#feature

#已发帖 3585933
פוסט 1400 😳
@gali.naftaly 😍
song: vibe 🦋
~
אם ראיתם באקספלור אשמח שתעקבו - @musical.il_ly ❤️
~

#tiktok #tiktokisrael #ripmusically #israel #lipsync #love #feature #explore #explorer #song #songs #youtube #dance #bellydance #comedy #exo #musically #מסיבתפעילים #foryou #פוריו #אקספלור #הדרךלאקספלור
Loki 🧡& Nanook 💖 🐺
Sleepy after there morning walk🐕
Loki 🧡& Nanook 💖 🐺 Sleepy after there morning walk🐕
😂😂😂😂 #tulunad #trending #tulupage #tulumemes #tiktok #feature #foryoupage
There is always something you can learn from someone. Just like a potter, they teach you that you can make anything with a bit of patience. Even a pile of dirt can be turned into your desired shapes, you just have to be patient enough, and keep working on it.... 💖
.
.
.
(VIEW IN FULL BRIGHTNESS)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📝 - @desaikhushi16
#photography #photographer #photo #dslr #dslrphotography #vadodaradiaries #ourvadodara #vadodara #vadodaraphotography #instagujarat #creativevadodara #creativegujarat #heritage #nofilter #edited #caption #man #worker #handmade #india #gujarat #potter #photooftheday #newpost #feature #wallpaper #indian
.
❤️
.
Photos by -
@_the_photogenic_world_
#_the_photogenic_world_
There is always something you can learn from someone. Just like a potter, they teach you that you can make anything with a bit of patience. Even a pile of dirt can be turned into your desired shapes, you just have to be patient enough, and keep working on it.... 💖 . . . (VIEW IN FULL BRIGHTNESS) . . . . . . . . . . 📝 - @desaikhushi16 #photography #photographer #photo #dslr #dslrphotography #vadodaradiaries #ourvadodara #vadodara #vadodaraphotography #instagujarat #creativevadodara #creativegujarat #heritage #nofilter #edited #caption #man #worker #handmade #india #gujarat #potter #photooftheday #newpost #feature #wallpaper #indian . ❤️ . Photos by - @_the_photogenic_world_ #_the_photogenic_world_
When it's a slow day at work, get together a quick game like @amithnagender and colleagues! Great footwork there @amithnagender (provided it's not out one bounce one hand). Playing something? Send us a picture or video and we'll feature you!

