#lipstick

#已发帖 30488749
Red is My New Favourite ✨✨ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#red #loveforred #mua #delhimua #makeup #lipstick #eyeliner #ponytail #earrings #ootd #eyeshadow #eyes #beauty #bonitobling #blingon #hairstyles #halterneck #instagram #instapic #picoftheday #quarantinelife #besafe
#gj_shop_097

ลิปเซ็ต ไอติมน่ารัก เซตพร้อม กล่อง 3 แท่ง 🍒
เซต A =โทนแดงอมส้ม 
เซต B =โทนส้มจ๋าา 
ลิปเนื้อแมท ติดทน กลบริมฝีปากมิด แท่งมินิพกพาง่าย 
สีสวยทั้ง 2 เซต

เซตละ 100฿
ค่าส่งJ&T 50฿ (สนใจทักแชท)

#Lipstick #520#ลิปเซต #Hengfang#โทนสีที่คนนิยมกันมากที่สุด #Neecara #mattelip#lipstick#ลิปสติก#ลิปแมท#ลิปกันน้ำ#ลิปเกาหลี#ลิปสติกราคาถูก#ลิปสีส้มอิฐ#ลิปส้มพีช#ลิปชมพูนู้ด#ลิปน้ำตาลอิฐ#ลิปติดทนนาน#ลิปสวยๆ#กันน้ำกันเหงื่อ#เครื่องสำอาง#เม็ดสีชัด
#gj_shop_097 ลิปเซ็ต ไอติมน่ารัก เซตพร้อม กล่อง 3 แท่ง 🍒 เซต A =โทนแดงอมส้ม เซต B =โทนส้มจ๋าา ลิปเนื้อแมท ติดทน กลบริมฝีปากมิด แท่งมินิพกพาง่าย สีสวยทั้ง 2 เซต เซตละ 100฿ ค่าส่งJ&T 50฿ (สนใจทักแชท) #Lipstick #520#ลิปเซต #Hengfang#โทนสีที่คนนิยมกันมากที่สุด #Neecara #mattelip#lipstick#ลิปสติก#ลิปแมท#ลิปกันน้ำ#ลิปเกาหลี#ลิปสติกราคาถูก#ลิปสีส้มอิฐ#ลิปส้มพีช#ลิปชมพูนู้ด#ลิปน้ำตาลอิฐ#ลิปติดทนนาน#ลิปสวยๆ#กันน้ำกันเหงื่อ#เครื่องสำอาง#เม็ดสีชัด
Sharing with you all my night time skin routine. ❤️
.
With my favourite TimeWise 3D set! 😍
.
Do you know that it contains high level of vitamin B3 in its formula? This is super important for skin brightening and reduce stress!!! ✨✨✨
.
.
.
#makeup #makeuptips #makeuptutorial #marykaykualalumpur #marykaypenang #marykayselangor #hospitalshahalam #marykaylipgloss #lipstick #marykaycosmetics #marykayjohor #pigmentation  #hydration #skincaretips #eyemakeup #marykaylipstick #marykayovernightmask #TimeWise3D
Sharing with you all my night time skin routine. ❤️ . With my favourite TimeWise 3D set! 😍 . Do you know that it contains high level of vitamin B3 in its formula? This is super important for skin brightening and reduce stress!!! ✨✨✨ . . . #makeup #makeuptips #makeuptutorial #marykaykualalumpur #marykaypenang #marykayselangor #hospitalshahalam #marykaylipgloss #lipstick #marykaycosmetics #marykayjohor #pigmentation #hydration #skincaretips #eyemakeup #marykaylipstick #marykayovernightmask #TimeWise3D
READY TO BUY .
.
Lipstik cantik
Berbagai macam warna dan merek
Yuk tampil cantik dan mempesona dengan koleksi make up @abre_acc 🥰
.
.
#lipstik #lipstick #lipstikcantik #lipstikmurahbanget #lipstikimplora #lipstikimploramurah #lipstikimploramatte
READY TO BUY . . Lipstik cantik Berbagai macam warna dan merek Yuk tampil cantik dan mempesona dengan koleksi make up @abre_acc 🥰 . . #lipstik #lipstick #lipstikcantik #lipstikmurahbanget #lipstikimplora #lipstikimploramurah #lipstikimploramatte
Price :₹650/- Only 😍 😍
No COD Available
Online payment Only
*Huda Beauty Liquid Matte Lipstick*

Set of 12

IMPORTED QUALITY AWESOME SHADES *PICK ANY *
#womenwear #womendress #womensuits #plazosuits #kurtiplazo #unsticheddressmaterial #lowprice #dressmaterial #chickenkarisuits #kurtiwithjacket #partywearsuits #anarkalidress #anarkalisuit #eyeliner #facialkit #mac #lipliner #lipstick #lipcare #lipcare
Price :₹650/- Only 😍 😍 No COD Available Online payment Only *Huda Beauty Liquid Matte Lipstick* Set of 12 IMPORTED QUALITY AWESOME SHADES *PICK ANY * #womenwear #womendress #womensuits #plazosuits #kurtiplazo #unsticheddressmaterial #lowprice #dressmaterial #chickenkarisuits #kurtiwithjacket #partywearsuits #anarkalidress #anarkalisuit #eyeliner #facialkit #mac #lipliner #lipstick #lipcare #lipcare
ลิปแมทจิ้มจุ่ม เนื้อกำหมะหยี่
ถึงชื่อจะsoft แต่ความแมทไม่ softนะ

GR Soft & Matte 
ราคาปกติ 299.-
🔥โปรไฟลุก ซื้อ 1 แถม 1 กันไปจ้า
📆 วันนี้ ถึง 31/05/2020 📲 http://nav.cx/4LVdm9b
🚛 สั่งซื้อครบ 300 บาท ส่งฟรี
💄 มีของแถมใส่ไปในทุกกล่อง 
เป็นกำลังใจให้กันค่ะ

