#kbs2

#已发帖 338653
먹방계의 샛별 먹강훈X먹일우💕
계란요리의 끝을 보여주는 #이정현 😋
불타오르네 기승전불 #이유리 🔥
-
<신상출시 편스토랑>
👉2월 28일 (금) 밤 9시 45분 KBS 2TV
.
.
#신상출시편스토랑 #편스토랑 #편의점 #계란요리 #달걀요리 #정일우 #김강훈 #이경규 #이영자 #금요일 #예능 #kbs2
먹방계의 샛별 먹강훈X먹일우💕 계란요리의 끝을 보여주는 #이정현 😋 불타오르네 기승전불 #이유리 🔥 - <신상출시 편스토랑> 👉2월 28일 (금) 밤 9시 45분 KBS 2TV . . #신상출시편스토랑 #편스토랑 #편의점 #계란요리 #달걀요리 #정일우 #김강훈 #이경규 #이영자 #금요일 #예능 #kbs2
🥵🥵🥵Posted @withregram • @ anpan.0225 …
イル君~~😂😂😋
ピョンストラン楽しみですね♪
[18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226
[18回ティーザー]ガンフンイが来た!食べ剛くん&与える友誼3段階クレイジー餃子モクバン![個人発売ピョンスト] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226
.
.
#편스토랑
#kbs2 
#정일우
#チョンイル
#丁一宇
#jungilwoo
#jilwww
@jilwww
Cr.KBS Entertain
https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
🥵🥵🥵Posted @withregram@ anpan.0225 … イル君~~😂😂😋 ピョンストラン楽しみですね♪ [18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 [18回ティーザー]ガンフンイが来た!食べ剛くん&与える友誼3段階クレイジー餃子モクバン![個人発売ピョンスト] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 . . #편스토랑 #kbs2  #정일우 #チョンイル #丁一宇 #jungilwoo #jilwww @jilwww Cr.KBS Entertain https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
"Innocent Man" was a work piece I selected without hesitation after knowing about seo eun gi. I tried to be seo eun gi for the past five months since I sincerely loved eun gi,and I believe I did. I could smile even when speding the night due to the support and love of so many people. Thank you so much. "Innocent Man" was a happy and enjoyable work to me. 
Playing two characters in one drama was very interesting. Also, the character of seo eun gi was something not easily able to be seen in previous mellow dramas. I felt a desire to make a try. I really wished I could convey the characters wound, pain and love. By reading a lot of supporting writings. I am glad I conveyed them well and thank you all so deeply. .
.
.
Source. Innolife.co.kr 
#Moonchaewon @myu_bless #문채원 #jinkyung #hyunjunghwa#Theinnocentman #Seoeungi  #Niceguy #innocentman #세상어디에도없는착한남자 #KBS2 @kbsdrama #drakor #kdramascenes #koreandrama #bbong #moonlight
"Innocent Man" was a work piece I selected without hesitation after knowing about seo eun gi. I tried to be seo eun gi for the past five months since I sincerely loved eun gi,and I believe I did. I could smile even when speding the night due to the support and love of so many people. Thank you so much. "Innocent Man" was a happy and enjoyable work to me. Playing two characters in one drama was very interesting. Also, the character of seo eun gi was something not easily able to be seen in previous mellow dramas. I felt a desire to make a try. I really wished I could convey the characters wound, pain and love. By reading a lot of supporting writings. I am glad I conveyed them well and thank you all so deeply. . . . Source. Innolife.co.kr #Moonchaewon @myu_bless #문채원 #jinkyung #hyunjunghwa#Theinnocentman #Seoeungi #Niceguy #innocentman #세상어디에도없는착한남자 #KBS2 @kbsdrama #drakor #kdramascenes #koreandrama #bbong #moonlight
마이너스 두개 동그라미 두개 세모 한개 세모 옆에 쉼표한개 🤍 손제스처 무엇? 🤍

#슈퍼맨이돌아왔다  #슈돌 #kbs2 #박나은 #parknaeun #나은 #naeun #이든박 #edenpark #이든 #eden #박건후 #parkgeonhoo #건후 #geonhoo #아시엘박 #acielpark #아시엘 #aciel #건나블리 #건나파블리
BASICTiling 💛
역시 잠깐출연이였지만 알아봐주시고 먼저 연락주셔서 너무감사합니다
많은분들이 응원해주셔서 절로 힘이나네요ㅜㅜ
앞으로 더 열정을 가지고 열심히하겠습니다.
욕실리모델링은 네모타일에서 BASICTiling 를찾아주세요!!
감사합니다😍
.
#대전타일시공팀 #베이직타일링 
#대전타일 #타일 #타일링 
#대전욕실리모델링 #타일전문가
#대전대형타일 #생생정보통 
#kbs2 #베테랑 #2tv생생정보통 
#방송출연 #타일러 #MBY 
#감사합니다 #일상 #소통 #유성
#엑스트라 #까메오 #추억
#네모타일
BASICTiling 💛 역시 잠깐출연이였지만 알아봐주시고 먼저 연락주셔서 너무감사합니다 많은분들이 응원해주셔서 절로 힘이나네요ㅜㅜ 앞으로 더 열정을 가지고 열심히하겠습니다. 욕실리모델링은 네모타일에서 BASICTiling 를찾아주세요!! 감사합니다😍 . #대전타일시공팀 #베이직타일링 #대전타일 #타일 #타일링 #대전욕실리모델링 #타일전문가 #대전대형타일 #생생정보통 #kbs2 #베테랑 #2tv생생정보통 #방송출연 #타일러 #MBY #감사합니다 #일상 #소통 #유성 #엑스트라 #까메오 #추억 #네모타일
I do hope the 2 of you will have a tv series @jilwww #repost @ilwoomylove99 via @PhotoAroundApp .
😂😂😂 .
イルさん大丈夫かしら🥺 .
あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 .

YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ .
.
[18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226

URL
⬇️
https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
.
#정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2 #정일우
 #jungilwoo 
#丁一宇
#jilwww 
#Jung Ilwoo_official
0 #smilwoo
#jungilwoo news #jungilwooforever
#jungilwoofans 
#jilwwwfans
#koreanactor 
#kdrama
#KRIBBIT
#ilwoosoutfit
I do hope the 2 of you will have a tv series @jilwww #repost @ilwoomylove99 via @PhotoAroundApp . 😂😂😂 . イルさん大丈夫かしら🥺 . あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 . YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ . . [18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 URL ⬇️ https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w . #정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2 #정일우 #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #Jung Ilwoo_official 0 #smilwoo #jungilwoo news #jungilwooforever #jungilwoofans #jilwwwfans #koreanactor #kdrama #KRIBBIT #ilwoosoutfit
Thankyou my dear friend 🙏🏻♥️😍. #Repost @ilwoomylove99 with @make_repost
・・・
.
YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ .

ピョンストラン明後日放送の予告イ・ユリさんの予告でワイプにイルさんが写ってたので画面録画させて頂きました🙇🏻‍♀️ .

なんかイ・ユリさん面白いですね🤣😂 .

イルさんは相変わらずステキ😍😍 .

#정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
Thankyou my dear friend 🙏🏻♥️😍. #Repost @ilwoomylove99 with @make_repost ・・・ . YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ . ピョンストラン明後日放送の予告イ・ユリさんの予告でワイプにイルさんが写ってたので画面録画させて頂きました🙇🏻‍♀️ . なんかイ・ユリさん面白いですね🤣😂 . イルさんは相変わらずステキ😍😍 . #정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
#Repost @ilwoomylove99 with @make_repost.  Thankyou so much my dear friend ♥️😊🙏🏻
・・・
.
😂😂😂 .
イルさん大丈夫かしら🥺 .
あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 .

YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ .
.
[18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226

URL
⬇️
https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
.
#정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2.
#Repost @ilwoomylove99 with @make_repost. Thankyou so much my dear friend ♥️😊🙏🏻 ・・・ . 😂😂😂 . イルさん大丈夫かしら🥺 . あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 . YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ . . [18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 URL ⬇️ https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w . #정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2.
Series:Fight for my way
Translate:
-What will martial arts be??Always you, just you.  Enough for me.  Marry me??Is it OK?
+You don't even have to ask ♡
IMDB:8.2
Number of sections:16
Bölüm sayısı:16
Hasthags:
#fightformyway #fightformywaydrama #쌈마이웨이 #kbs2 #parkseojoon #parkyounggyu #박서준 #박용규 #southkorea #kimjiwon #김지원 #songhayoon #송하윤 #ahnjaehong #안재홍 #busan #seul #hongkong  #kdramafever #kdramareplikleri #kdramaturkey#kdramascenes #koreandramas #koreandrama #allkdrama#kdrama #kdramastuff #kdramaaddict #kdramaactor #netflixkorea
Series:Fight for my way Translate: -What will martial arts be??Always you, just you. Enough for me. Marry me??Is it OK? +You don't even have to ask ♡ IMDB:8.2 Number of sections:16 Bölüm sayısı:16 Hasthags: #fightformyway #fightformywaydrama #쌈마이웨이 #kbs2 #parkseojoon #parkyounggyu #박서준 #박용규 #southkorea #kimjiwon #김지원 #songhayoon #송하윤 #ahnjaehong #안재홍 #busan #seul #hongkong #kdramafever #kdramareplikleri #kdramaturkey#kdramascenes #koreandramas #koreandrama #allkdrama#kdrama #kdramastuff #kdramaaddict #kdramaactor #netflixkorea
:
:
「 魔女の法廷 」
韓国放送期間 2017年10月9日~11月28日
最高視聴率 14.3%
#KBS2 全16話
:
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
その瞳に映るのは恋の予感?!
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
:
STORY 🍒

幼い頃に行方不明となった母を捜すため、検事になったマ・イドゥム。
出世のためなら手段も選ばない彼女は、刑事2部のエースとして活躍していた。
ある日、イドゥムは上司のセクハラ事件がきっかけで、年下の新人検事のヨ・ジヌクと知り合う。
奇しくも彼はイドゥムが住むマンションの隣人だった。
正義派のジヌクにとってイドゥムは相容れない存在だったが、何と2人は誰もが敬遠する「女性・児童被害対策部」に異動を命じられてしまう。
数々の捜査でぶつかり合いながらも、次第に互いの存在が気になり始める2人。
さらにジヌクは、いつも元気な彼女が母の失踪という傷を抱えていることを知り…。
:
CAST 🍒
マ・イドゥム役 #チョンリョウォン #정려원
ヨ・ジヌク‪役 #ユンヒョンミン #윤현민 :
評価 🍒
★★★✩✩
:
#魔女の法廷 #마녀의법정 #韓国ドラマ #韓ドラ #韓ドラ好きな人と繋がりたい #韓ドラ中毒 #韓ドラ記録 #韓ドラ大好き #韓ドラ感想 #韓ドラ視聴記録 #韓国ドラマ好きな人と繋がりたい #韓国ドラマ中毒 #韓国ドラマ好き #韓国ドラマ記録 #弁護士 #検事
: : 「 魔女の法廷 」 韓国放送期間 2017年10月9日~11月28日 最高視聴率 14.3% #KBS2 全16話 : ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー その瞳に映るのは恋の予感?! ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー : STORY 🍒 幼い頃に行方不明となった母を捜すため、検事になったマ・イドゥム。 出世のためなら手段も選ばない彼女は、刑事2部のエースとして活躍していた。 ある日、イドゥムは上司のセクハラ事件がきっかけで、年下の新人検事のヨ・ジヌクと知り合う。 奇しくも彼はイドゥムが住むマンションの隣人だった。 正義派のジヌクにとってイドゥムは相容れない存在だったが、何と2人は誰もが敬遠する「女性・児童被害対策部」に異動を命じられてしまう。 数々の捜査でぶつかり合いながらも、次第に互いの存在が気になり始める2人。 さらにジヌクは、いつも元気な彼女が母の失踪という傷を抱えていることを知り…。 : CAST 🍒 マ・イドゥム役 #チョンリョウォン #정려원 ヨ・ジヌク‪役 #ユンヒョンミン #윤현민 : 評価 🍒 ★★★✩✩ : #魔女の法廷 #마녀의법정 #韓国ドラマ #韓ドラ #韓ドラ好きな人と繋がりたい #韓ドラ中毒 #韓ドラ記録 #韓ドラ大好き #韓ドラ感想 #韓ドラ視聴記録 #韓国ドラマ好きな人と繋がりたい #韓国ドラマ中毒 #韓国ドラマ好き #韓国ドラマ記録 #弁護士 #検事
Tidak apa untuk menangis 
Kadang kau memang perlu melakukannya, 
Merasakan sakit itu bukanlah sebuah dosa .
.
.

