#balibible

#已发帖 902828
Suka nyanyi? atau punya Band Akustik dan pengen Jam Session?
Join aja yuk, di #kamiskustik23 selama bulan Juni 2019, setiap Kamis jam 7-9PM di FoodPoint23 (Park23 Entertainment Center lantai 2).
Ada banyak vouchers dari sponsor buat kalian yg nge-jam & share keseruan acaranya (post foto/video di IG dg #kamiskustik23 dan tag ke @park23entertainmentcenter @ochyandtheband dan 3 account teman kalian). Jangan lupa bawa alat musik kalian sendiri ya dan bisa datang lebih awal biar bisa soundcheck bareng @ochyandtheband

Media Partner & Event supported by:
@park23entertainmentcenter 
@circuswaterparkbali
@hardrockfmbali
@mavemagazine
@tribunbali
@grabid
@gotomalls

#kamiskustik23 #ochyandtheband #park23entertainmentcenter #acoustic #akustikan #nongkrong #jamsession #ochyandtheband #livemusic #hangout #wednesday #thursday #gig #entertainment #kuta #denpasar #bali #infobadung #balilivestage #balibible #baliguru #mavemagazine #hardrockfmbali #tribunbali
Suka nyanyi? atau punya Band Akustik dan pengen Jam Session? Join aja yuk, di #kamiskustik23 selama bulan Juni 2019, setiap Kamis jam 7-9PM di FoodPoint23 (Park23 Entertainment Center lantai 2). Ada banyak vouchers dari sponsor buat kalian yg nge-jam & share keseruan acaranya (post foto/video di IG dg #kamiskustik23 dan tag ke @park23entertainmentcenter @ochyandtheband dan 3 account teman kalian). Jangan lupa bawa alat musik kalian sendiri ya dan bisa datang lebih awal biar bisa soundcheck bareng @ochyandtheband Media Partner & Event supported by: @park23entertainmentcenter @circuswaterparkbali @hardrockfmbali @mavemagazine @tribunbali @grabid @gotomalls #kamiskustik23 #ochyandtheband #park23entertainmentcenter #acoustic #akustikan #nongkrong #jamsession #ochyandtheband #livemusic #hangout #wednesday #thursday #gig #entertainment #kuta #denpasar #bali #infobadung #balilivestage #balibible #baliguru #mavemagazine #hardrockfmbali #tribunbali
On blustery days like today, we’re reminiscing over warmer day's spent driving through Bali's lush rainforests. We took this time to unplug from social media and time became generous, energised instead by creative conversations and learning a truck load, we're slowly planning Kura's next steps! Thanks so much for being patient with our creative process, we are excited to evolve 🤸🏻‍♀️
On blustery days like today, we’re reminiscing over warmer day's spent driving through Bali's lush rainforests. We took this time to unplug from social media and time became generous, energised instead by creative conversations and learning a truck load, we're slowly planning Kura's next steps! Thanks so much for being patient with our creative process, we are excited to evolve 🤸🏻‍♀️
@divy.v 's beautiful last look for her reception . .
Close up of this super super insanely gorgeous look , that pop of blue thoo 🏞🏞 .

We decided to step it up a notch and go all glam for the FINALE - it was such a beautiful experience glamming this beauty up especially with a divine work view @royalpitamaha #ubud #ubudwedding 
Love when your work view and the people around you just #inspire you to create - and of course not to forget this bridey's insanely flawless skinnn ♥️♥️♥️ .

Hairdo @aan7972 
@electrickarma @blacktieproject
@divy.v 's beautiful last look for her reception . . Close up of this super super insanely gorgeous look , that pop of blue thoo 🏞🏞 . We decided to step it up a notch and go all glam for the FINALE - it was such a beautiful experience glamming this beauty up especially with a divine work view @royalpitamaha #ubud #ubudwedding Love when your work view and the people around you just #inspire you to create - and of course not to forget this bridey's insanely flawless skinnn ♥️♥️♥️ . Hairdo @aan7972 @electrickarma @blacktieproject
You drew memories in my mind
i could never erase
You painted colors in my heart
i could never replace
.
.
#onefineday #tbt #throwbackbali #nook #nookbali #balibible #thebalibible #balivibes
#2ヶ月 #balivacation #baliholiday
You drew memories in my mind i could never erase You painted colors in my heart i could never replace . . #onefineday #tbt #throwbackbali #nook #nookbali #balibible #thebalibible #balivibes #2ヶ月 #balivacation #baliholiday
Few at the sand bar this morning and the esky lids were ruling the joint. .
.
Hundreds of shots taken daily. Available to view and purchase by calling in to see the crew at @kartel_bali
Few at the sand bar this morning and the esky lids were ruling the joint. . . Hundreds of shots taken daily. Available to view and purchase by calling in to see the crew at @kartel_bali
Lagi pengen makan ayam bakar tapi gak tau dimana yg enak?udah cobain ayam bakarnya @warunglais belum?kalo belum yuk cobain dulu,yakin deh ayam bakar ini akan selalu jadi favorit kalian sepanjang hari😍
.
#infodenpasar #denpasarnow #kulinerbali #infobadung #infokuliner #denpasarnow #kulinerdenpasar #ayambakar #balifoodies #balitrip #maimelali #balifoodblog #balithisweek #punapibali #baligasm #balirestaurant #tripadvisorbali #zomato #baliadvisor #baliguide #balicili #balibible #baliguru
Lagi pengen makan ayam bakar tapi gak tau dimana yg enak?udah cobain ayam bakarnya @warunglais belum?kalo belum yuk cobain dulu,yakin deh ayam bakar ini akan selalu jadi favorit kalian sepanjang hari😍 . #infodenpasar #denpasarnow #kulinerbali #infobadung #infokuliner #denpasarnow #kulinerdenpasar #ayambakar #balifoodies #balitrip #maimelali #balifoodblog #balithisweek #punapibali #baligasm #balirestaurant #tripadvisorbali #zomato #baliadvisor #baliguide #balicili #balibible #baliguru
WE ARE HIRING DAILY WORKER WAITER
Kualifikasi :
- Minimal tamat SMA/SMK
- Maksimal berusia 30 tahun
- Memiliki pengalaman bekerja minimal 1 tahun .