#goldenrosethailand 
#goldenroseth
#grsoftmatte 
#ลิปเนื้อแมท #ลิปสติก #โปรดีบอกต่อ #โปรดี #lipstick #liquidlipstick
ลิปแมทจิ้มจุ่ม เนื้อกำหมะหยี่ ถึงชื่อจะsoft แต่ความแมทไม่ softนะ GR Soft & Matte ราคาปกติ 299.- 🔥โปรไฟลุก ซื้อ 1 แถม 1 กันไปจ้า 📆 วันนี้ ถึง 31/05/2020 📲 http://nav.cx/4LVdm9b 🚛 สั่งซื้อครบ 300 บาท ส่งฟรี 💄 มีของแถมใส่ไปในทุกกล่อง เป็นกำลังใจให้กันค่ะ #goldenrosethailand #goldenroseth #grsoftmatte #ลิปเนื้อแมท #ลิปสติก #โปรดีบอกต่อ #โปรดี #lipstick #liquidlipstick
🧖‍♀️Es importante sentirnos bien, vernos bien , que nuestra piel se mantenga cuidada y que nos permita mostrar nuestra mejor versión. 💃
🧖‍♀️Es interesante ésta apariencia, en el modo que nos vemos , cuando repercute en cómo nos sentimos.😀
🤩Hoy nos regalamos sentirnos mejor🤩
.
.
.
#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics  #loveit #fashion  #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful #marykay #buenosaires #sanjusto #argentina @arispaestetica
🧖‍♀️Es importante sentirnos bien, vernos bien , que nuestra piel se mantenga cuidada y que nos permita mostrar nuestra mejor versión. 💃 🧖‍♀️Es interesante ésta apariencia, en el modo que nos vemos , cuando repercute en cómo nos sentimos.😀 🤩Hoy nos regalamos sentirnos mejor🤩 . . . #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #loveit #fashion #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful #marykay #buenosaires #sanjusto #argentina @arispaestetica
❥
🌸⛩️NEW YEAR collection 2020⛩️🌸too late lol
🍫🍬🧁M.A.C cosmetics🧁🍰🍭
💋Lip stick💋
☑COCKNEY
☑MARRAKESH
❥
未だ有るやつw
全角度お見せしたくて動画も❣️🦋🍇🍈
爪が古いし汚い酷い😭😰
あ、🆕ネイルはリペアしたので載せます💅🌙
少ししか伸びて無かったけど🌈セルフの特権だよね💐
リフティングは未だ無いよ〜(;^ω^)
❥
なんと体温計は貰いました🌡😆ヴィジュアル系のCD付きですッ🔥(笑)
❥
❥
❥
@maccosmetics @maccosmeticsjapan @mac_maruima
❥
#trend #2020 #newyearcoffret #ホリデーコレクション#ニューイヤーズコフレ #superlongnails #makeup #nailporn #cosmetics #maccollection #海外コスメ #macaddict #コスメ好きさんと繋がりたい #新作コスメ #限定コスメ #化粧品 #lgbtq #dragqueen #マックコスメ #mua #makeupenthusiast #リップガラス #リップグロス #asianred #lipaddict #lipglass #lipstick #lipgloss #グロス #口紅
❥ 🌸⛩️NEW YEAR collection 2020⛩️🌸too late lol 🍫🍬🧁M.A.C cosmetics🧁🍰🍭 💋Lip stick💋 ☑COCKNEY ☑MARRAKESH ❥ 未だ有るやつw 全角度お見せしたくて動画も❣️🦋🍇🍈 爪が古いし汚い酷い😭😰 あ、🆕ネイルはリペアしたので載せます💅🌙 少ししか伸びて無かったけど🌈セルフの特権だよね💐 リフティングは未だ無いよ〜(;^ω^) ❥ なんと体温計は貰いました🌡😆ヴィジュアル系のCD付きですッ🔥(笑) ❥ ❥ ❥ @maccosmetics @maccosmeticsjapan @mac_maruima#trend #2020 #newyearcoffret #ホリデーコレクション#ニューイヤーズコフレ #superlongnails #makeup #nailporn #cosmetics #maccollection #海外コスメ #macaddict #コスメ好きさんと繋がりたい #新作コスメ #限定コスメ #化粧品 #lgbtq #dragqueen #マックコスメ #mua #makeupenthusiast #リップガラス #リップグロス #asianred #lipaddict #lipglass #lipstick #lipgloss #グロス #口紅
Timewise 3d customer berkongsi testimoni sebenar. 
Dari berjerawat sehingga kulit cantik.
Tergoda dengan set anti-aging dan kaya dengan bahan anti-oksida? Berumur 25thn -35tahn set Timewise 3d ini untuk anda miliki.
Dapatkannya segera !

http://www.wasap.my/+60173813284 .
Sari Yusoff
Independent Beauty Consultant

#testimonial #testimonimarykay #marykay #marykayanniversary #marykaymalaysia #marykayoriginal #marykaylovers #ilovemarykay #skincareroutine #marykaymalaysiaoriginal #marykaybangi #marykaymsg 
#bakedeyetriomarykay #eyeshadow #blusher #lipsandchickstic
#lipstick #marykaylipcheekstick #lipandcheekstick #makeup #skincare #translucentpowder 
#lipandcheekstickmarykay
#bandarbarubangi #bangi
Timewise 3d customer berkongsi testimoni sebenar. Dari berjerawat sehingga kulit cantik. Tergoda dengan set anti-aging dan kaya dengan bahan anti-oksida? Berumur 25thn -35tahn set Timewise 3d ini untuk anda miliki. Dapatkannya segera ! http://www.wasap.my/+60173813284 . Sari Yusoff Independent Beauty Consultant #testimonial #testimonimarykay #marykay #marykayanniversary #marykaymalaysia #marykayoriginal #marykaylovers #ilovemarykay #skincareroutine #marykaymalaysiaoriginal #marykaybangi #marykaymsg #bakedeyetriomarykay #eyeshadow #blusher #lipsandchickstic #lipstick #marykaylipcheekstick #lipandcheekstick #makeup #skincare #translucentpowder #lipandcheekstickmarykay #bandarbarubangi #bangi
🇰🇷 6月2号截单
3CE 新款包装 有人要下单吗 ❗❗❗ 只有三个色号哦🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
𝐒𝐩𝐞𝐚𝐤 𝐮𝐩 蓝色包装
𝐓𝐚𝐮𝐩𝐞 黄色包装
𝐃𝐚𝐟𝐟𝐨𝐝𝐢𝐥 橙色包装

