tu, boleh juga amalkan herba Sedu Arrow 2 biji sebelum sarapan. Sedu Arrow ni bagus diamalkan mereka yang nak menginjak 30-an. Kalau nak masih nampak awet muda tu rajin2kan lah amal herba untuk naikkan seri wajah dan rawat dalaman kita. . Untuk kaum Adam pula, Male + ni sangat bagus untuk merawat dalalam dan juga meningkatkan hormon testosteron yang memang kunci kepada lelaki ‘sejati’. Ia mengandungi Tongkat Ali, untuk memberi tenaga dan membantu untuk para lelaki menstabilkan level hormon testosterone dalam badan. Male+ ni juga sangat sesuai diambil sebelum bersenam kerana ia bantu tambah tenaga dan stamina. . Female+ RM31.00 (ahli RM27.90) Male + RM30.00 (ahli RM27.00) #sendayutinggi #male+ #female+ COD #bandarbarusalaktinggi #nilai #bandarenstek #klia #kotawarisan #bukitchanggang #sayajual WhatsApp www.wasap.my/60132180147
Out of all of them.. my big blind boy shows me the sweetest parts of him 🥰 
We nick named him moji. Cause his real name is too much 😂

#piebald #male #piebaldballpython #morphs #ballpython #ballpythonmorphs #snake #snakesofinstagram #reptilesofinstagram #slither #dangernoodle #noperope #itsanaddiction #itsalifestyle #itsapassion #reptile #reptilelover #snakecharmer #reptilekeeper #snakemom #reptilemom #petstagram #reptileexpo
For Order Send Direct Message
Call ±2347062937215
Whats app +2347062937215
Also Available /For Wholesale 
DELIVERY IS NOT FREE ❌
NATIONWIDE DELIVERY ✔️🛍✈️ #today 
#todayoutfit 
#glasses
#rayban
#monc
#offwhite
#pickleball
#billionaire
#maturemind
#ultraboost
#awesomecolours 
#differentdesign 
#yemek 
#female
#allsizes 
#male
#latest
#differentworld 
#nationwidedelivery 
#worldwidedelivery 
#unisex 
#attention
#lookingdifferent 
#extraordinarylook 
#abstractart 
#abuja 
#sm 
#anotheryou
For Order Send Direct Message Call ±2347062937215 Whats app +2347062937215 Also Available /For Wholesale DELIVERY IS NOT FREE ❌ NATIONWIDE DELIVERY ✔️🛍✈️ #today #todayoutfit #glasses #rayban #monc #offwhite #pickleball #billionaire #maturemind #ultraboost #awesomecolours #differentdesign #yemek #female #allsizes #male #latest #differentworld #nationwidedelivery #worldwidedelivery #unisex #attention #lookingdifferent #extraordinarylook #abstractart #abuja #sm #anotheryou
Te has preguntado cómo puedo ir bien vestido a una graduación o evento?
El master tailor, Javier Caizatoa de @el_dian_ te puede asesorar para usar el mejor smooking, terno, traje, camisa, chaleco, y acompañarlo con corbata, pañuelo o lapel pin. 
Hoy en #Reporteando en @alfinsolos #RadioFuego, #Hot106🎙️🔥 nos mostró las tendencias del slim fit y skinny para caballeros. Sin duda alguna si quieres vestir bien visítalos.
.
.
.
#Entrevistas #Eventos #Eldian #Uio #Quito #AlFinSolos #Reportero #Graduaciones #MasterTailor #Gentleman #Caballeros #Happy
#InstaPhoto #Photos #Monday #Suts #Male #Mens #Radio #RadioEcuador #Medios
Te has preguntado cómo puedo ir bien vestido a una graduación o evento? El master tailor, Javier Caizatoa de @el_dian_ te puede asesorar para usar el mejor smooking, terno, traje, camisa, chaleco, y acompañarlo con corbata, pañuelo o lapel pin. Hoy en #Reporteando en @alfinsolos #RadioFuego, #Hot106🎙️🔥 nos mostró las tendencias del slim fit y skinny para caballeros. Sin duda alguna si quieres vestir bien visítalos. . . . #Entrevistas #Eventos #Eldian #Uio #Quito #AlFinSolos #Reportero #Graduaciones #MasterTailor #Gentleman #Caballeros #Happy #InstaPhoto #Photos #Monday #Suts #Male #Mens #Radio #RadioEcuador #Medios
FAITH MOVED MOUNTAINS 🙏🌈
FAITH MOVED MOUNTAINS 🙏🌈
Если потеряв кого-то, ты нашел себя, то ты выиграл💯
——————————————————————————————
#people #attractive #happy #person #lady #pretty #man #fashion #smiling #lifestyle #happiness #model #portrait #couple #women #dress #male #дом2#brunette #indoors #smile #child #home #room #love #device #hair #posing #interior #sitting
Если потеряв кого-то, ты нашел себя, то ты выиграл💯 —————————————————————————————— #people #attractive #happy #person #lady #pretty #man #fashion #smiling #lifestyle #happiness #model #portrait #couple #women #dress #male #дом2#brunette #indoors #smile #child #home #room #love #device #hair #posing #interior #sitting
@LeSNE(85).......The animal that performs cannibalism as a part of it's life!

