#flawless

#已发帖 13596324
1 BULAN PAKAI JERAWAT PASIR KAT MUKA DAH HILANG😱
.
Kulit pun makin CERAH, berseriii seriii 😍
.

#WD berkerja singkirkan toksin dan bersihkan darah kotor dgn bantuan khasiat #akar_tree_peony dalam wd ni.
.

Bila badan bebas toksin mudah lah bahan lain macam #peuraria_mirifica bertindak merawat kembali struktur wajah.
.
Sel baru dibina semua menutup segala lubang dan parut jerawat. Dan beberapa bahan lain untuk menghalang pertumbuhan jerawat.
.

Bestnya bila dapat balik skin idaman camni kan?Awak nak tak??
.

Meh rawat dengan WD. Calit kat nadi je semua masalah kulit muka WD repair satu persatu terus dari dalam.
.

Sekarang ada harga PROMOSI terlajak jimattt tau. Offer ni tak pernah lagi dibuat oleh HQ tau. Rugi siapa tak grab. sehingga 14hb je tau.
.

Normal price RM100 seunit
WD 1 - RM80 seunit (jimat RM20)
WD 2 - RM150 (jimat RM50) 🔥
.

#WdJerawat #ubatjerawat #jerawatpasir #parutjerawat #kulitbersih #kulitcantik #flawless
#HargaPromoJimatRm20 #instabeauty #cantik
1 BULAN PAKAI JERAWAT PASIR KAT MUKA DAH HILANG😱 . Kulit pun makin CERAH, berseriii seriii 😍 . #WD berkerja singkirkan toksin dan bersihkan darah kotor dgn bantuan khasiat #akar_tree_peony dalam wd ni. . Bila badan bebas toksin mudah lah bahan lain macam #peuraria_mirifica bertindak merawat kembali struktur wajah. . Sel baru dibina semua menutup segala lubang dan parut jerawat. Dan beberapa bahan lain untuk menghalang pertumbuhan jerawat. . Bestnya bila dapat balik skin idaman camni kan?Awak nak tak?? . Meh rawat dengan WD. Calit kat nadi je semua masalah kulit muka WD repair satu persatu terus dari dalam. . Sekarang ada harga PROMOSI terlajak jimattt tau. Offer ni tak pernah lagi dibuat oleh HQ tau. Rugi siapa tak grab. sehingga 14hb je tau. . Normal price RM100 seunit WD 1 - RM80 seunit (jimat RM20) WD 2 - RM150 (jimat RM50) 🔥 . #WdJerawat #ubatjerawat #jerawatpasir #parutjerawat #kulitbersih #kulitcantik #flawless #HargaPromoJimatRm20 #instabeauty #cantik
Y’all this trio is life! Flawless Trio with option for a NEW product 😍😱 yes please! (25% discount) $78 *foundation of your choice *primer (NEW mattifying one or the standard primer) *face brush as well. #primer #foundation #flawless #trio #treatyoself #brushesfordays #love #makeup #ylife #youniquelife #presenter
Y’all this trio is life! Flawless Trio with option for a NEW product 😍😱 yes please! (25% discount) $78 *foundation of your choice *primer (NEW mattifying one or the standard primer) *face brush as well. #primer #foundation #flawless #trio #treatyoself #brushesfordays #love #makeup #ylife #youniquelife #presenter
Lose 2-5kg in a week? 
Yess Trufitz Slimming Juice can help you to lose weight in just 7Days!
.
STRAWBERRY FLAVOUR🍓🍓
.
1 sachet drink before breakfast
.
Burn fat 3x more faster! 🔥 
Give you more energy! 💫
Boost your metabolism! 💥
Curbs appetite ⚡
100% natural ingredient☘
KKM Approval☑
.
RM59 for one box 
7Sachet for 7 days
postage fees RM7
. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
PROMO!! ✨4 BOXES RM220 sahaja! 💥 free postage
💥 freegift Pouchbag
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp sis:
📲 016-2050664
📲 016-2050664
📲 016-2050664
.
POSTAGE EVERYDAY 🚚
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus  #fazurabeautyshop #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollypuchong #teamrichdolly #stayhome #staysafe #teamrichdolly
Lose 2-5kg in a week? Yess Trufitz Slimming Juice can help you to lose weight in just 7Days! . STRAWBERRY FLAVOUR🍓🍓 . 1 sachet drink before breakfast . Burn fat 3x more faster! 🔥 Give you more energy! 💫 Boost your metabolism! 💥 Curbs appetite ⚡ 100% natural ingredient☘ KKM Approval☑ . RM59 for one box 7Sachet for 7 days postage fees RM7 . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 PROMO!! ✨4 BOXES RM220 sahaja! 💥 free postage 💥 freegift Pouchbag . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp sis: 📲 016-2050664 📲 016-2050664 📲 016-2050664 . POSTAGE EVERYDAY 🚚 . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #fazurabeautyshop #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #getfit #active #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollypuchong #teamrichdolly #stayhome #staysafe #teamrichdolly
Mary Kay Botanical Effects