因为需要用抢的! 不接急單 勿催單 
搶不到會退款給你們😭
篮管真的太好看😭也太烧了吧🔥
集美们连我都忍不住了,你们还在等什么😍😍 【六月中左右發貨 】
⚠️限量包装款哦
#3CE #makeup #lipstick #korea #beauty #koreanmakeup #koreafashion #korea #limitededition #koreastyle #apmiraofficial
🇰🇷 6月2号截单 3CE 新款包装 有人要下单吗 ❗❗❗ 只有三个色号哦🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ 𝐒𝐩𝐞𝐚𝐤 𝐮𝐩 蓝色包装 𝐓𝐚𝐮𝐩𝐞 黄色包装 𝐃𝐚𝐟𝐟𝐨𝐝𝐢𝐥 橙色包装 因为需要用抢的! 不接急單 勿催單 搶不到會退款給你們😭 篮管真的太好看😭也太烧了吧🔥 集美们连我都忍不住了,你们还在等什么😍😍 【六月中左右發貨 】 ⚠️限量包装款哦 #3CE #makeup #lipstick #korea #beauty #koreanmakeup #koreafashion #korea #limitededition #koreastyle #apmiraofficial
Banyak jenama di luar sana syampoo nya lebih kepada jenis rambut di iklim 4 musim sebab brandingnya dari oversea.
.
You can surely make a shampoo brand yang lebih sesuai dengan iklim khatulistiwa dengan extra moisture & formula yang mengurangkan bau peluh untuk yang bertudung.
.
Glossier healthy hair!
#rsglobalindustry #produkjenamaanda #oemkosmetik #lipglossmatte #jenamasendirikosmetikanda #lipmattecream #lipstick #foundationserum #foundationfullcoverage #foundationstick #blushers #blusherstickmalaysia #collagenskin #smallbiz #mycreativebiz #makersgonnamake #creativeentrepeneur #ladyboss #kkmapproved #malaysia #jomcantik #bazaarpaknil #villagepeople #quotestoliveby #kkmapproved #hair #asian #shampoo #conditioner
Banyak jenama di luar sana syampoo nya lebih kepada jenis rambut di iklim 4 musim sebab brandingnya dari oversea. . You can surely make a shampoo brand yang lebih sesuai dengan iklim khatulistiwa dengan extra moisture & formula yang mengurangkan bau peluh untuk yang bertudung. . Glossier healthy hair! #rsglobalindustry #produkjenamaanda #oemkosmetik #lipglossmatte #jenamasendirikosmetikanda #lipmattecream #lipstick #foundationserum #foundationfullcoverage #foundationstick #blushers #blusherstickmalaysia #collagenskin #smallbiz #mycreativebiz #makersgonnamake #creativeentrepeneur #ladyboss #kkmapproved #malaysia #jomcantik #bazaarpaknil #villagepeople #quotestoliveby #kkmapproved #hair #asian #shampoo #conditioner
Untuk kamu yang sukanya simple :) . . Kamu gak begitu suka make up an ? Apalagi makeup tebel yang berlebihan? Tapi kamu tetep pengen makeup-an walaupun super simple? Kayanya yang satu ini bisa banget bantu kamu ;) . Fabil Day Cream Glow Peach . . Fabil Day Cream adalah produk yang memadukan skincare, make up dan sunscreen dalam satu langkah praktis. Hasilnya matte, halus dan bebas kilap. No dempul dempul. . Diformulasikan dengan bahan alami seperti Daun Bidara, Pegagan, Aloe Vera, serta UV Filter, sehingga dapat membuat wajah terlihat satu tingkat lebih cerah, memberikan kelembapan ekstra pada kulit wajah, meratakan warna kulit dan melindungi wajah dari paparan sinar matahari. . . . #fabilbeauty #kosmetikfabil #lipstik #lipstick #lipcream #loosepowder #daycream #kecantikan #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan #cantik #cantikalami #tipscantik #cantiksehat #makeupmuraah #tutorialmakeup #makeupnatural
Untuk kamu yang sukanya simple :) . . Kamu gak begitu suka make up an ? Apalagi makeup tebel yang berlebihan? Tapi kamu tetep pengen makeup-an walaupun super simple? Kayanya yang satu ini bisa banget bantu kamu ;) . Fabil Day Cream Glow Peach . . Fabil Day Cream adalah produk yang memadukan skincare, make up dan sunscreen dalam satu langkah praktis. Hasilnya matte, halus dan bebas kilap. No dempul dempul. . Diformulasikan dengan bahan alami seperti Daun Bidara, Pegagan, Aloe Vera, serta UV Filter, sehingga dapat membuat wajah terlihat satu tingkat lebih cerah, memberikan kelembapan ekstra pada kulit wajah, meratakan warna kulit dan melindungi wajah dari paparan sinar matahari. . . . #fabilbeauty #kosmetikfabil #lipstik #lipstick #lipcream #loosepowder #daycream #kecantikan #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan #cantik #cantikalami #tipscantik #cantiksehat #makeupmuraah #tutorialmakeup #makeupnatural
_
화사해진 날씨만큼 내 입술도 화사하게🍊🍋🧡
ꕤ자사몰 1+1 이벤트 진행중ꕤ
⠀
#멜팅로제립스틱
#텐저린무드
⠀
#오늘도리즈하세요
⠀⠀⠀⠀
# FIND_YOUR_LIIZ_DAYS
⠀⠀⠀⠀
photo by @jihyeonkeem
_ 화사해진 날씨만큼 내 입술도 화사하게🍊🍋🧡 ꕤ자사몰 1+1 이벤트 진행중ꕤ ⠀ #멜팅로제립스틱 #텐저린무드#오늘도리즈하세요 ⠀⠀⠀⠀ # FIND_YOUR_LIIZ_DAYS ⠀⠀⠀⠀ photo by @jihyeonkeem
🍊 ราคา เซตละ 155 บาท 🍊 ❤️ ได้ทั้งหมด 6 แท่ง
❤️ สีโทนอิฐ ส้ม ส้มแดง ✅ line id : gingkgm

