#kerjayaberuniform

#已发帖 4038
Rutin hari2 bila masuk kerja. Tembak suhu badan wajib di periksa untuk pencegahan awal ya
.
.
.
#stayathome 
#covid_19 
#besafe 
#pkp
#myway
#kerjaya_kita
#segakberseragam 
#uniform
#kerjaya_berseragam 
#kerjayaberuniform
#mytime
#sediaberkorban 
#warkahcintatentera
#angkatantenteramalaysia
#videomaker
أَروَعُ ما قَدْ يَكونُ أَنْ تَشْعُرَ بِالحُبّ ، وَلكِنَّ الأَجمَلَ أنْ يَشعُرَ بِكَ مَن تُحِبّ ❤ "hal terindah adalah ketika engkau jatuh cinta, akan tetapi lebih indah jika orang yang kau cintai menyedari cintamu"

#kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #segakberseragam #segak_berseragam #kerjayakita #kerjayaberuniform
أَروَعُ ما قَدْ يَكونُ أَنْ تَشْعُرَ بِالحُبّ ، وَلكِنَّ الأَجمَلَ أنْ يَشعُرَ بِكَ مَن تُحِبّ ❤ "hal terindah adalah ketika engkau jatuh cinta, akan tetapi lebih indah jika orang yang kau cintai menyedari cintamu" #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #segakberseragam #segak_berseragam #kerjayakita #kerjayaberuniform
Jangan pernah beranggapan kitew keseorangan dimasa ini... Kerana Allah itu sentiasa mengiringi kitew dimana jua kitew berada... Selamat bertugas perwira ku... 💂 #askar #askarmalaysia #tentera #tenteradaratmalaysia #kerjayaberuniform #kerjayakita #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #segakceloreng #segakberseragam #segakberuniform #segak #soulmate #soulmate_beruniform #uniform #uniformkita #uniform_kita
Jangan pernah beranggapan kitew keseorangan dimasa ini... Kerana Allah itu sentiasa mengiringi kitew dimana jua kitew berada... Selamat bertugas perwira ku... 💂 #askar #askarmalaysia #tentera #tenteradaratmalaysia #kerjayaberuniform #kerjayakita #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #segakceloreng #segakberseragam #segakberuniform #segak #soulmate #soulmate_beruniform #uniform #uniformkita #uniform_kita
Okay kali ni aku terlebih rajin. Biasalah hidup orang bujang kan. Bila teringin nak makan something tu, buat je laa. Benda simple je pun. Cuma malas dengan rajin je hahahahaha 🤣🤣
.
So resepi aku untuk kali ni, aku buat CHEESEKUT MILO LELEH. Bila kau potong nanti, kau akan tengok milo yang kau bancuh tu meleleh-leleh dekat lapisan-lapisan biskut tu 😍😘
.
p/s: Nak makan buatlah. Takmo malas-malas. Daripada duduk je kat rumah tu asyik mengadap phone, baik kau buat bnda-bnda makan macam ni untuk family kau. Dapat jgak pahala dekat situ. SELAMAT MENCUBA !!! 🤣
.
#Quarantine #quarantinedays #oneminuterecipe #masakanmelayu #VideoMasak #Abam_BombaTV #AbamBomba #AbamBombaMasak #AbangBomba #abangbombailoveyou #jbpm #jbpmnegerisembilan #stormmembers #hazmatbomba #bomba #bombamalaysia #friendsofbombamalaysia #celorengbomba #segakberuniform #segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #firefightermalaysia #stayathome #staysafe #adikfoods #recipe #malaysianrecipe #trending #tiktoktrending
