#gogreen

#已发帖 5253536
Simplemente PERFECTA!! Vale la pena luchar por ella, salir de nuestra zona de confort 🏃‍♀️🏃e intentar cosas nuevas 🙌❣️ Nuevos sabores, nuevas formas de hacer lo hemos hecho toda la vida. El cambio no es fácil, pero vale completamente la pena! 🌿🌍 Empieza solo con una frase... SIN BOLSA POR FAVOR! 😍🛍️ Juntos por nuestro planeta! 🌿🌍❣️🙌🛍️ Somos la generación del cambio 💪

#reverdece #reverdececolombia #zerowaste #noplastic #greenlife #ecobags #bolsasreutilizables #vidasostenible #greenfriendship
#plastic #recycle #environment #plasticfree #nature #ocean #savetheplanet #recycling #sustainability #waste #green #earth #reuse #eco #ecofriendly #climatechange #trash #plastik #gogreen #plastics  #sustainable
Simplemente PERFECTA!! Vale la pena luchar por ella, salir de nuestra zona de confort 🏃‍♀️🏃e intentar cosas nuevas 🙌❣️ Nuevos sabores, nuevas formas de hacer lo hemos hecho toda la vida. El cambio no es fácil, pero vale completamente la pena! 🌿🌍 Empieza solo con una frase... SIN BOLSA POR FAVOR! 😍🛍️ Juntos por nuestro planeta! 🌿🌍❣️🙌🛍️ Somos la generación del cambio 💪 #reverdece #reverdececolombia #zerowaste #noplastic #greenlife #ecobags #bolsasreutilizables #vidasostenible #greenfriendship #plastic #recycle #environment #plasticfree #nature #ocean #savetheplanet #recycling #sustainability #waste #green #earth #reuse #eco #ecofriendly #climatechange #trash #plastik #gogreen #plastics #sustainable
紅豆綠豆蘋果+紅棗南棗無花果乾 #准山 #薑 #flaxseed #redbean #mungbean #apple #ginger #dates #figs #detox #myvitamix #eatclean #gogreen #gohealthy #smoothie #homemade #psylliumhusk #mixnuts #精力湯 #soup #vegan #5thday 🍎❤️💚🥛
.
材料:
數十粒紅豆煮熟
數十粒綠豆煮熟
一個蘋果
兩粒紅棗去核
兩粒南棗去核
兩粒無花果乾
一湯匙亞麻籽粉
一片薑
少許准山
紅豆綠豆蘋果+紅棗南棗無花果乾 #准山 #薑 #flaxseed #redbean #mungbean #apple #ginger #dates #figs #detox #myvitamix #eatclean #gogreen #gohealthy #smoothie #homemade #psylliumhusk #mixnuts #精力湯 #soup #vegan #5thday 🍎❤️💚🥛 . 材料: 數十粒紅豆煮熟 數十粒綠豆煮熟 一個蘋果 兩粒紅棗去核 兩粒南棗去核 兩粒無花果乾 一湯匙亞麻籽粉 一片薑 少許准山
Mushrooms are a print I will always have on hand. I love the colors and shapes.
Mushrooms are a print I will always have on hand. I love the colors and shapes.
If built, the Carmichael Adani mine would open up the untouched Galilee Basin in Australia, which houses billions of tonnes of coal, and set off a ticking carbon bomb. For the sake of our climate, this coal needs to stay in the ground!  Share and like if you agree. .
.
.
.
#StopAdani #InsureOurFuture #climatechange #globalwarming #environment #fossilfuel #planetoverprofit #savetheearth #motherearth #fossilfuelindustry #environment #nature #sustainability #earth #ecofriendly #gogreen #sustainable #libertymutual #stopfundingclimatechange #divest #greatbarrierreef #gbr #savethegbr #savethegreatbarrierreef #coal #adani #stopadani #stopmining #mining #miningindustry
If built, the Carmichael Adani mine would open up the untouched Galilee Basin in Australia, which houses billions of tonnes of coal, and set off a ticking carbon bomb. For the sake of our climate, this coal needs to stay in the ground! Share and like if you agree. . . . . #StopAdani #InsureOurFuture #climatechange #globalwarming #environment #fossilfuel #planetoverprofit #savetheearth #motherearth #fossilfuelindustry #environment #nature #sustainability #earth #ecofriendly #gogreen #sustainable #libertymutual #stopfundingclimatechange #divest #greatbarrierreef #gbr #savethegbr #savethegreatbarrierreef #coal #adani #stopadani #stopmining #mining #miningindustry
Halo Sobat Bejau
.
Bagi warga Kota Tangerang yang memiliki banyak Sampah An-organik yang sudah terpilah namun bingung mau dikemanakan, yuk sedekahkan ke Dinas Lingkungan Hidup Kota Tangerang.
.
Untuk info lebih lanjut.. Segera hubungi Mimin ya 📞📞
.
AYO jaga lingkunganmu agar selalu bersih dari sampah.
.
Selamat berakhir pekan 🤗🤗
.
Salam Bersih Hijau 🌍♻️
.

#pilahsampah #bersihindah #gogreen #buangsampah #dlhkotatangerang #kotatangerang #savetheplanet #sedekahsampah #sapubersih #bebassampah2020 #nosingleuseplastic #lingkungan #pedulilingkungan #kamipeduli #jemputsampah #orangeforce #banksampah #tps3r #sosialisasi #dropboxsampah #zerowaste #lingkunganhidup #sampah #bersih #tanampohon #lesswaste #bersihbisakok
Halo Sobat Bejau . Bagi warga Kota Tangerang yang memiliki banyak Sampah An-organik yang sudah terpilah namun bingung mau dikemanakan, yuk sedekahkan ke Dinas Lingkungan Hidup Kota Tangerang. . Untuk info lebih lanjut.. Segera hubungi Mimin ya 📞📞 . AYO jaga lingkunganmu agar selalu bersih dari sampah. . Selamat berakhir pekan 🤗🤗 . Salam Bersih Hijau 🌍♻️ . #pilahsampah #bersihindah #gogreen #buangsampah #dlhkotatangerang #kotatangerang #savetheplanet #sedekahsampah #sapubersih #bebassampah2020 #nosingleuseplastic #lingkungan #pedulilingkungan #kamipeduli #jemputsampah #orangeforce #banksampah #tps3r #sosialisasi #dropboxsampah #zerowaste #lingkunganhidup #sampah #bersih #tanampohon #lesswaste #bersihbisakok
LEARNING FROM OUR CHILDREN⁠
⁠
A quick post about how AMAZING the island is for educating kids on the importance of taking care of our planet!⁠
⁠
A few months ago, students at the high school made these amazing signs out of washed-up driftwood!⁠
⁠
I had no choice but to get Luna one, and I love it.⁠
⁠
On top of their hard work creating these awesome pieces, they also went and picked up rubbish from a local beach.⁠
⁠
They picked up a HUGE total of 496.5kg of rubbish (80 bags!).⁠
From ONE beach.⁠
This is just a teeny tiny amount of the pollution we are facing.⁠
⁠
These kids are our future.⁠
They are showing US the way, so pay attention!⁠
⁠
#christmasisland #islandlife #tropicalisland #cleanup #ourplanet #nature #natural #weonlyhaveoneplanet #driftwood #highschool #art #beachcleanup #stoppollution #stoppolluting #hardwork #welldone #reallyproud #listen #act #do #gogreen #healthyliving #christmasislandaustralia #australia
LEARNING FROM OUR CHILDREN⁠ ⁠ A quick post about how AMAZING the island is for educating kids on the importance of taking care of our planet!⁠ ⁠ A few months ago, students at the high school made these amazing signs out of washed-up driftwood!⁠ ⁠ I had no choice but to get Luna one, and I love it.⁠ ⁠ On top of their hard work creating these awesome pieces, they also went and picked up rubbish from a local beach.⁠ ⁠ They picked up a HUGE total of 496.5kg of rubbish (80 bags!).⁠ From ONE beach.⁠ This is just a teeny tiny amount of the pollution we are facing.⁠ ⁠ These kids are our future.⁠ They are showing US the way, so pay attention!⁠ ⁠ #christmasisland #islandlife #tropicalisland #cleanup #ourplanet #nature #natural #weonlyhaveoneplanet #driftwood #highschool #art #beachcleanup #stoppollution #stoppolluting #hardwork #welldone #reallyproud #listen #act #do #gogreen #healthyliving #christmasislandaustralia #australia
"P ISLAND"