#eyeshadow #rainbowxoxo #lipstick #howtoperfect #เครื่องสำอาง #ลิปสติก #เครื่องสำอางราคาถูก #แม่ค้าตอบไวมาก #แปรงแต่งหน้า
🍊 ราคา เซตละ 155 บาท 🍊 ❤️ ได้ทั้งหมด 6 แท่ง ❤️ สีโทนอิฐ ส้ม ส้มแดง ✅ line id : gingkgm #eyeshadow #rainbowxoxo #lipstick #howtoperfect #เครื่องสำอาง #ลิปสติก #เครื่องสำอางราคาถูก #แม่ค้าตอบไวมาก #แปรงแต่งหน้า
WOW! Ini dia yang aku inginkan . Buat kamu yang super sensitif dan gak bisa pakai make up yang berat-berat, produk yang satu ini mungkin bisa jadi pilihan. Karena produknya ringan, lembut, dan menyatu dengan kulit. Jelas sekali cocok untuk semua jenis kulit, termasuk kamu si super sensitif. . Sesuai namanya natural satin, bedak yang satu ini tuh hasilnya matte dan gak bikin berminyak. Ini semua dihasilkan, karena kemampuan loose powder ini yang bisa mengontrol sebum. . Selain itu, kandungan niacinamide dan chromabright didalamnyam, jelas banget bisa bantu mncerahkan wajahmu. Kapan lagi, kamu bisa mendapatkan fungsi mencerahkan, sebum control, smooth finis, dan non comedogenic hanya dalam sebuah produk bedak? . Hanya kamu temukan di fabil natural satin finish loose powder :) . . . #fabilbeauty #kosmetikfabil #lipstik #lipstick #lipcream #loosepowder #daycream #kecantikan #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan #cantik #cantikalami #tipscantik #cantiksehat #makeupmuraah #tutorialmakeup #makeupnatural
WOW! Ini dia yang aku inginkan . Buat kamu yang super sensitif dan gak bisa pakai make up yang berat-berat, produk yang satu ini mungkin bisa jadi pilihan. Karena produknya ringan, lembut, dan menyatu dengan kulit. Jelas sekali cocok untuk semua jenis kulit, termasuk kamu si super sensitif. . Sesuai namanya natural satin, bedak yang satu ini tuh hasilnya matte dan gak bikin berminyak. Ini semua dihasilkan, karena kemampuan loose powder ini yang bisa mengontrol sebum. . Selain itu, kandungan niacinamide dan chromabright didalamnyam, jelas banget bisa bantu mncerahkan wajahmu. Kapan lagi, kamu bisa mendapatkan fungsi mencerahkan, sebum control, smooth finis, dan non comedogenic hanya dalam sebuah produk bedak? . Hanya kamu temukan di fabil natural satin finish loose powder :) . . . #fabilbeauty #kosmetikfabil #lipstik #lipstick #lipcream #loosepowder #daycream #kecantikan #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan #cantik #cantikalami #tipscantik #cantiksehat #makeupmuraah #tutorialmakeup #makeupnatural
Estee Lauder Pure Color Envy Matte 3.5 g.
👉 พร้อมส่งเบอร์ 333 persuasive สีส้มอิฐ สีสวยมากๆ เม็ดสีแน่น
👉 ไซส์ปกติ ไม่มีกล่องเพราะแยกขายจากเซ็ตค่ะ
👉 ราคาปกติ(มีกล่อง) 1,300 บาทค่ะ
😍สินค้า #พร้อมส่ง #ของแท้💯
🎀🎀🎀
👉 ราคาแท่งละ »»» 350 บ.ค่ะ(😃ไม่รวมค่าส่ง&งดต่อราคานะคะ😃)
📦ค่าส่ง ems 50 บ.ค่ะ
*** ส่งสินค้า จ-ส ค่ะ ***
❤❤❤
สนใจสอบถามได้ตลอดไม่ซื้อไม่ว่ากันค่ะ ร้านเราขายจริง ส่งจริง สินค้ามีคุณภาพทุกชิ้นค่ะ
👇👇👇
📱 Line ID : RichesShop2013 (Add Line แล้วส่งรูป​สินค้า​ที่ต้องการ​สอบถาม​มาหน้าแชทได้เลยค่ะ)
👌ไม่รับจองสินค้าถ้าสั่งคือพร้อมโอนนะคะ
👌 CF NO CC >>>Blacklist
👌 สินค้าซื้อแล้วไม่รับเปลี่ยนหรือคืนค่ะ
#YingGiftshop #gift #weloveshopping #shoppingonline #beautiful #beauty  #cosmetics  #เครื่องสำอาง #makeup #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #รับตัวแทนฟรี #เครื่องสำอางค์ #เครื่องสำอางค์พร้อมส่ง #เครื่องสำอางค์แบรนด์เนมแท้ #เครื่องสำอางของแท้ #ลิปสติก #ลิปสติกเนื้อแมท #ลิปสติกของแท้ #EsteeLauder #esteelauderlipstick #lipstick #esteelaudercosmetics #esteelaudermakeup #esteelauderthailand #esteelauderpurecolorenvy #mattelipstick #lipcolor
Estee Lauder Pure Color Envy Matte 3.5 g. 👉 พร้อมส่งเบอร์ 333 persuasive สีส้มอิฐ สีสวยมากๆ เม็ดสีแน่น 👉 ไซส์ปกติ ไม่มีกล่องเพราะแยกขายจากเซ็ตค่ะ 👉 ราคาปกติ(มีกล่อง) 1,300 บาทค่ะ 😍สินค้า #พร้อมส่ง #ของแท้💯 🎀🎀🎀 👉 ราคาแท่งละ »»» 350 บ.ค่ะ(😃ไม่รวมค่าส่ง&งดต่อราคานะคะ😃) 📦ค่าส่ง ems 50 บ.ค่ะ *** ส่งสินค้า จ-ส ค่ะ *** ❤❤❤ สนใจสอบถามได้ตลอดไม่ซื้อไม่ว่ากันค่ะ ร้านเราขายจริง ส่งจริง สินค้ามีคุณภาพทุกชิ้นค่ะ 👇👇👇 📱 Line ID : RichesShop2013 (Add Line แล้วส่งรูป​สินค้า​ที่ต้องการ​สอบถาม​มาหน้าแชทได้เลยค่ะ) 👌ไม่รับจองสินค้าถ้าสั่งคือพร้อมโอนนะคะ 👌 CF NO CC >>>Blacklist 👌 สินค้าซื้อแล้วไม่รับเปลี่ยนหรือคืนค่ะ #YingGiftshop #gift #weloveshopping #shoppingonline #beautiful #beauty  #cosmetics  #เครื่องสำอาง #makeup #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #รับตัวแทนฟรี #เครื่องสำอางค์ #เครื่องสำอางค์พร้อมส่ง #เครื่องสำอางค์แบรนด์เนมแท้ #เครื่องสำอางของแท้ #ลิปสติก #ลิปสติกเนื้อแมท #ลิปสติกของแท้ #EsteeLauder #esteelauderlipstick #lipstick #esteelaudercosmetics #esteelaudermakeup #esteelauderthailand #esteelauderpurecolorenvy #mattelipstick #lipcolor
Morning Beauty 🌹We Glow Differently 🙌
————————
Swipe left <<<<
Which is your favorite slide? I love slide 2
-
-
Why haven’t you glam with us? We make fine girls finer 💕
——————————
Makeup @monique_beautydiari 
Beau @mondyjaphet 
Lashes @msmetics 
Lipstick @begorgeous_cosmetics 
Foundation @begorgeous_cosmetics 
Brow @beautylinebydidi 
Powder @royale_makeup 
Glow @hushbeautyng 
#moniqueondbeat #makeupartist #moniquebeautystudio #yourfavoritebridalmua #phbestmua #makeupartistsworldwide #moniquebeauty #portharcourtmua #lagosmua #ikejamua #skin #lipstick #highlightsandlowlights #naijamua #nigerianwedding #makeuptutorial #slayers #makeupaddiction #undiscoveredmuas #browguru #eyeshadowpalettes #makeupslay #pictureoftheday #explorepage
Morning Beauty 🌹We Glow Differently 🙌 ———————— Swipe left <<<< Which is your favorite slide? I love slide 2 - - Why haven’t you glam with us? We make fine girls finer 💕 —————————— Makeup @monique_beautydiari Beau @mondyjaphet Lashes @msmetics Lipstick @begorgeous_cosmetics Foundation @begorgeous_cosmetics Brow @beautylinebydidi Powder @royale_makeup Glow @hushbeautyng #moniqueondbeat #makeupartist #moniquebeautystudio #yourfavoritebridalmua #phbestmua #makeupartistsworldwide #moniquebeauty #portharcourtmua #lagosmua #ikejamua #skin #lipstick #highlightsandlowlights #naijamua #nigerianwedding #makeuptutorial #slayers #makeupaddiction #undiscoveredmuas #browguru #eyeshadowpalettes #makeupslay #pictureoftheday #explorepage
แม้แต่ดารา Tiktok ยังเลือก​ใช้​ TIFARA #FCคู่​AP