Okay kali ni aku terlebih rajin. Biasalah hidup orang bujang kan. Bila teringin nak makan something tu, buat je laa. Benda simple je pun. Cuma malas dengan rajin je hahahahaha 🤣🤣 . So resepi aku untuk kali ni, aku buat CHEESEKUT MILO LELEH. Bila kau potong nanti, kau akan tengok milo yang kau bancuh tu meleleh-leleh dekat lapisan-lapisan biskut tu 😍😘 . p/s: Nak makan buatlah. Takmo malas-malas. Daripada duduk je kat rumah tu asyik mengadap phone, baik kau buat bnda-bnda makan macam ni untuk family kau. Dapat jgak pahala dekat situ. SELAMAT MENCUBA !!! 🤣 . #Quarantine #quarantinedays #oneminuterecipe #masakanmelayu #VideoMasak #Abam_BombaTV #AbamBomba #AbamBombaMasak #AbangBomba #abangbombailoveyou #jbpm #jbpmnegerisembilan #stormmembers #hazmatbomba #bomba #bombamalaysia #friendsofbombamalaysia #celorengbomba #segakberuniform #segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #firefightermalaysia #stayathome #staysafe #adikfoods #recipe #malaysianrecipe #trending #tiktoktrending
Jangan bisa membenci bayang-bayang mu. Sesungguh nya dialah yang setia menemani mu sepanjang masa. Kita mampu berubah demi kebaikan. Amin
.
.
.
#stayathome 
#covid_19 
#besafe 
#pkp
#myway
#kerjaya_kita
#segakberseragam 
#uniform
#kerjaya_berseragam 
#kerjayaberuniform
#mytime
#sediaberkorban 
#warkahcintatentera
#angkatantenteramalaysia
#videomaker
Jangan bisa membenci bayang-bayang mu. Sesungguh nya dialah yang setia menemani mu sepanjang masa. Kita mampu berubah demi kebaikan. Amin . . . #stayathome #covid_19 #besafe #pkp #myway #kerjaya_kita #segakberseragam #uniform #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform #mytime #sediaberkorban #warkahcintatentera #angkatantenteramalaysia #videomaker
Bak kata AJK Sukan “Workout 7hari” tiada alasan lagi untuk kita tidak teruskan kekal fitness ketika #stayathome. Pelbagai workout telah dinyatakan😉 selamat mencuba!!! 🔥.
.
.
.
.
.
.
#kolejuniti #askarwataniah #askarwataniahuniti #soldier #malay_soldier #kawku #kolejunitiportdickson #segakberseragam #segakceloreng #gagahperkasa #kerjayaberseragam #stopcovid #armylife #army #pusasda #explorepage #gagahsetia #kerjayaberuniform #akakaskar #workoutathome #challangecovid #stayhealthy #stayfit
Bak kata AJK Sukan “Workout 7hari” tiada alasan lagi untuk kita tidak teruskan kekal fitness ketika #stayathome. Pelbagai workout telah dinyatakan😉 selamat mencuba!!! 🔥. . . . . . . #kolejuniti #askarwataniah #askarwataniahuniti #soldier #malay_soldier #kawku #kolejunitiportdickson #segakberseragam #segakceloreng #gagahperkasa #kerjayaberseragam #stopcovid #armylife #army #pusasda #explorepage #gagahsetia #kerjayaberuniform #akakaskar #workoutathome #challangecovid #stayhealthy #stayfit
Ingat pesanan min ni ok.Kata kata yang sering diucap biarlah selari dengan apa yang dirasakan kerana selalunya apa yang terungkap tidak sama seperti apa yang diungkapkan
(jangan lupa Tag:👤member korang)
Video from:(Chan Jun shen)
Follow:👥
Komen:💭
Like:👍
Tag:👤
#kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_berseragam #segakberseragam #swordbarrel
Ingat pesanan min ni ok.Kata kata yang sering diucap biarlah selari dengan apa yang dirasakan kerana selalunya apa yang terungkap tidak sama seperti apa yang diungkapkan (jangan lupa Tag:👤member korang) Video from:(Chan Jun shen) Follow:👥 Komen:💭 Like:👍 Tag:👤 #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_berseragam #segakberseragam #swordbarrel
Ingat, keluar rumah jangan lupa pakai penutup muka dan mulut. Cara pemakaian yang betul telah ditunjukkan jadi tiada alasan lagi ya 😉 .
.
.
.
.
.