#GOSport #GOSportIndia #happyday #playday #feature #sportfeature #lifeisbetterwithsports
When it's a slow day at work, get together a quick game like @amithnagender and colleagues! Great footwork there @amithnagender (provided it's not out one bounce one hand). Playing something? Send us a picture or video and we'll feature you! #GOSport #GOSportIndia #happyday #playday #feature #sportfeature #lifeisbetterwithsports
شوفو النهاية 😭😂💔 غير اول حرف من اسمك لي (س) ايش اسمك؟ 😂
.
‏@doujana
.
.
‏‎‏‎+ اشتركو في قناتي فاليوتيوب و فعلو الجرس 😍 (فالبايو)
.
‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎#ماشاءالله 🇸🇦
.
‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏Musical.ly / Tik Tok: doujana
.
‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏Snap: doujana1bahadur
.
‏‎‏YouTube: Doujana
.
‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏#السعودية #السعوديه #جدة  #انستقرام #تصويري #سعوديه #سعوديات #saudigirls #saudigirl# #ميوزكلي #ميوزيكلي #اكسبلور #اكسبلورر #اكسبلور_فولو #ميوزكلي_المشاهير_ميوزكلي_العرب #ميوزيك #ميوزكلي_عرب #ارفاين #دزني #لاقونا_بيتش #امريكا #ميوزكلي_العرب #musically#feature#explore
شوفو النهاية 😭😂💔 غير اول حرف من اسمك لي (س) ايش اسمك؟ 😂 . ‏@doujana . . ‏‎‏‎+ اشتركو في قناتي فاليوتيوب و فعلو الجرس 😍 (فالبايو) . ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎#ماشاءالله 🇸🇦 . ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏Musical.ly / Tik Tok: doujana . ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏Snap: doujana1bahadur . ‏‎‏YouTube: Doujana . ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏#السعودية #السعوديه #جدة #انستقرام #تصويري #سعوديه #سعوديات #saudigirls #saudigirl# #ميوزكلي #ميوزيكلي #اكسبلور #اكسبلورر #اكسبلور_فولو #ميوزكلي_المشاهير_ميوزكلي_العرب #ميوزيك #ميوزكلي_عرب #ارفاين #دزني #لاقونا_بيتش #امريكا #ميوزكلي_العرب #musically#feature#explore
If you haven’t checked out secure the bag what are y’all doing ... NEW MUSIC took me 2 weeks lol smh 
#secure #feature #newsong #newrap #rapper2020 #rippopsmoke #flstudio #producerememe #producerlife
If you haven’t checked out secure the bag what are y’all doing ... NEW MUSIC took me 2 weeks lol smh #secure #feature #newsong #newrap #rapper2020 #rippopsmoke #flstudio #producerememe #producerlife
If you haven’t checked out secure the bag what are y’all doing ... NEW MUSIC took me 2 weeks lol smh 
#secure #feature #newsong #newrap #rapper2020 #rippopsmoke #flstudio #producerememe #producerlife
If you haven’t checked out secure the bag what are y’all doing ... NEW MUSIC took me 2 weeks lol smh #secure #feature #newsong #newrap #rapper2020 #rippopsmoke #flstudio #producerememe #producerlife
Sonal Holland MW in the latest @airfrance Air France inflight Magazine which features 10 highlights of the Indian Wine Industry.⁣
⁣
Thankyou @airfrance for the feature. ⁣
⁣
#sonalhollandmw #sonalhollandwineacademy ⁣
#sonalholland #sohowineclub ⁣
⁣
⁣
#airfrance #feature #magazine #coverage #profiling #winelover #wineenthusiast #winestagram #winelife #instagood #winelovers #wineeducator ⁣#instalike #media #winelovers #winegeek #follow #followus #mumbai #humansofbombay #india #indian #winestagram 
#wineindustry
Another image from our @VZSN magazine editorial starting my little favorite 🌟
.
.
Photo: @moonfirephoto 
Models: @lapin_studios and Teal Moon 
Magazine: @vzsnmagazine .
.
#photoshoot #photography #portraitpage #featurepage #feature #model #modeling #art #fashion #beauty #fineart #portrait #nature
Another image from our @VZSN magazine editorial starting my little favorite 🌟 . . Photo: @moonfirephoto Models: @lapin_studios and Teal Moon Magazine: @vzsnmagazine . . #photoshoot #photography #portraitpage #featurepage #feature #model #modeling #art #fashion #beauty #fineart #portrait #nature
SOCK OBSESSED: How many of u are obsessed about socks? 
From the moment puppy Beau first spied a sports sock he was hooked and this pink one is his favourite.
It is moved daily and hidden behind curtains, furniture and occasionally left out in full view. Pick it up at your peril (you will receive dagger stares) and if you wash it… he will find it tomorrow and make sure it is dragged through the dirt again. 🐶💕
.
.
.