merupakan pulau yang tumbuh dari tumpukan karang mati yang berada di teluk merak belantung kawasan krakatoa nirwana resort
progres pelestarian alam telah dilakukan yakni menanam mangrove dan menjaga biota laut agar tetap nyaman berada d P Island

#grandeltykrakatoa #lampung #explorelampung #gogreen #mangrove #mangroveforlife #jalan2man
"P ISLAND" merupakan pulau yang tumbuh dari tumpukan karang mati yang berada di teluk merak belantung kawasan krakatoa nirwana resort progres pelestarian alam telah dilakukan yakni menanam mangrove dan menjaga biota laut agar tetap nyaman berada d P Island #grandeltykrakatoa #lampung #explorelampung #gogreen #mangrove #mangroveforlife #jalan2man
kompos sisa dan sampah dapur

bismillah...
ini untuk ke empat kalinya memanfaatkan sisa dan sampah dapur.. tahapannya adalah *kumpulin sisa dan sampah dapur organik (ini sampah selama 2-3 hari terakhir yg ditampung dulu), (gambar 2) .. sebaiknya dicacah dulu kecil2 ya, *selanjutnya siapkan lubang di tanah (gambar1) sebagai tempat mengubur sampah organiknya (sebagai bentuk ikhtiar kami yg blm pny komposter macam mbak @sitapujianto 😁
 jadi maksimalkan fasilitas yg ada dulu,, daripada planing ada tapi g kunjung terealisasi hanya karena g pny komposter😅) *masukkan sisa dan sampah dapur ke dalam lubang (gambar 3) lanjut siram dengan air (disarankan menggunakan air mol nasi atau biang pupuk cair,, namanya apa ya kok lupa  hehe; kalopun g ada  cukup dengan air biasa) dan kubur kembali dengan tanah, *sirami setiap hari ya... selain sisa dan sampah dapur, bisa ditambahkan dedaunan yg ada di sekitar rumah, apalagi kalo pas di kebun lagi pangkas2 aka prunning kan banyak itu daun & ranting yg jatuh.. jadi manfaatkan sekalian untuk kompos organik,,😉 alhamdulillah bahagianya g ketulungan bisa merealisasikan pengomposan ini untuk ke empat kalinya.. semoga istiqomah✊✊✊ #gogreen
#backtonature
#dolannangkebon
#komposorganik
#pengomposansederhana
#manfaatkansisadansampahdapur
#moodbooster
#berkebunitumenyenangkan
#mulaidarinol
#mulaidarisaatini
#keepistiqomah
kompos sisa dan sampah dapur bismillah... ini untuk ke empat kalinya memanfaatkan sisa dan sampah dapur.. tahapannya adalah *kumpulin sisa dan sampah dapur organik (ini sampah selama 2-3 hari terakhir yg ditampung dulu), (gambar 2) .. sebaiknya dicacah dulu kecil2 ya, *selanjutnya siapkan lubang di tanah (gambar1) sebagai tempat mengubur sampah organiknya (sebagai bentuk ikhtiar kami yg blm pny komposter macam mbak @sitapujianto 😁 jadi maksimalkan fasilitas yg ada dulu,, daripada planing ada tapi g kunjung terealisasi hanya karena g pny komposter😅) *masukkan sisa dan sampah dapur ke dalam lubang (gambar 3) lanjut siram dengan air (disarankan menggunakan air mol nasi atau biang pupuk cair,, namanya apa ya kok lupa hehe; kalopun g ada cukup dengan air biasa) dan kubur kembali dengan tanah, *sirami setiap hari ya... selain sisa dan sampah dapur, bisa ditambahkan dedaunan yg ada di sekitar rumah, apalagi kalo pas di kebun lagi pangkas2 aka prunning kan banyak itu daun & ranting yg jatuh.. jadi manfaatkan sekalian untuk kompos organik,,😉 alhamdulillah bahagianya g ketulungan bisa merealisasikan pengomposan ini untuk ke empat kalinya.. semoga istiqomah✊✊✊ #gogreen #backtonature #dolannangkebon #komposorganik #pengomposansederhana #manfaatkansisadansampahdapur #moodbooster #berkebunitumenyenangkan #mulaidarinol #mulaidarisaatini #keepistiqomah
In front of me on my way to son’s bball practice.... we did LOL! #tesla #electric #electriccar #carhumour #burn #licenseplate #gogreen #alternativeenergy #renewables
In front of me on my way to son’s bball practice.... we did LOL! #tesla #electric #electriccar #carhumour #burn #licenseplate #gogreen #alternativeenergy #renewables
Very excited to be back at the very first market of the season this time next week with these products and so much more! See you there at Remarkables Market 😍

#loveeco #arohaeco #gogreen #natural #affordable #nopalmoil #shampoobars #soapnotbodywash #remarkablesmarket #zerowastegoals #naturalskincare #naturaldeodorant #noplasticfantastic #goeco #sustainable #wastefreeproducts #marketday
Very excited to be back at the very first market of the season this time next week with these products and so much more! See you there at Remarkables Market 😍 #loveeco #arohaeco #gogreen #natural #affordable #nopalmoil #shampoobars #soapnotbodywash #remarkablesmarket #zerowastegoals #naturalskincare #naturaldeodorant #noplasticfantastic #goeco #sustainable #wastefreeproducts #marketday
“We don’t go further than the exchange value of the object”. 🙌🏿🌍 What are your thoughts? 💭
“We don’t go further than the exchange value of the object”. 🙌🏿🌍 What are your thoughts? 💭
Always fun to go back to the ol' stomping grounds in Lebanon for homecoming. I spent most of the evening just telling Audrey what it was like to go to a tiny private school. @fcscommanders #GoGreen #ClassOf1999
Always fun to go back to the ol' stomping grounds in Lebanon for homecoming. I spent most of the evening just telling Audrey what it was like to go to a tiny private school. @fcscommanders #GoGreen #ClassOf1999
Colour : Lake Blue
Available : 12oz, 16oz
.
Lets Go Green.. 1. Collapsible / Foldable to 5cm
2. Food Grade
3. BPA Silicon Free
4. Tahan suhu -40 sampai 230 derajat Celcius
5. Tersedia dalam 2 ukuran
12oz (355ml) 250K
16oz (473ml) 295K .
Open Reseller, harga spesial..
Chat aja kuy...
.
.
#stojo #tumbler #jualstojo #PreOrder #murah #ori #realpic #earth #jualstraw #strawmurah #strawzoku #zokustraw #gogreen #saveearth #earth #pedulilingkungan #birthdaygift #murah #gogreenproduct #besmart #jastip #jastipmurah #hadiah (Foto ini milik @lotnorth.id )
Ps : Banyak banget akun” jualan Stojo palsu yang pake foto dari akun kita, kasian sama customer yang dibohongin.
Mulai sekarang semua foto akun diberi watermark..
Colour : Lake Blue Available : 12oz, 16oz . Lets Go Green.. 1. Collapsible / Foldable to 5cm 2. Food Grade 3. BPA Silicon Free 4. Tahan suhu -40 sampai 230 derajat Celcius 5. Tersedia dalam 2 ukuran 12oz (355ml) 250K 16oz (473ml) 295K . Open Reseller, harga spesial.. Chat aja kuy... . . #stojo #tumbler #jualstojo #PreOrder #murah #ori #realpic #earth #jualstraw #strawmurah #strawzoku #zokustraw #gogreen #saveearth #earth #pedulilingkungan #birthdaygift #murah #gogreenproduct #besmart #jastip #jastipmurah #hadiah (Foto ini milik @lotnorth.id ) Ps : Banyak banget akun” jualan Stojo palsu yang pake foto dari akun kita, kasian sama customer yang dibohongin. Mulai sekarang semua foto akun diberi watermark..
Let's create a home in our homes, Celebrate this Diwali in style decorating your homes with plants