#kitajagakita #kolejuniti #askarwataniah #askarwataniahuniti #soldier #malay_soldier #kawku #kolejunitiportdickson #segakberseragam #segakceloreng #gagahperkasa #kerjayaberseragam #stopcovid #armylife #army #pusasda #explorepage #gagahsetia #kerjayaberuniform #akakaskar
Ingat, keluar rumah jangan lupa pakai penutup muka dan mulut. Cara pemakaian yang betul telah ditunjukkan jadi tiada alasan lagi ya 😉 . . . . . . #kitajagakita #kolejuniti #askarwataniah #askarwataniahuniti #soldier #malay_soldier #kawku #kolejunitiportdickson #segakberseragam #segakceloreng #gagahperkasa #kerjayaberseragam #stopcovid #armylife #army #pusasda #explorepage #gagahsetia #kerjayaberuniform #akakaskar
Assalamualaikum & selamat pagi semua! Pada hari jumaat ini marilah kita membaca sedikit tentang fatwa yang disampaikan oleh AJK Promosi 😍 Harap boleh menambah ilmu pengetahuan korang 😉 .
.
.
.
.
.
#kolejuniti #askarwataniah #askarwataniahuniti #soldier #malay_soldier #kawku #kolejunitiportdickson #segakberseragam #segakceloreng #gagahperkasa #kerjayaberseragam #stopcovid #armylife #army #pusasda #explorepage #gagahsetia #kerjayaberuniform #akakaskar
Assalamualaikum & selamat pagi semua! Pada hari jumaat ini marilah kita membaca sedikit tentang fatwa yang disampaikan oleh AJK Promosi 😍 Harap boleh menambah ilmu pengetahuan korang 😉 . . . . . . #kolejuniti #askarwataniah #askarwataniahuniti #soldier #malay_soldier #kawku #kolejunitiportdickson #segakberseragam #segakceloreng #gagahperkasa #kerjayaberseragam #stopcovid #armylife #army #pusasda #explorepage #gagahsetia #kerjayaberuniform #akakaskar
Perghh kaw - kaw! Merecik! Meremang bulu roma tengok aihh,  walau dok tengok ulang berkali2.
.
Testimoni real pengguna Baqhetta Deep Cleansing Masker.
.
Serius tuan badan pun macam tak percaya,  kulit muka yg selama ni nampak ok,  rupanya penuh tersumbat dgn keladak blackhead whitehead.  Panjang2 tercacak2 plak tu habis terkeluar cleansing masker ni kerjakan.
.
Berminat? 
Jom follow dan klik link di Bio IG 👇👇👇 @baqhetta_official 
@baqhetta_official 
@baqhetta_official
. 
#removewhitehead #resdungkronik #legend #lelakivswanita #kasiviral #paidreviewmalaysia #retro #retis #astrogempak #motifviral #masalahkulitmuka #surirumahbergaji #kerjayaberuniform #tiktokmemes #twitterviral #baqhetta #masker #blackhead #blackheadremoval
Perghh kaw - kaw! Merecik! Meremang bulu roma tengok aihh, walau dok tengok ulang berkali2. . Testimoni real pengguna Baqhetta Deep Cleansing Masker. . Serius tuan badan pun macam tak percaya, kulit muka yg selama ni nampak ok, rupanya penuh tersumbat dgn keladak blackhead whitehead. Panjang2 tercacak2 plak tu habis terkeluar cleansing masker ni kerjakan. . Berminat? Jom follow dan klik link di Bio IG 👇👇👇 @baqhetta_official @baqhetta_official @baqhetta_official . #removewhitehead #resdungkronik #legend #lelakivswanita #kasiviral #paidreviewmalaysia #retro #retis #astrogempak #motifviral #masalahkulitmuka #surirumahbergaji #kerjayaberuniform #tiktokmemes #twitterviral #baqhetta #masker #blackhead #blackheadremoval
Setiap orang ada ujian dia, Dan ujian setiap orang itu berbeza beza, Jadi jangan cemburu dengan kehidupan orang lain, Sebaliknya Syukur dan Redha dengan kehidupan kita 😊
.
Salam Jumaat 🕌
.

