#sayajual

#已发帖 26802721
Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
(Mark Twain)
.
.
#malaysia #kualalumpur #kl #batucaves #travelphotography #travel #buddhism #naturephoto #nature #naturephotography #landscapes #landscape_captures #landscapephotography #landscape #firstpost #olympus #olympusomd #tourism #holiday #culture #igtravel #traveller #traveltheworld #world #mytravelgram #igersmalaysia #ig_malaysia #sayajual #lokalah #selangor
Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) . . #malaysia #kualalumpur #kl #batucaves #travelphotography #travel #buddhism #naturephoto #nature #naturephotography #landscapes #landscape_captures #landscapephotography #landscape #firstpost #olympus #olympusomd #tourism #holiday #culture #igtravel #traveller #traveltheworld #world #mytravelgram #igersmalaysia #ig_malaysia #sayajual #lokalah #selangor
【Nasi Kukus Sotong Besar Crispy 🦑🦑】 Jika anda berada di Shah Alam, nasi kukus sotong besar adalah makanan yang patut diterjah.

Semua sotong digoreng segar sejurus selepas dipesan. Rasanya crispy masin manis dan disajikan panas-panas bersama nasi kukus yang disampingi dengan dengan campuran kuah kari ayam, kerutuk dan kari hitam, dan sambal belacan.

Kambing bakar mereka juga menjadi semakin popular sejak kebelakangan ini. Kambing diperap sebelum dimasak dan dihidang bersama dengan kuah istimewa yang telah dimasak lebih kurang 6 jam. 
Jadi jika anda ingin mencari makanan yang sedap dan mengenyangkan, cubalah Restoran Nasi Kukus Sotong Besar.

Menu (terpilih): 🦑🍚Nasi Kukus Sotong Besar - 14.50
🐐🥣Nasi Kukus Sup Kambing - 13.50
🐔🍚Nasi Ayam Bakar Herba - 10.90
🐐🍚Nasi Kukus Kambing Bakar - 14.50
🐐🍚Nasi Kerabu Kambing Bakar - 16

Kedondong Asam Boi - 3.70
Iced Green Tea - 3.70
Teh Ais Special - 3.70 *Semua harga diatas tidak termasuk GST.

Waktu Perniagaan: 12pm - 11pm (Selasa Tutup)
FB: https://www.facebook.com/nasikukussotongbesar/ -----------------------------------------
🏡Nasi Kukus Sotong Besar (Shah Alam)
Alamat: No. 1 Jalan Kemuning Prima B33/B, Kemuning Utama 40400 Shah Alam, Selangor. 
Tel: 03-5525 8062
-----------------------------------------
🏡Nasi Kukus Sotong Besar (Klang)
Alamat: No.2 Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commerial Centre, 41050 Klang, Selangor.
Tel: 03-3358 8255
.
#Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Follow4like #Likers
【Nasi Kukus Sotong Besar Crispy 🦑🦑】 Jika anda berada di Shah Alam, nasi kukus sotong besar adalah makanan yang patut diterjah. Semua sotong digoreng segar sejurus selepas dipesan. Rasanya crispy masin manis dan disajikan panas-panas bersama nasi kukus yang disampingi dengan dengan campuran kuah kari ayam, kerutuk dan kari hitam, dan sambal belacan. Kambing bakar mereka juga menjadi semakin popular sejak kebelakangan ini. Kambing diperap sebelum dimasak dan dihidang bersama dengan kuah istimewa yang telah dimasak lebih kurang 6 jam. Jadi jika anda ingin mencari makanan yang sedap dan mengenyangkan, cubalah Restoran Nasi Kukus Sotong Besar. Menu (terpilih): 🦑🍚Nasi Kukus Sotong Besar - 14.50 🐐🥣Nasi Kukus Sup Kambing - 13.50 🐔🍚Nasi Ayam Bakar Herba - 10.90 🐐🍚Nasi Kukus Kambing Bakar - 14.50 🐐🍚Nasi Kerabu Kambing Bakar - 16 Kedondong Asam Boi - 3.70 Iced Green Tea - 3.70 Teh Ais Special - 3.70 *Semua harga diatas tidak termasuk GST. Waktu Perniagaan: 12pm - 11pm (Selasa Tutup) FB: https://www.facebook.com/nasikukussotongbesar/ ----------------------------------------- 🏡Nasi Kukus Sotong Besar (Shah Alam) Alamat: No. 1 Jalan Kemuning Prima B33/B, Kemuning Utama 40400 Shah Alam, Selangor. Tel: 03-5525 8062 ----------------------------------------- 🏡Nasi Kukus Sotong Besar (Klang) Alamat: No.2 Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commerial Centre, 41050 Klang, Selangor. Tel: 03-3358 8255 . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Follow4like #Likers
💥💥Nugget X 50W Tc Box Mod Sekali Dgn Wasp Nano RDTA💥💥
Harga Full Set RM150✅
🎁Dlm Packej Ade:
Built In Battery
FREE 1 Charger
FREE 1 Flavor
Free postage !! Cepat Whatsapp 0162978270 Alan 
#vape #vapeseller #vapesupplier #vapemalaysia #vapemurah #vapelife #vapemod #vapeit #vapeforlife #vaper #vapekl #vapeselangor #vapebest #vapeporn #instavape #sayajual #lokalah #redgiants #harimaumalaya #vapesale#vapeperlis#vapekelantan#vapeseremban#vapejohor#vapemelaka#vapesabah#vapesarawak#fastdelivery#sayabeli#vapepenang
💥💥Nugget X 50W Tc Box Mod Sekali Dgn Wasp Nano RDTA💥💥 Harga Full Set RM150✅ 🎁Dlm Packej Ade: Built In Battery FREE 1 Charger FREE 1 Flavor Free postage !! Cepat Whatsapp 0162978270 Alan #vape #vapeseller #vapesupplier #vapemalaysia #vapemurah #vapelife #vapemod #vapeit #vapeforlife #vaper #vapekl #vapeselangor #vapebest #vapeporn #instavape #sayajual #lokalah #redgiants #harimaumalaya #vapesale#vapeperlis#vapekelantan#vapeseremban#vapejohor#vapemelaka#vapesabah#vapesarawak#fastdelivery#sayabeli#vapepenang
Bila awek kau ada skandel dgn member kau.. 🤔🤭 ( Tag kawan2 korang😜) Untuk quotes, ayat cinta, video
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu ⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv
▶️Turn on post notification
. 
#lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia#bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita#astrogempak #dubsmashmalaysian #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks
2 pemain muda Kedah Mohamad Fayadh dan Mohd Fazrul Danel dipanggil OKS bagi menjalani latinan pusat menjelang kejohanan piala newspaper B-21 di Vietnam Disember ini.
.
Good luck and all the best!
.
#hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igreviewmalaysia #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah
WA : 08562008499
Harga : 138.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 138.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
Salam pagi Jumaat yang indah 😍
.
"Allah merahsiakan masa depan untuk menguji kita agar berprasangka baik, berusaha yang terbaik, bersyukur dan bersabar "
.
.
.
#bymaksupastries #baking #puteriayu #dessert #bakingclass #foodporn #customer #toprankrepost #sayajual
Salam pagi Jumaat yang indah 😍 . "Allah merahsiakan masa depan untuk menguji kita agar berprasangka baik, berusaha yang terbaik, bersyukur dan bersabar " . . . #bymaksupastries #baking #puteriayu #dessert #bakingclass #foodporn #customer #toprankrepost #sayajual
.
🐔Ayam Vs Ayam🐔
.
Walaupun sumber yang sama, tapi cara masak yang berlainan menyebabkan ia berbeza kalori dan nilai nutrisi
.
So cara masak pun ia memainkan peranan besar dalam kalori dan nilai nutrisi
.
Pilih cara masak yang lebih healthy untuk kurangkan kalori dan lebihkan nilai nutrisi😊
.
Inshallah lebih senang turun berat badan dan badan sihat
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#sayajual #produkkurus  #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
. 🐔Ayam Vs Ayam🐔 . Walaupun sumber yang sama, tapi cara masak yang berlainan menyebabkan ia berbeza kalori dan nilai nutrisi . So cara masak pun ia memainkan peranan besar dalam kalori dan nilai nutrisi . Pilih cara masak yang lebih healthy untuk kurangkan kalori dan lebihkan nilai nutrisi😊 . Inshallah lebih senang turun berat badan dan badan sihat . Whatsapp Admin 019-7390700 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
ENERGIZING SOY PROTEIN .
.
Orang selalu tanya nana, dalam banyak2 supplement Shaklee mana yang bagus untuk SEMUA tapi nak yang jimat sikit..
.
Bagi nana kalau harapkan yang bagus untuk SEMUA iaitu untuk KECANTIKAN, SLIMMING, TENAGA & KESIHATAN selain daripada VIVIX yang semua tau memang the best kebabomm tuh, of course lah ESP..
.
Bezanya ESP kita boleh dapat dengan harga lebih jimat.. So sesuai untuk anda yang nak amek supplement TERBAIK tapi ada budget tersendiri kan :)
.
Antara manfaat ESP yang wajib anda tahu ialah
❤️CERAHKAN KULIT
❤️GEBUKAN KULIT
❤️PUDARKAN PARUT
❤️BERI TENAGA
❤️KURANGKAN KERAP RASA LAPAR
❤️BANTU KURUSKN BADAN DENGAN SELAMAT
❤️BANYAKKAN SUSU
.
ESP ni specialnya sebab bukan je boleh consume, tapi untuk MASKER pun bolehhh.. So bg nana sangat terbaik untuk anda yang memang NAK CANTIK 😊
.
Siapa yang berminat boleh hubungi nana untuk order & consultation.. Nana ready 24jam untuk anda customer kesayangan nana 😊
.
Facebook : nana macarona
Sms/whtsapp : 013-3039242
.
#beautytips #beautysupplement #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #followme #followmeback #ifollow #sayajualespshaklee #espshaklee #shakleekl #shakleebukitantarabangsa
ENERGIZING SOY PROTEIN . . Orang selalu tanya nana, dalam banyak2 supplement Shaklee mana yang bagus untuk SEMUA tapi nak yang jimat sikit.. . Bagi nana kalau harapkan yang bagus untuk SEMUA iaitu untuk KECANTIKAN, SLIMMING, TENAGA & KESIHATAN selain daripada VIVIX yang semua tau memang the best kebabomm tuh, of course lah ESP.. . Bezanya ESP kita boleh dapat dengan harga lebih jimat.. So sesuai untuk anda yang nak amek supplement TERBAIK tapi ada budget tersendiri kan :) . Antara manfaat ESP yang wajib anda tahu ialah ❤️CERAHKAN KULIT ❤️GEBUKAN KULIT ❤️PUDARKAN PARUT ❤️BERI TENAGA ❤️KURANGKAN KERAP RASA LAPAR ❤️BANTU KURUSKN BADAN DENGAN SELAMAT ❤️BANYAKKAN SUSU . ESP ni specialnya sebab bukan je boleh consume, tapi untuk MASKER pun bolehhh.. So bg nana sangat terbaik untuk anda yang memang NAK CANTIK 😊 . Siapa yang berminat boleh hubungi nana untuk order & consultation.. Nana ready 24jam untuk anda customer kesayangan nana 😊 . Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips #beautysupplement #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #followme #followmeback #ifollow #sayajualespshaklee #espshaklee #shakleekl #shakleebukitantarabangsa
WA : 08562008499
Harga : 140.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 140.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
Ye.. Selain deco untuk wall ruang tamu, CANVAS ART ni pon sesuai dan cantik untuk entrance wall deco.