ADOPT A PLANT ! ADOPT A LIFE

Call +91 9782 10 0640 or visit www.therootsnshoots.com to see range of decorative plants

#letsgogreen #gogreen #greengifts #gifting #retailing #plants #horticulture #innovation #festival #culture #birthday #anniversary #terrace #balcony  #traygarden #ganeshchaturthi #diwali #durgapuja #minigarden #karwachauth
Let's create a home in our homes, Celebrate this Diwali in style decorating your homes with plants ADOPT A PLANT ! ADOPT A LIFE Call +91 9782 10 0640 or visit www.therootsnshoots.com to see range of decorative plants #letsgogreen #gogreen #greengifts #gifting #retailing #plants #horticulture #innovation #festival #culture #birthday #anniversary #terrace #balcony #traygarden #ganeshchaturthi #diwali #durgapuja #minigarden #karwachauth
Victory for MSU💚 #gogreen - @michstvb
Victory for MSU💚 #gogreen - @michstvb
Goooooood Morninggggggg 🌵

Happy Weekend, yang berencana hari ini ke Uniquepot Gallery hati2 dijalan ya, jangan takut nyasar Chat kita aja di WA 085723353626 nanti kita pandu.

See You There 😘

#uniquepot #galleryplants #tanamanmurah #plants #indoorplants #plantsmakemehappy #iloveplants #saveourplants #cactuslovers #plantmakepeoplehappy #urbanjunglebloggers #plantsofinstagram #houseplantsofinstagram #plantsloversofinstagram #gardening #green #gogreen #greeninterior #plantshop #plantstagram🌿🍃
Goooooood Morninggggggg 🌵 Happy Weekend, yang berencana hari ini ke Uniquepot Gallery hati2 dijalan ya, jangan takut nyasar Chat kita aja di WA 085723353626 nanti kita pandu. See You There 😘 #uniquepot #galleryplants #tanamanmurah #plants #indoorplants #plantsmakemehappy #iloveplants #saveourplants #cactuslovers #plantmakepeoplehappy #urbanjunglebloggers #plantsofinstagram #houseplantsofinstagram #plantsloversofinstagram #gardening #green #gogreen #greeninterior #plantshop #plantstagram🌿🍃
*Add this post to your story and tag us to spread awareness*
^
Plastic pollution is today one of the most serious environmental problems affecting the oceans. Once in the natural environment, plastic can take up to 500 years to disappear and impacts wildlife on a daily basis. Drifting between two bodies of water it can strangle or smother any number of animal species. The danger goes further: under the influence of the sun, it fragments into microplastics that are ingested by fish and so enter the food chain. It is therefore also a potential threat to human health. 
However, more than 8 million metric tons of plastics are discharged into the sea every year...
They are harmful to the environment.
• Takes 1000 years to decompose into smaller pieces, which seep down into the soil and release chemicals, which eventually reach the water supply.
• Kills animals in the water when they eat plastic bags thinking they are jellyfish
• Builds up in landfills
• Manufacturing of plastic bags is harmful to the environment because nonrenewable resources are used (petroleum and natural gas). The manufacturing process itself uses toxic chemicals, pollutes the atmosphere and consumes energy.
• The transportation of the billions of plastic bags produced annually means further energy consumption, largely in the form of more petroleum.
• Stores give out unlimited amounts of plastic bags for FREE even when the costumer doesn’t really need one
• Cost in terms of energy and manpower is greater than the value of the material produced
*Add this post to your story and tag us to spread awareness* ^ Plastic pollution is today one of the most serious environmental problems affecting the oceans. Once in the natural environment, plastic can take up to 500 years to disappear and impacts wildlife on a daily basis. Drifting between two bodies of water it can strangle or smother any number of animal species. The danger goes further: under the influence of the sun, it fragments into microplastics that are ingested by fish and so enter the food chain. It is therefore also a potential threat to human health. However, more than 8 million metric tons of plastics are discharged into the sea every year... They are harmful to the environment. • Takes 1000 years to decompose into smaller pieces, which seep down into the soil and release chemicals, which eventually reach the water supply. • Kills animals in the water when they eat plastic bags thinking they are jellyfish • Builds up in landfills • Manufacturing of plastic bags is harmful to the environment because nonrenewable resources are used (petroleum and natural gas). The manufacturing process itself uses toxic chemicals, pollutes the atmosphere and consumes energy. • The transportation of the billions of plastic bags produced annually means further energy consumption, largely in the form of more petroleum. • Stores give out unlimited amounts of plastic bags for FREE even when the costumer doesn’t really need one • Cost in terms of energy and manpower is greater than the value of the material produced
🚬Kecil tapi mematikan🚬

Teringat sebuah pembicaraan bersama teman saya, dia berkata ada seseorang yang dia lihat membuang sebuah sampah kecil tak berarti sembarangan.〽 Terus dia tanya kok buang sampah sembarangan?  Lalu dijawab dengan santai,  cuma satu doang kok,  dan itu kecil jadi gak ad pengaruhnyaa..... ❌

Spontan dia bilang,  iya kalau cuma kamu yang buang,  kalau ad 100juta orang seperti kamu yang melakukan itu,  ap yang terjadi? 🔥

Suasanapun sunyi...... 🍃

Sebuah sampah sekecil apapun pasti akan berdampak besar bagi lingkungan. Jadi ayo peduli lingkungan