#segakberseragam #segakberuniform #segakbergaya #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_kita #stayhome #covid19
Setiap orang ada ujian dia, Dan ujian setiap orang itu berbeza beza, Jadi jangan cemburu dengan kehidupan orang lain, Sebaliknya Syukur dan Redha dengan kehidupan kita 😊 . Salam Jumaat 🕌 . #segakberseragam #segakberuniform #segakbergaya #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_kita #stayhome #covid19
#Repost @mabmn_999 (@get_repost)
・・・
Berasa selesa dengan kedudukan sekarang? Belum lagi, masih jauh perjalanan dan tangunggan yang masih belum digalas, persiapkan diri mental dan fizikal... #kerjaya_berseragam #kerjayaberseragam #segak_berseragam #segak_berseragam20 #segakberseragam #kerjaya_kita #cegahcovid19 #atm #tdm #nisfusyaaban #segakberuniform #kerjayaberuniform #askar #anakpenang #anakperantauan
#Repost @mabmn_999 (@get_repost) ・・・ Berasa selesa dengan kedudukan sekarang? Belum lagi, masih jauh perjalanan dan tangunggan yang masih belum digalas, persiapkan diri mental dan fizikal... #kerjaya_berseragam #kerjayaberseragam #segak_berseragam #segak_berseragam20 #segakberseragam #kerjaya_kita #cegahcovid19 #atm #tdm #nisfusyaaban #segakberuniform #kerjayaberuniform #askar #anakpenang #anakperantauan
#Repost @nashrulsekon_ (@get_repost)
・・・
𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐛𝐫𝐞𝐚𝐤 𝐭𝐡𝐞 𝐫𝐮𝐥𝐞, 𝐇𝐞𝐥𝐩 𝐛𝐫𝐞𝐚𝐤 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐡𝐚𝐢𝐧 𝐨𝐟  𝐂𝐨𝐯𝐢𝐝-𝟏𝟗. .
.
.
.
.
.
.
#fopdrm #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_berseragam #kerjayaseragam #kerjayakita #segakberseragam #segakbergaya #segakberuniform #kamisokongpdrm
#Repost @nashrulsekon_ (@get_repost) ・・・ 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐛𝐫𝐞𝐚𝐤 𝐭𝐡𝐞 𝐫𝐮𝐥𝐞, 𝐇𝐞𝐥𝐩 𝐛𝐫𝐞𝐚𝐤 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐡𝐚𝐢𝐧 𝐨𝐟 𝐂𝐨𝐯𝐢𝐝-𝟏𝟗. . . . . . . . #fopdrm #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_berseragam #kerjayaseragam #kerjayakita #segakberseragam #segakbergaya #segakberuniform #kamisokongpdrm
Prajurit terbaik terhasil daripada didikan jurulatih yg terbaik😊
.
.
.
.
.
Credit video📹: @nizam__thahir 
#kerjayaberseragam #kerjayakita #kerjayaberuniform #kerjaya_berseragam #kitajagakita @kerjaya_kita @kerjaya_berseragam @segak_berseragam @tenteradarat
Prajurit terbaik terhasil daripada didikan jurulatih yg terbaik😊 . . . . . Credit video📹: @nizam__thahir #kerjayaberseragam #kerjayakita #kerjayaberuniform #kerjaya_berseragam #kitajagakita @kerjaya_kita @kerjaya_berseragam @segak_berseragam @tenteradarat
Apa yang ada di depan mata🕵️‍♀️🕵️‍♀️
No pergerakan. Dari tingkap jendela ku🤭
.
.
.
#gogreen
#stayathome 
#covid_19 
#besafe 
#pkp
#myway
#kerjaya_kita
#segakberseragam 
#uniform
#kerjaya_berseragam 
#kerjayaberuniform
#mytime
#sediaberkorban 
#warkahcintatentera
#angkatantenteramalaysia
#videomaker
#awannano
Ingat pesanan min ni,Lebih baik mencintai orang yang kurang rupa tapi setia,daripada mencintai orang yang ada rupa tetapi berfoya foya/tidak setia,(jangan lupa tag member korang yang teringin nak lalu bawah pedang 
Editing audio:(m4tleh
Video from:(nazirah tarmizi)
Follow:👥
Komen:💭
Like:👍
Tag:👤
#kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_berseragam #segakberseragam
Ingat pesanan min ni,Lebih baik mencintai orang yang kurang rupa tapi setia,daripada mencintai orang yang ada rupa tetapi berfoya foya/tidak setia,(jangan lupa tag member korang yang teringin nak lalu bawah pedang Editing audio:(m4tleh Video from:(nazirah tarmizi) Follow:👥 Komen:💭 Like:👍 Tag:👤 #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_berseragam #segakberseragam
Berasa selesa dengan kedudukan sekarang? Belum lagi, masih jauh perjalanan dan tangunggan yang masih belum digalas, persiapkan diri mental dan fizikal... #kerjaya_berseragam #kerjayaberseragam #segak_berseragam #segak_berseragam20 #segakberseragam #kerjaya_kita #cegahcovid19 #atm #tdm #nisfusyaaban #segakberuniform #kerjayaberuniform #askar #anakpenang #anakperantauan
Berasa selesa dengan kedudukan sekarang? Belum lagi, masih jauh perjalanan dan tangunggan yang masih belum digalas, persiapkan diri mental dan fizikal... #kerjaya_berseragam #kerjayaberseragam #segak_berseragam #segak_berseragam20 #segakberseragam #kerjaya_kita #cegahcovid19 #atm #tdm #nisfusyaaban #segakberuniform #kerjayaberuniform #askar #anakpenang #anakperantauan
"Andai perjuangan ini mudah, pasti ramai yang menyertainya.. Andai perjuangan ini menjanjikan kesenangan, pasti ramai yang tertarik padanya.. Tapi hakikatnya perjuangan bukan begitu, turun naik, sakit pedihnya, umpama kemanisan yang tak terhingga.. Andai rebah bangkitlah semula, andai terluka ingat la janji nya.. Selamat berjuang wahai serikandi negara" . . . .