#sockobsessed#cute#puppiesofinstagram#dogsofinstagram#Puppy#Petstagram#DogOfTheDay#puppylove#cavalier#cavalierkingcharlesspaniel #dogsofinstagram #ckcs #cavlife #cavaliercommunity #cavaliersofinstagram #cavaliers #puppy #cavalierpuppy #cavalierworld #feature #dogs #cavalierlover #cavalierlove #cavalierclub #kingcharlescavalier #itsacavthing #instadog #dogstagram #puppiesofinstagram #puppylove #bhfyp
SOCK OBSESSED: How many of u are obsessed about socks? From the moment puppy Beau first spied a sports sock he was hooked and this pink one is his favourite. It is moved daily and hidden behind curtains, furniture and occasionally left out in full view. Pick it up at your peril (you will receive dagger stares) and if you wash it… he will find it tomorrow and make sure it is dragged through the dirt again. 🐶💕 . . . #sockobsessed#cute#puppiesofinstagram#dogsofinstagram#Puppy#Petstagram#DogOfTheDay#puppylove#cavalier#cavalierkingcharlesspaniel #dogsofinstagram #ckcs #cavlife #cavaliercommunity #cavaliersofinstagram #cavaliers #puppy #cavalierpuppy #cavalierworld #feature #dogs #cavalierlover #cavalierlove #cavalierclub #kingcharlescavalier #itsacavthing #instadog #dogstagram #puppiesofinstagram #puppylove #bhfyp
We got a new ornament😜😉
We got a new ornament😜😉
Small job for me and @owenladbrook this time. But another very happy customer. And a brilliant job done. #bricklayer #steps #patio #feature #apprentice
Small job for me and @owenladbrook this time. But another very happy customer. And a brilliant job done. #bricklayer #steps #patio #feature #apprentice
Today marks the first day of lent, all over the world Catholics attend Mass.

Ash Wednesday is a Christian holy day of prayer and fasting. It is preceded by Shrove Tuesday, where people confess their sins and do penance.

It falls on the first day of Lent, the six weeks of penitence before Easter. 
Ash Wednesday is traditionally observed by Catholics although many other Christians observe it too.

Ash Wednesday is recognized by marking a Lenten calendar, praying a Lenten daily devotional and marking a Lenten sacrifice that they will not partake of until the arrival of Eastertide.

Today marks the start of a 40-day period which is an allusion to the separation of Jesus in the desert, and Christians observe this by through fast and pray.

During this period, Christians show repentance and mourning for their sins because they believe that Christ died for them.

Priests ceremoniously place ashes on the heads of Christians on Ash Wednesday, he speaks the words: “Remember that you are dust, and to dust you shall return.” Alternatively, the priest may utter these words, “Repent and believe in the Gospel.” Priests administer ashes during Mass and all are invited to accept the ashes as a visible symbol of penance. Even non-Christians and the excommunicated are welcome to reserve the ashes.

The ashes are made from blessed palm branches, taken from the previous year’s Palm Sunday Mass.

This illustrates of a woman holding a rosary in church in Hyperbad, India.

Over 19.9 million Catholics in India celebrate Ash Wednesday. The prayer service is usually held at Saint Mary’s Basilica in Secunderabad, the twin city of Hyderabad. #s63
Today marks the first day of lent, all over the world Catholics attend Mass. Ash Wednesday is a Christian holy day of prayer and fasting. It is preceded by Shrove Tuesday, where people confess their sins and do penance. It falls on the first day of Lent, the six weeks of penitence before Easter. Ash Wednesday is traditionally observed by Catholics although many other Christians observe it too. Ash Wednesday is recognized by marking a Lenten calendar, praying a Lenten daily devotional and marking a Lenten sacrifice that they will not partake of until the arrival of Eastertide. Today marks the start of a 40-day period which is an allusion to the separation of Jesus in the desert, and Christians observe this by through fast and pray. During this period, Christians show repentance and mourning for their sins because they believe that Christ died for them. Priests ceremoniously place ashes on the heads of Christians on Ash Wednesday, he speaks the words: “Remember that you are dust, and to dust you shall return.” Alternatively, the priest may utter these words, “Repent and believe in the Gospel.” Priests administer ashes during Mass and all are invited to accept the ashes as a visible symbol of penance. Even non-Christians and the excommunicated are welcome to reserve the ashes. The ashes are made from blessed palm branches, taken from the previous year’s Palm Sunday Mass. This illustrates of a woman holding a rosary in church in Hyperbad, India. Over 19.9 million Catholics in India celebrate Ash Wednesday. The prayer service is usually held at Saint Mary’s Basilica in Secunderabad, the twin city of Hyderabad. #s63
#saymashallah❤️
#tabarakallah .
Assalamualaikum teman-teman semua,  gimana kabarnya?  Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . 
Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id
. 
Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. .
Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik,  koleksinya emang top banget deh
. 
Yuk.... follow & cek feednya👇
@manasikana.id
@manasikana.id
@manasikana.id