MULAI AJA DULU
ONE DAY
ONE PERSON
ONE RUBBISH

#sampah #gogreen #jogjabebassampah #clean #greenpeace #TPA #indonesia #oceanclean #beautiful #view #rubbish #plastic #climatechange #globalwarming #human
🚬Kecil tapi mematikan🚬 Teringat sebuah pembicaraan bersama teman saya, dia berkata ada seseorang yang dia lihat membuang sebuah sampah kecil tak berarti sembarangan.〽 Terus dia tanya kok buang sampah sembarangan? Lalu dijawab dengan santai, cuma satu doang kok, dan itu kecil jadi gak ad pengaruhnyaa..... ❌ Spontan dia bilang, iya kalau cuma kamu yang buang, kalau ad 100juta orang seperti kamu yang melakukan itu, ap yang terjadi? 🔥 Suasanapun sunyi...... 🍃 Sebuah sampah sekecil apapun pasti akan berdampak besar bagi lingkungan. Jadi ayo peduli lingkungan MULAI AJA DULU ONE DAY ONE PERSON ONE RUBBISH #sampah #gogreen #jogjabebassampah #clean #greenpeace #TPA #indonesia #oceanclean #beautiful #view #rubbish #plastic #climatechange #globalwarming #human
Oh deodorant...cannot live without you. It has taken many trials to come to our final product. Never could I go a day with just one application of a store bought brand. Our amazing  deodorant comes in a glass jar and is made with natural ingredients. Available in 4 scents. Since we believe in less is more, bring back the container for a discount on your next purchase.  #gogreen #vegan
Oh deodorant...cannot live without you. It has taken many trials to come to our final product. Never could I go a day with just one application of a store bought brand. Our amazing deodorant comes in a glass jar and is made with natural ingredients. Available in 4 scents. Since we believe in less is more, bring back the container for a discount on your next purchase. #gogreen #vegan
Php 680 / box “The Ultimate Reducing Weight Organic Healthy Snack" 
Introducing our All-Natural All-Organic Fibr Energy Barley-Chia-Oats 
Major Benefits:
FIGHT FATIGUE with Energy-Boosting Nutrients

COMBAT HUNGER PANGS with Weigh Reducing Fiber-Rich Snacks

STAY FIT AND ACTIVE with the Ready to Eat, healthy Snack in your Pocket

Fibr Energy Healthy Snack is a Combination of:

BARLEY GRASS is said to have 30 times more vitamin B1 and 11 times the amount of calcium than there is in cow’s milk, 6.5 times as much carotene and 
nearly 5 times the iron content of spinach, close to seven times the vitamin C in oranges, four times the vitamin B1 in whole wheat flour, 
and 80 micrograms of vitamin B12.

CHIA SEEDS are rich in FIber and has High Protein content, necessary for good DIGESTION, WEIGHT LOSS and and excellent ENERGY BOOSTER tool

OATS help reduce hunger so you feel full longer, helping in WEIGHT LOSS. It is popular for lowering levels of CHOLESTEROL, and reducing risks of 
CORONARY HEART DISEASE and COLORECTAL CANCER.

Get your order now!❤️ #joyfulorganicproducts #santebarley #SanteBarleyInternational #fiberenergy #gogreen #goorganic #safe #halalcertified #imongrass
Php 680 / box “The Ultimate Reducing Weight Organic Healthy Snack" Introducing our All-Natural All-Organic Fibr Energy Barley-Chia-Oats Major Benefits: FIGHT FATIGUE with Energy-Boosting Nutrients COMBAT HUNGER PANGS with Weigh Reducing Fiber-Rich Snacks STAY FIT AND ACTIVE with the Ready to Eat, healthy Snack in your Pocket Fibr Energy Healthy Snack is a Combination of: BARLEY GRASS is said to have 30 times more vitamin B1 and 11 times the amount of calcium than there is in cow’s milk, 6.5 times as much carotene and nearly 5 times the iron content of spinach, close to seven times the vitamin C in oranges, four times the vitamin B1 in whole wheat flour, and 80 micrograms of vitamin B12. CHIA SEEDS are rich in FIber and has High Protein content, necessary for good DIGESTION, WEIGHT LOSS and and excellent ENERGY BOOSTER tool OATS help reduce hunger so you feel full longer, helping in WEIGHT LOSS. It is popular for lowering levels of CHOLESTEROL, and reducing risks of CORONARY HEART DISEASE and COLORECTAL CANCER. Get your order now!❤️ #joyfulorganicproducts #santebarley #SanteBarleyInternational #fiberenergy #gogreen #goorganic #safe #halalcertified #imongrass
Thanks for a big Friday in #drammen  at @oldirishpub_drammen 🔥🔥🔥 You guys turned out! 
#bignightout #friday
#funwashad 
#djlife
#openformatdj 
#buskerud 
#gogreen
Thanks for a big Friday in #drammen at @oldirishpub_drammen 🔥🔥🔥 You guys turned out! #bignightout #friday #funwashad #djlife #openformatdj #buskerud #gogreen
Umweltschutz ist ein wichtiges Thema für unsere Firma und wir möchten mit eurer Hilfe unser Ziel erreichen, unsere Vitalpilz-Kräuter-Mischungen in plastikfreier Verpackung anbieten zu können. Bitte unterstützt uns dabei!
#umwelt #umweltschutz #nachhaltigkeit #naturschutz #plastikfrei #zerowaste #tierliebe #tierschutz #natur #fridaysforfuture #environment #gogreen #klimawandel #klima #nachhaltigleben #nature #nachhaltig #umwelt #bio #achtsamkeit #noplastic #cleanuptheworld #sustainable #lesswaste #umdenken #klimawandel #plasticfree #netzgegenplastik #crowdfunding #crowdfunder
Umweltschutz ist ein wichtiges Thema für unsere Firma und wir möchten mit eurer Hilfe unser Ziel erreichen, unsere Vitalpilz-Kräuter-Mischungen in plastikfreier Verpackung anbieten zu können. Bitte unterstützt uns dabei! #umwelt #umweltschutz #nachhaltigkeit #naturschutz #plastikfrei #zerowaste #tierliebe #tierschutz #natur #fridaysforfuture #environment #gogreen #klimawandel #klima #nachhaltigleben #nature #nachhaltig #umwelt #bio #achtsamkeit #noplastic #cleanuptheworld #sustainable #lesswaste #umdenken #klimawandel #plasticfree #netzgegenplastik #crowdfunding #crowdfunder
#gogreen
Posted @withrepost • @ecoclean_life Ecoclean eco friendly bamboo toothbrush os so ergonomic and so eco friendly from the product to the packaging,Enjoy cleaning your teeth and the earth at the same time and save big @amazon 6.99 for the pack of 4 #eco #ecofriendly #ecofriendlyliving #earth #oceans #planet #savetheplanet #noplanetb #zerowaste #zeroplastic #organic #vegan #nocrulity #oralbgenius #oralcare #oralhealth #personalcare #onlineshopping #shopping #zotzon #angryearth #plasticfreeliving #wasteless #gogreen #simplicity #choosetoreuse
Posted @withrepost@ecoclean_life Ecoclean eco friendly bamboo toothbrush os so ergonomic and so eco friendly from the product to the packaging,Enjoy cleaning your teeth and the earth at the same time and save big @amazon 6.99 for the pack of 4 #eco #ecofriendly #ecofriendlyliving #earth #oceans #planet #savetheplanet #noplanetb #zerowaste #zeroplastic #organic #vegan #nocrulity #oralbgenius #oralcare #oralhealth #personalcare #onlineshopping #shopping #zotzon #angryearth #plasticfreeliving #wasteless #gogreen #simplicity #choosetoreuse
🧟‍♂️
If there's something strange in you neighborhood
Who you gonna call? (ghostbusters)
If there's something weird
And it don't look good
Who you gonna call? (ghostbusters) °
°
°
°
Kios depan gerbang saphire village yang ada rumah kacanya 🏡
☎ 085726155699

