#scarve

#已发帖 57805
🛒
🛫International Shipping!
100% Real Picture.
New top brands scarves & shawls supplier.
High Quality & Wholesale Price.
Size: 90x90
—————————————————
How to Order This Product:
A. Screenshot This Photo.
B. Sent To Whatsapp Or Email.
—————————————————
WA:+8613950728298;
📨: Sherry.86urbanwear@Msn.Com;
—————————————————
#scarves #silkscarves #menscarves #womenscarves #silkscarf #designerscarves #luxuryscarves #scarvescollection #scarve #scarvesmurah #vintagescarves #scarvessilk #fashionscarves #scarvesonscarves #scarveslover #buttonscarves #scarvesfordays #deenayscarves #infinityscarves #scarvesup #wholesalescarves #cheapscarves #ladiesscarves #ladies #ladystyle #ladiesday #ladyboys #scarvesstore #scarvesforsale
🛒 🛫International Shipping! 100% Real Picture. New top brands scarves & shawls supplier. High Quality & Wholesale Price. Size: 90x90 ————————————————— How to Order This Product: A. Screenshot This Photo. B. Sent To Whatsapp Or Email. ————————————————— WA:+8613950728298; 📨: Sherry.86urbanwear@Msn.Com; ————————————————— #scarves #silkscarves #menscarves #womenscarves #silkscarf #designerscarves #luxuryscarves #scarvescollection #scarve #scarvesmurah #vintagescarves #scarvessilk #fashionscarves #scarvesonscarves #scarveslover #buttonscarves #scarvesfordays #deenayscarves #infinityscarves #scarvesup #wholesalescarves #cheapscarves #ladiesscarves #ladies #ladystyle #ladiesday #ladyboys #scarvesstore #scarvesforsale
One of my development samples for this semesters project in collaboration with Alex Beggs. For this project I was inspired by geometric patterns from train stations and tried to incorporate a greater sense of depth in this years designs. The weft yarns are from reclaimed yarns from Alex beggs and were great to weave with as they were so soft and luxurious.
.
.
.
.
.
.
#woven #wovenart  #woventextile #yarn #unleashdesigners #fashion #sketchbook #weave #textiles #textileart #texture #textileaddict #AW21 #scarve #geometric #geometry #fashiontextiles  #geometricart  #decoration #livingart #modernliving #industry #accessories #design #designstudent #art #expressive #colour #creative #drawing
One of my development samples for this semesters project in collaboration with Alex Beggs. For this project I was inspired by geometric patterns from train stations and tried to incorporate a greater sense of depth in this years designs. The weft yarns are from reclaimed yarns from Alex beggs and were great to weave with as they were so soft and luxurious. . . . . . . #woven #wovenart #woventextile #yarn #unleashdesigners #fashion #sketchbook #weave #textiles #textileart #texture #textileaddict #AW21 #scarve #geometric #geometry #fashiontextiles #geometricart #decoration #livingart #modernliving #industry #accessories #design #designstudent #art #expressive #colour #creative #drawing
G INNERHALB DARMSTADT+20 KILOMETER LIEFERN WIR KOSTENFREI NOCH AM SELBEN TAG ! 🏎💨👔👕👖👟👖👗👘👜👡
BESTELLUNGEN UND ANFRAGEN BITTE PER E-Mail an friends@otten-moden.de ———————————————————————— For a good feeling @falierosarti 💞 
Tuch grün 359€
Tuch pink  159€
Tuch beige 359€
Tuch coral 159€
Tuch bunt 249€
-
-
-
-
-
#women #womensfashion #womensfashion #womensstyle #womenstyle #womensscarves #scarve #scarves #scarvesfordays #scarvescollection #colourful #colourfullife #falierosarti #falierosartiscarves #luxuryscarf #luxuryscarves #falierosartiscarf #goodfeeling #goodfeelings #falierosarticollection #falierosartilove #stayathome #stayhealthy
G INNERHALB DARMSTADT+20 KILOMETER LIEFERN WIR KOSTENFREI NOCH AM SELBEN TAG ! 🏎💨👔👕👖👟👖👗👘👜👡 BESTELLUNGEN UND ANFRAGEN BITTE PER E-Mail an friends@otten-moden.de ———————————————————————— For a good feeling @falierosarti 💞 Tuch grün 359€ Tuch pink 159€ Tuch beige 359€ Tuch coral 159€ Tuch bunt 249€ - - - - - #women #womensfashion #womensfashion #womensstyle #womenstyle #womensscarves #scarve #scarves #scarvesfordays #scarvescollection #colourful #colourfullife #falierosarti #falierosartiscarves #luxuryscarf #luxuryscarves #falierosartiscarf #goodfeeling #goodfeelings #falierosarticollection #falierosartilove #stayathome #stayhealthy
INNERHALB DARMSTADT+20 KILOMETER LIEFERN WIR KOSTENFREI NOCH AM SELBEN TAG ! 🏎💨👔👕👖👟👖👗👘👜👡
BESTELLUNGEN UND ANFRAGEN BITTE PER E-Mail an friends@otten-moden.de ———————————————————————— For a good feeling @falierosarti 💞 
Tuch grün 359€
Tuch pink  159€
Tuch beige 359€
Tuch coral 159€
Tuch bunt 249€
-
-
-
-
-
#women #womensfashion #womensfashion #womensstyle #womenstyle #womensscarves #scarve #scarves #scarvesfordays #scarvescollection #colourful #colourfullife #falierosarti #falierosartiscarves #luxuryscarf #luxuryscarves #falierosartiscarf #goodfeeling #goodfeelings #falierosarticollection #falierosartilove #stayathome #stayhealthy
INNERHALB DARMSTADT+20 KILOMETER LIEFERN WIR KOSTENFREI NOCH AM SELBEN TAG ! 🏎💨👔👕👖👟👖👗👘👜👡 BESTELLUNGEN UND ANFRAGEN BITTE PER E-Mail an friends@otten-moden.de ———————————————————————— For a good feeling @falierosarti 💞 Tuch grün 359€ Tuch pink 159€ Tuch beige 359€ Tuch coral 159€ Tuch bunt 249€ - - - - - #women #womensfashion #womensfashion #womensstyle #womenstyle #womensscarves #scarve #scarves #scarvesfordays #scarvescollection #colourful #colourfullife #falierosarti #falierosartiscarves #luxuryscarf #luxuryscarves #falierosartiscarf #goodfeeling #goodfeelings #falierosarticollection #falierosartilove #stayathome #stayhealthy
Yuuk diorder semua seri warna warna cantik ini....
Hijab square voal sahara yang best seller ini memang nyaman dipakai, bahannya lembut, adem dipakai, tidak mudah kusut cocok untuk dibawa traveling dan tegak di dahi sehingga cantik membingkai wajah.
Dengan banyak pilihan warna dan finishing lasser cut nya semakin menambah cantik tampilan scarf ini.
.
Size 120 x 120 
Bisa digunakan untuk yang syari, karena dapat menutup dada
.
Harga hanya 95.000/pc
Atau untuk pembelian min.3pcs harga menjadi 90.000/pc
.
Voal ini berbahan lembut, empuk dan adem
Nyaman di pakai sehari hari .
.
#hijabsquare #scarve #scarves #hijabdaily #scarf#kerudungpolos #kerudungmurah #kerudunganak #jilbabanak #kerudungsegiempat #kerudungpolosanak #kerudung #jilbabpolosanak #hijab
Yuuk diorder semua seri warna warna cantik ini.... Hijab square voal sahara yang best seller ini memang nyaman dipakai, bahannya lembut, adem dipakai, tidak mudah kusut cocok untuk dibawa traveling dan tegak di dahi sehingga cantik membingkai wajah. Dengan banyak pilihan warna dan finishing lasser cut nya semakin menambah cantik tampilan scarf ini. . Size 120 x 120 Bisa digunakan untuk yang syari, karena dapat menutup dada . Harga hanya 95.000/pc Atau untuk pembelian min.3pcs harga menjadi 90.000/pc . Voal ini berbahan lembut, empuk dan adem Nyaman di pakai sehari hari . . #hijabsquare #scarve #scarves #hijabdaily #scarf#kerudungpolos #kerudungmurah #kerudunganak #jilbabanak #kerudungsegiempat #kerudungpolosanak #kerudung #jilbabpolosanak #hijab
. .