Hellowwww
Para buchin-nya SCHOOL series mana shuwaranyaaaaa 📢💃
Sengaja kutip adegan termashur lama mbak Ra Eun Ho yang manjha 😂

Berhubung ini kita akan kedatangan para dedek baru yang akan memporak porandakan jiwa perbuchinan kaum perdramaan, yuk mari kita kupas para sunbae yang lebih dulu menggemparkan dunia 😆

Karena aku pribadi nggak nonton school 2013 jadi mari kita melewatkannya, atau yang mau gibahin di kolom komentar monggo . 
School 2015 lebih membicarakan bagaimana pembullyan itu membuat seorang mungkin memilih mengakhiri hidup. Beneran loh, dikoriyah sana namanya jiwa lembulian anak sekulah tuh parahhh banget. Tentang Eun Bi dan Eun Byul yang saling mempertahankan. Tentang mereka yang berusaha keluar dan menyelamatkan diri dari namanya dunia perbudakan sekulah. Dan tentang mereka yang membangun rasa saling percaya .

School 2017
Emmmm, series ini lebih menceritakan tentang bagaimana sekolah itu hanya memihak para anak orang kaya dengan harta berlimpah ruah 😩 mereka yang kismin dihempash shantikk kayak uvil. Hirarki nilai yang membuat para siswanya akhirnya berontak. Korupsi sekolah? Diskriminasi? Jangan dibicarakan, itu kasus termenyebalkan yang bikin pengen jitak kepala bapak kepala sekolah yang udah kagak bisa ketawa, apalagi bapak wakilnya yang pengen tak ceburin ke kolam ikan. 
Omigattt, ini series terusuh pokoknya 
Aniwai, bukan cuma kelakukan rusuh para oknum laknat penyiksa anak. 
Tapi kita juga diajarkan bagaimana kekurangan itu tidak harusnya menghalangi seorang memiliki cita-cita, huhuhu.... Dan aku tertohok akan hal itu 😫 sumpeh

Nah keduanya aku tonton ditahun 2017 ehei, 2015 baru lulus esema coi, belum punya uang banyak buat donglot kayak begituan, kuota 4 giga sebulan aja udah syukurrrr 
Baiklah! menurut anda semua, school mana yang paling memikat hati dan sanubari? .
.
.

Tittle :  SCHOOL 2015 |  SCHOOL 2017
Eps : 16 eps 
Bc : KBS2
Genre : School life
Cast : 
#kimsoohyun #namjoohyuk #yooksungjae 
#kimsejeong #kimjunghyung #jangdongyoon

#school2015
#school2017 
#dramakorea 
#drakor 
#korea 
#kbs 
#kbs2
Tidak apa untuk menangis Kadang kau memang perlu melakukannya, Merasakan sakit itu bukanlah sebuah dosa . . . Hellowwww Para buchin-nya SCHOOL series mana shuwaranyaaaaa 📢💃 Sengaja kutip adegan termashur lama mbak Ra Eun Ho yang manjha 😂 Berhubung ini kita akan kedatangan para dedek baru yang akan memporak porandakan jiwa perbuchinan kaum perdramaan, yuk mari kita kupas para sunbae yang lebih dulu menggemparkan dunia 😆 Karena aku pribadi nggak nonton school 2013 jadi mari kita melewatkannya, atau yang mau gibahin di kolom komentar monggo . School 2015 lebih membicarakan bagaimana pembullyan itu membuat seorang mungkin memilih mengakhiri hidup. Beneran loh, dikoriyah sana namanya jiwa lembulian anak sekulah tuh parahhh banget. Tentang Eun Bi dan Eun Byul yang saling mempertahankan. Tentang mereka yang berusaha keluar dan menyelamatkan diri dari namanya dunia perbudakan sekulah. Dan tentang mereka yang membangun rasa saling percaya . School 2017 Emmmm, series ini lebih menceritakan tentang bagaimana sekolah itu hanya memihak para anak orang kaya dengan harta berlimpah ruah 😩 mereka yang kismin dihempash shantikk kayak uvil. Hirarki nilai yang membuat para siswanya akhirnya berontak. Korupsi sekolah? Diskriminasi? Jangan dibicarakan, itu kasus termenyebalkan yang bikin pengen jitak kepala bapak kepala sekolah yang udah kagak bisa ketawa, apalagi bapak wakilnya yang pengen tak ceburin ke kolam ikan. Omigattt, ini series terusuh pokoknya Aniwai, bukan cuma kelakukan rusuh para oknum laknat penyiksa anak. Tapi kita juga diajarkan bagaimana kekurangan itu tidak harusnya menghalangi seorang memiliki cita-cita, huhuhu.... Dan aku tertohok akan hal itu 😫 sumpeh Nah keduanya aku tonton ditahun 2017 ehei, 2015 baru lulus esema coi, belum punya uang banyak buat donglot kayak begituan, kuota 4 giga sebulan aja udah syukurrrr Baiklah! menurut anda semua, school mana yang paling memikat hati dan sanubari? . . . Tittle : SCHOOL 2015 | SCHOOL 2017 Eps : 16 eps Bc : KBS2 Genre : School life Cast : #kimsoohyun #namjoohyuk #yooksungjae #kimsejeong #kimjunghyung #jangdongyoon #school2015 #school2017 #dramakorea #drakor #korea #kbs #kbs2
Thank you for sharing a great video 😊😊😊🙏🙏🙏🙏 #repost @ilwoomylove99 .
😂😂😂 .
イルさん大丈夫かしら🥺 .
あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 .

YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ .
.
[18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226

URL
⬇️
https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
.
#정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
Thank you for sharing a great video 😊😊😊🙏🙏🙏🙏 #repost @ilwoomylove99 . 😂😂😂 . イルさん大丈夫かしら🥺 . あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 . YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ . . [18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 URL ⬇️ https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w . #정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
·НОВОСТИ·
EXO-L ACE продолжают требовать ухода Чена из EXO.
——————————
24 февраля небезызвестный фандом EXO-L ACE представил повторное публичное заявление с требованием исключить Чена из состава EXO.
·
В своем новом заявлении фанаты, представляющие EXO-L ACE, заявили, что они не могут принять извинения парня, которые он опубликовал в сети 20 числа, тем самым «наплевав на членов официального фанклуба EXO».
·
Кроме того, представители EXO-L ACE потребовали урегулирования репутации группы в поисковых системах и платформах, обеспечения стабильного продвижения в полном составе, равного отношения к членам официального фандома и обновленного официального заявления SM Entertainment о будущем EXO.
——
#НовостиКореиСлухи #EXO #Дорамы #drama #JTBCdrama #MBCdrama #SBS #KBS2 #TvNdrama #MBC #KBS #Netflix #КорейскиеДорамы #allkdrama #OCNdrama #kdrama #TvN #SBSdrama #JTBC #OCN #KBSdrama #koreandrama #korea #koreaactor #korean #dorama #doramas
·НОВОСТИ· EXO-L ACE продолжают требовать ухода Чена из EXO. —————————— 24 февраля небезызвестный фандом EXO-L ACE представил повторное публичное заявление с требованием исключить Чена из состава EXO. · В своем новом заявлении фанаты, представляющие EXO-L ACE, заявили, что они не могут принять извинения парня, которые он опубликовал в сети 20 числа, тем самым «наплевав на членов официального фанклуба EXO». · Кроме того, представители EXO-L ACE потребовали урегулирования репутации группы в поисковых системах и платформах, обеспечения стабильного продвижения в полном составе, равного отношения к членам официального фандома и обновленного официального заявления SM Entertainment о будущем EXO. —— #НовостиКореиСлухи #EXO #Дорамы #drama #JTBCdrama #MBCdrama #SBS #KBS2 #TvNdrama #MBC #KBS #Netflix #КорейскиеДорамы #allkdrama #OCNdrama #kdrama #TvN #SBSdrama #JTBC #OCN #KBSdrama #koreandrama #korea #koreaactor #korean #dorama #doramas
Forest eps 17/18
.
.
Kang san hyeok membatalkan pertemuan penting demi young jae gaes di kejar dong supaya ga ketemu ama mantannya youngjae yg berengsek ituu 😭😭😭😭😭
.
.

Cast :
#ParkHaeJin - Kang San Hyeok
#JoBoAh - Jung Young Jae
#RyuSeungSoo - Bong Dae Yong
#JungYeonJoo - Oh Bo-Mi
#LeeDoKyung - Choi Jung Mok
#LeeSiHoon - Park Hyung Soo
.
.
🐣

#조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama  #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18 . . Kang san hyeok membatalkan pertemuan penting demi young jae gaes di kejar dong supaya ga ketemu ama mantannya youngjae yg berengsek ituu 😭😭😭😭😭 . . Cast : #ParkHaeJin - Kang San Hyeok #JoBoAh - Jung Young Jae #RyuSeungSoo - Bong Dae Yong #JungYeonJoo - Oh Bo-Mi #LeeDoKyung - Choi Jung Mok #LeeSiHoon - Park Hyung Soo . . 🐣 #조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18

Cast :
#ParkHaeJin - Kang San Hyeok
#JoBoAh - Jung Young Jae
#RyuSeungSoo - Bong Dae Yong
#JungYeonJoo - Oh Bo-Mi
#LeeDoKyung - Choi Jung Mok
#LeeSiHoon - Park Hyung Soo
.
.
🐣

#조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama  #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18
.
.
Ini koplak banget anjir wkwk bossnya di gaplek sma anak buahnya 🤣🤣
.
.