#kumpulanrumahcantik #tamanrumah #greenbuilding #tamanminimalis #happyplant #cilacap #perawatantaman #tanamanhias  #rumahminimalismodern #infocilacap #bibittanamanbuah #tanamannarsis #bibittanamanhias #goshtbusters #tanamananhitss #jualtanaman #indonesiaplantclub #plantnursery #tanamanindoor #rumahcantikidaman #sarajevoplant #perumahanpurwokerto #landscapearchitecture #thevillagepurwokerto #jualtanamanhias #gogreen #infopurwokerto #globalwarming #iderumahcantik #instapurwokerto
🧟‍♂️ If there's something strange in you neighborhood Who you gonna call? (ghostbusters) If there's something weird And it don't look good Who you gonna call? (ghostbusters) ° ° ° ° Kios depan gerbang saphire village yang ada rumah kacanya 🏡 ☎ 085726155699 #kumpulanrumahcantik #tamanrumah #greenbuilding #tamanminimalis #happyplant #cilacap #perawatantaman #tanamanhias  #rumahminimalismodern #infocilacap #bibittanamanbuah #tanamannarsis #bibittanamanhias #goshtbusters #tanamananhitss #jualtanaman #indonesiaplantclub #plantnursery #tanamanindoor #rumahcantikidaman #sarajevoplant #perumahanpurwokerto #landscapearchitecture #thevillagepurwokerto #jualtanamanhias #gogreen #infopurwokerto #globalwarming #iderumahcantik #instapurwokerto
A super handy dandy list from an Instagram account I admire greatly. @foodempowermentproject this is an INTERNATIONAL list of cruelty free chocolate- chocolate that doesn’t use child labor. GO see their Instagram 👀 and check this list when going Halloween candy shopping. 🎃 THERE’S AN APP FOR THAT. IT DOESN’T GET MUCH EASIER THAN THAT. Shout out and MUCH love to them for taking the time and immense effort of compiling this list! .
.
.
.
.
.
#Halloween #Candy #halloweencandy #chocolate #crueltyfree #foodempowermentproject #GoGreenSaveGreen #SlutsForSustainability #SlutForSustainability #environment #environmentalist #EnvironmentallyFriendly #GoGreen #SustainableLifeStyle #Sustainableliving #sustainable #Sustainability #EcoFriendly  #Eco #EcoPoc #Climatechange #ClimateCrisis #ClimateEmergency
A super handy dandy list from an Instagram account I admire greatly. @foodempowermentproject this is an INTERNATIONAL list of cruelty free chocolate- chocolate that doesn’t use child labor. GO see their Instagram 👀 and check this list when going Halloween candy shopping. 🎃 THERE’S AN APP FOR THAT. IT DOESN’T GET MUCH EASIER THAN THAT. Shout out and MUCH love to them for taking the time and immense effort of compiling this list! . . . . . . #Halloween #Candy #halloweencandy #chocolate #crueltyfree #foodempowermentproject #GoGreenSaveGreen #SlutsForSustainability #SlutForSustainability #environment #environmentalist #EnvironmentallyFriendly #GoGreen #SustainableLifeStyle #Sustainableliving #sustainable #Sustainability #EcoFriendly #Eco #EcoPoc #Climatechange #ClimateCrisis #ClimateEmergency
* อากาศดีมากๆๆๆ 🗻
.
.
#chiangmai #mountains #landscape #sky #skyscape #nature #gogreen #flowers #travel #traveling #travelgram #wander #wanderlust #thailand
Too spicy🔥🌶😮 How has global warming effected you?🤔🙁 Seriously though lets cut it out✂️ Follow @evolveeco for more
Too spicy🔥🌶😮 How has global warming effected you?🤔🙁 Seriously though lets cut it out✂️ Follow @evolveeco for more
DIY Chai Tea Blend 🍵 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Who else likes a warm chai tea when the weather is getting colder? 
I like to make my own blend with green tea. You could also swap that with black tea, or just leave it out completely. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
You’ll need:
- 2 tsp dried ginger ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- 2 tsp fennel seeds ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- 20 green cardamom capsules ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- 2 tsp black peppercorns ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- 3 cinnamon sticks
- 15 Clove buds ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- 10 tsp Green tea or black tea (optional)

Break the cinnamon sticks in to smaller pieces and add them with the rest of the spices into a mortar. Grind them together gently then mix in the tea. Keep the blend in an airtight jar or tin. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Now you are ready to make your own chai tea or chai latte. For the chai latte, add warm milk of your choice to your brewed tea blend and add a sweetener if you like. ✨

Wishing you all a wonderful and restful weekend 🤗

#teablend #myherbalstudies #herbalism #slowliving #zerowastekitchen #lowimpactlifestyle #lowwaste #sustainablecollective #ecofriendly #eco #gogreen #journeytozerowaste #plasticfree #goingzerowaste #sustainableliving #wastefree #packagefree #naturalliving #noplastic #saynotoplastic #ecoliving #ecofriendlyliving #herbalist #lowwasteliving #weck #weckjars #simpleliving #lowwastelifestyle
DIY Chai Tea Blend 🍵 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Who else likes a warm chai tea when the weather is getting colder?  I like to make my own blend with green tea. You could also swap that with black tea, or just leave it out completely. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ You’ll need: - 2 tsp dried ginger ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - 2 tsp fennel seeds ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - 20 green cardamom capsules ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - 2 tsp black peppercorns ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - 3 cinnamon sticks - 15 Clove buds ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - 10 tsp Green tea or black tea (optional) Break the cinnamon sticks in to smaller pieces and add them with the rest of the spices into a mortar. Grind them together gently then mix in the tea. Keep the blend in an airtight jar or tin. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Now you are ready to make your own chai tea or chai latte. For the chai latte, add warm milk of your choice to your brewed tea blend and add a sweetener if you like. ✨ Wishing you all a wonderful and restful weekend 🤗 #teablend #myherbalstudies #herbalism #slowliving #zerowastekitchen #lowimpactlifestyle #lowwaste #sustainablecollective #ecofriendly #eco #gogreen #journeytozerowaste #plasticfree #goingzerowaste #sustainableliving #wastefree #packagefree #naturalliving #noplastic #saynotoplastic #ecoliving #ecofriendlyliving #herbalist #lowwasteliving #weck #weckjars #simpleliving #lowwastelifestyle
Aaron Henry edit!! @hennny11 #GoGreen #MsuBasketball #AaronHenry 💚💚💚🔋🔋🔋
Aaron Henry edit!! @hennny11 #GoGreen #MsuBasketball #AaronHenry 💚💚💚🔋🔋🔋
While researching ways to make changes, we came across this women who designed an option for floss. Many of us forget the importance of flossing but as our dentists would recommend it is super important. These floss kits come in a glass container with 2 refills of floss. We also have available refills of the floss. Coming soon...VEGAN Floss!!! These are 99% zero waste. The bags are compostable, the box recyclable and the floss biodegradable. #gogreen #ecofriendly
While researching ways to make changes, we came across this women who designed an option for floss. Many of us forget the importance of flossing but as our dentists would recommend it is super important. These floss kits come in a glass container with 2 refills of floss. We also have available refills of the floss. Coming soon...VEGAN Floss!!! These are 99% zero waste. The bags are compostable, the box recyclable and the floss biodegradable. #gogreen #ecofriendly
✨LOVE IS MEDICINE✨ 💫PhoenixNo8 Rising💫♾️ ✨🌱Save our beautiful planet with all its beautiful oceans, mountains, forests, animals and stop buying plastic, what would be a small step to begin with, to become your own legend by following the LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ 🌱

