#dukagjinibookstore

#已发帖 2262
Më shiko nga Nicholas Sparks

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Unë më parë se ti nga Jojo Moyes

Lu Klarku di plot gjëra. Di sa hapa janë nga stacioni i autobusit deri në shtëpi. Di që i pëlqen të punoj në barin “Simitja me gjalpë”, di që nuk është e sigurt në dashurinë për Patrikun.Ajo që Luja nuk di është se do të humbas punën dhe se ,ato që do t’i ndodhin më pas ,do ta bëjnë normale… Will Trejnëri e di që aksidenti me motor i ka hequr dëshirën për të jetuar. E di që gjithçka i duket pa vlerë e pa gëzim dhe e di mënyren se si mund t’i japë fund gjithë kësaj.Ajo që Will nuk di është se Luja do të hyjë në botën e tij me një larmi ngjyrash . Dhe asnjëri prej tyre nuk e di se ka për ta ndryshuar tjetrin një here e përgjithmonë. ‘Vërtet i bukur. Na bëri të qeshnim, të buzëqeshnim e të dëmesnim si fëmijë – thjesht lexojeni “. Closer I destinuar të jetë romani që shokët do të shtyjnë njeri-tjetrin per ta lexuar. Më shumë se kushdo tjetër, Luja dhe Uilli janë një çift që do t’u hyjë në zemër po aq shume sa Ema dhe Deksi te libri “Nje ditë”. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Unë më parë se ti nga Jojo Moyes Lu Klarku di plot gjëra. Di sa hapa janë nga stacioni i autobusit deri në shtëpi. Di që i pëlqen të punoj në barin “Simitja me gjalpë”, di që nuk është e sigurt në dashurinë për Patrikun.Ajo që Luja nuk di është se do të humbas punën dhe se ,ato që do t’i ndodhin më pas ,do ta bëjnë normale… Will Trejnëri e di që aksidenti me motor i ka hequr dëshirën për të jetuar. E di që gjithçka i duket pa vlerë e pa gëzim dhe e di mënyren se si mund t’i japë fund gjithë kësaj.Ajo që Will nuk di është se Luja do të hyjë në botën e tij me një larmi ngjyrash . Dhe asnjëri prej tyre nuk e di se ka për ta ndryshuar tjetrin një here e përgjithmonë. ‘Vërtet i bukur. Na bëri të qeshnim, të buzëqeshnim e të dëmesnim si fëmijë – thjesht lexojeni “. Closer I destinuar të jetë romani që shokët do të shtyjnë njeri-tjetrin per ta lexuar. Më shumë se kushdo tjetër, Luja dhe Uilli janë një çift që do t’u hyjë në zemër po aq shume sa Ema dhe Deksi te libri “Nje ditë”. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Singles Game by Lauren Weisberger

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Essays in Love by Alain De Botton

Essays in Love is a novel about two young people, who meet on an airplane between London and Paris and rapidly fall in love. The structure of the story isn’t unusual, but what lends the book its interest is the extraordinary depth with which the emotions involved in the relationship are analysed. Love comes under the philosophical microscope. An entire chapter is devoted to the nuances and subtexts of an initial date. Another chapter mulls over the question of how and when to say ‘I love you’. There’s an essay on how uncomfortable it can be to disagree with a lover’s taste in shoes and a lengthy discussion about the role of guilt in love.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Essays in Love by Alain De Botton Essays in Love is a novel about two young people, who meet on an airplane between London and Paris and rapidly fall in love. The structure of the story isn’t unusual, but what lends the book its interest is the extraordinary depth with which the emotions involved in the relationship are analysed. Love comes under the philosophical microscope. An entire chapter is devoted to the nuances and subtexts of an initial date. Another chapter mulls over the question of how and when to say ‘I love you’. There’s an essay on how uncomfortable it can be to disagree with a lover’s taste in shoes and a lengthy discussion about the role of guilt in love. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Ne të dy si një roman nga Paola Calvetti

Në epokën e teknologjisë moderne, kur bota gëlon nga interneti dhe celularët, Ema dhe Frederiku bëjnë një pakt: do t’i shkruajnë letra njëri-tjetrit dhe do të takohen vetëm një herë në vit në brigjet e Bretanjës.

Letrat e tyre do të ndërthuren me një katalog të rrallë titujsh dhe personazhesh, një udhëzues i vyer librash për të mos u humbur dhe do të na mësojnë se dashuria e vërtetë triumfon në çdo kohë.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Ne të dy si një roman nga Paola Calvetti Në epokën e teknologjisë moderne, kur bota gëlon nga interneti dhe celularët, Ema dhe Frederiku bëjnë një pakt: do t’i shkruajnë letra njëri-tjetrit dhe do të takohen vetëm një herë në vit në brigjet e Bretanjës. Letrat e tyre do të ndërthuren me një katalog të rrallë titujsh dhe personazhesh, një udhëzues i vyer librash për të mos u humbur dhe do të na mësojnë se dashuria e vërtetë triumfon në çdo kohë. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet
nga Scott Peck

Pas suksesit të padiskutueshëm të librit të parë të Scott Peck-ut, Rruga në të cilën rrallë shkohet, shtëpia botuese Albas sjell të përkthyer në shqip librin e dytë, “Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet”, që është një vazhdim po aq i mençur dhe po aq i thjeshtë i librit të parë. Vazhdojeni udhëtimin për rritjen tuaj personale dhe shpirtërore me këtë libër të mençur!