Didatangkan dalam 3 FORMULA:

FI KULIT DRY
F2 KULIT NORMAL
F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap  satu produk botancial effect ✅CLEANSE:
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi  satu bahan kimia  yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: 
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:.
Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE:
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..
Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream  #marykay
#marykaymalaysia
#marykaymysg
#cccream
#aprilpromo
#offer
#cosmetic
#flawless #basicskincare #skincareroutine  #stayathome #murah #jimat
 http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
Mary Kay Botanical Effects Didatangkan dalam 3 FORMULA: FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #cccream #aprilpromo #offer #cosmetic #flawless #basicskincare #skincareroutine #stayathome #murah #jimat http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
Mary Kay Botanical Effects

Didatangkan dalam 3 FORMULA:

FI KULIT DRY
F2 KULIT NORMAL
F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap  satu produk botancial effect ✅CLEANSE:
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi  satu bahan kimia  yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: 
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:.
Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE:
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..
Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream  #marykay
#marykaymalaysia
#marykaymysg
#cccream
#aprilpromo
#offer
#cosmetic
#flawless #basicskincare #skincareroutine  #stayathome #murah #jimat
 http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
Mary Kay Botanical Effects Didatangkan dalam 3 FORMULA: FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #cccream #aprilpromo #offer #cosmetic #flawless #basicskincare #skincareroutine #stayathome #murah #jimat http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
KECANTIKAN LUARAN BERMULA DARI DALAM!
. . 
Jgn lupa consume HEALTHGLO BIRD'S NEST DRINK setiap pagi. Kesan seawal 5hari dengan penggunaan consistent 😘
.
.
Be different with HealthGlo 🕊️🌱
.
.
📲+60108009341
📲+60108009341
📲+60108009341
.
Click link dibawah 👇🏻👇🏻
Http://healthglo.wasap.my .
#HealthGloHQ #healthyglowingskin #nofilterneeded #thebestisyettocome #glolovelies #globabes #glorecipe #glosecret #gethealthywithHealthGlo #getGlowithHealthGlo #HealthGloFeedback #beauty #flawless #birdnest #birdnestmurah #birdnestviral #fightcovid19 #covid19malaysia #socialdistancing #mco #dudukdirumah
KECANTIKAN LUARAN BERMULA DARI DALAM! . . Jgn lupa consume HEALTHGLO BIRD'S NEST DRINK setiap pagi. Kesan seawal 5hari dengan penggunaan consistent 😘 . . Be different with HealthGlo 🕊️🌱 . . 📲+60108009341 📲+60108009341 📲+60108009341 . Click link dibawah 👇🏻👇🏻 Http://healthglo.wasap.my . #HealthGloHQ #healthyglowingskin #nofilterneeded #thebestisyettocome #glolovelies #globabes #glorecipe #glosecret #gethealthywithHealthGlo #getGlowithHealthGlo #HealthGloFeedback #beauty #flawless #birdnest #birdnestmurah #birdnestviral #fightcovid19 #covid19malaysia #socialdistancing #mco #dudukdirumah
Hai Sahabat Elcha 😁😉,,,
Untuk kalian pecinta anime,
Dan penggemar webtoon Flawless... Elcha hadir nih, biar kalian tambah setia dan tidak mau berpaling 🤭,