#kerjayaunitberuniform #kerjayaberseragam #kerjayakita #kerjayaberuniform #segak_berseragam #segakceloreng #segakceloreng #segakberuniform #uniformkita #uniform_kita #askar #askarwataniah #opspenawar #oppenawar #opspenawar2020 #tenteradaratmalaysia #tentera
"Andai perjuangan ini mudah, pasti ramai yang menyertainya.. Andai perjuangan ini menjanjikan kesenangan, pasti ramai yang tertarik padanya.. Tapi hakikatnya perjuangan bukan begitu, turun naik, sakit pedihnya, umpama kemanisan yang tak terhingga.. Andai rebah bangkitlah semula, andai terluka ingat la janji nya.. Selamat berjuang wahai serikandi negara" . . . . #kerjayaunitberuniform #kerjayaberseragam #kerjayakita #kerjayaberuniform #segak_berseragam #segakceloreng #segakceloreng #segakberuniform #uniformkita #uniform_kita #askar #askarwataniah #opspenawar #oppenawar #opspenawar2020 #tenteradaratmalaysia #tentera
senyuman terlindung di sebalik mask 🥰 
#kerjaya_berseragam #segakberseragam #segakberuniform #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform
Kalau ATM ada M16, PDRM pula ada M4 untuk cegah #COVID19. Kami anggota JBPM pula ada pam racun untuk sama-sama membantu memulihkan Negara Malaysia daripada wabak #COVID19 💪🏼
.
p/s: Jangan pernah berhenti berdoa kepada Allah swt. Sesungguhnya senjata sebenar umat islam adalah Doa. And jangan lupa selitkan sekali doa untuk barisan frontliner khususnya para Doktor, Nurse termasuk Staf KKM yang lain agar Allah swt kurniakan kekuatan mental dan kekuatan fizikal kepada mereka semua 👌🏼
.
#Abam_BombaTV #AbamBomba #AbangBomba #abangbombailoveyou #OpsSanitasi #TerimaKasihHero #StayatHome #StaySafe #quarantinedays #Frontliner #TerimaKasihFrontliner #kitabaikramaisayang #JanganLupaSubscribe #jbpm #jbpmnegerisembilan #stormmembers #hazmat #bomba #bombamalaysia #bomba_malaysia #friendsofbombamalaysia #celorengbomba #firstinlastout #firefighter #firefightermalaysia #kerjayaberseragam #segakberuniform #segakberseragam #kerjayaberuniform
Kalau ATM ada M16, PDRM pula ada M4 untuk cegah #COVID19. Kami anggota JBPM pula ada pam racun untuk sama-sama membantu memulihkan Negara Malaysia daripada wabak #COVID19 💪🏼 . p/s: Jangan pernah berhenti berdoa kepada Allah swt. Sesungguhnya senjata sebenar umat islam adalah Doa. And jangan lupa selitkan sekali doa untuk barisan frontliner khususnya para Doktor, Nurse termasuk Staf KKM yang lain agar Allah swt kurniakan kekuatan mental dan kekuatan fizikal kepada mereka semua 👌🏼 . #Abam_BombaTV #AbamBomba #AbangBomba #abangbombailoveyou #OpsSanitasi #TerimaKasihHero #StayatHome #StaySafe #quarantinedays #Frontliner #TerimaKasihFrontliner #kitabaikramaisayang #JanganLupaSubscribe #jbpm #jbpmnegerisembilan #stormmembers #hazmat #bomba #bombamalaysia #bomba_malaysia #friendsofbombamalaysia #celorengbomba #firstinlastout #firefighter #firefightermalaysia #kerjayaberseragam #segakberuniform #segakberseragam #kerjayaberuniform