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet nga Scott Peck Pas suksesit të padiskutueshëm të librit të parë të Scott Peck-ut, Rruga në të cilën rrallë shkohet, shtëpia botuese Albas sjell të përkthyer në shqip librin e dytë, “Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet”, që është një vazhdim po aq i mençur dhe po aq i thjeshtë i librit të parë. Vazhdojeni udhëtimin për rritjen tuaj personale dhe shpirtërore me këtë libër të mençur! ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Rruga në të cilën rrallë shkohet
nga Scott Peck

Libri i psikanalistit bashkëkohës Scott Peck "Rruga në të cilën rrallë shkohet" është nga më të lexuarit në botë. Njerëzit kanë gjetur në të një analizë të vërtetë dhe të sinqertë për ngritjen shpirtërore të vetvetes. Ky libër, më mirë se një duzinë ilaçesh, mund ta ndihmojë e ta lehtësojë secilin prej nesh për të bërë një zgjedhje sa më të drejtë, veçanërisht, kur gjendemi në udhëkryq.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Rruga në të cilën rrallë shkohet nga Scott Peck Libri i psikanalistit bashkëkohës Scott Peck "Rruga në të cilën rrallë shkohet" është nga më të lexuarit në botë. Njerëzit kanë gjetur në të një analizë të vërtetë dhe të sinqertë për ngritjen shpirtërore të vetvetes. Ky libër, më mirë se një duzinë ilaçesh, mund ta ndihmojë e ta lehtësojë secilin prej nesh për të bërë një zgjedhje sa më të drejtë, veçanërisht, kur gjendemi në udhëkryq. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Menaxhimi i Stresit- Si ta menaxhojmë stresin në çdo situatë

Mendimi Pozitiv - Ndrysho botëkuptimin dhe dili përpara të ardhmes me besim dhe optimizëm.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Menaxhimi i Stresit- Si ta menaxhojmë stresin në çdo situatë Mendimi Pozitiv - Ndrysho botëkuptimin dhe dili përpara të ardhmes me besim dhe optimizëm. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
- Motivimi
- Marketingu
- Delegimi dhe Mbikqyrja nga Brian Tracy

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
- Motivimi - Marketingu - Delegimi dhe Mbikqyrja nga Brian Tracy ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
- Menaxhimi
- Strategjia e Biznesit
- Negocimi nga Brian Tracy

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
- Menaxhimi - Strategjia e Biznesit - Negocimi nga Brian Tracy ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
-Menxhimi i Kohës
-Takime të Suksesshme
-Lidershipi nga Brian Tracy

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
-Menxhimi i Kohës -Takime të Suksesshme -Lidershipi nga Brian Tracy ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Libraria Dukagjini dhuron një Gift Card në vlerë 20€ për një dashamir të librit.

Rregullat e lojës: - Tag shokun/shoqen
- Like foton
- Follow @dukagjinibookstore 
Përzgjedhja e fituesit bëhet në mënyrë automatike me datë 28.10.2019

Ju urojmë fat!
________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Libraria Dukagjini dhuron një Gift Card në vlerë 20€ për një dashamir të librit. Rregullat e lojës: - Tag shokun/shoqen - Like foton - Follow @dukagjinibookstore Përzgjedhja e fituesit bëhet në mënyrë automatike me datë 28.10.2019 Ju urojmë fat! ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Time of the Hero by Mario Vargas Llosa

The action of The Time of the Hero, Nobel Prize-winning author Mario Vargas Llosa's first novel, takes place at the Leoncio Prado Military Academy in Lima, Peru. There, four angry cadets who have formed an inner circle in an attempt to ward off the boredom and stifling confinement of the military academy set off a chain of events that starts with a theft and leads to murder and suicide. The Time of the Hero presents, with great accuracy and power, the cadets' nightmare life: brutal initiation rights, poker in the latrines, drinking contests; and, above all else, the strange military code which, whether broken or followed, can only destroy.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Time of the Hero by Mario Vargas Llosa The action of The Time of the Hero, Nobel Prize-winning author Mario Vargas Llosa's first novel, takes place at the Leoncio Prado Military Academy in Lima, Peru. There, four angry cadets who have formed an inner circle in an attempt to ward off the boredom and stifling confinement of the military academy set off a chain of events that starts with a theft and leads to murder and suicide. The Time of the Hero presents, with great accuracy and power, the cadets' nightmare life: brutal initiation rights, poker in the latrines, drinking contests; and, above all else, the strange military code which, whether broken or followed, can only destroy. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Counterfeiters by André Gide

A young artist pursues a search for knowledge through the treatment of homosexuality and the collapse of morality in middle class France.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Counterfeiters by André Gide A young artist pursues a search for knowledge through the treatment of homosexuality and the collapse of morality in middle class France. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Rebel by Albert Camus

By one of the most profoundly influential thinkers of our century, The Rebel is a classic essay on revolution. For Albert Camus, the urge to revolt is one of the "essential dimensions" of human nature, manifested in man's timeless Promethean struggle against the conditions of his existence, as well as the popular uprisings against established orders throughout history. And yet, with an eye toward the French Revolution and its regicides and deicides, he shows how inevitably the course of revolution leads to tyranny. As old regimes throughout the world collapse, The Rebel resonates as an ardent, eloquent, and supremely rational voice of conscience for our tumultuous times.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Rebel by Albert Camus By one of the most profoundly influential thinkers of our century, The Rebel is a classic essay on revolution. For Albert Camus, the urge to revolt is one of the "essential dimensions" of human nature, manifested in man's timeless Promethean struggle against the conditions of his existence, as well as the popular uprisings against established orders throughout history. And yet, with an eye toward the French Revolution and its regicides and deicides, he shows how inevitably the course of revolution leads to tyranny. As old regimes throughout the world collapse, The Rebel resonates as an ardent, eloquent, and supremely rational voice of conscience for our tumultuous times. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Plague by Albert Camus

A haunting tale of human resilience in the face of unrelieved horror, Camus' novel about a bubonic plague ravaging the people of a North African coastal town is a classic of twentieth-century literature.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Plague by Albert Camus A haunting tale of human resilience in the face of unrelieved horror, Camus' novel about a bubonic plague ravaging the people of a North African coastal town is a classic of twentieth-century literature. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Exile and the Kingdom by Albert Camy

These six stories, written at the height of Camus' artistic powers, all depict people at decisive, revelatory moments in their lives. Translated by Justin O'Brien.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Exile and the Kingdom by Albert Camy These six stories, written at the height of Camus' artistic powers, all depict people at decisive, revelatory moments in their lives. Translated by Justin O'Brien. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
A library is the delivery room for the birth of ideas, a place where history comes to life.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
A library is the delivery room for the birth of ideas, a place where history comes to life. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Autumn by Ali Smith🍁