Bukan hanya dari Jepang, anime Asia pun kita bisa cetakkan.. .
Kalian juga bisa cetak foto Kalian, atau anime favorit Kalian, di sini...
.
.
Bagi Kalian Yang anti mainstream,
Powerbank dan Case dari @elcha_fashion29 ini sangat recommended bgt buat kamu...
Dari Powerbank 10.000 MAH - 20.000 MAH,, kita bisa custom semua... .
.
Ayo, tunggu apalagi, Order Premium powerbank dan Case di @Elcha.fashion29, dijamin hasil berkualitas😎, bergaransi 100% penuh...
Free juga untuk tambah nama ya😉🤗
.
.
Cuss kepoin, minat Order👇
081228202797
link sudah ada di bio ya 😁
.
@elcha.fashion29, harga bersahabat, kualitas hebat... 🤗
.
.
#powerbank #custompowerbank #customcase #webtoonflawless  #customcasejakarta #customcaseindonesia #customcaseanime #animelovers #newbie #customcasejabodetabek #elchafashion29  #phonecases #caseunik #animeasia #animenesia
#casepremium #flawless #case3d #anticrack #flipflop #papercase
Hai Sahabat Elcha 😁😉,,, Untuk kalian pecinta anime, Dan penggemar webtoon Flawless... Elcha hadir nih, biar kalian tambah setia dan tidak mau berpaling 🤭, Bukan hanya dari Jepang, anime Asia pun kita bisa cetakkan.. . Kalian juga bisa cetak foto Kalian, atau anime favorit Kalian, di sini... . . Bagi Kalian Yang anti mainstream, Powerbank dan Case dari @elcha_fashion29 ini sangat recommended bgt buat kamu... Dari Powerbank 10.000 MAH - 20.000 MAH,, kita bisa custom semua... . . Ayo, tunggu apalagi, Order Premium powerbank dan Case di @Elcha.fashion29, dijamin hasil berkualitas😎, bergaransi 100% penuh... Free juga untuk tambah nama ya😉🤗 . . Cuss kepoin, minat Order👇 081228202797 link sudah ada di bio ya 😁 . @elcha.fashion29, harga bersahabat, kualitas hebat... 🤗 . . #powerbank #custompowerbank #customcase #webtoonflawless #customcasejakarta #customcaseindonesia #customcaseanime #animelovers #newbie #customcasejabodetabek #elchafashion29 #phonecases #caseunik #animeasia #animenesia #casepremium #flawless #case3d #anticrack #flipflop #papercase
#Repost @sbb_hits_ with @make_repost
・・・
This just Pulled at SBB PA!  Congrats Jeremy T #flawless !  More Breaks Here: https://www.sportsboxbreaks.com/

#SBB #thehobby #groupbreaks #sportscards #collect #cardbreaks #boom #sportsboxbreaks #boxbreaks #groupbreakhits
#Repost @sbb_hits_ with @make_repost ・・・ This just Pulled at SBB PA! Congrats Jeremy T #flawless ! More Breaks Here: https://www.sportsboxbreaks.com/ #SBB #thehobby #groupbreaks #sportscards #collect #cardbreaks #boom #sportsboxbreaks #boxbreaks #groupbreakhits
👉पगली मोहब्बत तो दिल💖 देख कर की जाती है
Face देखकर तो Setting होती है😜😜 .
.
@prilaga pretty #singing #teamtay #taylorswiftstyle #taylor_swift #taylorswiftedits #swiftie4ever #love #taylorswift #prilaga #girl #tswift #song #tayloralisonswift #taylornation #swifties #flawless #music #lovesong #swift #awesome #taytay #singer #taylor #sweet #cool #cute #taylorswiftedit #swiftiesforever #swiftie #picart
👉पगली मोहब्बत तो दिल💖 देख कर की जाती है Face देखकर तो Setting होती है😜😜 . . @prilaga pretty #singing #teamtay #taylorswiftstyle #taylor_swift #taylorswiftedits #swiftie4ever #love #taylorswift #prilaga #girl #tswift #song #tayloralisonswift #taylornation #swifties #flawless #music #lovesong #swift #awesome #taytay #singer #taylor #sweet #cool #cute #taylorswiftedit #swiftiesforever #swiftie #picart
Mary Kay Botanical Effects