Sejuk mata memandang bila masuk rumah haa gitu~

Left : 50x40cm  RM40/pcs
Right : 30x30cm RM30/pcs
#artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
Ye.. Selain deco untuk wall ruang tamu, CANVAS ART ni pon sesuai dan cantik untuk entrance wall deco. Sejuk mata memandang bila masuk rumah haa gitu~ Left : 50x40cm RM40/pcs Right : 30x30cm RM30/pcs #artwork #artcraft #canvasartposter #canvasartprint #homedecor #homedecoration #customerfeeds #sayajualframe #posterframemalaysia #canvasframe #canvasframemurah #canvasframemalaysia #homedecor #homedecormurah #homedecormalaysia #bazaarpaknil #sayajual #scandinaviandesign
.
🌸Blouse Adonia🌸
.
🔥MATERIAL LYCRA
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari
.
🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU
Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima .lain daripada yang lain di pasaran gituww.
.
🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY
Mesra wudhu zip di lengan . Mesra Bf dengan zip di baju 😉
.
🔥  SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉.
.
💲RM 75 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾)
.
.
Tempahan boleh dibuat melalui:
📱WhatsApp 017-5457049
📱WhatsApp 017-5457049
📱WhatsApp 017-5457049
.
Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊
.
Disclaimer: 
Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings.
.
#sayajual #ootdmalaysia #bazaaronline #mawarmurni #lelakikirimantuhan #gegarvaganza2018 #alamatnyacinta #pencurikelassatu #cintatiadaganti #kedaionline #jombeli #mampumilik #budakusin #seriburindu #like4like #follow4follow #terimaakuseadanya #alamatnyacinta #cintatiadaganti #ammardanopie #cspscs #cikreenencikngokngek #isteribukanuntukdisewa #workingmom #supermom #vilaghazara #isterikumembesar
. 🌸Blouse Adonia🌸 . 🔥MATERIAL LYCRA Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari . 🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima .lain daripada yang lain di pasaran gituww. . 🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY Mesra wudhu zip di lengan . Mesra Bf dengan zip di baju 😉 . 🔥 SIZE S-XXXL Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉. . 💲RM 75 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾) . . Tempahan boleh dibuat melalui: 📱WhatsApp 017-5457049 📱WhatsApp 017-5457049 📱WhatsApp 017-5457049 . Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊 . Disclaimer: Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings. . #sayajual #ootdmalaysia #bazaaronline #mawarmurni #lelakikirimantuhan #gegarvaganza2018 #alamatnyacinta #pencurikelassatu #cintatiadaganti #kedaionline #jombeli #mampumilik #budakusin #seriburindu #like4like #follow4follow #terimaakuseadanya #alamatnyacinta #cintatiadaganti #ammardanopie #cspscs #cikreenencikngokngek #isteribukanuntukdisewa #workingmom #supermom #vilaghazara #isterikumembesar
.
🐔Ayam Vs Ayam🐔
.
Walaupun sumber yang sama, tapi cara masak yang berlainan menyebabkan ia berbeza kalori dan nilai nutrisi
.
So cara masak pun ia memainkan peranan besar dalam kalori dan nilai nutrisi
.
Pilih cara masak yang lebih healthy untuk kurangkan kalori dan lebihkan nilai nutrisi😊
.
Inshallah lebih senang turun berat badan dan badan sihat
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.
#sayajual #produkkurus  #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
. 🐔Ayam Vs Ayam🐔 . Walaupun sumber yang sama, tapi cara masak yang berlainan menyebabkan ia berbeza kalori dan nilai nutrisi . So cara masak pun ia memainkan peranan besar dalam kalori dan nilai nutrisi . Pilih cara masak yang lebih healthy untuk kurangkan kalori dan lebihkan nilai nutrisi😊 . Inshallah lebih senang turun berat badan dan badan sihat . Whatsapp Admin 019-7390700 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
Hijab For You

Nana pakai Nana Jual
.
.
Bawal Chiffon Voile
.
.
Promotion : RM15 ‼️
Promotion : RM15 ‼️
.
.
Whatsapp 0136740614
Whatsapp 0136740614
.
.
#tudungmurah #tudungbawalvoile #tudung #tudungvoile #tudungbawalvoilemurah #sayajual #nelydiasenrose #gegarvaganza #bawalvoilemurah
Hijab For You Nana pakai Nana Jual . . Bawal Chiffon Voile . . Promotion : RM15 ‼️ Promotion : RM15 ‼️ . . Whatsapp 0136740614 Whatsapp 0136740614 . . #tudungmurah #tudungbawalvoile #tudung #tudungvoile #tudungbawalvoilemurah #sayajual #nelydiasenrose #gegarvaganza #bawalvoilemurah
MENGAPA CEMBURU PADA KETURUNAN MELAYU???
…
Sistem pulau terbesar di dunia diabadikan dengan nama bangsa misteri dan ini menunjukkan hubungan bangsa ini dengan laut adalah amat rapat. Secara ironinya tidak hairanlah King Solomon iaitu Nabi Sulaiman A.S mengimport emas dari sini dan para Firaun mengimport rempah ratus dan kapur barus dari Nusantara beribu tahun dahulu.
…
Jadinya, adakah bangsa yang terkenal dengan laut, kapal-kapal, perdagangan dan pulau-pulau masih difikirkan tinggal di ceruk-ceruk hutan menganyam atap rimba atau melukis gambar monyet di dinding-dinding gua?
…
Selain itu, mengapa orang-orang Eropah menggelar tanah semenanjung yang menganjur dari Thailand dan Maynmar hingga ke Selat Teberau ini Malay Peninsular setaraf dengan Italian Peninsular?  Mengapa ramai yang mencemburui dengan keturunan melayu? Apakah yang terdapat pada keturunan Melayu? Semua persoalan anda akan terjawab selepas menerokai isi yang terdapat di dalam buku “Last Kingdom”
…
DAPATKAN SEGERA! +601111929048
.
.
http://wasapp.me/601111929048
.
.
#fayyadhtroopersjunior
#semusimdibarzakh
#ketikaazazilberputusasa
#semusimdimahsyar
#mengintaiakudineraka
#eyesfromtheabyss
#infinitywar
#thelastkingdom
#syurgabuatkupendosa
#fayyadhtrooperslegacy
#hadifayyadh
#sayajual 
#malaysia
MENGAPA CEMBURU PADA KETURUNAN MELAYU??? … Sistem pulau terbesar di dunia diabadikan dengan nama bangsa misteri dan ini menunjukkan hubungan bangsa ini dengan laut adalah amat rapat. Secara ironinya tidak hairanlah King Solomon iaitu Nabi Sulaiman A.S mengimport emas dari sini dan para Firaun mengimport rempah ratus dan kapur barus dari Nusantara beribu tahun dahulu. … Jadinya, adakah bangsa yang terkenal dengan laut, kapal-kapal, perdagangan dan pulau-pulau masih difikirkan tinggal di ceruk-ceruk hutan menganyam atap rimba atau melukis gambar monyet di dinding-dinding gua? … Selain itu, mengapa orang-orang Eropah menggelar tanah semenanjung yang menganjur dari Thailand dan Maynmar hingga ke Selat Teberau ini Malay Peninsular setaraf dengan Italian Peninsular? Mengapa ramai yang mencemburui dengan keturunan melayu? Apakah yang terdapat pada keturunan Melayu? Semua persoalan anda akan terjawab selepas menerokai isi yang terdapat di dalam buku “Last Kingdom” … DAPATKAN SEGERA! +601111929048 . . http://wasapp.me/601111929048 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadh #sayajual #malaysia
Promo ❕ ❕ 
Converse jack purcell black