Autumn. Season of mists and mellow fruitfulness. That’s what it felt like for Keats in 1819. How about Autumn 2016? Daniel is a century old. Elisabeth, born in 1984, has her eye on the future. The United Kingdon is in pieces, divided by a historic, once-in-a-generation summer. Love is won, love is lost. Hope is hand-in-hand with hopelessness. The seasons roll round, as ever.  Ali Smith’s novel is a meditation on a world growing ever more bordered and exclusive, on what richness and worth are, on what harvest means. It is the first installment of her Seasonal quartet—four stand-alone books, seperate yet interconnected and cyclical (as the seasons are)—and it casts an eye over our own time. Who are we? What are we made of? Shakespearean jeu d’esprit, Keatsian melancholy, the sheer bright energy of 1960s pop art: the centuries cast their eyes over our own history making. 
________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #autumn #autumnvibes🍁
Autumn by Ali Smith🍁 Autumn. Season of mists and mellow fruitfulness. That’s what it felt like for Keats in 1819. How about Autumn 2016? Daniel is a century old. Elisabeth, born in 1984, has her eye on the future. The United Kingdon is in pieces, divided by a historic, once-in-a-generation summer. Love is won, love is lost. Hope is hand-in-hand with hopelessness. The seasons roll round, as ever. Ali Smith’s novel is a meditation on a world growing ever more bordered and exclusive, on what richness and worth are, on what harvest means. It is the first installment of her Seasonal quartet—four stand-alone books, seperate yet interconnected and cyclical (as the seasons are)—and it casts an eye over our own time. Who are we? What are we made of? Shakespearean jeu d’esprit, Keatsian melancholy, the sheer bright energy of 1960s pop art: the centuries cast their eyes over our own history making. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #autumn #autumnvibes🍁
Summary of 13 Things Mentally Strong People Don't Do by Amy Morin

Master your mental strength—revolutionary new strategies that work for everyone from homemakers to soldiers and teachers to CEOs.

Don’t waste time feeling sorry for yourself
Don’t give away your power
Don’t shy away from change
Don’t focus on things you can’t control
Don’t worry about pleasing everyone
Don’t fear taking calculated risks
Don’t dwell on the past
Don’t make the same mistakes over and over
Don’t resent other people’s success
Don’t give up after the first failure
Don’t fear alone time
Don’t feel the world owes you anything
Don’t expect immediate results

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Summary of 13 Things Mentally Strong People Don't Do by Amy Morin Master your mental strength—revolutionary new strategies that work for everyone from homemakers to soldiers and teachers to CEOs. Don’t waste time feeling sorry for yourself Don’t give away your power Don’t shy away from change Don’t focus on things you can’t control Don’t worry about pleasing everyone Don’t fear taking calculated risks Don’t dwell on the past Don’t make the same mistakes over and over Don’t resent other people’s success Don’t give up after the first failure Don’t fear alone time Don’t feel the world owes you anything Don’t expect immediate results ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Courage to be Disliked by Fumitake Koga and Ichiro Kishimi

Is happiness something you choose for yourself? The Courage to Be Disliked presents a simple and straightforward answer. Using the theories of Alfred Adler, one of the three giants of nineteenth-century psychology alongside Freud and Jung, this book follows an illuminating dialogue between a philosopher and a young man. Over the course of five conversations, the philosopher helps his student to understand how each of us is able to determine the direction of our own life, free from the shackles of past traumas and the expectations of others.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Courage to be Disliked by Fumitake Koga and Ichiro Kishimi Is happiness something you choose for yourself? The Courage to Be Disliked presents a simple and straightforward answer. Using the theories of Alfred Adler, one of the three giants of nineteenth-century psychology alongside Freud and Jung, this book follows an illuminating dialogue between a philosopher and a young man. Over the course of five conversations, the philosopher helps his student to understand how each of us is able to determine the direction of our own life, free from the shackles of past traumas and the expectations of others. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Art of Discarding by Nagisa Tatsumi

Practical and inspiring, The Art of Discarding (the book that originally inspired a young Marie Kondo to start cleaning up her closets) offers hands-on advice and easy-to-follow guidelines to help readers learn how to finally let go of stuff that is holding them back--as well as sage advice on acquiring less in the first place. Author Nagisa Tatsumi urges us to reflect on our attitude to possessing things and to have the courage and conviction to get rid of all the stuff we really don't need, offering advice on how to tackle the things that pile up at home and take back control. By learning the art of discarding you will gain space, free yourself from "accumulation syndrome," and find new joy and purpose in your clutter-free life.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Art of Discarding by Nagisa Tatsumi Practical and inspiring, The Art of Discarding (the book that originally inspired a young Marie Kondo to start cleaning up her closets) offers hands-on advice and easy-to-follow guidelines to help readers learn how to finally let go of stuff that is holding them back--as well as sage advice on acquiring less in the first place. Author Nagisa Tatsumi urges us to reflect on our attitude to possessing things and to have the courage and conviction to get rid of all the stuff we really don't need, offering advice on how to tackle the things that pile up at home and take back control. By learning the art of discarding you will gain space, free yourself from "accumulation syndrome," and find new joy and purpose in your clutter-free life. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Mind Platter by Najwa Zebian

Mind Platter is a compilation of reflections on life as seen through the eyes of an educator, student, and human who experienced her early days in silence. It is written in the words of a woman who came from Lebanon to Canada at the age of sixteen and experienced what it was like to have fate push her to a place where she didn't belong. It is written in the voice of every person who has felt unheard, mistreated, misjudged, or unseen. The book contains over 200 one-page reflections on topics we encounter in our everyday lives: love, friendship, hurt, inspiration, respect, motivation, integrity, honesty, and more. 
________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Mind Platter by Najwa Zebian Mind Platter is a compilation of reflections on life as seen through the eyes of an educator, student, and human who experienced her early days in silence. It is written in the words of a woman who came from Lebanon to Canada at the age of sixteen and experienced what it was like to have fate push her to a place where she didn't belong. It is written in the voice of every person who has felt unheard, mistreated, misjudged, or unseen. The book contains over 200 one-page reflections on topics we encounter in our everyday lives: love, friendship, hurt, inspiration, respect, motivation, integrity, honesty, and more. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Bookaroo - The clever way to carry your stuff.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Bookaroo - The clever way to carry your stuff. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Bashkë me @klaritademiri po flasim për Çmimin Man Booker Prize 2019 dhe fitueset "The Handmaids Tale", "The Testaments" nga Margaret Atwood. Dhe "Girl, Woman, Other" nga Bernardine Evaristo.