👉👉Send your CV to :
Yuniulandari_acc_b9b@yahoo.co.id •
•
#Beach #DoubleSix #DoubleSixBeach#Seminyak #SeminyakBeach#DoubleSixSeminyak #Bali #BeachClub#BeachBar #B9B #BaliBible #TheBaliBible#BaliLife #EnjoyBali #BeachLife #Relax#ChillOut #BeachSunset #BaliBeach#BaliAdvisor #TripAdvisor #Holiday#Blue9Beach #Hangout #Refresh#wanderlust
WE ARE HIRING DAILY WORKER WAITER Kualifikasi : - Minimal tamat SMA/SMK - Maksimal berusia 30 tahun - Memiliki pengalaman bekerja minimal 1 tahun . 👉👉Send your CV to : Yuniulandari_acc_b9b@yahoo.co.id • • #Beach #DoubleSix #DoubleSixBeach#Seminyak #SeminyakBeach#DoubleSixSeminyak #Bali #BeachClub#BeachBar #B9B #BaliBible #TheBaliBible#BaliLife #EnjoyBali #BeachLife #Relax#ChillOut #BeachSunset #BaliBeach#BaliAdvisor #TripAdvisor #Holiday#Blue9Beach #Hangout #Refresh#wanderlust
One of the most beautiful places to stay in Bali. @aurahousebali 
Model: @yulias_agibalova 
Dress: @samanthastokes_
One of the most beautiful places to stay in Bali. @aurahousebali Model: @yulias_agibalova Dress: @samanthastokes_
Thanks mate.. you are the man😎  U + My SouL .Surf Co.  #balistateofmind 
__________________________________
@sbs_bali  @sogo_ind @loveanchorcanggu @oldmansbali @ucandco.store  @sunniestore_bali 
__________________________________
.
.
Thank guys wearing our goods | U † My SouL.™ surf.co #balistateofmind #uandmysoulsurfco #uandmysoulpremium #beach #cangguguide #canggulife #surfer #surf #surfpro #balibible #balibeach #balivibes #vibe #dope #surfbrand #surfboard #dutch #apparel #bali #america #losangeles #losangeles #moscow #russiangirl #europe #miami #florida #florida #miamibeach #sandiego #california
This snorkeling/diving spot is 1 hour away by ferry from Bali Island. Don't forget to include this on your bucket list!⠀
.⠀
.⠀
.⠀
⠀
⠀
Book your stay with us.⠀
Get More - Make a Deal, with Best Deals Asia.⠀
https://bestdealsasia.com/⠀
.⠀
.⠀
.⠀
⠀
⠀
#balitrip #bali #balilife #explorebali #balitour #baliindonesia #balitravel #indonesia #visitbali #baliisland #liburanbali #baliguide #balicili #ubud #baliholiday #holiday #uluwatu #instatravel #nusapenida #travel #nusapenidatour #balimuslimtour #balibible #balidaily #canggu #thebalibible #nusapenidaisland #lovebali #sanur #bhfyp
This snorkeling/diving spot is 1 hour away by ferry from Bali Island. Don't forget to include this on your bucket list!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ ⠀ Book your stay with us.⠀ Get More - Make a Deal, with Best Deals Asia.⠀ https://bestdealsasia.com/⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ ⠀ #balitrip #bali #balilife #explorebali #balitour #baliindonesia #balitravel #indonesia #visitbali #baliisland #liburanbali #baliguide #balicili #ubud #baliholiday #holiday #uluwatu #instatravel #nusapenida #travel #nusapenidatour #balimuslimtour #balibible #balidaily #canggu #thebalibible #nusapenidaisland #lovebali #sanur #bhfyp
From the high-end restaurants to the bustling street vendors, Indonesian widely known stir-fried rice will always be one of the best choices to discover the authenticity of Indonesian flavor.
.
.
Here’s our Nasi Goreng Pedusunan, fairly simple but utterly delicious.
.
.
#bebekumamenuh #asianfusionrestaurant #balifoodgasm #nasigoreng #travelphotography #balieats #lunchinubud  #balibible #balifoodies #indonesianfood #balifoodporn
From the high-end restaurants to the bustling street vendors, Indonesian widely known stir-fried rice will always be one of the best choices to discover the authenticity of Indonesian flavor. . . Here’s our Nasi Goreng Pedusunan, fairly simple but utterly delicious. . . #bebekumamenuh #asianfusionrestaurant #balifoodgasm #nasigoreng #travelphotography #balieats #lunchinubud #balibible #balifoodies #indonesianfood #balifoodporn
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
👒 Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🕵️ Ingin menjelajahi surga tersembunyi di Bali ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🏝️ Yuk jalan jalan ke pulau Nusa Penida bareng penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💯 We’re Here To Get You There. We’re the experts Because Travels is just part of what we do. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤔 Mau berangkat pagi pulang sore bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎 Mau menginap sampai 2 malam juga bisaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😉 Di Penida bisa milih mau jelajah sendiri pakai motor 🛵atau naik mobil 🚘bareng temen - temen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Start dan Finish Tour di Pelabuhan Sanur, PLUS kami bisa jemput GRATIS ke hotel kalau waktu tempuhnya sekitar 30 menit dari Sanur :) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👀 Cek paket Tour dan Promo menarik di penidatrip.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ CALL/SMS/WhatsApp 📲 ( +62 857-3127-4649 ) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 😎🏄 So, sudah siap ke Nusa Penida ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 We Rarely open DM, Please Contact us via WhatsApp for Fast Response ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Visit Our Site penidatrip.com & @trippenida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Shortcut URL WhatsApp on Profile Page 👆➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #billabong #baliisland #visitbali #balicili #baliindonesia #brokenbeach #nusapenidatraveling #penida #paketnusapenida #balitrip #penidaisland #nusapenidatours #explorebali #nusapenidaisland #bali #nusapenida #penidatrip #angelbillabong #kelingkingbeach #wisatanusapenida #travelnusapenida #balilife #balibible #explorenusapenida #nusapenidaholiday #nusapenidabali #tripnusapenida #nusapenidatour #nusapenidatrip #tournusapenida
How about freshly open coconut water drink with flavours like dragon fruit? Lime? Chia?! 🌱😋 .