The spiders!

Many people are really scared of spiders that just a picture is enough to scare them off! The fear of spiders is called Arachnophobia.

See the picture, it is a Black Widow spider. Oh wait, there is a tiny guy near to her mouth! That is the male!

Female spiders are larger than males and will kill them after mating! Therefore this photo is just moments before the male actually dies.

However being tiny doesn't mean they are fools! Sometimes males look for immature females (genitals not open), they mate with them and avoid being cannibalized and gets a chance to mate again later with other females!
But sometimes males deliberately run into female's fangs. A sacrifice for fatherhood!

The story doesn't end here! She carries her eggs protected by a silk sac which contains almost a 1000 eggs! After they hatch, karma take it's role! The kids eat their mother!

Mother is their first meal! When hatching time arrives, the body of the mother becomes soft for her kids to eat.

A law of nature, a pure example of Cannibalism!

Spiders are scary but they go through a lot! Feel for them!
.
[This is a continuation of @LeSNE(84)].
.
*Follow To Learn Everyday*
.
#cannibal #cannibalism  #human #life #facts #facts💯 #unbelievable #blackwidow #rarefacts #learning #animals #animalia #animalkingdom #spiders #catfamily #survival #survivor #survivaltips #awesomefacts #mindblowingfacts #darkworld #tribal #travelblogger #wild #spider #spiderweb #silk #eggs #male #female
@LeSNE(85).......The animal that performs cannibalism as a part of it's life! The spiders! Many people are really scared of spiders that just a picture is enough to scare them off! The fear of spiders is called Arachnophobia. See the picture, it is a Black Widow spider. Oh wait, there is a tiny guy near to her mouth! That is the male! Female spiders are larger than males and will kill them after mating! Therefore this photo is just moments before the male actually dies. However being tiny doesn't mean they are fools! Sometimes males look for immature females (genitals not open), they mate with them and avoid being cannibalized and gets a chance to mate again later with other females! But sometimes males deliberately run into female's fangs. A sacrifice for fatherhood! The story doesn't end here! She carries her eggs protected by a silk sac which contains almost a 1000 eggs! After they hatch, karma take it's role! The kids eat their mother! Mother is their first meal! When hatching time arrives, the body of the mother becomes soft for her kids to eat. A law of nature, a pure example of Cannibalism! Spiders are scary but they go through a lot! Feel for them! . [This is a continuation of @LeSNE(84)]. . *Follow To Learn Everyday* . #cannibal #cannibalism #human #life #facts #facts💯 #unbelievable #blackwidow #rarefacts #learning #animals #animalia #animalkingdom #spiders #catfamily #survival #survivor #survivaltips #awesomefacts #mindblowingfacts #darkworld #tribal #travelblogger #wild #spider #spiderweb #silk #eggs #male #female
Summer vibe 🍌🍊🍉🥑🍊🍍🍒
.
.
.
.
.
.
.
.
#gay #hotman #hot #gayhot #man #model #male #summer #nonègrindr #hairyman #beardedman #hairy #italianman #sicily #fruit #banana #orange #mood