Si dhe per Gift Cards që mundëson @dukagjinibookstore për çdo lexues ☺️ Ndiqni reprizën tani në D @dukagjinirtv ❤️ Shumë dashni🥰 #emisioniread #readrtvdukagjini #dukagjinibookstore
Bashkë me @klaritademiri po flasim për Çmimin Man Booker Prize 2019 dhe fitueset "The Handmaids Tale", "The Testaments" nga Margaret Atwood. Dhe "Girl, Woman, Other" nga Bernardine Evaristo. Si dhe per Gift Cards që mundëson @dukagjinibookstore për çdo lexues ☺️ Ndiqni reprizën tani në D @dukagjinirtv ❤️ Shumë dashni🥰 #emisioniread #readrtvdukagjini #dukagjinibookstore
How to Think by Alan Jacobs

As a celebrated cultural critic and a writer for national publications like The Atlantic and Harper's, Alan Jacobs has spent his adult life belonging to communities that often clash in America's culture wars. And in his years of confronting the big issues that divide us political, social, religious Jacobs has learned that many of our fiercest disputes occur not because we're doomed to be divided, but because the people involved simply aren't thinking.

Most of us don't want to think. Thinking is trouble. Thinking can force us out of familiar, comforting habits, and it can complicate our relationships with like-minded friends. Finally, thinking is slow, and that's a problem when our habits of consuming information (mostly online) leave us lost in the spin cycle of social media, partisan bickering, and confirmation bias.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
How to Think by Alan Jacobs As a celebrated cultural critic and a writer for national publications like The Atlantic and Harper's, Alan Jacobs has spent his adult life belonging to communities that often clash in America's culture wars. And in his years of confronting the big issues that divide us political, social, religious Jacobs has learned that many of our fiercest disputes occur not because we're doomed to be divided, but because the people involved simply aren't thinking. Most of us don't want to think. Thinking is trouble. Thinking can force us out of familiar, comforting habits, and it can complicate our relationships with like-minded friends. Finally, thinking is slow, and that's a problem when our habits of consuming information (mostly online) leave us lost in the spin cycle of social media, partisan bickering, and confirmation bias. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Road Less Traveled by M. Scott Peck

M. Scott Peck's bestselling The Road Less Traveled confronts the truth that life is difficult. This special gift edition features nuggets of his inspirational words, selected from the classic book that has sold over six million copies. Full color.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Road Less Traveled by M. Scott Peck M. Scott Peck's bestselling The Road Less Traveled confronts the truth that life is difficult. This special gift edition features nuggets of his inspirational words, selected from the classic book that has sold over six million copies. Full color. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Në ora 17:00 jemi bashkë në Read dhe kanalin D @dukagjinirtv për të diskutuar rreth shfaqjes që mbështet OJQ Etea dhe Komuna e Prishtinës.

MURET FLASIN quhet shfaqja e cila rrëfen historinë e organizimit të arsimit paralel pas mbylljes së shkollave shqipe gjatë viteve të ’90-ta, me ç’rast gjysma e popullit në Kosovë u angazhua për të mundësuar arsimimin e 10 gjeneratave në shtëpitë private, të njohura si shtëpitë-shkolla.

Enkas për Read rreth shfaqjes "MURET FLASIN" flasin:
- Ulpiana Maloku - autore
- Kushtrim Mehmeti - regjisor

READ nuk përfundon me kaq, shihemi në 17:00🥰

#emisioniread #readrtvdukagjini #ojqetea #dukagjinirtv #dukagjinibookstore
Në ora 17:00 jemi bashkë në Read dhe kanalin D @dukagjinirtv për të diskutuar rreth shfaqjes që mbështet OJQ Etea dhe Komuna e Prishtinës. MURET FLASIN quhet shfaqja e cila rrëfen historinë e organizimit të arsimit paralel pas mbylljes së shkollave shqipe gjatë viteve të ’90-ta, me ç’rast gjysma e popullit në Kosovë u angazhua për të mundësuar arsimimin e 10 gjeneratave në shtëpitë private, të njohura si shtëpitë-shkolla. Enkas për Read rreth shfaqjes "MURET FLASIN" flasin: - Ulpiana Maloku - autore - Kushtrim Mehmeti - regjisor READ nuk përfundon me kaq, shihemi në 17:00🥰 #emisioniread #readrtvdukagjini #ojqetea #dukagjinirtv #dukagjinibookstore
Çdo të diel, paguaj me kartelë të @procreditbankkosova dhe përfito 25% zbritje në blerjen e librave.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Çdo të diel, paguaj me kartelë të @procreditbankkosova dhe përfito 25% zbritje në blerjen e librave. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Social Intelligence by Daniel Goleman  In Social Intelligence, Daniel Goleman explores an emerging new science with startling implications for our interpersonal world. Its most fundamental discovery: we are designed for sociability, constantly engaged in a “neural ballet” that connects us brain to brain with those around us.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Social Intelligence by Daniel Goleman In Social Intelligence, Daniel Goleman explores an emerging new science with startling implications for our interpersonal world. Its most fundamental discovery: we are designed for sociability, constantly engaged in a “neural ballet” that connects us brain to brain with those around us. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Captivate by Vanessa Van Edwards "Wish you knew exactly what to say in awkward social situations? Do you want a formula for charisma? Do you want to know exactly what to say to your boss, your date, or your mother-in-law? You need to know how people work. As a human behavior investigator, VanessaVanEdwardsstudies the hidden forces that drive our behavior patterns in her lab--and she's cracked the code. InCaptivateshe shares a wealth ofvaluable shortcuts, systems and behavior hacks for taking charge of their interactions at work, at home, and in any social situation.These aren't the people skills you learned in school. This is the first comprehensive, science backed, real life manual on human behavior and a completely new approach to building connections. Just like knowing the right formulas to use in chemistry, or the right programming language to write code, the hacks in this book are simple ways to solve for people. 
________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Captivate by Vanessa Van Edwards "Wish you knew exactly what to say in awkward social situations? Do you want a formula for charisma? Do you want to know exactly what to say to your boss, your date, or your mother-in-law? You need to know how people work. As a human behavior investigator, VanessaVanEdwardsstudies the hidden forces that drive our behavior patterns in her lab--and she's cracked the code. InCaptivateshe shares a wealth ofvaluable shortcuts, systems and behavior hacks for taking charge of their interactions at work, at home, and in any social situation.These aren't the people skills you learned in school. This is the first comprehensive, science backed, real life manual on human behavior and a completely new approach to building connections. Just like knowing the right formulas to use in chemistry, or the right programming language to write code, the hacks in this book are simple ways to solve for people. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Art of the Good Life by Rolf Dobelli

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Art of the Good Life by Rolf Dobelli ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
11 Life Lessons from Nelson Mandela by Ndaba Mandela

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #nelsonmandela #nelsonmandelaquotes
Në ora 17:00 jemi bashkë në Read dhe kanalin D @dukagjinirtv për të diskutuar rreth shfaqjes që mbështet OJQ Etea dhe Komuna e Prishtinës.