Open every day between 8 am to 10 pm
🌱
@urbanjunglebali 
@urbanjunglebali 
@urbanjunglebali .
Ubud’s new Vegan place to hang out at! . .
🌱 Vegan Smoothie bowls 🌱 Vegan Chia puddings
🌱 Coconuts
🌱 Vegan Tattoo Ink
🌱 Vegan Tattoo cream and soap
🌱 Vegan vibes
•
•
•
#balicafes #balicafe #cafebali #bali #ubud #ubudcafe #ubudcafes #cafeubud #ubudfood #vegan #veganinbali #veganbali #veganinubud #veganubud #smoothie #smoothiebowl #smoothiebowls #breakfastinubud #breakfastinbali #happycow  #ubudvibes #urbanjungle #urbanjunglebali #balivegan #superfoods  #chiapudding #cacaonibs #rawcacao #balibible #thebalibible
How about freshly open coconut water drink with flavours like dragon fruit? Lime? Chia?! 🌱😋 . Open every day between 8 am to 10 pm 🌱 @urbanjunglebali @urbanjunglebali @urbanjunglebali . Ubud’s new Vegan place to hang out at! . . 🌱 Vegan Smoothie bowls 🌱 Vegan Chia puddings 🌱 Coconuts 🌱 Vegan Tattoo Ink 🌱 Vegan Tattoo cream and soap 🌱 Vegan vibes • • • #balicafes #balicafe #cafebali #bali #ubud #ubudcafe #ubudcafes #cafeubud #ubudfood #vegan #veganinbali #veganbali #veganinubud #veganubud #smoothie #smoothiebowl #smoothiebowls #breakfastinubud #breakfastinbali #happycow #ubudvibes #urbanjungle #urbanjunglebali #balivegan #superfoods #chiapudding #cacaonibs #rawcacao #balibible #thebalibible
om suastiastu, hello Bali 🙏❤️ super grateful, agradecida!! photo by a dear friend @pola_and_co
om suastiastu, hello Bali 🙏❤️ super grateful, agradecida!! photo by a dear friend @pola_and_co
#MadeWianta’s “Triangle War” (1992) is an exploration on abstract painting highlighting the composition of triangles in various shapes and sizes on the mixed of blue and a bit purple background; creating that atmospheric feeling.
.
The work was part of #ArtBali2018 : Beyond the Myths exhibition held at @abbcbuilding. Another of Wianta’s work, an earlier work exploring lines and drawing, is currently on view until 14 July at #abbcbuilding; along with more than 70 other artworks of installations, sculptures, paintings, and drawings in the #BalineseMasters exhibition.
.
______________
.
Karya Made Wianta, “Triangle of War” (1992), adalah eksplorasi lukisan abstrak yang menyoroti komposisi segitiga dalam berbagai bentuk dan ukuran pada latar campuran biru dan agak ungu.
.
Karya ini adalah bagian dari pameran #ArtBali 2018 : Beyond the Myths yang diadakan di AB•BC Building. Karya Wianta lainnya, karya dari awal karirnya yang mengeksplorasi garis dan gambar, saat ini dipamerkan hingga 14 Juli di AB•BC Building; bersama dengan lebih dari 70 karya seni instalasi, patung, lukisan, dan gambar lainnya dalam pameran “Balinese Masters”.
.
_______________
#whenyouartinbali #bridgingpeopleandart #artexhibition #contemporaryart #dailycontemporaryart #artnews #artmuseum #artgallery #balivacation #baliadvisor #balibible #balilivin #balilove #purelife
#MadeWianta’s “Triangle War” (1992) is an exploration on abstract painting highlighting the composition of triangles in various shapes and sizes on the mixed of blue and a bit purple background; creating that atmospheric feeling. . The work was part of #ArtBali2018 : Beyond the Myths exhibition held at @abbcbuilding. Another of Wianta’s work, an earlier work exploring lines and drawing, is currently on view until 14 July at #abbcbuilding; along with more than 70 other artworks of installations, sculptures, paintings, and drawings in the #BalineseMasters exhibition. . ______________ . Karya Made Wianta, “Triangle of War” (1992), adalah eksplorasi lukisan abstrak yang menyoroti komposisi segitiga dalam berbagai bentuk dan ukuran pada latar campuran biru dan agak ungu. . Karya ini adalah bagian dari pameran #ArtBali 2018 : Beyond the Myths yang diadakan di AB•BC Building. Karya Wianta lainnya, karya dari awal karirnya yang mengeksplorasi garis dan gambar, saat ini dipamerkan hingga 14 Juli di AB•BC Building; bersama dengan lebih dari 70 karya seni instalasi, patung, lukisan, dan gambar lainnya dalam pameran “Balinese Masters”. . _______________ #whenyouartinbali #bridgingpeopleandart #artexhibition #contemporaryart #dailycontemporaryart #artnews #artmuseum #artgallery #balivacation #baliadvisor #balibible #balilivin #balilove #purelife
#100SquatsChallenge Day 20th is Done!! Sekrg gym ny pagi pagi, krn suhu di Bali kalau malam dingin 😆

#squatchallenge
#Squats #olahraga #Olahragapagi #Gymlife #Fitnesslife #Bali #BaliBible
#100SquatsChallenge Day 20th is Done!! Sekrg gym ny pagi pagi, krn suhu di Bali kalau malam dingin 😆 #squatchallenge #Squats #olahraga #Olahragapagi #Gymlife #Fitnesslife #Bali #BaliBible
Embark your English journey with us, Jasmine, Willow and Danis! Glad to have you on board! ❤️❤️❤️ The #1 English course in Singapore is now in Bali! 