ขอบคุณที่เลือกใช้ TIFARA​ นะคะ จะอยู่ที่ไหนไม่ว่าหนาวหรือร้อน TIFARA​ เอาอยู่คะ สีติดทนนานมากและที่สำคัญไม่แห้ง และไร้สารเคมี​ ด้วยนะคะ ✅ ไร้สารเคมี ติดทน ปลอดภัย
✅ เนื้อเนียน กันน้ำ เบา สีสวยชัด สีแน่น เม็ดสีละเอียด
✅ ไม่แห้ง ชุ่มชื่น นุ่มปาก
✅ หมดปัญหาเรื่องปากดำ มีบำรุงในตัว ‼️มีให้สาวๆเลือก 10 เฉดสี‼️ #01Hvar #02Cebu #03Santorini #04Paros #05Corsica #06Hawaii #07Madagascar #08Fiji #09Bahamas #10Ibiza ************************************************
สนใจติดต่อกันเข้ามาได้เลยที่ 📢 ☎ Phone : 082 - 445 - 9193
📲Line: @ tifara (มี @ ด้วยนะค่ะ)
📺 Instagram : tifara.co

#TIFARA #tifaraco #Lipmatte #lipstick #ลิปแมท #ลิปสติก #จูบไม่หลุด #longwear #ติดทนนาน #กันน้ำ #waterproof
แม้แต่ดารา Tiktok ยังเลือก​ใช้​ TIFARA #FCคู่​AP ขอบคุณที่เลือกใช้ TIFARA​ นะคะ จะอยู่ที่ไหนไม่ว่าหนาวหรือร้อน TIFARA​ เอาอยู่คะ สีติดทนนานมากและที่สำคัญไม่แห้ง และไร้สารเคมี​ ด้วยนะคะ ✅ ไร้สารเคมี ติดทน ปลอดภัย ✅ เนื้อเนียน กันน้ำ เบา สีสวยชัด สีแน่น เม็ดสีละเอียด ✅ ไม่แห้ง ชุ่มชื่น นุ่มปาก ✅ หมดปัญหาเรื่องปากดำ มีบำรุงในตัว ‼️มีให้สาวๆเลือก 10 เฉดสี‼️ #01Hvar #02Cebu #03Santorini #04Paros #05Corsica #06Hawaii #07Madagascar #08Fiji #09Bahamas #10Ibiza ************************************************ สนใจติดต่อกันเข้ามาได้เลยที่ 📢 ☎ Phone : 082 - 445 - 9193 📲Line: @ tifara (มี @ ด้วยนะค่ะ) 📺 Instagram : tifara.co #TIFARA #tifaraco #Lipmatte #lipstick #ลิปแมท #ลิปสติก #จูบไม่หลุด #longwear #ติดทนนาน #กันน้ำ #waterproof
Timewise 3d customer berkongsi testimoni sebenar. 
Dari berjerawat sehingga kulit mulus.
Tergoda dengan set anti-aging dan kaya dengan bahan anti-oksida? Berumur 25thn -35tahn set Timewise 3d ini untuk anda miliki. Dapatkannya  sekarang !