Cast :
#ParkHaeJin - Kang San Hyeok
#JoBoAh - Jung Young Jae
#RyuSeungSoo - Bong Dae Yong
#JungYeonJoo - Oh Bo-Mi
#LeeDoKyung - Choi Jung Mok
#LeeSiHoon - Park Hyung Soo
.
.
🐣

#조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama  #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18 . . Ini koplak banget anjir wkwk bossnya di gaplek sma anak buahnya 🤣🤣 . . Cast : #ParkHaeJin - Kang San Hyeok #JoBoAh - Jung Young Jae #RyuSeungSoo - Bong Dae Yong #JungYeonJoo - Oh Bo-Mi #LeeDoKyung - Choi Jung Mok #LeeSiHoon - Park Hyung Soo . . 🐣 #조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18
.
.
Ini ber2 juga gemes wkwk yg cwe ni suka hukum orang intinya,  kalo yg cowo juga sama orgny keras kepala, kalo disatuin bisa koplak wkwkw 🤣🤣
.
.

Cast :
#ParkHaeJin - Kang San Hyeok
#JoBoAh - Jung Young Jae
#RyuSeungSoo - Bong Dae Yong
#JungYeonJoo - Oh Bo-Mi
#LeeDoKyung - Choi Jung Mok
#LeeSiHoon - Park Hyung Soo
.
.
🐣

#조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama  #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18 . . Ini ber2 juga gemes wkwk yg cwe ni suka hukum orang intinya, kalo yg cowo juga sama orgny keras kepala, kalo disatuin bisa koplak wkwkw 🤣🤣 . . Cast : #ParkHaeJin - Kang San Hyeok #JoBoAh - Jung Young Jae #RyuSeungSoo - Bong Dae Yong #JungYeonJoo - Oh Bo-Mi #LeeDoKyung - Choi Jung Mok #LeeSiHoon - Park Hyung Soo . . 🐣 #조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18
.
.
Angkat tangan bagi yg menunggu moment seperti ini ? Wkwkwk 
Gemes banget dahh sama couple ini 🤣🤣❤️
.
.

Cast :
#ParkHaeJin - Kang San Hyeok
#JoBoAh - Jung Young Jae
#RyuSeungSoo - Bong Dae Yong
#JungYeonJoo - Oh Bo-Mi
#LeeDoKyung - Choi Jung Mok
#LeeSiHoon - Park Hyung Soo
.
.
🐣

#조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama  #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18 . . Angkat tangan bagi yg menunggu moment seperti ini ? Wkwkwk Gemes banget dahh sama couple ini 🤣🤣❤️ . . Cast : #ParkHaeJin - Kang San Hyeok #JoBoAh - Jung Young Jae #RyuSeungSoo - Bong Dae Yong #JungYeonJoo - Oh Bo-Mi #LeeDoKyung - Choi Jung Mok #LeeSiHoon - Park Hyung Soo . . 🐣 #조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18

Cast :
#ParkHaeJin - Kang San Hyeok
#JoBoAh - Jung Young Jae
#RyuSeungSoo - Bong Dae Yong
#JungYeonJoo - Oh Bo-Mi
#LeeDoKyung - Choi Jung Mok
#LeeSiHoon - Park Hyung Soo
.
.
🐣

#조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama  #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18
.
.
Buset park hae jin auranya bikin gw merinding ganteng banget dah buset 😭✌️✌️
.
.
.

Cast :
#ParkHaeJin - Kang San Hyeok
#JoBoAh - Jung Young Jae
#RyuSeungSoo - Bong Dae Yong
#JungYeonJoo - Oh Bo-Mi
#LeeDoKyung - Choi Jung Mok
#LeeSiHoon - Park Hyung Soo
.
.
🐣

#조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama  #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18 . . Buset park hae jin auranya bikin gw merinding ganteng banget dah buset 😭✌️✌️ . . . Cast : #ParkHaeJin - Kang San Hyeok #JoBoAh - Jung Young Jae #RyuSeungSoo - Bong Dae Yong #JungYeonJoo - Oh Bo-Mi #LeeDoKyung - Choi Jung Mok #LeeSiHoon - Park Hyung Soo . . 🐣 #조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
Forest eps 17/18

Cast :
#ParkHaeJin - Kang San Hyeok
#JoBoAh - Jung Young Jae
#RyuSeungSoo - Bong Dae Yong
#JungYeonJoo - Oh Bo-Mi
#LeeDoKyung - Choi Jung Mok
#LeeSiHoon - Park Hyung Soo
.
.
🐣