For more info and book your free assessment today, please call or visit our center . ☎ +62 361 4781011
📞+62 811 398 0303  #ICR #icanread #icanreadbali #les #lesinggris #lesbaca #englishcourse #bali #balibible #kursus #kursusanak #kursusinggris #ICRindonesia #ICRbali #phonics #phonicsisfun #icanreadrenon #englishcoursebali #kursusbahasainggris #icanreadasia #expertforkids #thebestenglishcourse #lesbahasainggris 
#kursusanakbali #kursusbahasainggrisbali #lesbahasainggrisbali #lesinggrisbali #lesbahainggrisbali #lesbali
Embark your English journey with us, Jasmine, Willow and Danis! Glad to have you on board! ❤️❤️❤️ The #1 English course in Singapore is now in Bali! For more info and book your free assessment today, please call or visit our center . ☎ +62 361 4781011 📞+62 811 398 0303 #ICR #icanread #icanreadbali #les #lesinggris #lesbaca #englishcourse #bali #balibible #kursus #kursusanak #kursusinggris #ICRindonesia #ICRbali #phonics #phonicsisfun #icanreadrenon #englishcoursebali #kursusbahasainggris #icanreadasia #expertforkids #thebestenglishcourse #lesbahasainggris #kursusanakbali #kursusbahasainggrisbali #lesbahasainggrisbali #lesinggrisbali #lesbahainggrisbali #lesbali
Do not well in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment
because this is a beautiful holiday ❤️❤️❤️
Picture by @linafarahiya . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Aleva Villa – Luxury and Romantic Experience
.
Managed by @iniviehospitality
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#alevavilla is Luxury and romantic experience villa which is really suit for energetic young honeymooners who would spend their romantic experiences in Bali. Featuring One Bedroom Villa with Private and Bathtub which is completed with high end villa facilities and services. A well known located in Seminyak and It’s only 40 minutes driving from I Gusti Ngurah Rai International Airport where many shopping street nearby, restaurant and famous double six beach and Potato Head Beach Club in Seminyak that make your holiday in Bali.
.
Book thru our website by using special promo code TRIP88 to get lower rate
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
+ 8 villas of One Bedroom Villa with Private Pool and Bathtub
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Special packages are available:
~ Romantic Honeymoon
~ Romantic Proposal
~ Romantic Gateway
~ Birthday Surprise
~ Anniversary
Grab it now and make your trip to be unforgettable one.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
THE BEST RATE GUARANTEE FOR DIRECT THAN OTHER SOURCES BOOKING
For further information and inquiries, please contact us:
📍 Jalan Dewi Saraswati no 8 Seminyak - Bali
📲 +62 8123 7777 900
✉ info@alevavilla.com
💻 www.alevavilla.com •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#bali #seminyak #seminyakvilla #romanticseminyak #villaseminyak #balivilla #villabali #honeymoonbali #balihoneymoon #honeymoonvillabali #romanticvilla #privatepoolvillabali #insight_bali #balibible #luxuryvillabali #baliluxuryvilla #baliromanticvilla #villaromanticbali #thebaliguidelide #baligasm #baligooofficial #balilocal #liburanbali #thebaliguru #honeycombersbali
Do not well in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment because this is a beautiful holiday ❤️❤️❤️ Picture by @linafarahiya . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Aleva Villa – Luxury and Romantic Experience . Managed by @iniviehospitality ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #alevavilla is Luxury and romantic experience villa which is really suit for energetic young honeymooners who would spend their romantic experiences in Bali. Featuring One Bedroom Villa with Private and Bathtub which is completed with high end villa facilities and services. A well known located in Seminyak and It’s only 40 minutes driving from I Gusti Ngurah Rai International Airport where many shopping street nearby, restaurant and famous double six beach and Potato Head Beach Club in Seminyak that make your holiday in Bali. . Book thru our website by using special promo code TRIP88 to get lower rate ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• + 8 villas of One Bedroom Villa with Private Pool and Bathtub •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Special packages are available: ~ Romantic Honeymoon ~ Romantic Proposal ~ Romantic Gateway ~ Birthday Surprise ~ Anniversary Grab it now and make your trip to be unforgettable one. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• THE BEST RATE GUARANTEE FOR DIRECT THAN OTHER SOURCES BOOKING For further information and inquiries, please contact us: 📍 Jalan Dewi Saraswati no 8 Seminyak - Bali 📲 +62 8123 7777 900 ✉ info@alevavilla.com 💻 www.alevavilla.com ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #bali #seminyak #seminyakvilla #romanticseminyak #villaseminyak #balivilla #villabali #honeymoonbali #balihoneymoon #honeymoonvillabali #romanticvilla #privatepoolvillabali #insight_bali #balibible #luxuryvillabali #baliluxuryvilla #baliromanticvilla #villaromanticbali #thebaliguidelide #baligasm #baligooofficial #balilocal #liburanbali #thebaliguru #honeycombersbali
Indonesia Pusat Papan Tulis 
Whiteboard
Blackboard
Flipchart
Corkboard
Dan Peralatan Kantor Lain *Pengiriman Ke Seluruh Indonesia

Tokopedia: Toko ATK JKT
WA: 081510051350
Indonesia Pusat Papan Tulis Whiteboard Blackboard Flipchart Corkboard Dan Peralatan Kantor Lain *Pengiriman Ke Seluruh Indonesia Tokopedia: Toko ATK JKT WA: 081510051350
It’s Throw Back Thursday 👉🏽
.