http://www.wasap.my/+60173813284 .
Sari Yusoff
Independent Beauty Consultant

#testimonial #testimonimarykay #marykay #marykayanniversary #marykaymalaysia #marykayoriginal #marykaylovers #ilovemarykay #skincareroutine #marykaymalaysiaoriginal #marykaybangi #marykaymsg 
#bakedeyetriomarykay #eyeshadow #blusher #lipsandchickstic
#lipstick #marykaylipcheekstick #lipandcheekstick #makeup #skincare #translucentpowder 
#lipandcheekstickmarykay
#bandarbarubangi #bangi
Timewise 3d customer berkongsi testimoni sebenar. Dari berjerawat sehingga kulit mulus. Tergoda dengan set anti-aging dan kaya dengan bahan anti-oksida? Berumur 25thn -35tahn set Timewise 3d ini untuk anda miliki. Dapatkannya sekarang ! http://www.wasap.my/+60173813284 . Sari Yusoff Independent Beauty Consultant #testimonial #testimonimarykay #marykay #marykayanniversary #marykaymalaysia #marykayoriginal #marykaylovers #ilovemarykay #skincareroutine #marykaymalaysiaoriginal #marykaybangi #marykaymsg #bakedeyetriomarykay #eyeshadow #blusher #lipsandchickstic #lipstick #marykaylipcheekstick #lipandcheekstick #makeup #skincare #translucentpowder #lipandcheekstickmarykay #bandarbarubangi #bangi
Dior Rouge Dior Matte ขนาดทดลอง 3.5 g. (Nobox)
👉 สียอดนิยมเบอร์ 999 สีแซ่บดูแพง
ลิปสติกที่มาพร้อมเม็ดสีที่ติดทนนานถึง 16 ชั่วโมง จากแบรนด์ DIOR มอบสัมผัสที่เบาสบายค่ะ คงความสมบูรณ์แบบในทุกแง่มุมรายละเอียดที่ได้รับการผลิตอย่างพิถีพิถันทั้งปลอกลิปสติกและผลิตภัณฑ์ภายใน เช่นเดียวกับผลงานทุกชิ้นจากห้องเสื้อแฟชั่นระดับตำนาน
😍สินค้า #พร้อมส่ง #ของแท้💯
🎀🎀🎀
👉 ราคาแท่งละ »»» 390 บ.ค่ะ(😃ไม่รวมค่าส่ง&งดต่อราคานะคะ😃)
📦ค่าส่ง ems 50 บ.ค่ะ
*** ส่งสินค้า จ-ส ค่ะ ***
❤❤❤
สนใจสอบถามได้ตลอดไม่ซื้อไม่ว่ากันค่ะ ร้านเราขายจริง ส่งจริง สินค้ามีคุณภาพทุกชิ้นค่ะ
👇👇👇
📱 Line ID : RichesShop2013 (Add Line แล้วส่งรูป​สินค้า​ที่ต้องการ​สอบถาม​มาหน้าแชทได้เลยค่ะ)
👌ไม่รับจองสินค้าถ้าสั่งคือพร้อมโอนนะคะ
👌 CF NO CC >>>Blacklist
👌 สินค้าซื้อแล้วไม่รับเปลี่ยนหรือคืนค่ะ
#YingGiftshop #gift #weloveshopping #shoppingonline #beautiful #beauty  #cosmetics  #เครื่องสำอาง #makeup #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #รับตัวแทนฟรี #เครื่องสำอางค์ #เครื่องสำอางค์พร้อมส่ง #เครื่องสำอางค์แบรนด์เนมแท้ #Dior #diorrouge #diorrouge999 #diorlipstick #diormakeup #diorcosmetics #lipstick #lipcolor #ลิปสติก #ลิปสติกDior #ลิปสติกของแท้ #ลิปสติกติดทน #ลิปสติกสีสวย #ลิปสติกสีแดง
Dior Rouge Dior Matte ขนาดทดลอง 3.5 g. (Nobox) 👉 สียอดนิยมเบอร์ 999 สีแซ่บดูแพง ลิปสติกที่มาพร้อมเม็ดสีที่ติดทนนานถึง 16 ชั่วโมง จากแบรนด์ DIOR มอบสัมผัสที่เบาสบายค่ะ คงความสมบูรณ์แบบในทุกแง่มุมรายละเอียดที่ได้รับการผลิตอย่างพิถีพิถันทั้งปลอกลิปสติกและผลิตภัณฑ์ภายใน เช่นเดียวกับผลงานทุกชิ้นจากห้องเสื้อแฟชั่นระดับตำนาน 😍สินค้า #พร้อมส่ง #ของแท้💯 🎀🎀🎀 👉 ราคาแท่งละ »»» 390 บ.ค่ะ(😃ไม่รวมค่าส่ง&งดต่อราคานะคะ😃) 📦ค่าส่ง ems 50 บ.ค่ะ *** ส่งสินค้า จ-ส ค่ะ *** ❤❤❤ สนใจสอบถามได้ตลอดไม่ซื้อไม่ว่ากันค่ะ ร้านเราขายจริง ส่งจริง สินค้ามีคุณภาพทุกชิ้นค่ะ 👇👇👇 📱 Line ID : RichesShop2013 (Add Line แล้วส่งรูป​สินค้า​ที่ต้องการ​สอบถาม​มาหน้าแชทได้เลยค่ะ) 👌ไม่รับจองสินค้าถ้าสั่งคือพร้อมโอนนะคะ 👌 CF NO CC >>>Blacklist 👌 สินค้าซื้อแล้วไม่รับเปลี่ยนหรือคืนค่ะ #YingGiftshop #gift #weloveshopping #shoppingonline #beautiful #beauty  #cosmetics  #เครื่องสำอาง #makeup #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี #รับตัวแทนฟรี #เครื่องสำอางค์ #เครื่องสำอางค์พร้อมส่ง #เครื่องสำอางค์แบรนด์เนมแท้ #Dior #diorrouge #diorrouge999 #diorlipstick #diormakeup #diorcosmetics #lipstick #lipcolor #ลิปสติก #ลิปสติกDior #ลิปสติกของแท้ #ลิปสติกติดทน #ลิปสติกสีสวย #ลิปสติกสีแดง
X STOP DENGERIN CIBIRAN ORANG X . . Kalau ada yang nanya "kamu cantiknya karena make up, yah ?" . Cukup aja kamu jawab dengan santai "menurut kamu gimana? make up fungsinya buat apa ? mempercantik wajah kan ? bukan untuk merias tumpeng?" . Gak perlu ditanggepin terlalu serius, mereka yang komen kaya gitu mungkin aja emang sirik. Atau gak suka kamu tampil cantik alami. Kamu yang beli, kamu yang pakai, gak perlu dengarkan komen negatif orang-orang. . . . #fabilbeauty #fabilova #kosmetikfabil #hiburanfabil #lipstik #lipstick #lipcream #loosepowder #daycream #hiburan #hiburanmalam #hiburankonyol #hiburanlucu #hiburansemata #giveaway #giveawaindonesia #giveawayindo #tebaktebakan #tebakskor #tebakgambar #tebak
X STOP DENGERIN CIBIRAN ORANG X . . Kalau ada yang nanya "kamu cantiknya karena make up, yah ?" . Cukup aja kamu jawab dengan santai "menurut kamu gimana? make up fungsinya buat apa ? mempercantik wajah kan ? bukan untuk merias tumpeng?" . Gak perlu ditanggepin terlalu serius, mereka yang komen kaya gitu mungkin aja emang sirik. Atau gak suka kamu tampil cantik alami. Kamu yang beli, kamu yang pakai, gak perlu dengarkan komen negatif orang-orang. . . . #fabilbeauty #fabilova #kosmetikfabil #hiburanfabil #lipstik #lipstick #lipcream #loosepowder #daycream #hiburan #hiburanmalam #hiburankonyol #hiburanlucu #hiburansemata #giveaway #giveawaindonesia #giveawayindo #tebaktebakan #tebakskor #tebakgambar #tebak
🍓 ซองละ 59 บาท 🍓 🌼 ลิปจุ่ม น้องสตอเบอร์รี่
✅ line id : gingkgm 
#eyeshadow #rainbowxoxo #lipstick #howtoperfect #เครื่องสำอาง #ลิปสติก #เครื่องสำอางราคาถูก #แม่ค้าตอบไวมาก #แปรงแต่งหน้า
Korang dah try ke belom blusher from Anas Cosmetics ni ? Lawa sesangatt blusher ni bila combined dengan dua kod 
Peach Please & Love Rosie nampakk macam warna coral gitewww

Yang paling penting harga hanya serendah RM69.90 dan free postage tauu 😍😍 jom grab sekarang 
P/s : Parcel atau bungkusan akan di proses pada 2 june 2020 secara berperingkat. Takpe sis, biar lambat asalkan dapat merasa pakai anas cosmetics ni. Lepas ni tak dapat dah harga best price in town ni
.
Untuk pembelian boleh dm atau pm saya di 0128802598 (klik je link dekat bio saya) 😊
.