Size 40-44

Rm 85

P/s  SAYA BUAT TENGAH BUAT OFFER KASUT NI TEMPAT LAIN JAUH BEZA... HARGA BIASA RM 100

BERMINAT BOLEH PM TEPI OKEY ☎ 📥 😊

#MerecikHawau 
#malaysia 
#bossku 
#lawa
#hensem
#KualaLumpur 
#padu
#terbaik
#sayajual
#jalanjalancarimakan
#awekmelayu
#couple
#MalaysiaBaru
#1malaysia
#bazarpaknil
#politeknikmalaysia
#politeknik
#tiktok
#kronilampupetak
#gadisviral
Promo ❕ ❕ Converse jack purcell black Size 40-44 Rm 85 P/s SAYA BUAT TENGAH BUAT OFFER KASUT NI TEMPAT LAIN JAUH BEZA... HARGA BIASA RM 100 BERMINAT BOLEH PM TEPI OKEY ☎ 📥 😊 #MerecikHawau #malaysia #bossku #lawa #hensem #KualaLumpur #padu #terbaik #sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil #politeknikmalaysia #politeknik #tiktok #kronilampupetak #gadisviral
💃 NAK BODY CANTEK!! NAK ZASSS INCH EVERY PART OF YOUR BODY? PASTINYE 1 SACHET TRUFITZ SETIAP PAGI! INSYALLAH RDALAM MASA 7 HARI ZAASSS KG!! (Amalkan Dgn Consistent & Minum Air Secukupnye!) @missfazura .
.
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
.
.
⚡️5 BAHAN UTAMA TRUFITZ⚡️
.
🔥GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
🔥L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
🔥RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
🔥BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
🔥HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
.
⚡️KESAN POSITIF TRUFITZ⚡️
✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan
✅Mengawal selera makan
✅Melawaskan sistem pencernaan
✅Meningkatkan kadar metabolism
.
.
.
‼️Cara Pengambilan‼️. .
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
. .
.
.
PRICE
1 for RM59 / RM65 
2 for RM110 / RM118 (JIMAT)
. 
POSTAGE RM8/RM10 .

So Uollls Jom Grab Nau!!! While Stock Last!!
.
.
.📮Postage Seluruh Malaysia Setiap Hari!!
.
. 📲WHATSAPP +6010.509.3187
.

#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #roadtosuccessteam #produkkecantikan #kurus #sayanakkurus #kuruscepat 
#TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #trufitz
💃 NAK BODY CANTEK!! NAK ZASSS INCH EVERY PART OF YOUR BODY? PASTINYE 1 SACHET TRUFITZ SETIAP PAGI! INSYALLAH RDALAM MASA 7 HARI ZAASSS KG!! (Amalkan Dgn Consistent & Minum Air Secukupnye!) @missfazura . . . TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari. . Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul . . . ⚡️5 BAHAN UTAMA TRUFITZ⚡️ . 🔥GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat . 🔥L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung . 🔥RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat . 🔥BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan . 🔥HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan . . ⚡️KESAN POSITIF TRUFITZ⚡️ ✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan ✅Mengawal selera makan ✅Melawaskan sistem pencernaan ✅Meningkatkan kadar metabolism . . . ‼️Cara Pengambilan‼️. . Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise . . . . PRICE 1 for RM59 / RM65 2 for RM110 / RM118 (JIMAT) . POSTAGE RM8/RM10 . So Uollls Jom Grab Nau!!! While Stock Last!! . . .📮Postage Seluruh Malaysia Setiap Hari!! . . 📲WHATSAPP +6010.509.3187 . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #roadtosuccessteam #produkkecantikan #kurus #sayanakkurus #kuruscepat #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #trufitz
WA : 08562008499
Harga : 160.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 160.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
.
🌸Blouse Adonia🌸
.
🔥MATERIAL LYCRA
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari
.
🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU
Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima .lain daripada yang lain di pasaran gituww.
.
🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY
Mesra wudhu zip di lengan . Mesra Bf dengan zip di baju 😉
.
🔥  SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉.
.
💲RM 75 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾)
.
.
Tempahan boleh dibuat melalui:
📱WhatsApp 017-5457049
📱WhatsApp 017-5457049
📱WhatsApp 017-5457049
.
Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊
.
Disclaimer: 
Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings.
.

#sayajualblouse #blousemoden #blousemuslimah #sayajualblousemuslimah #blousecrepe #blouse #kemeja #Bajucantik #bajucikgu #bajukerja #blousemuslimahmurah
#ammardanopie #dramasangat #vilaghazara #salon #astro
#redvelvet #tombiruo #kautakdirku #tv3
#bazarpaknil #ruangrezekihanania #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #erezki #eusahawan #sayajual #ootdmalaysia
. 🌸Blouse Adonia🌸 . 🔥MATERIAL LYCRA Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari . 🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima .lain daripada yang lain di pasaran gituww. . 🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY Mesra wudhu zip di lengan . Mesra Bf dengan zip di baju 😉 . 🔥 SIZE S-XXXL Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉. . 💲RM 75 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾) . . Tempahan boleh dibuat melalui: 📱WhatsApp 017-5457049 📱WhatsApp 017-5457049 📱WhatsApp 017-5457049 . Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊 . Disclaimer: Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings. . #sayajualblouse #blousemoden #blousemuslimah #sayajualblousemuslimah #blousecrepe #blouse #kemeja #Bajucantik #bajucikgu #bajukerja #blousemuslimahmurah #ammardanopie #dramasangat #vilaghazara #salon #astro #redvelvet #tombiruo #kautakdirku #tv3 #bazarpaknil #ruangrezekihanania #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #erezki #eusahawan #sayajual #ootdmalaysia
New in box perfume 😍 sure puas hati 👍 postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
👉3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄
.
. 📱 : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume  #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #perfumejomalone
New in box perfume 😍 sure puas hati 👍 postage everyday 😎 . 🌸 New in box Unit 🌸 🌸 comes with ori packing 🌸 . 👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . . 👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . . 👉3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . . . .👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄 . . 📱 : +60179925183 . Happy Shooping 😍 #sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #perfumejomalone
Morning semua.. Dah pergi kerja ke tuuu 💃 sis nak share feedback untuk peony moisturizer yg terbaru ni.. Boleh ke takpe? 💖👻
.
#agentalhaalfarawang #agentalha #agentalhaalfaselayang #agentalhagombak #teamayshaalam #Ayshaalamteam #sayajual #cikninavendor #codgombak #codkepong #codselayang #codsridamansara #peonymoisturizerAA #Perbezaanitukeunikankita #alhaalfa
Morning semua.. Dah pergi kerja ke tuuu 💃 sis nak share feedback untuk peony moisturizer yg terbaru ni.. Boleh ke takpe? 💖👻 . #agentalhaalfarawang #agentalha #agentalhaalfaselayang #agentalhagombak #teamayshaalam #Ayshaalamteam #sayajual #cikninavendor #codgombak #codkepong #codselayang #codsridamansara #peonymoisturizerAA #Perbezaanitukeunikankita #alhaalfa
WA : 08562008499
Harga : 138.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 138.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
Promo ❕ ❕ 
Converse jack purcell wine

Size 40-44

Rm 85

P/s  SAYA BUAT TENGAH BUAT OFFER KASUT NI TEMPAT LAIN JAUH BEZA... HARGA BIASA RM 100

BERMINAT BOLEH PM TEPI OKEY ☎ 📥 😊

#malaysia
#bossku 
#lawa
#hensem
#KualaLumpur 
#padu
#terbaik
#sayajual
#jalanjalancarimakan
#awekmelayu
#couple
#MalaysiaBaru
#1malaysia
#bazarpaknil
#politeknikmalaysia
#politeknik
#tiktok
#kronilampupetak
#gadisviral
Promo ❕ ❕ Converse jack purcell wine Size 40-44 Rm 85 P/s SAYA BUAT TENGAH BUAT OFFER KASUT NI TEMPAT LAIN JAUH BEZA... HARGA BIASA RM 100 BERMINAT BOLEH PM TEPI OKEY ☎ 📥 😊 #malaysia #bossku #lawa #hensem #KualaLumpur #padu #terbaik #sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil #politeknikmalaysia #politeknik #tiktok #kronilampupetak #gadisviral
ASSALAMUALAIKUM AND SELAMAT PAGI TO EVERYONE.