Our Founder @gus_rai_hatten before laptops.....fast forward to 2019 and our offices have changed and grown a LOT! .
📷 In honour of our 25 year celebrations we are taking you back in time every Thursday. Stay tuned for some of our favourite @hattenwines moments!
.
.
.
.
#wine #winetime #winderlust #winenot #newlatitudewine #baliwine #wineinbali #wonderfulindonesia #baliwinery #balivineyard #madeinbali #proudlybalinese #lovebali #winetasting #winepairing #sparklingwine #balicili #balibible #luxurybali #winetasting #balivineyard #vineyard #baligasm #tbt
It’s Throw Back Thursday 👉🏽 . Our Founder @gus_rai_hatten before laptops.....fast forward to 2019 and our offices have changed and grown a LOT! . 📷 In honour of our 25 year celebrations we are taking you back in time every Thursday. Stay tuned for some of our favourite @hattenwines moments! . . . . #wine #winetime #winderlust #winenot #newlatitudewine #baliwine #wineinbali #wonderfulindonesia #baliwinery #balivineyard #madeinbali #proudlybalinese #lovebali #winetasting #winepairing #sparklingwine #balicili #balibible #luxurybali #winetasting #balivineyard #vineyard #baligasm #tbt
NEW ARRIVAL • Bandana Vol. III •
Cut and sewn in our base, our open-collar camp shirt features a relaxed fit with straight hemmed bottom designed to fall just at the waist.
.
.
.
.
.
#buttondownid
#hawaiianshirt #balibible #bali #omniabali #namishirt  #kemejapantai #localbrand #darbir #kemejahawaii #bali #bajupantai #kemejaombak #ootdmen #explorebali #beach  #indonesia #hokusai #summerstyle #menstyle #menswear #denimfreak #denimlovers #outfitoftheday #summerstyle #stylegram #jcrew #lookbook #styleguide #wethefest
NEW ARRIVAL • Bandana Vol. III • Cut and sewn in our base, our open-collar camp shirt features a relaxed fit with straight hemmed bottom designed to fall just at the waist. . . . . . #buttondownid #hawaiianshirt #balibible #bali #omniabali #namishirt #kemejapantai #localbrand #darbir #kemejahawaii #bali #bajupantai #kemejaombak #ootdmen #explorebali #beach #indonesia #hokusai #summerstyle #menstyle #menswear #denimfreak #denimlovers #outfitoftheday #summerstyle #stylegram #jcrew #lookbook #styleguide #wethefest
BALI RETREAT- AUGUST 1-7
At @komunebali 
With Nina  @purehealthyoga & Chris @chrisalleaume  When was the last time you did something for yourself?
.
For some people, we're so busy focusing on everyone else that we need to press pause, to schedule in a time for ourselves. .
So why go on a retreat? .
It's a forced pause in life to really tap into what you need. you will return home with a renewed sense of self and revitalized energy. 
The truth is anytime you take time for yourself, you experience benefits. A retreat is simply a container for you to truly experience this level of rejuvenation for days & take this sense of restore back to your life. .
Some of the benefits of coming on a retreat are...
.
-A full week of ‘me-time’ reconnecting to the best version of you.
.
-Reset any habits you wish to change. .
-You totally disconnect from your daily life & stress.  We facilitate an experience that enables you to switch off from having to make any decisions. This allows true peace of mind, and you’ll be wholly present. -You experience personal growth and feel empowered after stepping outside of your comfort zone and participating in new activities.
.

Book before June 30 for our WINTER WARMER SPECIAL! $300 savings off the full priced retreat! .
$2195 Twin share pp
$2495 Single room
.
Please email: cronulla@hyayoga.com
.
.
#bali#komune#komunebeachclub#baliretreat#baliyogaretreat#yogaretreat#yogaretreats#balibible#yinyoga#sydneyyoga#yogainspiration#yogasydney#yogalife#yogajourney#soundhealing#healing#space#relaxation#surfretreat#yogasurfretreat#breathe#calm#selflove#spiritual#empowerment#love#connectin
BALI RETREAT- AUGUST 1-7 At @komunebali With Nina @purehealthyoga & Chris @chrisalleaume When was the last time you did something for yourself? . For some people, we're so busy focusing on everyone else that we need to press pause, to schedule in a time for ourselves. . So why go on a retreat? . It's a forced pause in life to really tap into what you need. you will return home with a renewed sense of self and revitalized energy. The truth is anytime you take time for yourself, you experience benefits. A retreat is simply a container for you to truly experience this level of rejuvenation for days & take this sense of restore back to your life. . Some of the benefits of coming on a retreat are... . -A full week of ‘me-time’ reconnecting to the best version of you. . -Reset any habits you wish to change. . -You totally disconnect from your daily life & stress. We facilitate an experience that enables you to switch off from having to make any decisions. This allows true peace of mind, and you’ll be wholly present. -You experience personal growth and feel empowered after stepping outside of your comfort zone and participating in new activities. . Book before June 30 for our WINTER WARMER SPECIAL! $300 savings off the full priced retreat! . $2195 Twin share pp $2495 Single room . Please email: cronulla@hyayoga.com . . #bali#komune#komunebeachclub#baliretreat#baliyogaretreat#yogaretreat#yogaretreats#balibible#yinyoga#sydneyyoga#yogainspiration#yogasydney#yogalife#yogajourney#soundhealing#healing#space#relaxation#surfretreat#yogasurfretreat#breathe#calm#selflove#spiritual#empowerment#love#connectin
Get 35% off book via facebook with promo code : MM244B
•••
Start June 20th - 30th 2019
•••
Period of travel June 1st until December 20th 2019
•••
.