R⧊⭐️W / 👽II8II🦄 ♈️ ∞ ⊙ 🔯
✨LIFESTYLE OF ALCHEMY✨
✨ESCAPE THE MATRIX✨
✨ATEN RAM ONE ONE 🌟♈✨
✨BORN THE 1 OF APRIL✨
✨ARIES♈RAM THA FIRST✨
✨RAMES THE GREAT RAW🌟✨
✨HERMES TRISMEGISTUS RAW🔯✨
✨KING OF ATLANTIS🔱✨
✨LORD OF THE LIGHT🔥✨
✨RETURN OF THE GOLDEN CHILD💫
✨CHEERS🌱🌛✨🌕🌜🌱✨
✨NAMASTE📿

#paris
#london
#losangeles 
#gogreen
#atenramone🌟♈
#hermestrimegistusraw🔯
#escapethematrix
#lifestyleofalchemy
#modernbuddhism📿
#becomeyourownlegend
#changeyourdnachangeyourlife
#foodismedicine 
#royalstaralchemy💫
#organic
#plantbased
#sustainable
#spiritual
#higherconsciousness
#quantumphysics
#the7hermeticprinciples
#ayurvedicmedicine 
#savetheplanet
#asabovesobelow
#somoteitbe
#thekybalion
#bethechangeyouwanttoseeintheworld
#herbalisthefuture
#beingrichwasthebyproductandnotthemission
#startunknownfinishunforgetable
#tmc🏁👑💙🙏🏽
✨LOVE IS MEDICINE✨ 💫PhoenixNo8 Rising💫♾️ ✨🌱Save our beautiful planet with all its beautiful oceans, mountains, forests, animals and stop buying plastic, what would be a small step to begin with, to become your own legend by following the LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ 🌱 R⧊⭐️W / 👽II8II🦄 ♈️ ∞ ⊙ 🔯 ✨LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ ✨ESCAPE THE MATRIX✨ ✨ATEN RAM ONE ONE 🌟♈✨ ✨BORN THE 1 OF APRIL✨ ✨ARIES♈RAM THA FIRST✨ ✨RAMES THE GREAT RAW🌟✨ ✨HERMES TRISMEGISTUS RAW🔯✨ ✨KING OF ATLANTIS🔱✨ ✨LORD OF THE LIGHT🔥✨ ✨RETURN OF THE GOLDEN CHILD💫 ✨CHEERS🌱🌛✨🌕🌜🌱✨ ✨NAMASTE📿 #paris #london #losangeles #gogreen #atenramone🌟♈ #hermestrimegistusraw🔯 #escapethematrix #lifestyleofalchemy #modernbuddhism📿 #becomeyourownlegend #changeyourdnachangeyourlife #foodismedicine #royalstaralchemy💫 #organic #plantbased #sustainable #spiritual #higherconsciousness #quantumphysics #the7hermeticprinciples #ayurvedicmedicine #savetheplanet #asabovesobelow #somoteitbe #thekybalion #bethechangeyouwanttoseeintheworld #herbalisthefuture #beingrichwasthebyproductandnotthemission #startunknownfinishunforgetable #tmc🏁👑💙🙏🏽
✨LOVE IS MEDICINE✨ 💫PhoenixNo8 Rising💫♾️ ✨🌱Save our beautiful planet with all its beautiful oceans, mountains, forests, animals and stop buying plastic, what would be a small step to begin with, to become your own legend by following the LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ 🌱

R⧊⭐️W / 👽II8II🦄 ♈️ ∞ ⊙ 🔯
✨LIFESTYLE OF ALCHEMY✨
✨ESCAPE THE MATRIX✨
✨ATEN RAM ONE ONE 🌟♈✨
✨BORN THE 1 OF APRIL✨
✨ARIES♈RAM THA FIRST✨
✨RAMES THE GREAT RAW🌟✨
✨HERMES TRISMEGISTUS RAW🔯✨
✨KING OF ATLANTIS🔱✨
✨LORD OF THE LIGHT🔥✨
✨RETURN OF THE GOLDEN CHILD💫
✨CHEERS🌱🌛✨🌕🌜🌱✨
✨NAMASTE📿

#paris
#london
#losangeles 
#gogreen
#atenramone🌟♈
#hermestrimegistusraw🔯
#escapethematrix
#lifestyleofalchemy
#modernbuddhism📿
#becomeyourownlegend
#changeyourdnachangeyourlife
#foodismedicine 
#royalstaralchemy💫
#organic
#plantbased
#sustainable
#spiritual
#higherconsciousness
#quantumphysics
#the7hermeticprinciples
#ayurvedicmedicine 
#savetheplanet
#asabovesobelow
#somoteitbe
#thekybalion
#bethechangeyouwanttoseeintheworld
#herbalisthefuture
#beingrichwasthebyproductandnotthemission
#startunknownfinishunforgetable
#tmc🏁👑💙🙏🏽
✨LOVE IS MEDICINE✨ 💫PhoenixNo8 Rising💫♾️ ✨🌱Save our beautiful planet with all its beautiful oceans, mountains, forests, animals and stop buying plastic, what would be a small step to begin with, to become your own legend by following the LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ 🌱 R⧊⭐️W / 👽II8II🦄 ♈️ ∞ ⊙ 🔯 ✨LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ ✨ESCAPE THE MATRIX✨ ✨ATEN RAM ONE ONE 🌟♈✨ ✨BORN THE 1 OF APRIL✨ ✨ARIES♈RAM THA FIRST✨ ✨RAMES THE GREAT RAW🌟✨ ✨HERMES TRISMEGISTUS RAW🔯✨ ✨KING OF ATLANTIS🔱✨ ✨LORD OF THE LIGHT🔥✨ ✨RETURN OF THE GOLDEN CHILD💫 ✨CHEERS🌱🌛✨🌕🌜🌱✨ ✨NAMASTE📿 #paris #london #losangeles #gogreen #atenramone🌟♈ #hermestrimegistusraw🔯 #escapethematrix #lifestyleofalchemy #modernbuddhism📿 #becomeyourownlegend #changeyourdnachangeyourlife #foodismedicine #royalstaralchemy💫 #organic #plantbased #sustainable #spiritual #higherconsciousness #quantumphysics #the7hermeticprinciples #ayurvedicmedicine #savetheplanet #asabovesobelow #somoteitbe #thekybalion #bethechangeyouwanttoseeintheworld #herbalisthefuture #beingrichwasthebyproductandnotthemission #startunknownfinishunforgetable #tmc🏁👑💙🙏🏽
what goes up, goes down 🤸‍♂️starting your business as daunting as it sounds is exciting as well as its 100% #HARDWORK 💪🏼 to get somewhere. it does look glamourous when we attend events or workshops or talks or media, but the struggles and the stake to reach there are enormous. keeping my feet on the ground and learning on the curve is a bloody good #experience and it cannot be done without #passion 💚 @left_handesign 
#ilovewhatido #learn #entrepreneurlife
what goes up, goes down 🤸‍♂️starting your business as daunting as it sounds is exciting as well as its 100% #HARDWORK 💪🏼 to get somewhere. it does look glamourous when we attend events or workshops or talks or media, but the struggles and the stake to reach there are enormous. keeping my feet on the ground and learning on the curve is a bloody good #experience and it cannot be done without #passion 💚 @left_handesign #ilovewhatido #learn #entrepreneurlife
We are the loves we are waiting for. .
Happy Flyday, ya’ll. .
.
#sogolden #followthethread style by @onegoldenthread and friend of OGT @colinhornett
We are the loves we are waiting for. . Happy Flyday, ya’ll. . . #sogolden #followthethread style by @onegoldenthread and friend of OGT @colinhornett
✨LOVE IS MEDICINE✨ 💫PhoenixNo8 Rising💫♾️ ✨🌱Save our beautiful planet with all its beautiful oceans, mountains, forests, animals and stop buying plastic, what would be a small step to begin with, to become your own legend by following the LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ 🌱