Jazakillah Khairan onty😘 ,
Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍
💕aamiin😇
. 
Shaqueena,21bulan,Bogor🍃

#shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️ #tabarakallah . Assalamualaikum teman-teman semua, gimana kabarnya? Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id . Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. . Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik, koleksinya emang top banget deh . Yuk.... follow & cek feednya👇 @manasikana.id @manasikana.id @manasikana.id Jazakillah Khairan onty😘 , Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍 💕aamiin😇 . Shaqueena,21bulan,Bogor🍃 #shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️
#tabarakallah .
Assalamualaikum teman-teman semua,  gimana kabarnya?  Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . 
Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id
. 
Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. .
Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik,  koleksinya emang top banget deh
. 
Yuk.... follow & cek feednya👇
@manasikana.id
@manasikana.id
@manasikana.id

Jazakillah Khairan onty😘 ,
Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍
💕aamiin😇
. 
Shaqueena,21bulan,Bogor🍃

#shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️ #tabarakallah . Assalamualaikum teman-teman semua, gimana kabarnya? Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id . Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. . Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik, koleksinya emang top banget deh . Yuk.... follow & cek feednya👇 @manasikana.id @manasikana.id @manasikana.id Jazakillah Khairan onty😘 , Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍 💕aamiin😇 . Shaqueena,21bulan,Bogor🍃 #shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️
#tabarakallah .
Assalamualaikum teman-teman semua,  gimana kabarnya?  Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . 
Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id
. 
Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. .
Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik,  koleksinya emang top banget deh
. 
Yuk.... follow & cek feednya👇
@manasikana.id
@manasikana.id
@manasikana.id

Jazakillah Khairan onty😘 ,
Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍
💕aamiin😇
. 
Shaqueena,21bulan,Bogor🍃

#shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️ #tabarakallah . Assalamualaikum teman-teman semua, gimana kabarnya? Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id . Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. . Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik, koleksinya emang top banget deh . Yuk.... follow & cek feednya👇 @manasikana.id @manasikana.id @manasikana.id Jazakillah Khairan onty😘 , Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍 💕aamiin😇 . Shaqueena,21bulan,Bogor🍃 #shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️
#tabarakallah .
Assalamualaikum teman-teman semua,  gimana kabarnya?  Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . 
Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id
. 
Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. .
Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik,  koleksinya emang top banget deh
. 
Yuk.... follow & cek feednya👇
@manasikana.id
@manasikana.id
@manasikana.id

Jazakillah Khairan onty😘 ,
Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍
💕aamiin😇
. 
Shaqueena,21bulan,Bogor🍃

#shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️ #tabarakallah . Assalamualaikum teman-teman semua, gimana kabarnya? Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id . Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. . Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik, koleksinya emang top banget deh . Yuk.... follow & cek feednya👇 @manasikana.id @manasikana.id @manasikana.id Jazakillah Khairan onty😘 , Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍 💕aamiin😇 . Shaqueena,21bulan,Bogor🍃 #shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
It's that time! 
NEW EXHIBITOR SHOUT OUT 
#new #feature #spotlight 
We are welcoming  Petal and knot @petalandknot to Exeter Court Hotel's wedding fair Sunday, 10th May 2020
#luxaryflowerwalls

Whatever your special occasion may be, Petal and Knot offer a friendly and professional hire service.  There stunning artificial flower walls are crammed full of silk flowers, in a choice and size. 
Don't forget, they also provide Easels and matching frame sets. It's perfect to add that little extra to your event!