@anasism #ANASpopseries #ANAScosmetics #ANASspecialedition #makeup #ANASKongsiRezeki #eyeshadows #Lipstick #Mascara #Blusher #Concealer #pretty #beuty #beautiful #Fabulous  #staysafe #stayathome #stayhealthy
Korang dah try ke belom blusher from Anas Cosmetics ni ? Lawa sesangatt blusher ni bila combined dengan dua kod Peach Please & Love Rosie nampakk macam warna coral gitewww Yang paling penting harga hanya serendah RM69.90 dan free postage tauu 😍😍 jom grab sekarang P/s : Parcel atau bungkusan akan di proses pada 2 june 2020 secara berperingkat. Takpe sis, biar lambat asalkan dapat merasa pakai anas cosmetics ni. Lepas ni tak dapat dah harga best price in town ni . Untuk pembelian boleh dm atau pm saya di 0128802598 (klik je link dekat bio saya) 😊 . @anasism #ANASpopseries #ANAScosmetics #ANASspecialedition #makeup #ANASKongsiRezeki #eyeshadows #Lipstick #Mascara #Blusher #Concealer #pretty #beuty #beautiful #Fabulous #staysafe #stayathome #stayhealthy
Nak skin bersih? 
consult dengan Hana InsyaAllah Hana bantu sampai dapat skin idaman u all😘
.
3D: Delay, Defend, Deliver
wow. suka MaryKay ni sebab nama produk direct je. takde pelik-pelik.😊
.
Delay -lambatkan penuaan. anti aging full aktioksida.
.
Defend - pelindungan dari ancaman anasir anasir jahat. terutama persekitaran kita. ancaman ape? ancaman dari breakout dan penuaan.
.
Deliver - memberikan kesan kesan hebat! dari bahan-bahan botani terutama Encapsulated Resveratol (support natural Collagen)
Peptide dan Vita B3💓
.
siapa perlukan ni?
semua org yang nak skin dia bersih lah senang cakap👌🏻👌🏻😊.
.
Nak tahu lagi kena sembang ngn hana 👌🏻👌🏻 .
#PromoMaryKay #HanaGojes
 #marykaysgmy #marykaymysg
 #stayathome #staysafe
 #cikrosehana #lipstick #cyberjaya #tipscantik #flawless #homespa #facialspamurah #cantikmurah #bmf #jiwakacau #cinta #kulitcantik
#ubatjerawat #ubatjeragat 
#ubatparut #kulitbreakout #testimoni #kitajagakita #jagakulit #keranaAllah
Nak skin bersih? consult dengan Hana InsyaAllah Hana bantu sampai dapat skin idaman u all😘 . 3D: Delay, Defend, Deliver wow. suka MaryKay ni sebab nama produk direct je. takde pelik-pelik.😊 . Delay -lambatkan penuaan. anti aging full aktioksida. . Defend - pelindungan dari ancaman anasir anasir jahat. terutama persekitaran kita. ancaman ape? ancaman dari breakout dan penuaan. . Deliver - memberikan kesan kesan hebat! dari bahan-bahan botani terutama Encapsulated Resveratol (support natural Collagen) Peptide dan Vita B3💓 . siapa perlukan ni? semua org yang nak skin dia bersih lah senang cakap👌🏻👌🏻😊. . Nak tahu lagi kena sembang ngn hana 👌🏻👌🏻 . #PromoMaryKay #HanaGojes #marykaysgmy #marykaymysg #stayathome #staysafe #cikrosehana #lipstick #cyberjaya #tipscantik #flawless #homespa #facialspamurah #cantikmurah #bmf #jiwakacau #cinta #kulitcantik #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitbreakout #testimoni #kitajagakita #jagakulit #keranaAllah
Mac lipstick set 💄💋👄
.
**CASH ON DELIVERY AVAILABLE**
.
.
PREPAYMENT OPTIONS:-PAYTM/GOOGLEPAY/BANK TRANSFER
.
SHIPPING CHARGES ADDITIONAL(70 FOR PREPAID ORDERS / 130 FOR COD ORDER ) (SHIPPING CHARGES ARE ONE TIME ON ENTIRE ORDER) .
. 
ORDER ONCE PLACED SHALL BE SHIPPED OUT WITHIN 48 HOURS .
FOR FURTHER DETAILS PLEASE CALL OR WHATSAPP ON 9318329946

#beautyblogger #chic #cosmetics #dressyourface #eyes #eyeshadow #fashion #glam #gorgeous #hairstyle ##macmiller #instabeauty #instamakeup #lashes #lips #lipstick #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #motd #mua #nailart #natural #skincare #styles #stylish#hudabeauty #wakeupandmakeup #bestquality #hudabeauty #shophudabeautygiveaway💕💕💖💖💖💯💯🔥🔥👄💅
Mac lipstick set 💄💋👄 . **CASH ON DELIVERY AVAILABLE** . . PREPAYMENT OPTIONS:-PAYTM/GOOGLEPAY/BANK TRANSFER . SHIPPING CHARGES ADDITIONAL(70 FOR PREPAID ORDERS / 130 FOR COD ORDER ) (SHIPPING CHARGES ARE ONE TIME ON ENTIRE ORDER) . . ORDER ONCE PLACED SHALL BE SHIPPED OUT WITHIN 48 HOURS . FOR FURTHER DETAILS PLEASE CALL OR WHATSAPP ON 9318329946 #beautyblogger #chic #cosmetics #dressyourface #eyes #eyeshadow #fashion #glam #gorgeous #hairstyle ##macmiller #instabeauty #instamakeup #lashes #lips #lipstick #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #motd #mua #nailart #natural #skincare #styles #stylish#hudabeauty #wakeupandmakeup #bestquality #hudabeauty #shophudabeautygiveaway💕💕💖💖💖💯💯🔥🔥👄💅
MAQUILLAGE🌸