.
.
.
#mataharibungalows #matahriinn #travelphotography #travelblogger #traveller #travel #holidaybali #holidaydestination #balibible #balibucketlist #balitrip #holiday #holidaytrip #legianbali #balibeach
Get 35% off book via facebook with promo code : MM244B ••• Start June 20th - 30th 2019 ••• Period of travel June 1st until December 20th 2019 ••• . . . . #mataharibungalows #matahriinn #travelphotography #travelblogger #traveller #travel #holidaybali #holidaydestination #balibible #balibucketlist #balitrip #holiday #holidaytrip #legianbali #balibeach
Get 40% off all room type with breakfast and airport transfer book via website with promo code : ABM2Y •••
Start June 1st - 30th 2019
•••
Period of travel June 1st until December 20th 2019
•••
www.mataharibungalows.com
.
.
.
#mataharibungalows #matahriinn #travelphotography #travelblogger #traveller #travel #holidaybali #holidaydestination #balibible #balibucketlist #balitrip #holiday #holidaytrip #legianbali #balibeach
Get 40% off all room type with breakfast and airport transfer book via website with promo code : ABM2Y ••• Start June 1st - 30th 2019 ••• Period of travel June 1st until December 20th 2019 ••• www.mataharibungalows.com . . . #mataharibungalows #matahriinn #travelphotography #travelblogger #traveller #travel #holidaybali #holidaydestination #balibible #balibucketlist #balitrip #holiday #holidaytrip #legianbali #balibeach
relax for a moment
this holiday is very pleasant🥰🌸
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Aksari Villa – Perfect Romantic Stay
Managed by @iniviehospitality
.
#aksarivilla is perfect romantic stay for honeymooners who would enjoy their intimate time in Bali. Featuring One Bedroom Villa with Private Pool and Jacuzzi which is completed with signature villa facilities and services. Popular located in Seminyak with situated quiet area and It’s only 30 minutes driving from I Gusti Ngurah Rai International Airport where is nearby attractive place such as restaurant, art market, famous double six beach and Potato Head Beach Club in Seminyak that make your trip to be memorable one in Bali
.
Book thru our website by using special promo code TRIP88 to get lower rateYou •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
+ 14 villas of One Bedroom Villa with Private Pool and Jacuzzi
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Special packages are available:
~ Romantic Honeymoon
~ Romantic Proposal
~ Romantic Gateway
~ Birthday Surprise
~ Anniversary
Grab it now and make your trip to be unforgettable one.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
THE BEST RATE GUARANTEE FOR DIRECT THAN OTHER SOURCES BOOKING
For further information and inquiries, please contact us:
📍 JL. SUNSET ROAD GANG BAIK BAIK 2 NO 8. SEMINYAK
📲 +6281238504678
✉ info@aksarivilla.com
💻 www.aksarivilla.com
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#bali #seminyak #seminyakvilla #romanticseminyak #villaseminyak #balivilla #villabali #honeymoonbali #balihoneymoon #honeymoonvillabali #romanticvilla #privatepoolvillabali #insight_bali #balibible #luxuryvillabali #baliluxuryvilla #baliromanticvilla #villaromanticbali #thebaliguidelide #baligasm #baligooofficial #balilocal #liburanbali #thebaliguru #honeycombersbali
relax for a moment this holiday is very pleasant🥰🌸 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Aksari Villa – Perfect Romantic Stay Managed by @iniviehospitality . #aksarivilla is perfect romantic stay for honeymooners who would enjoy their intimate time in Bali. Featuring One Bedroom Villa with Private Pool and Jacuzzi which is completed with signature villa facilities and services. Popular located in Seminyak with situated quiet area and It’s only 30 minutes driving from I Gusti Ngurah Rai International Airport where is nearby attractive place such as restaurant, art market, famous double six beach and Potato Head Beach Club in Seminyak that make your trip to be memorable one in Bali . Book thru our website by using special promo code TRIP88 to get lower rateYou ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• + 14 villas of One Bedroom Villa with Private Pool and Jacuzzi •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Special packages are available: ~ Romantic Honeymoon ~ Romantic Proposal ~ Romantic Gateway ~ Birthday Surprise ~ Anniversary Grab it now and make your trip to be unforgettable one. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• THE BEST RATE GUARANTEE FOR DIRECT THAN OTHER SOURCES BOOKING For further information and inquiries, please contact us: 📍 JL. SUNSET ROAD GANG BAIK BAIK 2 NO 8. SEMINYAK 📲 +6281238504678 ✉ info@aksarivilla.com 💻 www.aksarivilla.com •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #bali #seminyak #seminyakvilla #romanticseminyak #villaseminyak #balivilla #villabali #honeymoonbali #balihoneymoon #honeymoonvillabali #romanticvilla #privatepoolvillabali #insight_bali #balibible #luxuryvillabali #baliluxuryvilla #baliromanticvilla #villaromanticbali #thebaliguidelide #baligasm #baligooofficial #balilocal #liburanbali #thebaliguru #honeycombersbali
Join us on our signature party "Praia Fest" this Friday! Previous Praia Fests have been a big hit🥊 in our community, so we're bringin it twice a month now
.