#조보아 #박해진 #류승수 #정연주 #이도경 #이시훈 #포레스트 #Forest #KBS2 #kbsdrama #드라마포레스트 #ParkHaejin #Joboah #choboah #kdrama  #kdramalover #korean_drama #forestkdrama
:
:
「 花郎 」
韓国放送期間 2016年12月19日~2017年2月21日
最高視聴率 13.1%
#KBS2 全20話
:
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
今から1500年前、
新羅の時代を生きた
花のように美しい青年たちがいた
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
:
STORY 🍒
から1500年前の新羅時代。賤民の村で暮らすムミョンは、生き別れた家族を捜したいという親友のマンムンと共に都に潜入する。
ところが、二人は禁軍に追われて深手を負い、マンムンは命を落とす。
ムミョンはマンムンの本名“ソヌ”を名乗り、彼の妹であるアロを守るために生きようと決意する。
一方、新羅第24代王の真興王は、摂政の母・只召太后の命令で世間に顔を明かすことなく生きている。
不眠に悩む真興王は、街で語り部のアロの話を聞いているうちに眠りに誘われ、彼女に興味を抱く。
そんな中、只召太后は見目麗しい貴公子を集めて王の親衛隊“花郎”を創成すると宣言。
ムミョンことソヌは親友の命を奪った者への復讐心から、真興王は母から王権を奪還すべくジディという偽名で花郎になる。
それぞれの目的を果たすために花郎となったソヌとジディはぶつかり合いながらも絆を深め、成長していくが…。
:
CAST 🍒
ソヌ / ムミョン役 #パクソジュン #박서준 #parkseojun
ジディ / 真興王 / 彡麦宗役 #パクヒョンシク #박형식
アロ役 #Ara
スホ役 #ミンホ #shinee 
ハンソン役 #V #テテ #防弾少年団 #BTS
パンリュ役 #トジハン #도지한
ヨウル役 #チョユヌ #조윤우
:
評価 🍒
★★★★★
:
#花郎 #ファラン #화랑드라마 #화랑 #韓国ドラマ #韓ドラ #韓ドラ好きな人と繋がりたい #韓ドラ記録 #韓ドラ感想 #韓ドラ視聴記録 #韓国ドラマ好きな人と繋がりたい #韓国ドラマ好き #韓国ドラマ記録
: : 「 花郎 」 韓国放送期間 2016年12月19日~2017年2月21日 最高視聴率 13.1% #KBS2 全20話 : ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー 今から1500年前、 新羅の時代を生きた 花のように美しい青年たちがいた ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー : STORY 🍒 から1500年前の新羅時代。賤民の村で暮らすムミョンは、生き別れた家族を捜したいという親友のマンムンと共に都に潜入する。 ところが、二人は禁軍に追われて深手を負い、マンムンは命を落とす。 ムミョンはマンムンの本名“ソヌ”を名乗り、彼の妹であるアロを守るために生きようと決意する。 一方、新羅第24代王の真興王は、摂政の母・只召太后の命令で世間に顔を明かすことなく生きている。 不眠に悩む真興王は、街で語り部のアロの話を聞いているうちに眠りに誘われ、彼女に興味を抱く。 そんな中、只召太后は見目麗しい貴公子を集めて王の親衛隊“花郎”を創成すると宣言。 ムミョンことソヌは親友の命を奪った者への復讐心から、真興王は母から王権を奪還すべくジディという偽名で花郎になる。 それぞれの目的を果たすために花郎となったソヌとジディはぶつかり合いながらも絆を深め、成長していくが…。 : CAST 🍒 ソヌ / ムミョン役 #パクソジュン #박서준 #parkseojun ジディ / 真興王 / 彡麦宗役 #パクヒョンシク #박형식 アロ役 #Ara スホ役 #ミンホ #shinee ハンソン役 #V #テテ #防弾少年団 #BTS パンリュ役 #トジハン #도지한 ヨウル役 #チョユヌ #조윤우 : 評価 🍒 ★★★★★ : #花郎 #ファラン #화랑드라마 #화랑 #韓国ドラマ #韓ドラ #韓ドラ好きな人と繋がりたい #韓ドラ記録 #韓ドラ感想 #韓ドラ視聴記録 #韓国ドラマ好きな人と繋がりたい #韓国ドラマ好き #韓国ドラマ記録
⚘
.
달콤 보이스 핸님~💗
핸님 노래 들으니 행복하다~💗
.
#리그램 - @kbs_fun by @get_regrammer
와아ㅏ아 정해인 노래까지 잘해ㅜㅠ
출구 없는 그의 매력 (*˘︶˘*).。.:* ♡

故김광석 - 잊어야 한다는 마음으로♬

#해투 #음악앨범 #김고은 #정해인 #김국희 #정유진 
매주 목요일 밤 11시 10분 #KBS2 #해피투게더
.
@holyhaein
#정해인  #junghaein 
#핸님 #丁海寅 
#선한 영향력
#haein #tvn드라마
#반의반 #문하원
#인공지능프로그래머
.
모든 날 모든순간 _________❤
⚘ . 달콤 보이스 핸님~💗 핸님 노래 들으니 행복하다~💗 . #리그램 - @kbs_fun by @get_regrammer 와아ㅏ아 정해인 노래까지 잘해ㅜㅠ 출구 없는 그의 매력 (*˘︶˘*).。.:* ♡ 故김광석 - 잊어야 한다는 마음으로♬ #해투 #음악앨범 #김고은 #정해인 #김국희 #정유진 매주 목요일 밤 11시 10분 #KBS2 #해피투게더 . @holyhaein #정해인 #junghaein #핸님 #丁海寅 #선한 영향력 #haein #tvn드라마 #반의반 #문하원 #인공지능프로그래머 . 모든 날 모든순간 _________❤
사고나고 일어나니까 웃는장면이 많아서 좋네여🥰
사고나고 일어나니까 웃는장면이 많아서 좋네여🥰
#TheFullSun Kıza bir şey oldu diye korktu adam ama neyse ki ikisinin durumu da kötü değil.Diziyle ilgili paylaşımlar: #TheFullSunktd #YoonKyeSang #HanJiHye #ChoJinWoong #KimYooRi #KimYoungChul #JeonMiSun #SongYoungKyu #kdrama #kbsdrama #kbs #kbs2 #koreandrama #BeyondtheClouds #FullSun
#TaeyangeunGadeukhee
#태양은가득히
わぁ!楽しみ😁
これはきっと、アムノレチャレンジをpostしてくれた時ですよね😆