Yuuk diorder...
Hijab square voal sahara yang best seller ini memang nyaman dipakai, bahannya lembut, adem dipakai, tidak mudah kusut cocok untuk dibawa traveling dan tegak di dahi sehingga cantik membingkai wajah.
Dengan banyak pilihan warna dan finishing lasser cut nya semakin menambah cantik tampilan scarf ini.
.
Size 120 x 120 
Bisa digunakan untuk yang syari, karena dapat menutup dada
.
Voal ini berbahan lembut, empuk dan adem
Nyaman di pakai sehari hari .
Harga
Idr.95k/pcs
Pemb min 3pcs, @90k
.
#hijabsquare #scarve #scarves #hijabdaily #scarf#kerudungpolos #kerudungmurah #kerudunganak #jilbabanak #kerudungsegiempat #kerudungpolosanak #kerudung #jilbabpolosanak #hijab
. . Yuuk diorder... Hijab square voal sahara yang best seller ini memang nyaman dipakai, bahannya lembut, adem dipakai, tidak mudah kusut cocok untuk dibawa traveling dan tegak di dahi sehingga cantik membingkai wajah. Dengan banyak pilihan warna dan finishing lasser cut nya semakin menambah cantik tampilan scarf ini. . Size 120 x 120 Bisa digunakan untuk yang syari, karena dapat menutup dada . Voal ini berbahan lembut, empuk dan adem Nyaman di pakai sehari hari . Harga Idr.95k/pcs Pemb min 3pcs, @90k . #hijabsquare #scarve #scarves #hijabdaily #scarf#kerudungpolos #kerudungmurah #kerudunganak #jilbabanak #kerudungsegiempat #kerudungpolosanak #kerudung #jilbabpolosanak #hijab
. .