Kalau ATM ada M16, PDRM pula ada M4 untuk cegah #COVID19. Kami anggota JBPM pula ada pam racun untuk sama-sama membantu memulihkan Negara Malaysia daripada wabak #COVID19 💪🏼
.
p/s: Jangan pernah berhenti berdoa kepada Allah swt. Sesungguhnya senjata sebenar umat islam adalah Doa. And jangan lupa selitkan sekali doa untuk barisan frontliner khususnya para Doktor, Nurse termasuk Staf KKM yang lain agar Allah swt kurniakan kekuatan mental dan kekuatan fizikal kepada mereka semua 👌🏼
.
#Abam_BombaTV #AbamBomba #AbangBomba #abangbombailoveyou #OpsSanitasi #TerimaKasihHero #StayatHome #StaySafe #quarantinedays #Frontliner #TerimaKasihFrontliner  #JanganLupaSubscribe #jbpm #jbpmnegerisembilan #stormmembers #bomba #bombamalaysia #bomba_malaysia #friendsofbombamalaysia #celorengbomba #firefighter #firefightermalaysia #kerjayaberseragam #segakberuniform #segakberseragam #kerjayaberuniform
Kalau ATM ada M16, PDRM pula ada M4 untuk cegah #COVID19. Kami anggota JBPM pula ada pam racun untuk sama-sama membantu memulihkan Negara Malaysia daripada wabak #COVID19 💪🏼 . p/s: Jangan pernah berhenti berdoa kepada Allah swt. Sesungguhnya senjata sebenar umat islam adalah Doa. And jangan lupa selitkan sekali doa untuk barisan frontliner khususnya para Doktor, Nurse termasuk Staf KKM yang lain agar Allah swt kurniakan kekuatan mental dan kekuatan fizikal kepada mereka semua 👌🏼 . #Abam_BombaTV #AbamBomba #AbangBomba #abangbombailoveyou #OpsSanitasi #TerimaKasihHero #StayatHome #StaySafe #quarantinedays #Frontliner #TerimaKasihFrontliner #JanganLupaSubscribe #jbpm #jbpmnegerisembilan #stormmembers #bomba #bombamalaysia #bomba_malaysia #friendsofbombamalaysia #celorengbomba #firefighter #firefightermalaysia #kerjayaberseragam #segakberuniform #segakberseragam #kerjayaberuniform
ALHAMDULILLAH MUSIM² COVID19 NI DAPAT JUMPA BISNES NI!! Musim² PKP ni ramai yang tidak boleh bekerja dan hanya duduk di rumah sahaja.. Tak lama lagi masuk bulan puasa dan nak RAYA..Mana nak cari duit kalau tak boleh pergi bekerja kan... Saya serius ikhlas nak kongsi benda yg korang boleh buat duit Rm200/Rm600/Rm1000/Rm2000 hanya duduk rumah 🤑 ❌Bukan Bisnes MLM ❌Bukan Bisnes SIMKAD
❌ Bukan Skim Cepat Kaya
❌Bukan Pelaburan ❌Bukan Post Barang ❌Bukan Jumpa Orang 
Kerja mudah copy paste iklan sahaja . 
Komisen RM200-2000 setiap minggu . Gaji terus ke akaun bank . 
Serius berminat nak join? 
Jom tekan link bio wasap saya.