MURET FLASIN quhet shfaqja e cila rrëfen historinë e organizimit të arsimit paralel pas mbylljes së shkollave shqipe gjatë viteve të ’90-ta, me ç’rast gjysma e popullit në Kosovë u angazhua për të mundësuar arsimimin e 10 gjeneratave në shtëpitë private, të njohura si shtëpitë-shkolla.

Enkas për Read rreth shfaqjes "MURET FLASIN" flasin:
- Ulpiana Maloku - autore
- Kushtrim Mehmeti - regjisor

#emisioniread #readrtvdukagjini #ojqetea #dukagjinirtv #dukagjinibookstore
Në ora 17:00 jemi bashkë në Read dhe kanalin D @dukagjinirtv për të diskutuar rreth shfaqjes që mbështet OJQ Etea dhe Komuna e Prishtinës. MURET FLASIN quhet shfaqja e cila rrëfen historinë e organizimit të arsimit paralel pas mbylljes së shkollave shqipe gjatë viteve të ’90-ta, me ç’rast gjysma e popullit në Kosovë u angazhua për të mundësuar arsimimin e 10 gjeneratave në shtëpitë private, të njohura si shtëpitë-shkolla. Enkas për Read rreth shfaqjes "MURET FLASIN" flasin: - Ulpiana Maloku - autore - Kushtrim Mehmeti - regjisor #emisioniread #readrtvdukagjini #ojqetea #dukagjinirtv #dukagjinibookstore
Posted @withrepost • @dukagjinibookstore Klasikët për fëmijë: - David Koperfildi
- Don Kishoti

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Posted @withrepost@dukagjinibookstore Klasikët për fëmijë: - David Koperfildi - Don Kishoti ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Posted @withrepost • @dukagjinibookstore Iliada dhe Odiseja treguar për fëmijë.. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Libër i dedikuar për fëmijët e moshës nga 9 deri 19 vjeç. Në të flitet për ndryshimet fizike dhe emocionale që ndodhin me ta gjatë moshës së adoleshencës.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Libër i dedikuar për fëmijët e moshës nga 9 deri 19 vjeç. Në të flitet për ndryshimet fizike dhe emocionale që ndodhin me ta gjatë moshës së adoleshencës. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Klasikët për fëmijë: - David Koperfildi
- Don Kishoti

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Klasikët për fëmijë: - David Koperfildi - Don Kishoti ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Iliada dhe Odiseja treguar për fëmijë.. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Iliada dhe Odiseja treguar për fëmijë.. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
#eshtuneegzune këtë javë sjell -50% zbritje në Shopping Bags nga  Vincent Van Gogh dhe Gustav Klimt.

Çmimi: nga 11.00€ në 5.50€

Oferta vlenë vetëm ditën e shtunë me datë 19.10.2019

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #shoppingbag
#eshtuneegzune këtë javë sjell -50% zbritje në Shopping Bags nga Vincent Van Gogh dhe Gustav Klimt. Çmimi: nga 11.00€ në 5.50€ Oferta vlenë vetëm ditën e shtunë me datë 19.10.2019 ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #shoppingbag
Mosmarrëveshja nga Ismail Kadare

Harmonia me Europën e Bashkuar do të ishte pjesë e harmonisë ndërshqiptare. E për t’iu kthyer motivit nismëtar të kësaj sprove, mosmarrëveshja e mundshme mes Europës dhe Shqipërisë, do të ishte në thelb mosmarrëveshje me vetveten.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Mosmarrëveshja nga Ismail Kadare Harmonia me Europën e Bashkuar do të ishte pjesë e harmonisë ndërshqiptare. E për t’iu kthyer motivit nismëtar të kësaj sprove, mosmarrëveshja e mundshme mes Europës dhe Shqipërisë, do të ishte në thelb mosmarrëveshje me vetveten. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Fall of the Stone City by Ismail Kadare

It is 1943, and the Second World War is ravaging Europe. Mussolini decides to pull out of his alliance with the Nazis, and withdraws the Italian troops occupying Albania. Soon after, Nazi forces invade Albania from occupied Greece. The first settlement in their path is the ancient stone city of Gjirokastër, an Albanian stronghold since the fourteenth century. The townsfolk have no choice but to surrender to the Nazis, but are confused when they see that one of the town’s residents, a certain Dr. Gurameto, seems to be showing the invading Nazi Colonel great hospitality. That evening, strains of Schubert from the doctor’s gramophone waft out into the cobbled streets of the city, and the sounds of a dinner party are heard. The sudden disappearance of the Nazis the next morning leaves the town wondering if they might have dreamt the events of the previous night. But as Albania moves into a period of occupation by the Nazis, and then is taken over by the communists, Dr. Gurameto is forced to answer for what happened on the evening of the Nazi’s invasion, and finally explain the events of that long, strange night.