#Repost @anpan.0225
• • • • • •
…
イル君~~😂😂😋
ピョンストラン楽しみですね♪
[18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226
[18回ティーザー]ガンフンイが来た!食べ剛くん&与える友誼3段階クレイジー餃子モクバン![個人発売ピョンスト] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226
.
.
#편스토랑
#kbs2 
#정일우
#チョンイル
#丁一宇
#jungilwoo
#jilwww
@jilwww
Cr.KBS Entertain
https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
わぁ!楽しみ😁 これはきっと、アムノレチャレンジをpostしてくれた時ですよね😆 #Repost @anpan.0225 • • • • • • … イル君~~😂😂😋 ピョンストラン楽しみですね♪ [18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 [18回ティーザー]ガンフンイが来た!食べ剛くん&与える友誼3段階クレイジー餃子モクバン![個人発売ピョンスト] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 . . #편스토랑 #kbs2  #정일우 #チョンイル #丁一宇 #jungilwoo #jilwww @jilwww Cr.KBS Entertain https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
用雜耍🤹‍♀️來形容什麼都得做的秘書
算是輕鬆的辦公室戀情劇
但劇情不是太吸引我
崔丹尼爾跟白珍熙的love line心動感不足
反而更喜歡看李源根 姜惠貞那對
.
#저글러스 #jugglers
#백진희 #최다니엘 #강혜정 #이원근
#白珍熙 #崔丹尼爾 #姜惠貞 #李源根 
#2017 #KBS2 #한국드라마 #韓劇
用雜耍🤹‍♀️來形容什麼都得做的秘書 算是輕鬆的辦公室戀情劇 但劇情不是太吸引我 崔丹尼爾跟白珍熙的love line心動感不足 反而更喜歡看李源根 姜惠貞那對 . #저글러스 #jugglers #백진희 #최다니엘 #강혜정 #이원근 #白珍熙 #崔丹尼爾 #姜惠貞 #李源根 #2017 #KBS2 #한국드라마 #韓劇
…
イル君~~😂😂😋
ピョンストラン楽しみですね♪
[18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226
[18回ティーザー]ガンフンイが来た!食べ剛くん&与える友誼3段階クレイジー餃子モクバン![個人発売ピョンスト] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226
.
.
#편스토랑
#kbs2 
#정일우
#チョンイル
#丁一宇
#jungilwoo
#jilwww
@jilwww
Cr.KBS Entertain
https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
… イル君~~😂😂😋 ピョンストラン楽しみですね♪ [18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 [18回ティーザー]ガンフンイが来た!食べ剛くん&与える友誼3段階クレイジー餃子モクバン![個人発売ピョンスト] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 . . #편스토랑 #kbs2  #정일우 #チョンイル #丁一宇 #jungilwoo #jilwww @jilwww Cr.KBS Entertain https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
.
YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ .

ピョンストラン明後日放送の予告イ・ユリさんの予告でワイプにイルさんが写ってたので画面録画させて頂きました🙇🏻‍♀️ .

なんかイ・ユリさん面白いですね🤣😂 .

イルさんは相変わらずステキ😍😍 .

#정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
. YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ . ピョンストラン明後日放送の予告イ・ユリさんの予告でワイプにイルさんが写ってたので画面録画させて頂きました🙇🏻‍♀️ . なんかイ・ユリさん面白いですね🤣😂 . イルさんは相変わらずステキ😍😍 . #정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
#Repost @ ilwoomylove99
• • • • • •
.
😂😂😂 .
イルさん大丈夫かしら🥺 .
あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 .

YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ .
.
[18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226

URL
⬇️
https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
.
#정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
#Repost @ ilwoomylove99 • • • • • • . 😂😂😂 . イルさん大丈夫かしら🥺 . あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 . YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ . . [18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 URL ⬇️ https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w . #정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
.
kbs2様  #편스토랑
youtubeよりお借りしました。
.
ガンフンくんと一緒なのね💗
楽しみ〜☺️
.
#정일우
#チョンイル
#丁一宇
#jungilwoo
#jilwww
@jilwww
@kanghoon.juwon 
#kbs2
#편스토랑
. kbs2様 #편스토랑 youtubeよりお借りしました。 . ガンフンくんと一緒なのね💗 楽しみ〜☺️ . #정일우 #チョンイル #丁一宇 #jungilwoo #jilwww @jilwww @kanghoon.juwon #kbs2 #편스토랑
以女性兒童犯罪為主軸
這種檢察官律師犯罪題材一直以來看了不少
具備基本的緊湊刺激劇情
但最主要的案件反而有點拖
男女主角沒什麼cp感 沒什麼粉紅泡泡
可是尹賢旻就是個神奇的男人
明明沒什麼愛情戲卻有Love line的心動
.
#마녀의법정 #魔女的法庭
#정려원 #윤현민
#鄭麗媛 #尹賢旻 
#2017 #KBS2 #한국드라마 #韓劇
以女性兒童犯罪為主軸 這種檢察官律師犯罪題材一直以來看了不少 具備基本的緊湊刺激劇情 但最主要的案件反而有點拖 男女主角沒什麼cp感 沒什麼粉紅泡泡 可是尹賢旻就是個神奇的男人 明明沒什麼愛情戲卻有Love line的心動 . #마녀의법정 #魔女的法庭 #정려원 #윤현민 #鄭麗媛 #尹賢旻 #2017 #KBS2 #한국드라마 #韓劇
.
😂😂😂 .
イルさん大丈夫かしら🥺 .
あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 .

YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ .
.
[18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226