#weddingwednesday #flowerwalls #hotel #photooftheday #weddingfair #weddingsuppliers #devonhotel #destinationwedding #wedding #bestindevon #weddingfayre
It's that time! NEW EXHIBITOR SHOUT OUT #new #feature #spotlight We are welcoming Petal and knot @petalandknot to Exeter Court Hotel's wedding fair Sunday, 10th May 2020 #luxaryflowerwalls Whatever your special occasion may be, Petal and Knot offer a friendly and professional hire service. There stunning artificial flower walls are crammed full of silk flowers, in a choice and size. Don't forget, they also provide Easels and matching frame sets. It's perfect to add that little extra to your event! #weddingwednesday #flowerwalls #hotel #photooftheday #weddingfair #weddingsuppliers #devonhotel #destinationwedding #wedding #bestindevon #weddingfayre
#saymashallah❤️
#tabarakallah .
Assalamualaikum teman-teman semua,  gimana kabarnya?  Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . 
Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id
. 
Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. .
Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik,  koleksinya emang top banget deh
. 
Yuk.... follow & cek feednya👇
@manasikana.id
@manasikana.id
@manasikana.id

Jazakillah Khairan onty😘 ,
Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍
💕aamiin😇
. 
Shaqueena,21bulan,Bogor🍃

#shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️ #tabarakallah . Assalamualaikum teman-teman semua, gimana kabarnya? Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id . Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. . Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik, koleksinya emang top banget deh . Yuk.... follow & cek feednya👇 @manasikana.id @manasikana.id @manasikana.id Jazakillah Khairan onty😘 , Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍 💕aamiin😇 . Shaqueena,21bulan,Bogor🍃 #shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
The strongest actions for a woman is to love herself, be herself and shine amongst those who never believed she could.... “ DM for Feature
.
.
.
.
.
#❤️
.
.
.
.
.
#power #powerful #powerfulwomen #strongwomen #beauty #shine #bright #quotes #innerpeace #mua #beautybloggers #feature #likeforlikes #follow4followback #skincare #world #superwoman #europe #travel #photography #stilllife #model #beautypage #freefeature #intense #soul #loveyourself #selflove #nofilter
The strongest actions for a woman is to love herself, be herself and shine amongst those who never believed she could.... “ DM for Feature . . . . . #❤️ . . . . . #power #powerful #powerfulwomen #strongwomen #beauty #shine #bright #quotes #innerpeace #mua #beautybloggers #feature #likeforlikes #follow4followback #skincare #world #superwoman #europe #travel #photography #stilllife #model #beautypage #freefeature #intense #soul #loveyourself #selflove #nofilter
Mordisco Films cumple diez años de aniversario, de vida, de existencia y de ilusiones fílmicas. Todo empezó un 26 de febrero de 2010 y para celebrar esta alegría de presente compartimos con vosotros esta reel homenaje desde el pasado, con todo el cine que hemos sido capaces de soñar. Y así, queda inaugurado el futuro y todos los increíbles y apasionantes proyectos que sabemos vendrán!!! #cortometraje #short #shortfilm #cine #cinema #mordiscofilms #festival #producción #película #movie #largo #largometraje #feature #film #gestióncultural #cultura #filmmaker #productor #production #love #art #cinemalover
Mordisco Films cumple diez años de aniversario, de vida, de existencia y de ilusiones fílmicas. Todo empezó un 26 de febrero de 2010 y para celebrar esta alegría de presente compartimos con vosotros esta reel homenaje desde el pasado, con todo el cine que hemos sido capaces de soñar. Y así, queda inaugurado el futuro y todos los increíbles y apasionantes proyectos que sabemos vendrán!!! #cortometraje #short #shortfilm #cine #cinema #mordiscofilms #festival #producción #película #movie #largo #largometraje #feature #film #gestióncultural #cultura #filmmaker #productor #production #love #art #cinemalover
#saymashallah❤️
#tabarakallah .
Assalamualaikum teman-teman semua,  gimana kabarnya?  Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . 
Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id
. 
Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. .
Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik,  koleksinya emang top banget deh
. 
Yuk.... follow & cek feednya👇
@manasikana.id
@manasikana.id
@manasikana.id