Dealing with themes of resistance in a dictatorship, and steeped in Albanian folklore and legend, The Fall of the Stone City shows Kadare at the height of his powers.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Fall of the Stone City by Ismail Kadare It is 1943, and the Second World War is ravaging Europe. Mussolini decides to pull out of his alliance with the Nazis, and withdraws the Italian troops occupying Albania. Soon after, Nazi forces invade Albania from occupied Greece. The first settlement in their path is the ancient stone city of Gjirokastër, an Albanian stronghold since the fourteenth century. The townsfolk have no choice but to surrender to the Nazis, but are confused when they see that one of the town’s residents, a certain Dr. Gurameto, seems to be showing the invading Nazi Colonel great hospitality. That evening, strains of Schubert from the doctor’s gramophone waft out into the cobbled streets of the city, and the sounds of a dinner party are heard. The sudden disappearance of the Nazis the next morning leaves the town wondering if they might have dreamt the events of the previous night. But as Albania moves into a period of occupation by the Nazis, and then is taken over by the communists, Dr. Gurameto is forced to answer for what happened on the evening of the Nazi’s invasion, and finally explain the events of that long, strange night. Dealing with themes of resistance in a dictatorship, and steeped in Albanian folklore and legend, The Fall of the Stone City shows Kadare at the height of his powers. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Mëngjeset në Kafe Rostand, motive të Parisit nga Ismail Kadare

Në këtë libër shkrimtari i shquar Ismail Kadare ka reflektuar rreth kafenesë së tij të dashur ku nisi të shkruajë veprat e tij që kur u arratis në Franë në fillim të viteve ’90. Nuk është thjeshtë një libër eseistik, pasi këtu gjenden shumë të dhëna që na ndihmojnë më tepër për të njohur universin kadarean.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #ismailkadare
Mëngjeset në Kafe Rostand, motive të Parisit nga Ismail Kadare Në këtë libër shkrimtari i shquar Ismail Kadare ka reflektuar rreth kafenesë së tij të dashur ku nisi të shkruajë veprat e tij që kur u arratis në Franë në fillim të viteve ’90. Nuk është thjeshtë një libër eseistik, pasi këtu gjenden shumë të dhëna që na ndihmojnë më tepër për të njohur universin kadarean. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #ismailkadare
Nuk është e lehtë të zgjedhësh një dhuratë, pa marrë parasysh nëse ajo i dedikohet më të dashurve tuaj, familjes, shoqërisë apo ndonjë klienti/partneri të biznesit.

Libraria Dukagjini ju ofron një mundësi të shkëlqyer, një kupon dhuratë i cili ka validitet një muaj dhe mund të blehet me vlera të ndryshme, duke filluar nga ajo minimale 10€. Me dhurimin e kuponit, personi bartës i kuponit mund të vijë në Librarinë Dukagjini dhe të zgjedhë cilindo libër që dëshiron brenda vlerës që ka kuponi. 
________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #giftideas #giftcard
Nuk është e lehtë të zgjedhësh një dhuratë, pa marrë parasysh nëse ajo i dedikohet më të dashurve tuaj, familjes, shoqërisë apo ndonjë klienti/partneri të biznesit. Libraria Dukagjini ju ofron një mundësi të shkëlqyer, një kupon dhuratë i cili ka validitet një muaj dhe mund të blehet me vlera të ndryshme, duke filluar nga ajo minimale 10€. Me dhurimin e kuponit, personi bartës i kuponit mund të vijë në Librarinë Dukagjini dhe të zgjedhë cilindo libër që dëshiron brenda vlerës që ka kuponi. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #giftideas #giftcard
Urrejtja gjysma e hakmarrjes nga Emilios Solomou

Një roman që endet midis të shkuarës dhe të tashmes, midis hakmarrjes dhe detyrës, midis dashurisë dhe urrejtjes.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Urrejtja gjysma e hakmarrjes nga Emilios Solomou Një roman që endet midis të shkuarës dhe të tashmes, midis hakmarrjes dhe detyrës, midis dashurisë dhe urrejtjes. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Guximi që u duhet lumenjve nga Emmanuelle Favier

Realiteti i maleve merr ngjyra poetike në këtë roman magjepsës, që përcjell me forcë përplasjen e miteve të lashta me realitetin. Për këtë roman Emmanuelle Favier ka marrë një seri çmimesh, mes të cilëve: - Çmimi "Zbulimi i vitit", Société des Gens de Lettres", Paris - Çmimi "Libri i preferuar i gjimnazistëve", Fondacioni Prince Pierre, Montekarlo - Çmimi "Poulet-Malassis", Alençon - Përzgjedhje "Libri i preferuar" libraritë “Cultura", Francë.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Guximi që u duhet lumenjve nga Emmanuelle Favier Realiteti i maleve merr ngjyra poetike në këtë roman magjepsës, që përcjell me forcë përplasjen e miteve të lashta me realitetin. Për këtë roman Emmanuelle Favier ka marrë një seri çmimesh, mes të cilëve: - Çmimi "Zbulimi i vitit", Société des Gens de Lettres", Paris - Çmimi "Libri i preferuar i gjimnazistëve", Fondacioni Prince Pierre, Montekarlo - Çmimi "Poulet-Malassis", Alençon - Përzgjedhje "Libri i preferuar" libraritë “Cultura", Francë. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Man's Search for Meaning by Viktor Frankl

Man's Search for Meaning has riveted generations of readers with its descriptions of life in Nazi death camps and its lessons for spiritual survival. Between 1942 and 1945 psychiatrist Viktor Frankl labored in four different camps, including Auschwitz, while his parents, brother, and pregnant wife perished. Based on his own experience and the stories of his many patients, Frankl argues that we cannot avoid suffering but we can choose how to cope with it, find meaning in it, and move forward with renewed purpose. Frankl's theory—known as logotherapy, from the Greek word logos ("meaning")—holds that our primary drive in life is not pleasure, as Freud maintained, but the discovery and pursuit of what we personally find meaningful. "What man actually needs," Frankl writes, "is not a tensionless state but rather the striving and struggling for a worthwhile goal, a freely chosen task . . . the call of a potential meaning waiting to be fulfilled by him." ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Man's Search for Meaning by Viktor Frankl Man's Search for Meaning has riveted generations of readers with its descriptions of life in Nazi death camps and its lessons for spiritual survival. Between 1942 and 1945 psychiatrist Viktor Frankl labored in four different camps, including Auschwitz, while his parents, brother, and pregnant wife perished. Based on his own experience and the stories of his many patients, Frankl argues that we cannot avoid suffering but we can choose how to cope with it, find meaning in it, and move forward with renewed purpose. Frankl's theory—known as logotherapy, from the Greek word logos ("meaning")—holds that our primary drive in life is not pleasure, as Freud maintained, but the discovery and pursuit of what we personally find meaningful. "What man actually needs," Frankl writes, "is not a tensionless state but rather the striving and struggling for a worthwhile goal, a freely chosen task . . . the call of a potential meaning waiting to be fulfilled by him." ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Salt Path: A Memoir by Raynor Winn