R⧊⭐️W / 👽II8II🦄 ♈️ ∞ ⊙ 🔯
✨LIFESTYLE OF ALCHEMY✨
✨ESCAPE THE MATRIX✨
✨ATEN RAM ONE ONE 🌟♈✨
✨BORN THE 1 OF APRIL✨
✨ARIES♈RAM THA FIRST✨
✨RAMES THE GREAT RAW🌟✨
✨HERMES TRISMEGISTUS RAW🔯✨
✨KING OF ATLANTIS🔱✨
✨LORD OF THE LIGHT🔥✨
✨RETURN OF THE GOLDEN CHILD💫
✨CHEERS🌱🌛✨🌕🌜🌱✨
✨NAMASTE📿

#paris
#london
#losangeles 
#gogreen
#atenramone🌟♈
#hermestrimegistusraw🔯
#escapethematrix
#lifestyleofalchemy
#modernbuddhism📿
#becomeyourownlegend
#changeyourdnachangeyourlife
#foodismedicine 
#royalstaralchemy💫
#organic
#plantbased
#sustainable
#spiritual
#higherconsciousness
#quantumphysics
#the7hermeticprinciples
#ayurvedicmedicine 
#savetheplanet
#asabovesobelow
#somoteitbe
#thekybalion
#bethechangeyouwanttoseeintheworld
#herbalisthefuture
#beingrichwasthebyproductandnotthemission
#startunknownfinishunforgetable
#tmc🏁👑💙🙏🏽
✨LOVE IS MEDICINE✨ 💫PhoenixNo8 Rising💫♾️ ✨🌱Save our beautiful planet with all its beautiful oceans, mountains, forests, animals and stop buying plastic, what would be a small step to begin with, to become your own legend by following the LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ 🌱 R⧊⭐️W / 👽II8II🦄 ♈️ ∞ ⊙ 🔯 ✨LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ ✨ESCAPE THE MATRIX✨ ✨ATEN RAM ONE ONE 🌟♈✨ ✨BORN THE 1 OF APRIL✨ ✨ARIES♈RAM THA FIRST✨ ✨RAMES THE GREAT RAW🌟✨ ✨HERMES TRISMEGISTUS RAW🔯✨ ✨KING OF ATLANTIS🔱✨ ✨LORD OF THE LIGHT🔥✨ ✨RETURN OF THE GOLDEN CHILD💫 ✨CHEERS🌱🌛✨🌕🌜🌱✨ ✨NAMASTE📿 #paris #london #losangeles #gogreen #atenramone🌟♈ #hermestrimegistusraw🔯 #escapethematrix #lifestyleofalchemy #modernbuddhism📿 #becomeyourownlegend #changeyourdnachangeyourlife #foodismedicine #royalstaralchemy💫 #organic #plantbased #sustainable #spiritual #higherconsciousness #quantumphysics #the7hermeticprinciples #ayurvedicmedicine #savetheplanet #asabovesobelow #somoteitbe #thekybalion #bethechangeyouwanttoseeintheworld #herbalisthefuture #beingrichwasthebyproductandnotthemission #startunknownfinishunforgetable #tmc🏁👑💙🙏🏽
MOTO and its mad scientist.
Got to visit Pete at the shop to test ride the MOTO prototype a few words come to mind: solid, zippy, fun, want. Can’t wait to see people riding these around town. I wish I took better shots but in my defense, I was too eager to test ride it.
MOTO and its mad scientist. Got to visit Pete at the shop to test ride the MOTO prototype a few words come to mind: solid, zippy, fun, want. Can’t wait to see people riding these around town. I wish I took better shots but in my defense, I was too eager to test ride it.
✨LOVE IS MEDICINE✨ 💫PhoenixNo8 Rising💫♾️ ✨🌱Save our beautiful planet with all its beautiful oceans, mountains, forests, animals and stop buying plastic, what would be a small step to begin with, to become your own legend by following the LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ 🌱

R⧊⭐️W / 👽II8II🦄 ♈️ ∞ ⊙ 🔯
✨LIFESTYLE OF ALCHEMY✨
✨ESCAPE THE MATRIX✨
✨ATEN RAM ONE ONE 🌟♈✨
✨BORN THE 1 OF APRIL✨
✨ARIES♈RAM THA FIRST✨
✨RAMES THE GREAT RAW🌟✨
✨HERMES TRISMEGISTUS RAW🔯✨
✨KING OF ATLANTIS🔱✨
✨LORD OF THE LIGHT🔥✨
✨RETURN OF THE GOLDEN CHILD💫
✨CHEERS🌱🌛✨🌕🌜🌱✨
✨NAMASTE📿