Nanti saya send info 😊

#fingomalaysia
#jobmalaysia
#parttimejob
#kerjasampingan
#kerjayaberuniform
#fingomalaysiaonline
#bisnesonlinemalaysia
ALHAMDULILLAH MUSIM² COVID19 NI DAPAT JUMPA BISNES NI!! Musim² PKP ni ramai yang tidak boleh bekerja dan hanya duduk di rumah sahaja.. Tak lama lagi masuk bulan puasa dan nak RAYA..Mana nak cari duit kalau tak boleh pergi bekerja kan... Saya serius ikhlas nak kongsi benda yg korang boleh buat duit Rm200/Rm600/Rm1000/Rm2000 hanya duduk rumah 🤑 ❌Bukan Bisnes MLM ❌Bukan Bisnes SIMKAD ❌ Bukan Skim Cepat Kaya ❌Bukan Pelaburan ❌Bukan Post Barang ❌Bukan Jumpa Orang Kerja mudah copy paste iklan sahaja . Komisen RM200-2000 setiap minggu . Gaji terus ke akaun bank . Serius berminat nak join? Jom tekan link bio wasap saya. Nanti saya send info 😊 #fingomalaysia #jobmalaysia #parttimejob #kerjasampingan #kerjayaberuniform #fingomalaysiaonline #bisnesonlinemalaysia
Jadikanlah diri kau (sebagai lautan yang luas), apapun terjadi itu harus di terima dengan (tawakal) & dengan (iman yang tebal)
Follow:👥
Komen:💭
Like:👍
Tag:👤
#kerjayaberuniform #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #segakberseragam
Jadikanlah diri kau (sebagai lautan yang luas), apapun terjadi itu harus di terima dengan (tawakal) & dengan (iman yang tebal) Follow:👥 Komen:💭 Like:👍 Tag:👤 #kerjayaberuniform #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #segakberseragam
Peluh Kan Hahah‼️🤣😂🤔😬 Selfie Sikit 🥰😘😍 #selfie #navy #coklat #biru #senamaerobik #senamzumba #done #bakestldm #alone sahaja day 5 @Tentera Laut Diraja Malaysia ( navy based) #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform
Peluh Kan Hahah‼️🤣😂🤔😬 Selfie Sikit 🥰😘😍 #selfie #navy #coklat #biru #senamaerobik #senamzumba #done #bakestldm #alone sahaja day 5 @Tentera Laut Diraja Malaysia ( navy based) #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform
“If people refuse to look at you in a new light and they can only see you for what you were, only see you for the mistakes you’ve made, if they don’t realize that you are not your mistakes, then they have to go." – Steve Maraboli
#kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #navypeople
“If people refuse to look at you in a new light and they can only see you for what you were, only see you for the mistakes you’ve made, if they don’t realize that you are not your mistakes, then they have to go." – Steve Maraboli #kerjayaberseragam #kerjayaberuniform #navypeople
Serious lah RM50 saja 😱

Dah murah pon kata tak perlu, tak mampu, tak penting; tak tahu nak kata apa lagi. Kenapa kita beli kereta sekali dgn insurans ? Kereta tu lagi penting diinsuranskan dari nyawa ?