Jazakillah Khairan onty😘 ,
Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍
💕aamiin😇
. 
Shaqueena,21bulan,Bogor🍃

#shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
#saymashallah❤️ #tabarakallah . Assalamualaikum teman-teman semua, gimana kabarnya? Walau hujan terus sekarang ini tapi harus tetap sehat dan semangat yah.. . Queena lagi pake Alice set cantik warna choco semanis coklat ini gift dari onty baik hati @manasikana.id . Bahannya adem banget, dengan desain cutting A-Line yang super cantik, udah satu set juga sama hijab cutting V yang sama cantiknya lohh, dengan motif cantik plaid pattern berbahan katun Scort. . Recomended niih buat bunda - bunda, yang cari gamis atau setelan couple yg cantik, koleksinya emang top banget deh . Yuk.... follow & cek feednya👇 @manasikana.id @manasikana.id @manasikana.id Jazakillah Khairan onty😘 , Semoga selalu diberi kelancaran usahanya, diberkahi Allah, semakin banyak penjualannya, & terus semangat dengan koleksi cantiknya😍 💕aamiin😇 . Shaqueena,21bulan,Bogor🍃 #shaqueena #babygirl #babygemes #endorsement #endorse #like #lfl #selebgram # #freeendorse #endorsemurah #babygirl #endorseindonesia #hijabstyle #likeforlikes #endorsebaby #kidsendorse #selebgramindonesia #indonesia #likeforlike #fff #feature #endorsefree #openendorse #followersindonesia #kidsfashion #hijaberscilik #bayimuslimah #bayigemes
Congratulations @lucyandmarvethestreetmix 🎉
You got a feature on @10k_furfriends
•
This is MARVE from @lucyandmarvethestreetmix
Visit for more photos like this 😸
•
•
•
You want a feature too?
For a chance to be featured:
✓Follow @10k_furfriends ✓Use #10kfurfriends
✓Have a good quality photo on your cat page with less than 10k Follower🐈 •
•
•
#cat #cats #catsofinstagram #katze #katzen #feature #catfeatures #catfeature #catsagram #streetmix #catstagram #catsarecute #love #catlove #Ekh #cute #kitten #kittens #pet #pets #petsofinstagram #petstagram #instapet #meow #animal #animals #animalsofinstagram #lucyandmarvethestreetmix
Congratulations @lucyandmarvethestreetmix 🎉 You got a feature on @10k_furfriends • This is MARVE from @lucyandmarvethestreetmix Visit for more photos like this 😸 • • • You want a feature too? For a chance to be featured: ✓Follow @10k_furfriends ✓Use #10kfurfriends ✓Have a good quality photo on your cat page with less than 10k Follower🐈 • • • #cat #cats #catsofinstagram #katze #katzen #feature #catfeatures #catfeature #catsagram #streetmix #catstagram #catsarecute #love #catlove #Ekh #cute #kitten #kittens #pet #pets #petsofinstagram #petstagram #instapet #meow #animal #animals #animalsofinstagram #lucyandmarvethestreetmix
There’s no time like the present! Aunty Titi (@titiogufere) as we fondly call her, is about to be sworn in as the President of The International Federation of Interior Architects / Designers (@ifi_world).
.
📸: Woody Wao, Director Zara Hadid Architects (@zahahadidarchitects) and Titi Ogufere (@titiogufere) soon you be sworn-in President of IFI.
There’s no time like the present! Aunty Titi (@titiogufere) as we fondly call her, is about to be sworn in as the President of The International Federation of Interior Architects / Designers (@ifi_world). . 📸: Woody Wao, Director Zara Hadid Architects (@zahahadidarchitects) and Titi Ogufere (@titiogufere) soon you be sworn-in President of IFI.
|__kendimizi dinlemek istemeyip , kesip attım diye düşensekte , bazen kimya gâlip gelir__|
•
. bu minik deftere bir video turu varsa izleriz derseniz ,  yorumlarda bir göz kırpın 😉
•
•
•
_____________
📌Kullandığım 🌿
- canson  300 gram cold press kağıt
- 12 ' li dalerrowney taş suluboya 🌱
________
#floraldesign #watercolorart #watercolor #watercolours #watercolorflowers #feature #vscofeature #l4l #mini #tips #painting 
#skectbook #painters
|__kendimizi dinlemek istemeyip , kesip attım diye düşensekte , bazen kimya gâlip gelir__| • . bu minik deftere bir video turu varsa izleriz derseniz , yorumlarda bir göz kırpın 😉 • • • _____________ 📌Kullandığım 🌿 - canson 300 gram cold press kağıt - 12 ' li dalerrowney taş suluboya 🌱 ________ #floraldesign #watercolorart #watercolor #watercolours #watercolorflowers #feature #vscofeature #l4l #mini #tips #painting #skectbook #painters
A tired little munchkin 🍟
A tired little munchkin 🍟
Car buddies 🦴
Car buddies 🦴
Ru 🍄
Ru 🍄
The most excited pups!
The most excited pups!
Willow 🦴
Willow 🦴
Check out this video of my wife Tisha speaking to students at Moore College about HIGH and bringing awareness to the world of tower climbers.  You can go to 
https://vimeo.com/390246016 or just click the bio.  This is a great one!