The true story of a couple who lost everything and embarked on a transformative journey walking the South West Coast Path in England

Just days after Raynor Winn learns that Moth, her husband of thirty-two years, is terminally ill, their house and farm are taken away, along with their livelihood. With nothing left and little time, they make the brave and impulsive decision to walk the 630 miles of the sea-swept South West Coast Path, from Somerset to Dorset, through Devon and Cornwall.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Salt Path: A Memoir by Raynor Winn The true story of a couple who lost everything and embarked on a transformative journey walking the South West Coast Path in England Just days after Raynor Winn learns that Moth, her husband of thirty-two years, is terminally ill, their house and farm are taken away, along with their livelihood. With nothing left and little time, they make the brave and impulsive decision to walk the 630 miles of the sea-swept South West Coast Path, from Somerset to Dorset, through Devon and Cornwall. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Frankenstein in Baghdad by Ahmed Saadawi

From the rubble-strewn streets of U.S.-occupied Baghdad, Hadi--a scavenger and an oddball fixture at a local café--collects human body parts and stitches them together to create a corpse. His goal, he claims, is for the government to recognize the parts as people and to give them proper burial. But when the corpse goes missing, a wave of eerie murders sweeps the city, and reports stream in of a horrendous-looking criminal who, though shot, cannot be killed. Hadi soon realizes he's created a monster, one that needs human flesh to survive--first from the guilty, and then from anyone in its path. A prizewinning novel by "Baghdad's new literary star" (The New York Times), Frankenstein in Baghdad captures with white-knuckle horror and black humor the surreal reality of contemporary Iraq.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Frankenstein in Baghdad by Ahmed Saadawi From the rubble-strewn streets of U.S.-occupied Baghdad, Hadi--a scavenger and an oddball fixture at a local café--collects human body parts and stitches them together to create a corpse. His goal, he claims, is for the government to recognize the parts as people and to give them proper burial. But when the corpse goes missing, a wave of eerie murders sweeps the city, and reports stream in of a horrendous-looking criminal who, though shot, cannot be killed. Hadi soon realizes he's created a monster, one that needs human flesh to survive--first from the guilty, and then from anyone in its path. A prizewinning novel by "Baghdad's new literary star" (The New York Times), Frankenstein in Baghdad captures with white-knuckle horror and black humor the surreal reality of contemporary Iraq. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
A Wolf Called Romeo by Nick Jans 
A Wolf Called Romeo is the true story of the exceptional black wolf who spent seven years interacting with the people and dogs of Juneau, Alaska, living on the edges of their community, engaging in an improbable, awe-inspiring interspecies dance, and bringing the wild into sharp focus. 
When Romeo first appeared, author Nick Jans and the other citizens of Juneau were wary, but as Romeo began to tag along with cross-country skiers on their daily jaunts, play fetch alongside local dogs, or simply lie near Nick and nap under the sun on a quiet afternoon, Nick and the rest of Juneau came to accept Romeo, and he them. Part memoir, part moving animal narrative, part foray into the mystique, lore, science, and history of the wolf, A Wolf Called Romeo is a book no animal lover should miss. 
________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
A Wolf Called Romeo by Nick Jans A Wolf Called Romeo is the true story of the exceptional black wolf who spent seven years interacting with the people and dogs of Juneau, Alaska, living on the edges of their community, engaging in an improbable, awe-inspiring interspecies dance, and bringing the wild into sharp focus. When Romeo first appeared, author Nick Jans and the other citizens of Juneau were wary, but as Romeo began to tag along with cross-country skiers on their daily jaunts, play fetch alongside local dogs, or simply lie near Nick and nap under the sun on a quiet afternoon, Nick and the rest of Juneau came to accept Romeo, and he them. Part memoir, part moving animal narrative, part foray into the mystique, lore, science, and history of the wolf, A Wolf Called Romeo is a book no animal lover should miss. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
God: A Human History by Reza Aslan

In layered prose and with thoughtful, accessible scholarship, Aslan narrates the history of religion as a remarkably cohesive attempt to understand the divine by giving it human traits and emotions. According to Aslan, this innate desire to humanize God is hardwired in our brains, making it a central feature of nearly every religious tradition. As Aslan writes, “Whether we are aware of it or not, and regardless of whether we’re believers or not, what the vast majority of us think about when we think about God is a divine version of ourselves.” ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
God: A Human History by Reza Aslan In layered prose and with thoughtful, accessible scholarship, Aslan narrates the history of religion as a remarkably cohesive attempt to understand the divine by giving it human traits and emotions. According to Aslan, this innate desire to humanize God is hardwired in our brains, making it a central feature of nearly every religious tradition. As Aslan writes, “Whether we are aware of it or not, and regardless of whether we’re believers or not, what the vast majority of us think about when we think about God is a divine version of ourselves.” ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The God Delusion by Richard Dawkins

With rigor and wit, Dawkins examines God in all his forms, from the sex-obsessed tyrant of the Old Testament to the more benign (but still illogical) Celestial Watchmaker favored by some Enlightenment thinkers. He eviscerates the major arguments for religion and demonstrates the supreme improbability of a supreme being. He shows how religion fuels war, foments bigotry, and abuses children, buttressing his points with historical and contemporary evidence. The God Delusion makes a compelling case that belief in God is not just wrong but potentially deadly. It also offers exhilarating insight into the advantages of atheism to the individual and society, not the least of which is a clearer, truer appreciation of the universe's wonders than any faith could ever muster.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The God Delusion by Richard Dawkins With rigor and wit, Dawkins examines God in all his forms, from the sex-obsessed tyrant of the Old Testament to the more benign (but still illogical) Celestial Watchmaker favored by some Enlightenment thinkers. He eviscerates the major arguments for religion and demonstrates the supreme improbability of a supreme being. He shows how religion fuels war, foments bigotry, and abuses children, buttressing his points with historical and contemporary evidence. The God Delusion makes a compelling case that belief in God is not just wrong but potentially deadly. It also offers exhilarating insight into the advantages of atheism to the individual and society, not the least of which is a clearer, truer appreciation of the universe's wonders than any faith could ever muster. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Christianity by Bamber Gascoigne

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Little Book of Buddhism

This is a classic timeless collection of advice and teachings about the importance of love and compassion; individual responsibility and awareness of the problems in everyday life. 
________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Little Book of Buddhism This is a classic timeless collection of advice and teachings about the importance of love and compassion; individual responsibility and awareness of the problems in everyday life. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Congratulations to Margaret Atwood and Bernardine Evaristo for winning the Booker Prize 2019!