Yuuk diorder seri warna warna cantik yang lembut...
Hijab square voal sahara yang best seller ini memang nyaman dipakai, bahannya lembut, adem dipakai, tidak mudah kusut cocok untuk dibawa traveling dan tegak di dahi sehingga cantik membingkai wajah.
Dengan banyak pilihan warna dan finishing lasser cut nya semakin menambah cantik tampilan scarf ini.
.
Size 120 x 120 
Bisa digunakan untuk yang syari, karena dapat menutup dada
.
Voal ini berbahan lembut, empuk dan adem
Nyaman di pakai sehari hari . .
#hijabsquare #scarve #scarves #hijabdaily #scarf#kerudungpolos #kerudungmurah #kerudunganak #jilbabanak #kerudungsegiempat #kerudungpolosanak #kerudung #jilbabpolosanak #hijab
. . Yuuk diorder seri warna warna cantik yang lembut... Hijab square voal sahara yang best seller ini memang nyaman dipakai, bahannya lembut, adem dipakai, tidak mudah kusut cocok untuk dibawa traveling dan tegak di dahi sehingga cantik membingkai wajah. Dengan banyak pilihan warna dan finishing lasser cut nya semakin menambah cantik tampilan scarf ini. . Size 120 x 120 Bisa digunakan untuk yang syari, karena dapat menutup dada . Voal ini berbahan lembut, empuk dan adem Nyaman di pakai sehari hari . . #hijabsquare #scarve #scarves #hijabdaily #scarf#kerudungpolos #kerudungmurah #kerudunganak #jilbabanak #kerudungsegiempat #kerudungpolosanak #kerudung #jilbabpolosanak #hijab
TAK PERLU BAZIR DUIT BELI STARCH.
.
.
Sebab bawal ni memang dah auto-on point! Bawal Cotton Voile available bidang 45 & 50.
.
.
Tone warna ada dari pastel sampai la ke bold. Cepat pilih warna fevret sebelum sold out.
.
.
Contact boleh didapati di IG BIO🙂