We Are Open

Friday :
10:00am - 12:45pm
2:45pm - 6:00pm

Potosan Corner ProShop 
28A, 1st Floor, 
Jalan Tengku Ampuan Zabedah A9/A,
Seksyen 9, 40100, Shah Alam, Selangor 🇲🇾 ☎ 017 292 1548
📱012 280 1129

Facebook : Potosan Corner ProShop
Instagram : Potosan Corner

Free delivery’s service for everyone . 🛵 🚚🛫 Potosan Corner "Now Everyone Can Buy"

#potosancornerproshop #potosancorner #freedelivery #Venum #teamvenum #1martialartsportbrand
#venummalaysia #proshop #kualalumpur #mmaproshop #mmamalaysia #boxingmalaysia #muaythaimalaysia #bjjmalaysia #fitmalaysia #bodycombatmalaysia #sparinggear #trainggear #mmagear #mmalifestyle #boxinggloves #venumgloves #madeinthailand #quality #muaythai #sayajual #malaysiacelebrity #brazilianjiujitsu #muaythai #boxinggloves #mma #mmagear #fitnessmodel
ASSALAMUALAIKUM AND SELAMAT PAGI TO EVERYONE. We Are Open Friday : 10:00am - 12:45pm 2:45pm - 6:00pm Potosan Corner ProShop 28A, 1st Floor, Jalan Tengku Ampuan Zabedah A9/A, Seksyen 9, 40100, Shah Alam, Selangor 🇲🇾 ☎ 017 292 1548 📱012 280 1129 Facebook : Potosan Corner ProShop Instagram : Potosan Corner Free delivery’s service for everyone . 🛵 🚚🛫 Potosan Corner "Now Everyone Can Buy" #potosancornerproshop #potosancorner #freedelivery #Venum #teamvenum #1martialartsportbrand #venummalaysia #proshop #kualalumpur #mmaproshop #mmamalaysia #boxingmalaysia #muaythaimalaysia #bjjmalaysia #fitmalaysia #bodycombatmalaysia #sparinggear #trainggear #mmagear #mmalifestyle #boxinggloves #venumgloves #madeinthailand #quality #muaythai #sayajual #malaysiacelebrity #brazilianjiujitsu #muaythai #boxinggloves #mma #mmagear #fitnessmodel
New in box perfume 😍 sure puas hati 👍 postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
👉3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄
.
. 📱 : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume  #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #perfumejomalone
New in box perfume 😍 sure puas hati 👍 postage everyday 😎 . 🌸 New in box Unit 🌸 🌸 comes with ori packing 🌸 . 👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . . 👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . . 👉3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . . . .👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄 . . 📱 : +60179925183 . Happy Shooping 😍 #sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #perfumejomalone
Morning semua.. Dah pergi kerja ke tuuu 💃 sis nak share feedback untuk peony moisturizer yg terbaru ni.. Boleh ke takpe? 💖👻
.
#agentalhaalfarawang #agentalha #agentalhaalfaselayang #agentalhagombak #teamayshaalam #Ayshaalamteam #sayajual #cikninavendor #codgombak #codkepong #codselayang #codsridamansara #peonymoisturizerAA #Perbezaanitukeunikankita #alhaalfa
Morning semua.. Dah pergi kerja ke tuuu 💃 sis nak share feedback untuk peony moisturizer yg terbaru ni.. Boleh ke takpe? 💖👻 . #agentalhaalfarawang #agentalha #agentalhaalfaselayang #agentalhagombak #teamayshaalam #Ayshaalamteam #sayajual #cikninavendor #codgombak #codkepong #codselayang #codsridamansara #peonymoisturizerAA #Perbezaanitukeunikankita #alhaalfa
Bagaimana ESP membantu mengatasi GASTRIK? 😘
.
Energizing Soy Protein – ESP
.
Merupakan sumber protein unggul daripada kacang soya yang tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan di dalam perut.
.
Nutrien protein yang terkandung di dalam ESP sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat dihakis oleh asid hidroklorik berikutan proses pencernaan makanan.
.
Facebook : nana macarona
Sms/whtsapp : 013-3039242
.
#beautytips #beautysupplement #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #followme #followmeback #ifollow #sayajualespshaklee #espshaklee #shakleekl #shakleebukitantarabangsa
Bagaimana ESP membantu mengatasi GASTRIK? 😘 . Energizing Soy Protein – ESP . Merupakan sumber protein unggul daripada kacang soya yang tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan di dalam perut. . Nutrien protein yang terkandung di dalam ESP sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat dihakis oleh asid hidroklorik berikutan proses pencernaan makanan. . Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips #beautysupplement #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #followme #followmeback #ifollow #sayajualespshaklee #espshaklee #shakleekl #shakleebukitantarabangsa
New in box perfume 😍 sure puas hati 👍 postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
👉3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄
.
. 📱 : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume  #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #perfumejomalone
New in box perfume 😍 sure puas hati 👍 postage everyday 😎 . 🌸 New in box Unit 🌸 🌸 comes with ori packing 🌸 . 👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . . 👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . . 👉3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . . . .👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄 . . 📱 : +60179925183 . Happy Shooping 😍 #sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #perfumejomalone
WA : 08562008499
Harga : 128.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 128.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
Mutyara ni sekali cuba PASTI NAK LAGI!! Kalau awak2 semua jenis tak gemar makan collagen, jenis suka benda yg natural, boleh amalkan JAMU #mutyara ni tau. Jamu ni boleh makan sampai TUA, tak perlu stop pun! Lebih kepada penjagaan dalaman, selain sesuai untuk ibu yang baru lepas bersalin, org muda juga sesuai, untuk apa??? untuk AWET MUDA lah! 🤷🏻‍♀️ hihi .
:
👇
0175337941
:
Mai laaa try best tauuu kalau minum 😍
:
Harga mampu milik sebotol rm68.00 saja :
#JamuMutyara#JamuAwetMuda
#JamuPenang#JamuUtara
#JamuSunnah#JamuSunnah
#JamuMall#JamuNusantara
#JamuTurunTemurun#JamCantikDalaman#JamuSihatDalaman#SayaJual#SayaMinumMai la
Mutyara ni sekali cuba PASTI NAK LAGI!! Kalau awak2 semua jenis tak gemar makan collagen, jenis suka benda yg natural, boleh amalkan JAMU #mutyara ni tau. Jamu ni boleh makan sampai TUA, tak perlu stop pun! Lebih kepada penjagaan dalaman, selain sesuai untuk ibu yang baru lepas bersalin, org muda juga sesuai, untuk apa??? untuk AWET MUDA lah! 🤷🏻‍♀️ hihi . : 👇 0175337941 : Mai laaa try best tauuu kalau minum 😍 : Harga mampu milik sebotol rm68.00 saja : #JamuMutyara#JamuAwetMuda #JamuPenang#JamuUtara #JamuSunnah#JamuSunnah #JamuMall#JamuNusantara #JamuTurunTemurun#JamCantikDalaman#JamuSihatDalaman#SayaJual#SayaMinumMai la
WA : 08562008499
Harga : 128000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 128000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
FITZ DALAM MASA 7 HARI⁉️
.
Dgn TruFitz kami YAKIN anda mampu KURUS dalam masa 7 hari‼️
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin anda dpt menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
. 
So apa tunggu lagi⁉️Jom jadi yg terawal grab TruFitz❗Comfirm tak menyesal‼️
.
🔥KESAN POSITIF TRUFITZ🔥
.
✔️ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
✔️ Membantu menurunkan berat badan
✔️ Mengawal selera makan
✔️ Melawaskan sistem pencernaan
✔️ Meningkatkan kadar metabolism
.
CARA PENGAMBILAN
. 
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
.
PRICE:
1 for RM59/RM65 (Postage RM8/RM10)
2 for RM110/RM120 (JIMAT)
4 for RM220/RM240 (LAGI JIMAT!)
JOM COD DENGAN SIS 🙋🏻 🆓 COD‼️
.
📍MASJID/SHELL ALAM IMPIAN
📍KFC/PIZZA/GIANT KOTA KEMUNING
📍MC'D/GAMUDA WALK KOTA KEMUNING
📍BUKIT RIMAU
📍ECONSAVE/MC'D KG JAWA
📍PETRONAS TAMAN SRI MUDA
📍KG BARU HICOM
📍PETRONAS BATU 3
📍MC'D/PETRON SEKSYEN 2
📍PETRONAS/I-CITY SEKSYEN 7
📍PLAZA MASALAM SEKSYEN 9
📍AEON/PETRONAS/GIANT SEKSYEN 13
📍KOMPLEKS PKNS/DEMC SEKSYEN 14
📍OLE OLE/GIANT SEKSYEN 18
📍DE PALMA SEKSYEN 19
📍PETRONAS SEKSYEN 20
📍AEON BIG SEKSYEN 23
📍MC'D SEKSYEN 26
📍HICOM/HICOM GLENMARIE SEKSYEN 26
📍TTDI SHAH ALAM
📍PADANG JAWA
📍BUKIT RAJA
📍PUCHONG
📍SUBANG
📍USJ
.
Anda berada diluar kawasan? Don't worry sis buat postage setiap hari ! EVERYDAY POSTAGE❗🚐
.
WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇
.
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
📲 +6012-3041021
.
or click link on bio to order 😘
. 
ORDER NOWWWWW‼️
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #roadtosuccessteam #produkkecantikan #kurus