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #thebookerprizes
Congratulations to Margaret Atwood and Bernardine Evaristo for winning the Booker Prize 2019! ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #thebookerprizes
365 Quotes by Mahatma Gandhi

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Nature of Space and Time by Roger Penrose and Stephen Hawking

Einstein said that the most incomprehensible thing about the universe is that it is comprehensible. But was he right? Can the quantum theory of fields and Einstein's general theory of relativity, the two most accurate and successful theories in all of physics, be united into a single quantum theory of gravity? Can quantum and cosmos ever be combined? In The Nature of Space and Time, two of the world’s most famous physicists Stephen Hawking (A Brief History of Time) and Roger Penrose (The Road to Reality) debate these questions.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
The Nature of Space and Time by Roger Penrose and Stephen Hawking Einstein said that the most incomprehensible thing about the universe is that it is comprehensible. But was he right? Can the quantum theory of fields and Einstein's general theory of relativity, the two most accurate and successful theories in all of physics, be united into a single quantum theory of gravity? Can quantum and cosmos ever be combined? In The Nature of Space and Time, two of the world’s most famous physicists Stephen Hawking (A Brief History of Time) and Roger Penrose (The Road to Reality) debate these questions. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Eastern Philosophy by Kevin Burns

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Everything Under by Daisy Johnson

The dictionary doesn’t contain every word. Gretel, a lexicographer by trade, knows this better than most. She grew up on a houseboat with her mother, wandering the canals of Oxford and speaking a private language of their own invention. Her mother disappeared when Gretel was a teen, abandoning her to foster care, and Gretel has tried to move on, spending her days updating dictionary entries.

One phone call from her mother is all it takes for the past to come rushing back. To find her, Gretel will have to recover buried memories of her final, fateful winter on the canals. A runaway boy had found community and shelter with them, and all three were haunted by their past and stalked by an ominous creature lurking in the canal: the bonak. Everything and nothing at once, the bonak was Gretel’s name for the thing she feared most. And now that she’s searching for her mother, she’ll have to face it.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Everything Under by Daisy Johnson The dictionary doesn’t contain every word. Gretel, a lexicographer by trade, knows this better than most. She grew up on a houseboat with her mother, wandering the canals of Oxford and speaking a private language of their own invention. Her mother disappeared when Gretel was a teen, abandoning her to foster care, and Gretel has tried to move on, spending her days updating dictionary entries. One phone call from her mother is all it takes for the past to come rushing back. To find her, Gretel will have to recover buried memories of her final, fateful winter on the canals. A runaway boy had found community and shelter with them, and all three were haunted by their past and stalked by an ominous creature lurking in the canal: the bonak. Everything and nothing at once, the bonak was Gretel’s name for the thing she feared most. And now that she’s searching for her mother, she’ll have to face it. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
How To by Randall Munroe

For any task you might want to do, there's a right way, a wrong way, and a way so monumentally complex, excessive, and inadvisable that no one would ever try it. How To is a guide to the third kind of approach. It's full of highly impractical advice for everything from landing a plane to digging a hole.

Bestselling author and cartoonist Randall Munroe explains how to predict the weather by analyzing the pixels of your Facebook photos. He teaches you how to tell if you're a baby boomer or a 90's kid by measuring the radioactivity of your teeth. He offers tips for taking a selfie with a telescope, crossing a river by boiling it, and powering your house by destroying the fabric of space-time. And if you want to get rid of the book once you're done with it, he walks you through your options for proper disposal, including dissolving it in the ocean, converting it to a vapor, using tectonic plates to subduct it into the Earth's mantle, or launching it into the Sun.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
How To by Randall Munroe For any task you might want to do, there's a right way, a wrong way, and a way so monumentally complex, excessive, and inadvisable that no one would ever try it. How To is a guide to the third kind of approach. It's full of highly impractical advice for everything from landing a plane to digging a hole. Bestselling author and cartoonist Randall Munroe explains how to predict the weather by analyzing the pixels of your Facebook photos. He teaches you how to tell if you're a baby boomer or a 90's kid by measuring the radioactivity of your teeth. He offers tips for taking a selfie with a telescope, crossing a river by boiling it, and powering your house by destroying the fabric of space-time. And if you want to get rid of the book once you're done with it, he walks you through your options for proper disposal, including dissolving it in the ocean, converting it to a vapor, using tectonic plates to subduct it into the Earth's mantle, or launching it into the Sun. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Ka qenë dhe përherë do të mbetet POETI im i preferuar. #driteroagolli #dukagjinibookstore #poezi #author #thebest
Ka qenë dhe përherë do të mbetet POETI im i preferuar. #driteroagolli #dukagjinibookstore #poezi #author #thebest
Posted @withrepost • @lauretamac so many books, so little time

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes
Dritëro Agolli nuk jeton më, por është i pranishëm përmes letrave dhe krijimtaria e tij është e pasur me poezi, poema, drama e skenare filmash.

Ne ditën e lindjes së tij, po e përkujtojmë atë me një ndër poezitë e tij më të bukura.

________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #driteroagolli
Dritëro Agolli nuk jeton më, por është i pranishëm përmes letrave dhe krijimtaria e tij është e pasur me poezi, poema, drama e skenare filmash. Ne ditën e lindjes së tij, po e përkujtojmë atë me një ndër poezitë e tij më të bukura. ________________________________________________________ #dukagjinibookstore #book #books #bookstagram #booklovers #bookphoto #bookphotography #bestbooks #booklovers #read #reading📖#library #librarystyle #bookstore #bookstoread #bookquotes #driteroagolli
Download index side qrcode