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
TAK PERLU BAZIR DUIT BELI STARCH. . . Sebab bawal ni memang dah auto-on point! Bawal Cotton Voile available bidang 45 & 50. . . Tone warna ada dari pastel sampai la ke bold. Cepat pilih warna fevret sebelum sold out. . . Contact boleh didapati di IG BIO🙂 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
Remember to smile.⁣
Crocheted scarves, one a lively green and the other a darker navy blue. Thanks for checking out and supporting my shop. Have a magical day!  Namaste,  I Am ॐ Artistic Creations #iamartisticcreations  #iam #mompreneur #etsyshop #etsyseller #handmade #etsysellersofinstagram #shopsmall #art #smallbusiness #etsyfinds #homedecor #etsystore #love #shoplocal #etsygifts #etsylove #supportsmallbusiness #etsysale #gift #makersgonnamake #giftideas #handcrafted #design #etsyusa #etsyartist #scarf #scarve #scarves #lionbrand
Remember to smile.⁣ Crocheted scarves, one a lively green and the other a darker navy blue. Thanks for checking out and supporting my shop. Have a magical day! Namaste, I Am ॐ Artistic Creations #iamartisticcreations #iam #mompreneur #etsyshop #etsyseller #handmade #etsysellersofinstagram #shopsmall #art #smallbusiness #etsyfinds #homedecor #etsystore #love #shoplocal #etsygifts #etsylove #supportsmallbusiness #etsysale #gift #makersgonnamake #giftideas #handcrafted #design #etsyusa #etsyartist #scarf #scarve #scarves #lionbrand
PEMINAT TUDUNG BAWAL WAJIB PAKAI BAWAL KULIT JAGUNG
.
.
Kenapa?
.
.
✅ Mudah bentuk pada bahgian muka
✅ Awning on point
✅ Murah dan berkualiti
✅ Tidak licin
✅ Tidak pekak
✅ Tidak lembik
✅ Tidak keras kejung ✅ Sejuk dan selesa
.
.
Contact boleh didapati di IG BIO🙂

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
PEMINAT TUDUNG BAWAL WAJIB PAKAI BAWAL KULIT JAGUNG . . Kenapa? . . ✅ Mudah bentuk pada bahgian muka ✅ Awning on point ✅ Murah dan berkualiti ✅ Tidak licin ✅ Tidak pekak ✅ Tidak lembik ✅ Tidak keras kejung ✅ Sejuk dan selesa . . Contact boleh didapati di IG BIO🙂 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
TUDUNG 5 SAAT.
.
.
Cepat dan pantas bila bersiap pakai tudung ni. Senang sangat nak pakai.. hanya sekali sarung je terus siap.. Awning pun terletak elok di muka. .
.
Bukan setakat untuk pakai sendiri.. nak dijadikan hadiah untuk yg tersayang pun sesuai.. .
.
Sehelai RM25.. Nak lagi jimat, 5 helai RM100 dan dapat freegift! Lebih berbaloi.
.
.
Contact boleh didapati di IG BIO🙂

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
TUDUNG 5 SAAT. . . Cepat dan pantas bila bersiap pakai tudung ni. Senang sangat nak pakai.. hanya sekali sarung je terus siap.. Awning pun terletak elok di muka. . . Bukan setakat untuk pakai sendiri.. nak dijadikan hadiah untuk yg tersayang pun sesuai.. . . Sehelai RM25.. Nak lagi jimat, 5 helai RM100 dan dapat freegift! Lebih berbaloi. . . Contact boleh didapati di IG BIO🙂 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
Enjoy a good time with your pet.  With our beautiful cloth Bandanas. 🐾 >> Free Shipping 🌏