URL
⬇️
https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w
.
#정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
. 😂😂😂 . イルさん大丈夫かしら🥺 . あの動画はこの時のお2人なのですね〜😊 . YouTube:KBS Entertain様より動画をお借りしております🙇🏻‍♀️ . . [18회 티저] 필구 강훈이가 왔다! 먹강훈&먹일우의 3단계 미친 만두 먹방! [신상출시 편스토랑] [Stars Top Recipe at Fun-Staurant] 20200226 URL ⬇️ https://youtu.be/Ch2QPx1BU2w . #정일우 #チョンイル #jungilwoo #丁一宇 #jilwww #편스토랑 #KBS2
수트하면 김흥수🥰 #엔딩요정김흥수🧚🏻‍♂️
수트하면 김흥수🥰 #엔딩요정김흥수🧚🏻‍♂️
Reposted from @kbs_fun 벤설공주😍😍
이 세상 이쁨이 아니다...🤭
-
<슈퍼맨이 돌아왔다>
👉매주 일요일 저녁 9시 15분 KBS 2TV
.
.
#슈퍼맨이돌아왔다 #슈돌 #윌벤져스 #윌리엄 #벤틀리 #샘해밍턴 #귀여움이 #폭발 #일요일 #예능 #kbs2 - #regrann
Reposted from @kbs_fun 벤설공주😍😍 이 세상 이쁨이 아니다...🤭 - <슈퍼맨이 돌아왔다> 👉매주 일요일 저녁 9시 15분 KBS 2TV . . #슈퍼맨이돌아왔다 #슈돌 #윌벤져스 #윌리엄 #벤틀리 #샘해밍턴 #귀여움이 #폭발 #일요일 #예능 #kbs2 - #regrann
.
오늘은 영재 보는날!
밤 10시 KBS2 TV 본방사수!👊🏻
-
포스트 - http://naver.me/G4yc4gsV
. 오늘은 영재 보는날! 밤 10시 KBS2 TV 본방사수!👊🏻 - 포스트 - http://naver.me/G4yc4gsV
WIGS? SNATCHED
THEY? SNAPPED
RECORDS? BROKEN
HOTEL? TRIVAGO
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
WIGS? SNATCHED THEY? SNAPPED RECORDS? BROKEN HOTEL? TRIVAGO ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
TF HE IS SO HOT FOR🗿
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
TF HE IS SO HOT FOR🗿 ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
SIR HOW DO U MOVE THAT FAST
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
SIR HOW DO U MOVE THAT FAST ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
PAUSE EVERYTHING STOP WHAT YOU ARE DOING AND WATCH THIS VIDEO OF JUNGKOOK’S VOCAL AND HIGH NOTES
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
PAUSE EVERYTHING STOP WHAT YOU ARE DOING AND WATCH THIS VIDEO OF JUNGKOOK’S VOCAL AND HIGH NOTES ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
HOLY SHIT THIS DANCE BREAK IS EVERYTHING
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
HOLY SHIT THIS DANCE BREAK IS EVERYTHING ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
OMG THEY WENT OFF SOOO HARD IM SCREAMING
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
OMG THEY WENT OFF SOOO HARD IM SCREAMING ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
I JUST THOUGHT ABOUT HOW FUN IT WOULD BE TO GOOF AROUND WITH KOO AND I GOT SO SAD 🥺🥺 also his little victory fists and bunny smile at the end 🥺🥺🥺
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
I JUST THOUGHT ABOUT HOW FUN IT WOULD BE TO GOOF AROUND WITH KOO AND I GOT SO SAD 🥺🥺 also his little victory fists and bunny smile at the end 🥺🥺🥺 ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
JIMIN KEPT ON STICKING THE STICKY NOTES EVEN WHEN IT WAS TIMES UP 😳😳 sneaky LITTLE MAN
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
JIMIN KEPT ON STICKING THE STICKY NOTES EVEN WHEN IT WAS TIMES UP 😳😳 sneaky LITTLE MAN ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
they were really talking about.......underwear
—————
No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon —————
🌸: Leave a Like?💜
🔐: Follow @jeoniijungkook for more!!
———
#bangtansonyeondan #bts #jungkookie  #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
they were really talking about.......underwear ————— No matter who you are, where you’re from, your skin color, gender identity, Speak Yourself. -Kim Namjoon ————— 🌸: Leave a Like?💜 🔐: Follow @jeoniijungkook for more!! ——— #bangtansonyeondan #bts #jungkookie #tvn #korea #jtbcdrama #koreandramas #kdrama #strongwomandobongsoon #descendantsofthesun #songhyekyo #parkboyoung #parkhyungsik #meteorgarden #songjoongki #leeminho #leejongsuk #wtwoworld #parkbogum #parkshinhye #theheirs #exo #kpop #bts #bangtan #mbc #jtbc #kbs2 #jichangwook #ateen
태양의후외(全16話)
太陽の末裔LoveUnderTheSun★★★★★5.0

2016年2月24〜2016年4月22日放送
毎週水曜日、木曜日
KBS2で放送

ソン・ジュンギ×ソン・ヘギョ

いつ死んでしまうかわからない男性とのラブストーリーです。懸命に任務をこなすも戻ってくるかわからない彼。待っている人のドキドとハラハラ。とても泣けるラブストーリーです
チン・グ×キム・ジウォンカップルも注目です

#太陽の末裔 #ソンジュンギ #ソンヘギョ #チング#キムジウォン#韓ドラ好きと繋がりたい #kbs2
태양의후외(全16話) 太陽の末裔LoveUnderTheSun★★★★★5.0 2016年2月24〜2016年4月22日放送 毎週水曜日、木曜日 KBS2で放送 ソン・ジュンギ×ソン・ヘギョ いつ死んでしまうかわからない男性とのラブストーリーです。懸命に任務をこなすも戻ってくるかわからない彼。待っている人のドキドとハラハラ。とても泣けるラブストーリーです チン・グ×キム・ジウォンカップルも注目です #太陽の末裔 #ソンジュンギ #ソンヘギョ #チング#キムジウォン#韓ドラ好きと繋がりたい #kbs2
세상 귀여운 건후...건후 볼려고 일요일만 기다림...
#kbs2 #슈퍼맨이돌아왔다 #박주호 #건나블리 #파추호아들 #커엽❤️ #박건후 #나은건후 #아시엘
세상 귀여운 건후...건후 볼려고 일요일만 기다림... #kbs2 #슈퍼맨이돌아왔다 #박주호 #건나블리 #파추호아들 #커엽❤️ #박건후 #나은건후 #아시엘
Download index side qrcode