What is Praia Fest? Its our little festival on our parking lot 🚎, a taste of concrete jungle with great food 🍔, some artwork and awesome music🔊🎶. Its a great post work party on Friday, TGIF, starts 7 pm til late. Performance by DJ echa Anggara,  Spread the word! #praiafest
.
.
.
.
#baliclubbing #balinight #balinights #baliclub #balinightlife #thebaliguru #balibynight #balimusic #balibible #balilivin #balipraia #balibeat #balipraia #thisisbali #baliguide #baliguideline #theyakmagazine #seminyak #islandlife #bali🌴 #baliparty #balilifestyle #baliholiday #baligasm
Join us on our signature party "Praia Fest" this Friday! Previous Praia Fests have been a big hit🥊 in our community, so we're bringin it twice a month now . What is Praia Fest? Its our little festival on our parking lot 🚎, a taste of concrete jungle with great food 🍔, some artwork and awesome music🔊🎶. Its a great post work party on Friday, TGIF, starts 7 pm til late. Performance by DJ echa Anggara, Spread the word! #praiafest . . . . #baliclubbing #balinight #balinights #baliclub #balinightlife #thebaliguru #balibynight #balimusic #balibible #balilivin #balipraia #balibeat #balipraia #thisisbali #baliguide #baliguideline #theyakmagazine #seminyak #islandlife #bali🌴 #baliparty #balilifestyle #baliholiday #baligasm
THURSDAY’S
It’s our fave day of the week again! 2 for 1 drink specials and 80k Pizzas kicking off from 4PM.  See you there! 
Photography ~ @perrywinklephotography
~
#mrssippy #mrssippybali #seminyakbali #seminyak #balicili #bali #baliguide #bar #balilivin #balilife #balibible #missuniverseaustralia #pinktankevents #MUABaliTrip19
THURSDAY’S It’s our fave day of the week again! 2 for 1 drink specials and 80k Pizzas kicking off from 4PM. See you there! Photography ~ @perrywinklephotography ~ #mrssippy #mrssippybali #seminyakbali #seminyak #balicili #bali #baliguide #bar #balilivin #balilife #balibible #missuniverseaustralia #pinktankevents #MUABaliTrip19
Who's ready for summer???
.
.
.
.
✉:info@hideawayvillasbali.com
📱: +623614725455
🌐:www.hideawayvillasbali.com
#Luxury #Villas #hideawayvillasbali #baligasm #balidaily #travelphotography #travelgram #vacation #Bali #instatravel #staycation #balibible #livinginstyle #wanderlust
You know ?  how difficult it is to invite you to dance on the dance floor on an ordinary day rather than on a weekend.  but we can do that for all of you guys, thank you SIJI Peoples.
Every sunday & wednesday only at @cploungeubud 9.30Pm - midnight.
-
-
# 👉 @sijiband 👈
New Latin Band Bali 2017
-
For booking siji band contact : ☎️ +6283867062482 (call/whatsapp) 📧 sijiband2017@gmail.com
-
-
#cplounge #sijilatinband #balibible #balilivemusicguide #balimusician #latinbandbali #balisalsa #latinmusic #letsplayoutloud #balilivemusic #balilivestage #livemusicebali #ubudlivemusic #ubudinfo #salsa #reggaeton #bachata #kizomba #chachacha #rumba #merengue #tripadvisor #sanur #kuta #seminyak #legian #nusadua #canggu
You know ? how difficult it is to invite you to dance on the dance floor on an ordinary day rather than on a weekend. but we can do that for all of you guys, thank you SIJI Peoples. Every sunday & wednesday only at @cploungeubud 9.30Pm - midnight. - - # 👉 @sijiband 👈 New Latin Band Bali 2017 - For booking siji band contact : ☎️ +6283867062482 (call/whatsapp) 📧 sijiband2017@gmail.com - - #cplounge #sijilatinband #balibible #balilivemusicguide #balimusician #latinbandbali #balisalsa #latinmusic #letsplayoutloud #balilivemusic #balilivestage #livemusicebali #ubudlivemusic #ubudinfo #salsa #reggaeton #bachata #kizomba #chachacha #rumba #merengue #tripadvisor #sanur #kuta #seminyak #legian #nusadua #canggu
ENJOY BALI🏝 @bantutemanpiknik

3H2M - 1800k++/orang
.
TERMASUK:
✈ Pesawat PP
🏨 Hotel/Hostel 3H2M
🛵 Motor 3-hari
ATAU
🚙 Mobil 3-hari
.
TIDAK TERMASUK:
⛔ Keperluan pribadi
⛔ Tiket tempat wisata
.
KONTAK:
☎️ 08111377774
📲 081973777747 (WhatsApp link on Bio)
📧 bantutemanpiknik@gmail.com
.