FITZ DALAM MASA 7 HARI⁉️ . Dgn TruFitz kami YAKIN anda mampu KURUS dalam masa 7 hari‼️ . Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin anda dpt menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul . So apa tunggu lagi⁉️Jom jadi yg terawal grab TruFitz❗Comfirm tak menyesal‼️ . 🔥KESAN POSITIF TRUFITZ🔥 . ✔️ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✔️ Membantu menurunkan berat badan ✔️ Mengawal selera makan ✔️ Melawaskan sistem pencernaan ✔️ Meningkatkan kadar metabolism . CARA PENGAMBILAN . Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise . PRICE: 1 for RM59/RM65 (Postage RM8/RM10) 2 for RM110/RM120 (JIMAT) 4 for RM220/RM240 (LAGI JIMAT!) JOM COD DENGAN SIS 🙋🏻 🆓 COD‼️ . 📍MASJID/SHELL ALAM IMPIAN 📍KFC/PIZZA/GIANT KOTA KEMUNING 📍MC'D/GAMUDA WALK KOTA KEMUNING 📍BUKIT RIMAU 📍ECONSAVE/MC'D KG JAWA 📍PETRONAS TAMAN SRI MUDA 📍KG BARU HICOM 📍PETRONAS BATU 3 📍MC'D/PETRON SEKSYEN 2 📍PETRONAS/I-CITY SEKSYEN 7 📍PLAZA MASALAM SEKSYEN 9 📍AEON/PETRONAS/GIANT SEKSYEN 13 📍KOMPLEKS PKNS/DEMC SEKSYEN 14 📍OLE OLE/GIANT SEKSYEN 18 📍DE PALMA SEKSYEN 19 📍PETRONAS SEKSYEN 20 📍AEON BIG SEKSYEN 23 📍MC'D SEKSYEN 26 📍HICOM/HICOM GLENMARIE SEKSYEN 26 📍TTDI SHAH ALAM 📍PADANG JAWA 📍BUKIT RAJA 📍PUCHONG 📍SUBANG 📍USJ . Anda berada diluar kawasan? Don't worry sis buat postage setiap hari ! EVERYDAY POSTAGE❗🚐 . WHATSAPP NOW FOR ORDER‼️👇 . 📲 +6012-3041021 📲 +6012-3041021 📲 +6012-3041021 . or click link on bio to order 😘 . ORDER NOWWWWW‼️ . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #roadtosuccessteam #produkkecantikan #kurus
16/11 Alhamdulillah thanks for ordering to Liana, Jue and Nur Syasabila . Semoga berpuashati . Halal segala kekurangan dan saya jual .
Love letter : 
Ada extra budget pack of creampuff RM10 each . Boleh WhatsApp’s for booking .
.
.
👉🏼Place order at least 3 days (subject to change )
👉🏼No ready stock
👉🏼Order or inquiry via WhatsApp only 👉🏼Please don’t ever drop any order at comment space .
👉🏼self pick-up only @ Taman Bukit Indah Ampang 👉🏼strictly no DM/PM 👉🏼my number 0122645245
.
.
#sayamasak #sayajual #sayaambiltempahan #foods #foodporn #foodlover #foodlovers #nomnom #desserttable #tamanbukitindahampang #ampang #cookwithlove
16/11 Alhamdulillah thanks for ordering to Liana, Jue and Nur Syasabila . Semoga berpuashati . Halal segala kekurangan dan saya jual . Love letter : Ada extra budget pack of creampuff RM10 each . Boleh WhatsApp’s for booking . . . 👉🏼Place order at least 3 days (subject to change ) 👉🏼No ready stock 👉🏼Order or inquiry via WhatsApp only 👉🏼Please don’t ever drop any order at comment space . 👉🏼self pick-up only @ Taman Bukit Indah Ampang 👉🏼strictly no DM/PM 👉🏼my number 0122645245 . . #sayamasak #sayajual #sayaambiltempahan #foods #foodporn #foodlover #foodlovers #nomnom #desserttable #tamanbukitindahampang #ampang #cookwithlove
New in box perfume 😍 sure puas hati 👍 postage everyday 😎
.
🌸 New in box Unit 🌸
🌸 comes with ori packing 🌸
.
👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
👉3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . .
.
.👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄
.
. 📱 : +60179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume  #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #perfumejomalone
New in box perfume 😍 sure puas hati 👍 postage everyday 😎 . 🌸 New in box Unit 🌸 🌸 comes with ori packing 🌸 . 👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . . 👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . . 👉3 BOTOL : RM240 FREEPOSTAGE + FREEGIFT . . . . .👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄 . . 📱 : +60179925183 . Happy Shooping 😍 #sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #originaltesterunit #visitmyig #originaltesterperfumemalaysia #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomalone #perfumejomalone
WA : 08562008499
Harga : 138.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 138.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
KURUNG FANA 2.0
.
RM69 FREEPOST
* Termasuk SS
.
CIRI-CIRI
Material Korean crepe
Mesra wudhuk (zip sorok di lengan)
Mesra menyusu (zip sorok di dada)
.
*setiap pasang baju percuma 2biji Brooch
*brooch hanyalah FREEGIFT dari HQ maka  design mungkin berbeza dari gambar
*warna baju mungkin sedikit berbeza dari gambar atas faktor pencahayaan
.
# JIKA BERMINAT, CEPAT2 WASAP ADMIN. STOK ADALAH TERHAD. JANGAN MENYESAL KALAU BAJU YG KORANG NAK DH SOLD OUT# 😄
.
❌No urgent order❌
.
🚫No fussy customer🚫
.
sama2lah kita memudahkan urusan orang lain. InsyaAllah ,Allah akan mudahkan urusan kita😉
.
Wasap untuk pertanyaan saiz dan order 👇
=========
013.3683899 (link wasap ada di bio ⬆)
=========
.
#jubah
#jubahmurahmalaysia
#jubahdress 
#dresslabuh
#dressmurah
#promotion
#bajumurah
#sale
#blouse
#blousemurah
#blouselonggar
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#sayajual
#muslimah
#muslimahfashion 
#muslimahstyle
#jubahcantik
#blousecantik
#barangmurah
#astrooasis
#jubahlonggar
#daitv3
#tuniclabuh
#tuniclonggar
#bajukurung
#bajukurungmurah
#tvalhijrah
#freepostage
KURUNG FANA 2.0 . RM69 FREEPOST * Termasuk SS . CIRI-CIRI Material Korean crepe Mesra wudhuk (zip sorok di lengan) Mesra menyusu (zip sorok di dada) . *setiap pasang baju percuma 2biji Brooch *brooch hanyalah FREEGIFT dari HQ maka design mungkin berbeza dari gambar *warna baju mungkin sedikit berbeza dari gambar atas faktor pencahayaan . # JIKA BERMINAT, CEPAT2 WASAP ADMIN. STOK ADALAH TERHAD. JANGAN MENYESAL KALAU BAJU YG KORANG NAK DH SOLD OUT# 😄 . ❌No urgent order❌ . 🚫No fussy customer🚫 . sama2lah kita memudahkan urusan orang lain. InsyaAllah ,Allah akan mudahkan urusan kita😉 . Wasap untuk pertanyaan saiz dan order 👇 ========= 013.3683899 (link wasap ada di bio ⬆) ========= . #jubah #jubahmurahmalaysia #jubahdress #dresslabuh #dressmurah #promotion #bajumurah #sale #blouse #blousemurah #blouselonggar #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #muslimah #muslimahfashion #muslimahstyle #jubahcantik #blousecantik #barangmurah #astrooasis #jubahlonggar #daitv3 #tuniclabuh #tuniclonggar #bajukurung #bajukurungmurah #tvalhijrah #freepostage
ENERGIZING SOY PROTEIN .
.
Orang selalu tanya nana, dalam banyak2 supplement Shaklee mana yang bagus untuk SEMUA tapi nak yang jimat sikit..
.
Bagi nana kalau harapkan yang bagus untuk SEMUA iaitu untuk KECANTIKAN, SLIMMING, TENAGA & KESIHATAN selain daripada VIVIX yang semua tau memang the best kebabomm tuh, of course lah ESP..
.
Bezanya ESP kita boleh dapat dengan harga lebih jimat.. So sesuai untuk anda yang nak amek supplement TERBAIK tapi ada budget tersendiri kan :)
.
Antara manfaat ESP yang wajib anda tahu ialah
❤️CERAHKAN KULIT
❤️GEBUKAN KULIT
❤️PUDARKAN PARUT
❤️BERI TENAGA
❤️KURANGKAN KERAP RASA LAPAR
❤️BANTU KURUSKN BADAN DENGAN SELAMAT
❤️BANYAKKAN SUSU
.
ESP ni specialnya sebab bukan je boleh consume, tapi untuk MASKER pun bolehhh.. So bg nana sangat terbaik untuk anda yang memang NAK CANTIK 😊
.
Siapa yang berminat boleh hubungi nana untuk order & consultation.. Nana ready 24jam untuk anda customer kesayangan nana 😊
.
Facebook : nana macarona
Sms/whtsapp : 013-3039242
.
#beautytips #beautysupplement #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #followme #followmeback #ifollow #sayajualespshaklee #espshaklee #shakleekl #shakleebukitantarabangsa
ENERGIZING SOY PROTEIN . . Orang selalu tanya nana, dalam banyak2 supplement Shaklee mana yang bagus untuk SEMUA tapi nak yang jimat sikit.. . Bagi nana kalau harapkan yang bagus untuk SEMUA iaitu untuk KECANTIKAN, SLIMMING, TENAGA & KESIHATAN selain daripada VIVIX yang semua tau memang the best kebabomm tuh, of course lah ESP.. . Bezanya ESP kita boleh dapat dengan harga lebih jimat.. So sesuai untuk anda yang nak amek supplement TERBAIK tapi ada budget tersendiri kan :) . Antara manfaat ESP yang wajib anda tahu ialah ❤️CERAHKAN KULIT ❤️GEBUKAN KULIT ❤️PUDARKAN PARUT ❤️BERI TENAGA ❤️KURANGKAN KERAP RASA LAPAR ❤️BANTU KURUSKN BADAN DENGAN SELAMAT ❤️BANYAKKAN SUSU . ESP ni specialnya sebab bukan je boleh consume, tapi untuk MASKER pun bolehhh.. So bg nana sangat terbaik untuk anda yang memang NAK CANTIK 😊 . Siapa yang berminat boleh hubungi nana untuk order & consultation.. Nana ready 24jam untuk anda customer kesayangan nana 😊 . Facebook : nana macarona Sms/whtsapp : 013-3039242 . #beautytips #beautysupplement #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #followme #followmeback #ifollow #sayajualespshaklee #espshaklee #shakleekl #shakleebukitantarabangsa
WA : 08562008499
Harga : 140.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 140.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499
Harga : 130.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 130.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
nanoSTIX + nanoPODS
COD: penang island
Postage : all malaysia sm7/ss10
Call/sms/whatsapp: 012-4589767