#doggie #dogs #style #madebyhand #madebywomen #colorful #scarve #petsofinstagram #new #shoppingonline #lovedogs #animal #adorable #doglove  #instapet #bestwoof
Enjoy a good time with your pet. With our beautiful cloth Bandanas. 🐾 >> Free Shipping 🌏 #doggie #dogs #style #madebyhand #madebywomen #colorful #scarve #petsofinstagram #new #shoppingonline #lovedogs #animal #adorable #doglove #instapet #bestwoof
Nuestro #pañuelo ᴄᴀᴘʀɪᴄᴏʀɴɪᴏ 🔝
😍😍😍
.
.
ᴹᵘʲᵉʳᵉˢ ᵈᵉˡ ᶻᵒᵈⁱᵃᶜᵒ
.
¿Y vos qué mujer del zodiaco sos? Contanos 👇👇
#pattern #scarve #diseñotextildigital #diseñotextil #graphicdesign
Nuestro #pañuelo ᴄᴀᴘʀɪᴄᴏʀɴɪᴏ 🔝 😍😍😍 . . ᴹᵘʲᵉʳᵉˢ ᵈᵉˡ ᶻᵒᵈⁱᵃᶜᵒ . ¿Y vos qué mujer del zodiaco sos? Contanos 👇👇 #pattern #scarve #diseñotextildigital #diseñotextil #graphicdesign
Happy to tell you, that from now all my paintings available on the scarves #scarve #scarf #scarfstyle #textiledesign #textileart #textile #shinesmile #artoninstagram #spring #love #pattern
Happy to tell you, that from now all my paintings available on the scarves #scarve #scarf #scarfstyle #textiledesign #textileart #textile #shinesmile #artoninstagram #spring #love #pattern
كرب ديجيتال اقوى تشكيل
خامه وفنش 
سما سكارف دائما عندها الجديد
كرب ديجيتال اقوى تشكيل خامه وفنش سما سكارف دائما عندها الجديد
Yyyyyy.... ¡Encabezando la línea Mujeres del zodiaco! 👭 El #pañuelo Sagitario es nuestro elegido 💕 #pañuelos #scarve #pattern #surfacepattern #sagitario
Yyyyyy.... ¡Encabezando la línea Mujeres del zodiaco! 👭 El #pañuelo Sagitario es nuestro elegido 💕 #pañuelos #scarve #pattern #surfacepattern #sagitario
¿sabías que esta vez planteamos una colección dividida en dos líneas? Somos dos diseñadoras y con estilos muuuy distintos. Por ende planteamos esta forma. La colección ☄Astros se divide en la línea 🌌Tarot y en la línea 👭Mujeres del Zodiaco. Cada una de nosotras diseño una de ellas
#coleccion #pañuelos
#scarve #pattern #horoscopo #tarot #astrologia
¿sabías que esta vez planteamos una colección dividida en dos líneas? Somos dos diseñadoras y con estilos muuuy distintos. Por ende planteamos esta forma. La colección ☄Astros se divide en la línea 🌌Tarot y en la línea 👭Mujeres del Zodiaco. Cada una de nosotras diseño una de ellas #coleccion #pañuelos #scarve #pattern #horoscopo #tarot #astrologia
¡Con ustedeees! 😀 Cha cha cha  chaaaaannn... ¡el #pañuelo mundo! 🌍 👏👏 Abriendo la línea #tarot 🌌
☄ 😍
#scarve #estampas #pattern
¡Con ustedeees! 😀 Cha cha cha chaaaaannn... ¡el #pañuelo mundo! 🌍 👏👏 Abriendo la línea #tarot 🌌 ☄ 😍 #scarve #estampas #pattern
💖Armine Efsane Modellerinden Hangisi Senin Favorin? 
Yanıtlarınızı Bekliyoruz 😉
Yoğun isteğiniz üzerine tekrar üretildi.Bu kez fırsatı kaçırmayın 💖
✈️Yurtdışına gönderi yapılmaktadır. 👉🏻 Sipariş için mesaj atınız.