Welcome to the World Of Cosmetics 💅✨. Give yourself a Bold and Confident Look💞

All Brands Available at lowest Price.😍
🌸Shipping All Over India💫
🌸Cash On Delivery Available💫 .
.
.
.
.
.
.
.
#cosmetics #beauty #makeup #skincare #makeupartist #lipstick #fashion#beautiful #instamakeup #eyeshadow #makeuplover #love #lashes #cosmetic #makeupaddict #skin #lips #makeuptutorial #like #skincareroutine #instabeauty #instagood #lipgloss #foundation #makeupjunkie #antiaging #eyeliner #maquillageworld
MAQUILLAGE🌸 Welcome to the World Of Cosmetics 💅✨. Give yourself a Bold and Confident Look💞 All Brands Available at lowest Price.😍 🌸Shipping All Over India💫 🌸Cash On Delivery Available💫 . . . . . . . . #cosmetics #beauty #makeup #skincare #makeupartist #lipstick #fashion#beautiful #instamakeup #eyeshadow #makeuplover #love #lashes #cosmetic #makeupaddict #skin #lips #makeuptutorial #like #skincareroutine #instabeauty #instagood #lipgloss #foundation #makeupjunkie #antiaging #eyeliner #maquillageworld
I am a huge brown lipstick junkie!🙈So thought of sharing my top 5 in this video. All the shades are mentioned here as well :-👉
.
@facescanada Ultima Pro HD- Espresso .
@nykaabeauty @mynykaa Ultra Matte- Helen
.
@lorealparis @lorealindia Rouge Signature - I PLAY
.
@vatenn_india 18 HR Kissproof Lipstick - Blushing Apricot
.
@chamborgeneva Transferproof Liquid Lipstick - 484
I am a huge brown lipstick junkie!🙈So thought of sharing my top 5 in this video. All the shades are mentioned here as well :-👉 . @facescanada Ultima Pro HD- Espresso . @nykaabeauty @mynykaa Ultra Matte- Helen . @lorealparis @lorealindia Rouge Signature - I PLAY . @vatenn_india 18 HR Kissproof Lipstick - Blushing Apricot . @chamborgeneva Transferproof Liquid Lipstick - 484
Trying to get use to braces and how they impact the face and lipstick. Messed up the eyeliner wing so bad and the cameras can't pick up the real colour! So I tried go edit on the phone as best I could to get true colours. Good enough for a practice day.
#makeup #hazeleyes #browneyeshadow #colourpopcosmetics @colourpopcosmetics #colourpop #neutralmakeup #neutralpalette #brownpalette #redlips #redlipstick #lipstick #hauslabs @hauslabs #hauslabratories #ladygaga #youngbloodcosmetics @youngblood_cosmetics #braces #experiment #practice
Trying to get use to braces and how they impact the face and lipstick. Messed up the eyeliner wing so bad and the cameras can't pick up the real colour! So I tried go edit on the phone as best I could to get true colours. Good enough for a practice day. #makeup #hazeleyes #browneyeshadow #colourpopcosmetics @colourpopcosmetics #colourpop #neutralmakeup #neutralpalette #brownpalette #redlips #redlipstick #lipstick #hauslabs @hauslabs #hauslabratories #ladygaga #youngbloodcosmetics @youngblood_cosmetics #braces #experiment #practice
הכנתי לכם לוק לשבועות 🌻🌻🌻
אם גם את תמיד חלמת איך להתאפר או לאפר?
מוזמנת להתרשם ממבחר המסלולים מטעם האקדמיה לאיפור שלי לאון ,שייתנו לך את כל הכלים ,טכניקות חדשות הכוונה ומלא יחס אישי לפרטים נוספים בלינק http:/www.leons.co.il
לאתר החנות לכל המוצרים http://shop.leons.co.il

#makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupforever #makeupoftheday #lipstick #hairtutorial #paris#milano #magazine #glamour #model#eyebrows #eyeliner #makeupblogger #hairstyles #hair #glow #beautiful #wedding #fashion #instafashion #fashionista #fashionblogger #beauty #photooftheday #love #weddingmakeup
הכנתי לכם לוק לשבועות 🌻🌻🌻 אם גם את תמיד חלמת איך להתאפר או לאפר? מוזמנת להתרשם ממבחר המסלולים מטעם האקדמיה לאיפור שלי לאון ,שייתנו לך את כל הכלים ,טכניקות חדשות הכוונה ומלא יחס אישי לפרטים נוספים בלינק http:/www.leons.co.il לאתר החנות לכל המוצרים http://shop.leons.co.il #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupforever #makeupoftheday #lipstick #hairtutorial #paris#milano #magazine #glamour #model#eyebrows #eyeliner #makeupblogger #hairstyles #hair #glow #beautiful #wedding #fashion #instafashion #fashionista #fashionblogger #beauty #photooftheday #love #weddingmakeup
#roje_yube
دوستای عزیزم لایک یادتون نره😍
رژلب مدادی یوبه
تکنولوژی به کار رفته در این رژ لب بسیار جالب و کارامد است این رژ لب با کیفیت پوشانندگی بسیار بالایی دارد و لب ها را کاملا پر میکند و در عین 24 ساعته بودن و ماندگاری بالا اصلا لب ها را جمع و فشرده نمیکند استفاده از مواد گیاهی و طبیعی در این محصول از خشک شدن و پوسته پوسته شدن لب ها جلوگیری میکند و با آبرسانی به لب ها لطافت و شادابی بی نظیری برای لب های شما ایجاد میکند .
ساخت کشور : آلمان
قیمت:۴۶ تومن
اگه استفاده کردین نظرتونو بگین
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#lipstick #beauty #lipstickswatch #makeup #lipstickwaterproof
#رژلب #آرایش #رژ #رژ_لب #رژلب_ضدآب #رژلب_ماندگار #میکاپ  #مراقبت_پوست #رژلب_قرمز #رژلب_خوشرنگ #نقد_رژ #رژمدادی #رژلب_مدادی #تست_رژ #لوازم_آرایش #رژلب_مات #بیوتی #رژلب_جامد #یوبه  #رژمدادی_یوبه
#roje_yube دوستای عزیزم لایک یادتون نره😍 رژلب مدادی یوبه تکنولوژی به کار رفته در این رژ لب بسیار جالب و کارامد است این رژ لب با کیفیت پوشانندگی بسیار بالایی دارد و لب ها را کاملا پر میکند و در عین 24 ساعته بودن و ماندگاری بالا اصلا لب ها را جمع و فشرده نمیکند استفاده از مواد گیاهی و طبیعی در این محصول از خشک شدن و پوسته پوسته شدن لب ها جلوگیری میکند و با آبرسانی به لب ها لطافت و شادابی بی نظیری برای لب های شما ایجاد میکند . ساخت کشور : آلمان قیمت:۴۶ تومن اگه استفاده کردین نظرتونو بگین . . . . . . . . . #lipstick #beauty #lipstickswatch #makeup #lipstickwaterproof #رژلب #آرایش #رژ #رژ_لب #رژلب_ضدآب #رژلب_ماندگار #میکاپ #مراقبت_پوست #رژلب_قرمز #رژلب_خوشرنگ #نقد_رژ #رژمدادی #رژلب_مدادی #تست_رژ #لوازم_آرایش #رژلب_مات #بیوتی #رژلب_جامد #یوبه #رژمدادی_یوبه
Ну что , 😊добавим яркости в ленту )! Кто то с утра хочет вставать в боевой готовности и в течении всего дня не переживать за стертую помаду 👌! Облегчаем себе жизнь и сокращаем время утреней суетливой подготовки вместе со Мной )!
Ну что , 😊добавим яркости в ленту )! Кто то с утра хочет вставать в боевой готовности и в течении всего дня не переживать за стертую помаду 👌! Облегчаем себе жизнь и сокращаем время утреней суетливой подготовки вместе со Мной )!
Able to, finally, detangle from tossing and turning Pumpkin -just in time to rush outside and see the International Space Station rush across the sky tonight! Thanks for the heads up Dad. 💫🌎🌙⭐️🌔
Able to, finally, detangle from tossing and turning Pumpkin -just in time to rush outside and see the International Space Station rush across the sky tonight! Thanks for the heads up Dad. 💫🌎🌙⭐️🌔
🦄✨gℓιттєя ¢αяℓι✨🦄
🦄✨gℓιттєя ¢αяℓι✨🦄
Meet me over the rainbow 🌈
Meet me over the rainbow 🌈
#lipstick
Download index side qrcode