#nanostix #nanostixmalaysia #nanostixpenang #sayajual  #sayajualonline  #pomade #pomadepenang #pomademalaysia #nanostixbayanlepas #nanostixtelukkumbar #vapepenang #vapemalaysia
nanoSTIX + nanoPODS COD: penang island Postage : all malaysia sm7/ss10 Call/sms/whatsapp: 012-4589767 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixpenang #sayajual #sayajualonline #pomade #pomadepenang #pomademalaysia #nanostixbayanlepas #nanostixtelukkumbar #vapepenang #vapemalaysia
WA : 08562008499
Harga : 140.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 140.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
nanoSTIX + nanoPODS
COD: penang island
Postage : all malaysia sm7/ss10
Call/sms/whatsapp: 012-4589767

#nanostix #nanostixmalaysia #nanostixpenang #sayajual  #sayajualonline  #pomade #pomadepenang #pomademalaysia #nanostixbayanlepas #nanostixtelukkumbar #vapepenang #vapemalaysia
nanoSTIX + nanoPODS COD: penang island Postage : all malaysia sm7/ss10 Call/sms/whatsapp: 012-4589767 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixpenang #sayajual #sayajualonline #pomade #pomadepenang #pomademalaysia #nanostixbayanlepas #nanostixtelukkumbar #vapepenang #vapemalaysia
WA : 08562008499
Harga : 150.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 150.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
PRE ORDER PLANNER CANTIK 2019 KINI DIBUKA
.
12 design cover untuk dipilih! 
Dah ready nak hadapi tahun 2019 dengan lebih teratur
.
Kami ada planner yang sgt catchy dan 200% FRESH! 
Semestinya bukan content dan desain tahun lepas ya. 
Meh kami cerita apa yang istimewanya planner 2019 yang 
tidak ada dalam 2018.
.
*APA YANG ISTIMEWANYA PLANNER KAMI TAHUN NI?*
.
ADA ruangan..
.
☑Set Goal 2019
☑Calender 2019 & 2020
☑Calender Hijri
☑2018 Planning Chart (Yearly Plan)
☑Info islamik dan trivia (bukan tahun lepas punya info dan quote ya)
☑monthly plan
☑Weekly plan
☑Weekly priority
☑Mood tracker
☑Therapy
☑Fitness Goal
☑Mutabaah Amal 
Challenge
☑Finance Tracker
☑Month review
☑Ramdhan Mission
☑Money saving challenge (1 year)
☑Blank pages (setiap bulan)
☑Cash flow duit bulanan
☑Tarikh-tarikh cuti Malaysia, Brunei, Singapore, Indonesia
☑Monthly budget
☑Quran tracker
☑Travel list
☑Yearly Review
☑Book to read 2019 
and more..
.
Macam mana? Da ready nak create better 2019 anda?
.
Sebelum tu anda perlu tahu Ciri Planner Kami!
.
*Ciri-ciri Planner kami*
.
1)Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI 
2)Size standard A5 size 
3)Setiap muka surat adalah FULL COLOUR 
4)Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi 
5)Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy 
6)Planner di wrap baik 
7)Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 kami ini 
8)264 muka surat ya! tahun lepas 208ms sahaja
.
Opss jap! terlupa, yg paling istimewanya tahun ni kami ada 2 FREEGIFT untuk bg pada semua 
1) 1 notebook , 
2) 1 todolist notepad
.
Ops ada lagi untuk PREORDER ni kami ada satu lagi freegift nak bagi, buku saiz poket berharga RM12.90
.
Apa macam?? Awesome?
.
Tak pndai nak guna? 
Takpe kami bg guide mcm mn korg nk guna!
.
Nak order? 
Beli sekarang!
.
Harga hanya Rm25 sahaja🎉
Exc postage
.
To order whats app 0192756473 @ click link di Bio 😊
PRE ORDER PLANNER CANTIK 2019 KINI DIBUKA . 12 design cover untuk dipilih! Dah ready nak hadapi tahun 2019 dengan lebih teratur . Kami ada planner yang sgt catchy dan 200% FRESH! Semestinya bukan content dan desain tahun lepas ya. Meh kami cerita apa yang istimewanya planner 2019 yang tidak ada dalam 2018. . *APA YANG ISTIMEWANYA PLANNER KAMI TAHUN NI?* . ADA ruangan.. . ☑Set Goal 2019 ☑Calender 2019 & 2020 ☑Calender Hijri ☑2018 Planning Chart (Yearly Plan) ☑Info islamik dan trivia (bukan tahun lepas punya info dan quote ya) ☑monthly plan ☑Weekly plan ☑Weekly priority ☑Mood tracker ☑Therapy ☑Fitness Goal ☑Mutabaah Amal Challenge ☑Finance Tracker ☑Month review ☑Ramdhan Mission ☑Money saving challenge (1 year) ☑Blank pages (setiap bulan) ☑Cash flow duit bulanan ☑Tarikh-tarikh cuti Malaysia, Brunei, Singapore, Indonesia ☑Monthly budget ☑Quran tracker ☑Travel list ☑Yearly Review ☑Book to read 2019 and more.. . Macam mana? Da ready nak create better 2019 anda? . Sebelum tu anda perlu tahu Ciri Planner Kami! . *Ciri-ciri Planner kami* . 1)Planner kami adalah planner versi Islamik dan juga kontemporarI 2)Size standard A5 size 3)Setiap muka surat adalah FULL COLOUR 4)Kertas yg kami guna adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi 5)Design dalaman planner kami sangat-sangat-sangatlah Catchy 6)Planner di wrap baik 7)Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 kami ini 8)264 muka surat ya! tahun lepas 208ms sahaja . Opss jap! terlupa, yg paling istimewanya tahun ni kami ada 2 FREEGIFT untuk bg pada semua 1) 1 notebook , 2) 1 todolist notepad . Ops ada lagi untuk PREORDER ni kami ada satu lagi freegift nak bagi, buku saiz poket berharga RM12.90 . Apa macam?? Awesome? . Tak pndai nak guna? Takpe kami bg guide mcm mn korg nk guna! . Nak order? Beli sekarang! . Harga hanya Rm25 sahaja🎉 Exc postage . To order whats app 0192756473 @ click link di Bio 😊
WA : 08562008499
Harga : 130.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 130.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
⌚️ G-SHOCK FROGMAN DUAL TIME EXCLUSIVE
_
_
💰 Harga : RM85
FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5

FRG83640P
_
_
Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki sadoo
🔰 Day, Date, alarm, timer berfungsi dengan tip top
🔰 Baterry Movement 🔰 Jarum bergerak dengan baik
🔰 12|24 Hours
🔰 Lampu Menyala dgn sekali tekan
🔰 Condition NEW With G Shock Box

#jamgshocksteel #jamgshockmurah #jamgshock #jammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #jamtanganganmalaysia #malaysianonlineshop #jamcouplemalaysia #jamcouple #couplewatch #sayajual #begmurah #kasutmurah #sneakersmurah #jamguccimurah #jamrolex
⌚️ G-SHOCK FROGMAN DUAL TIME EXCLUSIVE _ _ 💰 Harga : RM85 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 FRG83640P _ _ Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine) 🔰 Quality Rubber Material 🔰 Digital Function 🔰 Gred 2A 🔰 Sangat tahan lasak 🔰 Sesuai untuk lelaki sadoo 🔰 Day, Date, alarm, timer berfungsi dengan tip top 🔰 Baterry Movement 🔰 Jarum bergerak dengan baik 🔰 12|24 Hours 🔰 Lampu Menyala dgn sekali tekan 🔰 Condition NEW With G Shock Box #jamgshocksteel #jamgshockmurah #jamgshock #jammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #jamtanganganmalaysia #malaysianonlineshop #jamcouplemalaysia #jamcouple #couplewatch #sayajual #begmurah #kasutmurah #sneakersmurah #jamguccimurah #jamrolex
⌚️ G-SHOCK FROGMAN DUAL TIME EXCLUSIVE
_
_
💰 Harga : RM85
FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5