#armine #eşarp #armineeşarp #indirim #kampanya #esarp #indirimliesarp #armineesarp #esarpbaglama #tesetturgiyim #armineyenisezon #eşarp #akeresarp #ipekesarp #ipekeşarp #indirimlieşarp #esarpmodelleri  #silkscarf #silkscarves #scarf #scarfs #scarve #hijab #hijabfashion #hijabstyle #tivilipek #tivilipekeşarp #tivilipekesarp #suraipek #suraipekesarp #arminenostalji
💖Armine Efsane Modellerinden Hangisi Senin Favorin? Yanıtlarınızı Bekliyoruz 😉 Yoğun isteğiniz üzerine tekrar üretildi.Bu kez fırsatı kaçırmayın 💖 ✈️Yurtdışına gönderi yapılmaktadır. 👉🏻 Sipariş için mesaj atınız. #armine #eşarp #armineeşarp #indirim #kampanya #esarp #indirimliesarp #armineesarp #esarpbaglama #tesetturgiyim #armineyenisezon #eşarp #akeresarp #ipekesarp #ipekeşarp #indirimlieşarp #esarpmodelleri #silkscarf #silkscarves #scarf #scarfs #scarve #hijab #hijabfashion #hijabstyle #tivilipek #tivilipekeşarp #tivilipekesarp #suraipek #suraipekesarp #arminenostalji
CAN’T STOP WONT STOP!! Getting y’all orders ready to be mailed 🔥✊🏽 gracias!!
CAN’T STOP WONT STOP!! Getting y’all orders ready to be mailed 🔥✊🏽 gracias!!
scarves
#scarve #blackbeauty #blackpeople #22
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Lava
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #lavakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Lava . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #lavakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Lava
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #lavakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Lava . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #lavakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Lava
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #lavakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Lava . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #lavakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Gordia
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #gordiakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Gordia . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #gordiakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Gordia
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #gordiakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Gordia . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #gordiakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Gordia
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #gordiakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Gordia . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #gordiakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Armor
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #armorkinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Armor . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #armorkinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Armor
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #armorkinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Armor . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #armorkinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Armor
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #armorkinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Armor . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #armorkinayapalembang
Bismillahirohmanirohim
.
🌼READY STOCK🌼
PERSIAN SERIES
.
.
Code: Nizha
.
.
Idr 195.000
Size: 115 x 115 cm
Material: Voal Ultrafine
Packaging paper box
.
.
For Order:
🌷DM
🌷WA: 0821 7877 9081
.
.
#kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia  #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #nizhakinayapalembang
Bismillahirohmanirohim . 🌼READY STOCK🌼 PERSIAN SERIES . . Code: Nizha . . Idr 195.000 Size: 115 x 115 cm Material: Voal Ultrafine Packaging paper box . . For Order: 🌷DM 🌷WA: 0821 7877 9081 . . #kinaya #iwearkinaya #hijab #hijabindonesia #pleats #pashmina #hijabsquare #scarve #muslimwear #hijaboutfit #printed #hijabchic #voalprintedscarf #voal #hijaboutfit #hijabboutiquebandung #squarescarve #scarf #localbrand #hijabstyle #hijabcommunity #premiumscarf #voalscarf #printedscarf #kinayapalembang #nizhakinayapalembang
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 45 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada Cotton Voile Premium
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL COTTON VOILE BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada Cotton Voile Premium ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada campuran Cotton dan Polyester
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada campuran Cotton dan Polyester ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada campuran Cotton dan Polyester
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada campuran Cotton dan Polyester ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada campuran Cotton dan Polyester
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada campuran Cotton dan Polyester ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada campuran Cotton dan Polyester
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada campuran Cotton dan Polyester ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada campuran Cotton dan Polyester
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada campuran Cotton dan Polyester ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada campuran Cotton dan Polyester
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada campuran Cotton dan Polyester ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada campuran Cotton dan Polyester
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada campuran Cotton dan Polyester ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50

DESIGN:
Bawal Square

MATERIAL:
Material daripada campuran Cotton dan Polyester
✅ Mudah bentuk dibahagian muka
✅ Awning on point
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Opacity tak jarang 9/10

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
BAWAL KULIT JAGUNG BIDANG 50 DESIGN: Bawal Square MATERIAL: Material daripada campuran Cotton dan Polyester ✅ Mudah bentuk dibahagian muka ✅ Awning on point ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Opacity tak jarang 9/10 #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG

DESIGN:
Instant sekali sarung

MATERIAL:
Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG DESIGN: Instant sekali sarung MATERIAL: Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG

DESIGN:
Instant sekali sarung

MATERIAL:
Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG DESIGN: Instant sekali sarung MATERIAL: Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG

DESIGN:
Instant sekali sarung

MATERIAL:
Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG DESIGN: Instant sekali sarung MATERIAL: Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG

DESIGN:
Instant sekali sarung

MATERIAL:
Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG DESIGN: Instant sekali sarung MATERIAL: Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG

DESIGN:
Instant sekali sarung

MATERIAL:
Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG DESIGN: Instant sekali sarung MATERIAL: Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG

DESIGN:
Instant sekali sarung

MATERIAL:
Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG DESIGN: Instant sekali sarung MATERIAL: Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG

DESIGN:
Instant sekali sarung

MATERIAL:
Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG DESIGN: Instant sekali sarung MATERIAL: Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG

DESIGN:
Instant sekali sarung

MATERIAL:
Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut
✅ Tidak lembik
✅ Tidak licin
✅ Sejuk dan selesa
✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang

#hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
DAMIA TUDUNG SARUNG DESIGN: Instant sekali sarung MATERIAL: Material daripada Heavy Chiffon Georgette_ ✅ Tidak mudah berkedut ✅ Tidak lembik ✅ Tidak licin ✅ Sejuk dan selesa ✅ Terus dijahit dgn 2 layer jadi tak jarang #hajaristahijabbyella #hajarista #tudungmurah #bawal #instantshawl #collection #exclusive #bawalpremium #hargamurah #hijab #scarve
Download index side qrcode