#climber
#climbing
#towerclimber
#badass 
#shortfilm 
#feature
#gym
#fitness
#bodybuilding
#gymrat
#beastmode
#sundancefilmfestival 
#sundanceinstitute 
#filmfestival
#filmmaking
#indie
#indiefilm
#independentfilm
#knightfoundation
#model
#hollywood
#womeninfilm
#womenfilmmakers
#writer 
#director 
#producer 
#filmmaker 
#actor 
#actorslife
#deepthoughts
Check out this video of my wife Tisha speaking to students at Moore College about HIGH and bringing awareness to the world of tower climbers. You can go to https://vimeo.com/390246016 or just click the bio. This is a great one! #climber #climbing #towerclimber #badass #shortfilm #feature #gym #fitness #bodybuilding #gymrat #beastmode #sundancefilmfestival #sundanceinstitute #filmfestival #filmmaking #indie #indiefilm #independentfilm #knightfoundation #model #hollywood #womeninfilm #womenfilmmakers #writer #director #producer #filmmaker #actor #actorslife #deepthoughts
A big thank you to auntie @_aimeedamico_  for looking after us for the weekend!🎀 had the best time x
A big thank you to auntie @_aimeedamico_ for looking after us for the weekend!🎀 had the best time x
My little babies having a weekend sleepover!🐶 award for the best behaved pups goes to....
My little babies having a weekend sleepover!🐶 award for the best behaved pups goes to....
two peas in a pod 🥺
two peas in a pod 🥺
Little sushi misses being in Aviemore!🌲 long country walks resulting in cosy naps by the fire 🔥🏡
Little sushi misses being in Aviemore!🌲 long country walks resulting in cosy naps by the fire 🔥🏡
Willow walking down the beach with one of her besties - @leiawelsh 💜 someone was feeling lazy that day...
Willow walking down the beach with one of her besties - @leiawelsh 💜 someone was feeling lazy that day...
Off to the vets🐾
Off to the vets🐾
Ru ♥️
Ru ♥️
Sunday’s are for cuddles ♥️
Sunday’s are for cuddles ♥️
Sushi & Willow cuddling by the fire 🔥🥰 can’t get any cuter 🥺
Sushi & Willow cuddling by the fire 🔥🥰 can’t get any cuter 🥺
♥️
♥️
🐾🌿
🐾🌿
Sushi ♥️
Sushi ♥️
Ru enjoying her beach walk in Aviemore♥️
Ru enjoying her beach walk in Aviemore♥️
Getting cosy, watching I’m a celeb 🐛🐍
Getting cosy, watching I’m a celeb 🐛🐍
Ru | after a rainy walk 💕
Ru | after a rainy walk 💕
🐶🐶🐶
🐶🐶🐶
Download index side qrcode