#paris
#london
#losangeles 
#gogreen
#atenramone🌟♈
#hermestrimegistusraw🔯
#escapethematrix
#lifestyleofalchemy
#modernbuddhism📿
#becomeyourownlegend
#changeyourdnachangeyourlife
#foodismedicine 
#royalstaralchemy💫
#organic
#plantbased
#sustainable
#spiritual
#higherconsciousness
#quantumphysics
#the7hermeticprinciples
#ayurvedicmedicine 
#savetheplanet
#asabovesobelow
#somoteitbe
#thekybalion
#bethechangeyouwanttoseeintheworld
#herbalisthefuture
#beingrichwasthebyproductandnotthemission
#startunknownfinishunforgetable
#tmc🏁👑💙🙏🏽
✨LOVE IS MEDICINE✨ 💫PhoenixNo8 Rising💫♾️ ✨🌱Save our beautiful planet with all its beautiful oceans, mountains, forests, animals and stop buying plastic, what would be a small step to begin with, to become your own legend by following the LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ 🌱 R⧊⭐️W / 👽II8II🦄 ♈️ ∞ ⊙ 🔯 ✨LIFESTYLE OF ALCHEMY✨ ✨ESCAPE THE MATRIX✨ ✨ATEN RAM ONE ONE 🌟♈✨ ✨BORN THE 1 OF APRIL✨ ✨ARIES♈RAM THA FIRST✨ ✨RAMES THE GREAT RAW🌟✨ ✨HERMES TRISMEGISTUS RAW🔯✨ ✨KING OF ATLANTIS🔱✨ ✨LORD OF THE LIGHT🔥✨ ✨RETURN OF THE GOLDEN CHILD💫 ✨CHEERS🌱🌛✨🌕🌜🌱✨ ✨NAMASTE📿 #paris #london #losangeles #gogreen #atenramone🌟♈ #hermestrimegistusraw🔯 #escapethematrix #lifestyleofalchemy #modernbuddhism📿 #becomeyourownlegend #changeyourdnachangeyourlife #foodismedicine #royalstaralchemy💫 #organic #plantbased #sustainable #spiritual #higherconsciousness #quantumphysics #the7hermeticprinciples #ayurvedicmedicine #savetheplanet #asabovesobelow #somoteitbe #thekybalion #bethechangeyouwanttoseeintheworld #herbalisthefuture #beingrichwasthebyproductandnotthemission #startunknownfinishunforgetable #tmc🏁👑💙🙏🏽
Sugeng mowning gess 🌱🌲👋🏻
hepi wiken 💃🏻🥳😌
Bahan Obesum 🌱
Monggo yg minat bs di cek hrg 👌🏻🥳😂🤣 Yg blm punya adenium & pingin nanem adenium bs di order yukk di 3radenium @3r.olshop_ 🥳🤩😍 ada kembang adenium tumpuk ,adenium jenis karakter ..bs dipilih & tanya” harga via dm/wa 082242914567 yaaa gess 🤗
area Jogja & sekitarnya bs Go send /Grab expres🥳
Luar DIY kirim 📦 via Tiki/JnT 👌🏻 Lok. 📍 
Jl. C. Simanjuntak gg Abiyoso Terban - Yogyakarta 
#3radenium#bahangrafting#batangbawahobesum#adeniumsinglepetal#adeniummultipetals#adeniumkembangtumpuk#jualadeniumonline#jualadeniumkembangtumpuk#jualtanamanhias#jualtanamanhiasjogja#adeniumbonsai#adeniumobesum#adeniumthaisoco#adeniumjogja#adeniumindonesia#adeniumlover#adeniumlovers#adeniummania#adeniumworld#adenium#adeniums#desertrose#desertroses#kambojajepang#adeniumstagram#adeniumsofinstagram#instagreen#gogreen
Sugeng mowning gess 🌱🌲👋🏻 hepi wiken 💃🏻🥳😌 Bahan Obesum 🌱 Monggo yg minat bs di cek hrg 👌🏻🥳😂🤣 Yg blm punya adenium & pingin nanem adenium bs di order yukk di 3radenium @3r.olshop_ 🥳🤩😍 ada kembang adenium tumpuk ,adenium jenis karakter ..bs dipilih & tanya” harga via dm/wa 082242914567 yaaa gess 🤗 area Jogja & sekitarnya bs Go send /Grab expres🥳 Luar DIY kirim 📦 via Tiki/JnT 👌🏻 Lok. 📍 Jl. C. Simanjuntak gg Abiyoso Terban - Yogyakarta #3radenium#bahangrafting#batangbawahobesum#adeniumsinglepetal#adeniummultipetals#adeniumkembangtumpuk#jualadeniumonline#jualadeniumkembangtumpuk#jualtanamanhias#jualtanamanhiasjogja#adeniumbonsai#adeniumobesum#adeniumthaisoco#adeniumjogja#adeniumindonesia#adeniumlover#adeniumlovers#adeniummania#adeniumworld#adenium#adeniums#desertrose#desertroses#kambojajepang#adeniumstagram#adeniumsofinstagram#instagreen#gogreen
Hanya coba menyampaikan pesan dari ibu-ibu yang mungkin masih malu-malu 🙊🙊 Setujuuu??? Bapak-bapak boleh komplen di komen 🤭🤭
.
Untuk info jajanan pasar serta belanja kebutuhan sehari-hari dan paket sembako bisa langsung datang atau hubungi kami di nomor berikut:
. 🏫 W-Mart Cibubur Country Ruko RBOJ-11. ☎️: 021-29330093
📲WA: 08521-9596-747
. 🏫 W-Mart Legenda Wisata Ruko Little China JA-01.
☎️: 021-82466077
📲WA: 0822-1111-9500
.
#wmart #legendawisata #cibubur #cikeas #cibuburcountry #cileungsi #belanjamudahdarirumah #jajanancileungsi #jajanancibubur #jajanpasar #bazarkue #bukalapak #legendawisatacibubur #kotawisatacibubur #kulinercibubur #kulinercileungsi #sahabatwmart #kolaboraksi #gogreen #paketsembako
Hanya coba menyampaikan pesan dari ibu-ibu yang mungkin masih malu-malu 🙊🙊 Setujuuu??? Bapak-bapak boleh komplen di komen 🤭🤭 . Untuk info jajanan pasar serta belanja kebutuhan sehari-hari dan paket sembako bisa langsung datang atau hubungi kami di nomor berikut: . 🏫 W-Mart Cibubur Country Ruko RBOJ-11. ☎️: 021-29330093 📲WA: 08521-9596-747 . 🏫 W-Mart Legenda Wisata Ruko Little China JA-01. ☎️: 021-82466077 📲WA: 0822-1111-9500 . #wmart #legendawisata #cibubur #cikeas #cibuburcountry #cileungsi #belanjamudahdarirumah #jajanancileungsi #jajanancibubur #jajanpasar #bazarkue #bukalapak #legendawisatacibubur #kotawisatacibubur #kulinercibubur #kulinercileungsi #sahabatwmart #kolaboraksi #gogreen #paketsembako
🌹SHOP DROP AT 9PM CST🌹
🌹SHOP DROP AT 9PM CST🌹
Today was a special day for our family! We decided to host a “soft opening” and share what we have been working on with family and friends! We decided to open our doors to the public to gauge interest, get feedback & test our new system etc. and we were blown away by the turn out!!! Thanks to all the people who came by to visit, helped us work out the kinks & purchased plants! We truly appreciate your support!! Also a huge shout out to @natasha.minskoff for winning our soft opening GIVEAWAY with @thefamilydogme !! Come pick up your gift card & plant any time! 💚😍🙌🏻
Stay tuned for GRAND OPENING SOON!!! #mainelysucculentsstudio #softopening #supportsmallbusiness #succulents #houseplants #growyourown #gogreen #supportlocal #plantladiesunite #macrame #planthangers #bringtheoutsidein #plantlife
Today was a special day for our family! We decided to host a “soft opening” and share what we have been working on with family and friends! We decided to open our doors to the public to gauge interest, get feedback & test our new system etc. and we were blown away by the turn out!!! Thanks to all the people who came by to visit, helped us work out the kinks & purchased plants! We truly appreciate your support!! Also a huge shout out to @natasha.minskoff for winning our soft opening GIVEAWAY with @thefamilydogme !! Come pick up your gift card & plant any time! 💚😍🙌🏻 Stay tuned for GRAND OPENING SOON!!! #mainelysucculentsstudio #softopening #supportsmallbusiness #succulents #houseplants #growyourown #gogreen #supportlocal #plantladiesunite #macrame #planthangers #bringtheoutsidein #plantlife
We will have clothes suitable for both men and women🤟.1 MORE DAY!!!!🌈
We will have clothes suitable for both men and women🤟.1 MORE DAY!!!!🌈
Wire wraps and thrift finds make a good combo😎! Two more days till the shop starts posting!!🎉
Wire wraps and thrift finds make a good combo😎! Two more days till the shop starts posting!!🎉
Up close shot of the fabric on one of our pair of pants🤩🌊 #beachwaves
Up close shot of the fabric on one of our pair of pants🤩🌊 #beachwaves
Stripes! Stripes! Stripes! & peaks!👾
Stripes! Stripes! Stripes! & peaks!👾
Okay, who doesn’t like a FAKE fur jacket? 🐆👀🤩
Okay, who doesn’t like a FAKE fur jacket? 🐆👀🤩
Download index side qrcode