FRG83640P
_
_
Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki sadoo
🔰 Day, Date, alarm, timer berfungsi dengan tip top
🔰 Baterry Movement 🔰 Jarum bergerak dengan baik
🔰 12|24 Hours
🔰 Lampu Menyala dgn sekali tekan
🔰 Condition NEW With G Shock Box

#jamgshocksteel #jamgshockmurah #jamgshock #jammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #jamtanganganmalaysia #malaysianonlineshop #jamcouplemalaysia #jamcouple #couplewatch #sayajual #begmurah #kasutmurah #sneakersmurah #jamguccimurah #jamrolex
⌚️ G-SHOCK FROGMAN DUAL TIME EXCLUSIVE _ _ 💰 Harga : RM85 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 FRG83640P _ _ Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine) 🔰 Quality Rubber Material 🔰 Digital Function 🔰 Gred 2A 🔰 Sangat tahan lasak 🔰 Sesuai untuk lelaki sadoo 🔰 Day, Date, alarm, timer berfungsi dengan tip top 🔰 Baterry Movement 🔰 Jarum bergerak dengan baik 🔰 12|24 Hours 🔰 Lampu Menyala dgn sekali tekan 🔰 Condition NEW With G Shock Box #jamgshocksteel #jamgshockmurah #jamgshock #jammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #jamtanganganmalaysia #malaysianonlineshop #jamcouplemalaysia #jamcouple #couplewatch #sayajual #begmurah #kasutmurah #sneakersmurah #jamguccimurah #jamrolex
nanoSTIX + nanoPODS
COD: penang island
Postage : all malaysia sm7/ss10
Call/sms/whatsapp: 012-4589767

#nanostix #nanostixmalaysia #nanostixpenang #sayajual  #sayajualonline  #pomade #pomadepenang #pomademalaysia #nanostixbayanlepas #nanostixtelukkumbar #vapepenang #vapemalaysia
nanoSTIX + nanoPODS COD: penang island Postage : all malaysia sm7/ss10 Call/sms/whatsapp: 012-4589767 #nanostix #nanostixmalaysia #nanostixpenang #sayajual #sayajualonline #pomade #pomadepenang #pomademalaysia #nanostixbayanlepas #nanostixtelukkumbar #vapepenang #vapemalaysia
WA : 08562008499
Harga : 130.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 130.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
💃 NAK BODY CANTEK!! NAK ZASSS INCH EVERY PART OF YOUR BODY? PASTINYE 1 SACHET TRUFITZ SETIAP PAGI! INSYALLAH RDALAM MASA 7 HARI ZAASSS KG!! (Amalkan Dgn Consistent & Minum Air Secukupnye!) @missfazura .
.
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
.
.
⚡️5 BAHAN UTAMA TRUFITZ⚡️
.
🔥GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
🔥L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
🔥RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
🔥BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
🔥HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
.
⚡️KESAN POSITIF TRUFITZ⚡️
✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan
✅Mengawal selera makan
✅Melawaskan sistem pencernaan
✅Meningkatkan kadar metabolism
.
.
.
‼️Cara Pengambilan‼️. .
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
. .
.
.
PRICE
1 for RM59 / RM65 
2 for RM110 / RM118 (JIMAT)
. 
POSTAGE RM8/RM10 .

So Uollls Jom Grab Nau!!! While Stock Last!!
.
.
.📮Postage Seluruh Malaysia Setiap Hari!!
.
.
.
📲WHATSAPP +60197757844 ‼️WE WANT U!! AGENT & DROPSHIP‼️
.
.

#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #roadtosuccessteam #produkkecantikan #kurus #sayanakkurus #kuruscepat 
#TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #trufitz
💃 NAK BODY CANTEK!! NAK ZASSS INCH EVERY PART OF YOUR BODY? PASTINYE 1 SACHET TRUFITZ SETIAP PAGI! INSYALLAH RDALAM MASA 7 HARI ZAASSS KG!! (Amalkan Dgn Consistent & Minum Air Secukupnye!) @missfazura . . . TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari. . Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul . . . ⚡️5 BAHAN UTAMA TRUFITZ⚡️ . 🔥GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat . 🔥L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung . 🔥RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat . 🔥BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan . 🔥HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan . . ⚡️KESAN POSITIF TRUFITZ⚡️ ✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan ✅Mengawal selera makan ✅Melawaskan sistem pencernaan ✅Meningkatkan kadar metabolism . . . ‼️Cara Pengambilan‼️. . Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise . . . . PRICE 1 for RM59 / RM65 2 for RM110 / RM118 (JIMAT) . POSTAGE RM8/RM10 . So Uollls Jom Grab Nau!!! While Stock Last!! . . .📮Postage Seluruh Malaysia Setiap Hari!! . . . 📲WHATSAPP +60197757844 ‼️WE WANT U!! AGENT & DROPSHIP‼️ . . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #roadtosuccessteam #produkkecantikan #kurus #sayanakkurus #kuruscepat #TruDolly1stAnniversarry #FazuraBirthday #trufitz
READY STOCK!!
.
Gred 5A
FILA DISRUPTOR V2 - ROSE GOLD
.
SELESA DI PAKAI UNTUK JALAN2
SIZE 36 - 40
.
RM100 FREE POSTAGE SM
SS ADD RM5
.
WHATSAPP 0105569008
.
#kasutmalaysia #sayajual #sayasukashopping #kasutfilamurah #kasutfilamalaysiamurah
READY STOCK!! . Gred 5A FILA DISRUPTOR V2 - ROSE GOLD . SELESA DI PAKAI UNTUK JALAN2 SIZE 36 - 40 . RM100 FREE POSTAGE SM SS ADD RM5 . WHATSAPP 0105569008 . #kasutmalaysia #sayajual #sayasukashopping #kasutfilamurah #kasutfilamalaysiamurah
Sobella lipmatte bermadu membantu merawat bibir kusam,hitam,kering..tekstur creamy sgt sgt ringan taw,rase mcm tak pakai apa apa pun,yang penting lipmatte tak merekah dan x melekit
.
Rm38 sahaj per pcs
.
.
Ws 011-12921942 @ click link di bio
.
#likeforlikes #love #sayajual #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellablusher #makeupmurah #makeupcantik
Sobella lipmatte bermadu membantu merawat bibir kusam,hitam,kering..tekstur creamy sgt sgt ringan taw,rase mcm tak pakai apa apa pun,yang penting lipmatte tak merekah dan x melekit . Rm38 sahaj per pcs . . Ws 011-12921942 @ click link di bio . #likeforlikes #love #sayajual #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellablusher #makeupmurah #makeupcantik
VINTAGE KIMONO CARDIGAN
Rm15
Material: polyester 
Condition: 9/10
Original from Japan
Hand sewn
P/s: Some vintage items might have minor defect and color descrepancies
_____________________________________________
#sayajual #wholesale #borong #blouse #tops #pants #set #blousemurahmalaysia #blousemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #hargaborong #sayajualmalaysia #ruffletop #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #skirt #skirtlabuh #kimonocardigan #kimonomurah #kimonomurahmalaysia #kimonocardiganmurah #kimonocardiganmurahmalaysia #seluarmurah #seluarmurahmalaysia
VINTAGE KIMONO CARDIGAN Rm15 Material: polyester Condition: 9/10 Original from Japan Hand sewn P/s: Some vintage items might have minor defect and color descrepancies _____________________________________________ #sayajual #wholesale #borong #blouse #tops #pants #set #blousemurahmalaysia #blousemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #hargaborong #sayajualmalaysia #ruffletop #skirtmurahmalaysia #skirtmurah #skirt #skirtlabuh #kimonocardigan #kimonomurah #kimonomurahmalaysia #kimonocardiganmurah #kimonocardiganmurahmalaysia #seluarmurah #seluarmurahmalaysia
⌚️ G-SHOCK FROGMAN DUAL TIME EXCLUSIVE
_
_
💰 Harga : RM85
FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5

FRG83640P
_
_
Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki sadoo
🔰 Day, Date, alarm, timer berfungsi dengan tip top
🔰 Baterry Movement 🔰 Jarum bergerak dengan baik
🔰 12|24 Hours
🔰 Lampu Menyala dgn sekali tekan
🔰 Condition NEW With G Shock Box