CATATAN:
⚠️ Paket ini adalah PAKET AKOMODASI (Pesawat PP, Hotel/Hostel & Kendaraan Motor/Mobil)
⚠️ Paket ini adalah BUKAN PAKET TOUR yang tersedia dengan MAKAN, TIKET WISATA & TOUR GUIDE
⚠️ Harga "++" dimaksudkan untuk penyesuaian fluktuasi harga maskapai
⚠️ Harga "++" dimaksudkan untuk pilihan Motor/Mobil
⚠️ Harga "++" dimaksudkan untuk penyesuaian/pilihan tanggal (Low/High Season, Weekdays/Weekend) ⚠️ Untuk GROUP TOUR akan memiliki penyesuaian harga tersendiri
⚠️ Hubungi & tanyakan ke Admin untuk details lebih lanjut (WhatsApp link ada di Bio)
ENJOY BALI🏝 @bantutemanpiknik 3H2M - 1800k++/orang . TERMASUK: ✈ Pesawat PP 🏨 Hotel/Hostel 3H2M 🛵 Motor 3-hari ATAU 🚙 Mobil 3-hari . TIDAK TERMASUK: ⛔ Keperluan pribadi ⛔ Tiket tempat wisata . KONTAK: ☎️ 08111377774 📲 081973777747 (WhatsApp link on Bio) 📧 bantutemanpiknik@gmail.com . CATATAN: ⚠️ Paket ini adalah PAKET AKOMODASI (Pesawat PP, Hotel/Hostel & Kendaraan Motor/Mobil) ⚠️ Paket ini adalah BUKAN PAKET TOUR yang tersedia dengan MAKAN, TIKET WISATA & TOUR GUIDE ⚠️ Harga "++" dimaksudkan untuk penyesuaian fluktuasi harga maskapai ⚠️ Harga "++" dimaksudkan untuk pilihan Motor/Mobil ⚠️ Harga "++" dimaksudkan untuk penyesuaian/pilihan tanggal (Low/High Season, Weekdays/Weekend) ⚠️ Untuk GROUP TOUR akan memiliki penyesuaian harga tersendiri ⚠️ Hubungi & tanyakan ke Admin untuk details lebih lanjut (WhatsApp link ada di Bio)
Each puzzles room has its own theme and story. Be ready to imagine it in your mind. You can be anything in everywhere! Doesn't it sound so fun? Let's get trapped and unloked your way!
-
Pandora Experience Bali
(Ultimate Escape Game in Bali)
Jl. Dewi Sri 45D, Kuta.
Everyday 10.30-20.00
-
#pandoraexperience #pandoraexperiencebali #escaperoombali
Each puzzles room has its own theme and story. Be ready to imagine it in your mind. You can be anything in everywhere! Doesn't it sound so fun? Let's get trapped and unloked your way! - Pandora Experience Bali (Ultimate Escape Game in Bali) Jl. Dewi Sri 45D, Kuta. Everyday 10.30-20.00 - #pandoraexperience #pandoraexperiencebali #escaperoombali
Semuanya telah dimulai . Dan kami melakukannya dengan sepenuh hati . Sebagian telah kami lihat saat berpergian . Kami tidak takut bermimpi dan akan melanjutkan ke mimpi selanjutnya 
#dreamtrips
#bali #summertime #balitrip #thebaliguru #thebalibible #balibible #tanlines #balivibes #balinature #baliisland #holiday #explorebali #balidaily #balibucketlist #beautifulindonesia #visitindonesia #summer
Semuanya telah dimulai . Dan kami melakukannya dengan sepenuh hati . Sebagian telah kami lihat saat berpergian . Kami tidak takut bermimpi dan akan melanjutkan ke mimpi selanjutnya #dreamtrips #bali #summertime #balitrip #thebaliguru #thebalibible #balibible #tanlines #balivibes #balinature #baliisland #holiday #explorebali #balidaily #balibucketlist #beautifulindonesia #visitindonesia #summer
Tak perduli seberapa jauh  seberapa berat petualangan yang dilalui . Kebersamaan berharga lebih penting dari semuanya 
#qualitytime
#bali #summertime #balitrip #thebaliguru #thebalibible #balibible #tanlines #balivibes #balinature #baliisland #holiday #explorebali #balidaily #balibucketlist #beautifulindonesia #visitindonesia #summer
Tak perduli seberapa jauh seberapa berat petualangan yang dilalui . Kebersamaan berharga lebih penting dari semuanya #qualitytime #bali #summertime #balitrip #thebaliguru #thebalibible #balibible #tanlines #balivibes #balinature #baliisland #holiday #explorebali #balidaily #balibucketlist #beautifulindonesia #visitindonesia #summer
You fucked it up and I'm OK.
Hit up my friends and I'm OK.
Don't need that shit, cause I'm OK.
People change and it doesn't matter to me.
I'mma be real good and feel OK.
🤷🏻‍♀️
.
.
*eyelashes yg masih cetar (padahal uda diterjang kencengnya angin laut, badai, derasnya shower di hotel) ini done by @lashbeaute.inc 😂 next month appointment lagi ya ❤️
You fucked it up and I'm OK. Hit up my friends and I'm OK. Don't need that shit, cause I'm OK. People change and it doesn't matter to me. I'mma be real good and feel OK. 🤷🏻‍♀️ . . *eyelashes yg masih cetar (padahal uda diterjang kencengnya angin laut, badai, derasnya shower di hotel) ini done by @lashbeaute.inc 😂 next month appointment lagi ya ❤️
Terus melangkah karena hidup bukan untuk ditakuti namun dipahami . Cinta Anugerah dan Kasih yang begitu luas serta nyata mengelilingi hidupku
#myfamily
#bali #summertime #balitrip #thebaliguru #thebalibible #balibible #tanlines #balivibes #balinature #baliisland #holiday #explorebali #balidaily #balibucketlist #beautifulindonesia #visitindonesia #summer
Terus melangkah karena hidup bukan untuk ditakuti namun dipahami . Cinta Anugerah dan Kasih yang begitu luas serta nyata mengelilingi hidupku #myfamily #bali #summertime #balitrip #thebaliguru #thebalibible #balibible #tanlines #balivibes #balinature #baliisland #holiday #explorebali #balidaily #balibucketlist #beautifulindonesia #visitindonesia #summer