#yourfavlifeprotectionconsultant 
#hentikanpenyebaranberitapalsu 
#stayathome #fighttogether #covid19 
#wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn 
#socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Serious lah RM50 saja 😱 Dah murah pon kata tak perlu, tak mampu, tak penting; tak tahu nak kata apa lagi. Kenapa kita beli kereta sekali dgn insurans ? Kereta tu lagi penting diinsuranskan dari nyawa ? #yourfavlifeprotectionconsultant #hentikanpenyebaranberitapalsu #stayathome #fighttogether #covid19 #wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn #socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Jom request proposal. Tengok apa boleh dapat dgn RM50. Kalau muda lagi, mcm-mcm manfaat boleh dapat. Penyakit kritikal, kemalangan, hilang upaya; semua dilindungi .

DITAMBAH DGN RM5,000 CASH PAYOUT SEKIRANYA DIAGNOSED VIRUS COVID-19 !

Tu pentingnya takaful semasa muda. Zaman sekarang ni RM50 buat beli makan pon habis jadi najis. Tapi RM50 boleh buat anda tak perlu merana disebabkan sakit

#yourfavlifeprotectionconsultant 
#hentikanpenyebaranberitapalsu 
#stayathome #fighttogether #covid19 
#wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn 
#socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Jom request proposal. Tengok apa boleh dapat dgn RM50. Kalau muda lagi, mcm-mcm manfaat boleh dapat. Penyakit kritikal, kemalangan, hilang upaya; semua dilindungi . DITAMBAH DGN RM5,000 CASH PAYOUT SEKIRANYA DIAGNOSED VIRUS COVID-19 ! Tu pentingnya takaful semasa muda. Zaman sekarang ni RM50 buat beli makan pon habis jadi najis. Tapi RM50 boleh buat anda tak perlu merana disebabkan sakit #yourfavlifeprotectionconsultant #hentikanpenyebaranberitapalsu #stayathome #fighttogether #covid19 #wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn #socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Ramai orang beranggapan sekiranya mereka tiada, waris akan melangsaikan hutang 🤔

You have option to cope from this matter ! Hibah adalah penyelesaian untuk tidak membebankan waris apabila anda tiada .

Simpanan tak banyak. Khairat kematian tiada. Hutang berlambak & kesedaran masih tiada ! Hibah RM50 tak mampu, bercuti luar negara boleh 😱

Jangan ada mindset begini. Kesian pada waris.

#yourfavlifeprotectionconsultant 
#hentikanpenyebaranberitapalsu 
#stayathome #fighttogether #covid19 
#wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn 
#socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Ramai orang beranggapan sekiranya mereka tiada, waris akan melangsaikan hutang 🤔 You have option to cope from this matter ! Hibah adalah penyelesaian untuk tidak membebankan waris apabila anda tiada . Simpanan tak banyak. Khairat kematian tiada. Hutang berlambak & kesedaran masih tiada ! Hibah RM50 tak mampu, bercuti luar negara boleh 😱 Jangan ada mindset begini. Kesian pada waris. #yourfavlifeprotectionconsultant #hentikanpenyebaranberitapalsu #stayathome #fighttogether #covid19 #wearewithyou #kakitangankesihatan #pdrm #atm #kerjayaberuniform #majliskeselamatannegara #mkn #socialdistancing #prayformalaysia 🇲🇾
Jangan kau pagarkan hatiku tapi kuncilah sekali🤭🤭
.
.
.
View sebenar. No edit! Cantik awannya❤️❤️
.
.
.
#stayathome 
#covid_19 
#besafe 
#pkp
#myway
#kerjaya_kita
#segakberseragam 
#uniform
#kerjaya_berseragam 
#kerjayaberuniform
#mytime
#sediaberkorban 
#warkahcintatentera
#angkatantenteramalaysia
#videomaker
#awannano
Jangan kau pagarkan hatiku tapi kuncilah sekali🤭🤭 . . . View sebenar. No edit! Cantik awannya❤️❤️ . . . #stayathome #covid_19 #besafe #pkp #myway #kerjaya_kita #segakberseragam #uniform #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform #mytime #sediaberkorban #warkahcintatentera #angkatantenteramalaysia #videomaker #awannano
Download index side qrcode