#jamgshocksteel #jamgshockmurah #jamgshock #jammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #jamtanganganmalaysia #malaysianonlineshop #jamcouplemalaysia #jamcouple #couplewatch #sayajual #begmurah #kasutmurah #sneakersmurah #jamguccimurah #jamrolex
⌚️ G-SHOCK FROGMAN DUAL TIME EXCLUSIVE _ _ 💰 Harga : RM85 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 FRG83640P _ _ Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine) 🔰 Quality Rubber Material 🔰 Digital Function 🔰 Gred 2A 🔰 Sangat tahan lasak 🔰 Sesuai untuk lelaki sadoo 🔰 Day, Date, alarm, timer berfungsi dengan tip top 🔰 Baterry Movement 🔰 Jarum bergerak dengan baik 🔰 12|24 Hours 🔰 Lampu Menyala dgn sekali tekan 🔰 Condition NEW With G Shock Box #jamgshocksteel #jamgshockmurah #jamgshock #jammurah #jammurahmalaysia #jamtanganmurah #jamtanganganmalaysia #malaysianonlineshop #jamcouplemalaysia #jamcouple #couplewatch #sayajual #begmurah #kasutmurah #sneakersmurah #jamguccimurah #jamrolex
.
.
TAMPIL ELEGANT DENGAN ELROYALE PEPLUM,PEPLUM LABUH NAMPAK LEBIH SOPAN DAN VERSATILE !!..
.
.
.⏩Material Como Crepe.
.
.⏩Potongan kembang+ selesa(sesuai untuk semua jenis bentuk badan).
.
.⏩whuduk & BF friendly
.
.⏩Available Saiz XS sehingga 3XL
.
.
.
.Normal price RM159 / pasang.
👉HARGA PROMOSI RM89/pasang.
👉RM79 / sepasang jika beli lebih dari satu😉.
**Extra saiz 4XL @ 5XL add rm5/pasang
(Tak termasuk kos delivery)
.
.
Berminat dengan ELROYALE PEPLUM niiii??Terus Whatsapp Bella ↪ +60175496953 (Nak lagi mudah,klik je link whatsapp di bio😉)
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual#bajukurunglace#bajukurungpeplum#sayajualpeplum#bajukurungplussize#sayajualkurung#sayajualbajukurung#bajumurah#bajukurungmurahmalaysia#kurungplain#kurungmurah#peplummurah#bazaarpaknil#bazaaronline#ironless#bajulabuh#takpayahgosok#bridesmaid#bajuraya2018#bajuplussize#bajukurungdoll#bajukurungplain#bajutanpagosok#bajubridesmaidplussize#bajubridesmaid#bajukurungmalaysia#sedondon#dollkurung#sabella
. . TAMPIL ELEGANT DENGAN ELROYALE PEPLUM,PEPLUM LABUH NAMPAK LEBIH SOPAN DAN VERSATILE !!.. . . .⏩Material Como Crepe. . .⏩Potongan kembang+ selesa(sesuai untuk semua jenis bentuk badan). . .⏩whuduk & BF friendly . .⏩Available Saiz XS sehingga 3XL . . . .Normal price RM159 / pasang. 👉HARGA PROMOSI RM89/pasang. 👉RM79 / sepasang jika beli lebih dari satu😉. **Extra saiz 4XL @ 5XL add rm5/pasang (Tak termasuk kos delivery) . . Berminat dengan ELROYALE PEPLUM niiii??Terus Whatsapp Bella ↪ +60175496953 (Nak lagi mudah,klik je link whatsapp di bio😉) . . . . . . . #sayajual#bajukurunglace#bajukurungpeplum#sayajualpeplum#bajukurungplussize#sayajualkurung#sayajualbajukurung#bajumurah#bajukurungmurahmalaysia#kurungplain#kurungmurah#peplummurah#bazaarpaknil#bazaaronline#ironless#bajulabuh#takpayahgosok#bridesmaid#bajuraya2018#bajuplussize#bajukurungdoll#bajukurungplain#bajutanpagosok#bajubridesmaidplussize#bajubridesmaid#bajukurungmalaysia#sedondon#dollkurung#sabella
Sobella lipmatte bermadu membantu merawat bibir kusam,hitam,kering..tekstur creamy sgt sgt ringan taw,rase mcm tak pakai apa apa pun,yang penting lipmatte tak merekah dan x melekit
.
Rm38 sahaj per pcs
.
.
Ws 011-12921942 @ click link di bio
.
#likeforlikes #love #sayajual #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellablusher #makeupmurah #makeupcantik
Sobella lipmatte bermadu membantu merawat bibir kusam,hitam,kering..tekstur creamy sgt sgt ringan taw,rase mcm tak pakai apa apa pun,yang penting lipmatte tak merekah dan x melekit . Rm38 sahaj per pcs . . Ws 011-12921942 @ click link di bio . #likeforlikes #love #sayajual #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellablusher #makeupmurah #makeupcantik
WA : 08562008499
Harga : 130.000 ----------------------------------
Termurah,
Bandingkan Dengan Olshop Lain
----------------------------------
Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs
.
PROMO DISKON..
Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs
.
Info / Order Please Contact :

Contact Admin
WhatsApp : 08562008499
.
Transfer Via Bank BRI , BCA
.
Cara Order : 
Screenshot Gambar
Nama : 
No hp :
Alamat lengkap :
Kab/Kota :

#baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
WA : 08562008499 Harga : 130.000 ---------------------------------- Termurah, Bandingkan Dengan Olshop Lain ---------------------------------- Diskon 5000/pcs setiap pembelian di atas 3pcs . PROMO DISKON.. Beli di Atas 3 Langsung Diskon 5000 / Pcs . Info / Order Please Contact : Contact Admin WhatsApp : 08562008499 . Transfer Via Bank BRI , BCA . Cara Order : Screenshot Gambar Nama : No hp : Alamat lengkap : Kab/Kota : #baju #bajucantik #bajumurah #baju #bajuwanita #atasan #bajukeren #atasan #bajumurahbanget #bajukekinian #bajumurahmeriah #bajucewek #pakaian #bajubagus #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #eceran #jualbaju #grosir #murahmeriah #grosiran #hargamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuonline #hijab #gamis
READY STOCK!!
.
Gred 5A
FILA DISRUPTOR V2 - ALL BLACK
.
SELESA DI PAKAI UNTUK JALAN2
SIZE 36 - 40 .
RM100 FREE POSTAGE SM
SS ADD RM5
.
WHATSAPP 0105569008
.
#kasutmalaysia #sayajual #sayasukashopping #kasutfilamurah #kasutfilamalaysiamurah
READY STOCK!! . Gred 5A FILA DISRUPTOR V2 - ALL BLACK . SELESA DI PAKAI UNTUK JALAN2 SIZE 36 - 40 . RM100 FREE POSTAGE SM SS ADD RM5 . WHATSAPP 0105569008 . #kasutmalaysia #sayajual #sayasukashopping #kasutfilamurah #kasutfilamalaysiamurah
Assalamualaikum....salam jumaat semua! 😍
.
Mini macaron (saiz 50 sen lama) 💖
.
For order@booking slot please whatsapp to www.wasap.my/60132919096/
.
Advance order most appreciate. TQ 💋
.
Custom order available. .
.
#singaporefood #malaysianfood #sayajual #babymeringue #babymacaron #kualalumpur #meringuekisses #ampang  #macarons #doorgiftkahwin #doorgift
#食飯! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #ampang #sayajualmeringue #meringuecookies #kuihraya2018 #pretzel #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #biskutsedap #lollipop #ajimaura #sifucilik
Assalamualaikum....salam jumaat semua! 😍 . Mini macaron (saiz 50 sen lama) 💖 . For order@booking slot please whatsapp to www.wasap.my/60132919096/ . Advance order most appreciate. TQ 💋 . Custom order available. . . #singaporefood #malaysianfood #sayajual #babymeringue #babymacaron #kualalumpur #meringuekisses #ampang #macarons #doorgiftkahwin #doorgift #食飯! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #ampang #sayajualmeringue #meringuecookies #kuihraya2018 #pretzel #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #biskutsedap #lollipop #ajimaura #sifucilik
.
Ramai yg dah fall in love tengok Baimond Jubah in rosewood digayakan lady boss nie 😍😍😍
.
.
🎉🎉 Good news Baimond Jubah READY STOCK NOW 😊😘 Open ORDER Now RM150 Exclude postage 😊🌸 .
.
Bad news pula stock SUPER LIMITED dan TIADA RESTOCK first come first serve basis 😱😱 Berminat nak order bole inform sis sebelum fully booked and sold out 😅😅
.
.
Bole whatsapp sis untuk pertanyaan atau order. Click je direct whatsapp link di BIO IG sis @ps.rinna_bellaammara 💞💞
.
.
#bellaammara #jubahsimple #jubahglitter #baimondjubah #jubahhot #jubahblinkblink #jubah #Jubahraya #jubahbaimond #personalshopperbellaammara #baimondsjubah #blackbaimondjubah #menyesalkalautakbeli #igshop #jombeli #bajuraya #bazaaronline #jubahsimple #trustedps #bazaaronline #sayajual #sayajualonline #sayajualjubah #bazaarpaknil #bellaammaralovers
. Ramai yg dah fall in love tengok Baimond Jubah in rosewood digayakan lady boss nie 😍😍😍 . . 🎉🎉 Good news Baimond Jubah READY STOCK NOW 😊😘 Open ORDER Now RM150 Exclude postage 😊🌸 . . Bad news pula stock SUPER LIMITED dan TIADA RESTOCK first come first serve basis 😱😱 Berminat nak order bole inform sis sebelum fully booked and sold out 😅😅 . . Bole whatsapp sis untuk pertanyaan atau order. Click je direct whatsapp link di BIO IG sis @ps.rinna_bellaammara 💞💞 . . #bellaammara #jubahsimple #jubahglitter #baimondjubah #jubahhot #jubahblinkblink #jubah #Jubahraya #jubahbaimond #personalshopperbellaammara #baimondsjubah #blackbaimondjubah #menyesalkalautakbeli #igshop #jombeli #bajuraya #bazaaronline #jubahsimple #trustedps #bazaaronline #sayajual #sayajualonline #sayajualjubah #bazaarpaknil #bellaammaralovers