Didatangkan dalam 3 FORMULA:

FI KULIT DRY
F2 KULIT NORMAL
F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap  satu produk botancial effect ✅CLEANSE:
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi  satu bahan kimia  yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: 
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:.
Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE:
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..
Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream  #marykay
#marykaymalaysia
#marykaymysg
#cccream
#aprilpromo
#offer
#cosmetic
#flawless #basicskincare #skincareroutine  #stayathome #murah #jimat
 http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
Mary Kay Botanical Effects Didatangkan dalam 3 FORMULA: FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #cccream #aprilpromo #offer #cosmetic #flawless #basicskincare #skincareroutine #stayathome #murah #jimat http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
Mary Kay Botanical Effects

Didatangkan dalam 3 FORMULA:

FI KULIT DRY
F2 KULIT NORMAL
F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap  satu produk botancial effect ✅CLEANSE:
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi  satu bahan kimia  yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: 
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:.
Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE:
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..
Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream  #marykay
#marykaymalaysia
#marykaymysg
#cccream
#aprilpromo
#offer
#cosmetic
#flawless #basicskincare #skincareroutine  #stayathome #murah #jimat
 http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
Mary Kay Botanical Effects Didatangkan dalam 3 FORMULA: FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #cccream #aprilpromo #offer #cosmetic #flawless #basicskincare #skincareroutine #stayathome #murah #jimat http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
Mary Kay Botanical Effects

Didatangkan dalam 3 FORMULA:

FI KULIT DRY
F2 KULIT NORMAL
F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap  satu produk botancial effect ✅CLEANSE:
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi  satu bahan kimia  yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: 
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:.
Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE:
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..
Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream  #marykay
#marykaymalaysia
#marykaymysg
#cccream
#aprilpromo
#offer
#cosmetic
#flawless #basicskincare #skincareroutine  #stayathome #murah #jimat
 http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
Mary Kay Botanical Effects Didatangkan dalam 3 FORMULA: FI KULIT DRY F2 KULIT NORMAL F3 KULIT OILY 💖 Fungsi dan kepentingan bagi setiap satu produk botancial effect ✅CLEANSE: Fungsinya: 👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut.. 👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . ✅MASK: Fungsinya untuk : 👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati 👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit.. 👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. ✅FRESHEN:. Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah 👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2. ✅HYDRATE: ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : 👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari.. 👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap 👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan.. Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap.. #padankndenganCCcream #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #cccream #aprilpromo #offer #cosmetic #flawless #basicskincare #skincareroutine #stayathome #murah #jimat http://www.wasap.my/+60109416513 (faz)
.
Hai Sahabat Elcha 😁😉,,,
Untuk kalian pecinta anime,
Dan penggemar webtoon Flawless... Elcha hadir nih, biar kalian tambah setia dan tidak mau berpaling 🤭,
Bukan hanya dari Jepang, anime Asia pun kita bisa cetakkan.. .
Kalian juga bisa cetak foto Kalian, atau anime favorit Kalian, di sini...
.
.
Bagi Kalian Yang anti mainstream,
Powerbank dan Case dari @elcha_fashion29 ini sangat recommended bgt buat kamu...
Dari Powerbank 10.000 MAH - 20.000 MAH,, kita bisa custom semua... .
.
Ayo, tunggu apalagi, Order Premium powerbank dan Case di @Elcha.fashion29, dijamin hasil berkualitas😎, bergaransi 100% penuh...
Free juga untuk tambah nama ya😉🤗
.
.
Cuss kepoin, minat Order👇
081228202797
link sudah ada di bio ya 😁
.
@elcha.fashion29, harga bersahabat, kualitas hebat... 🤗
.
.
#powerbank #custompowerbank #customcase #webtoonflawless  #customcasejakarta #customcaseindonesia #customcaseanime #animelovers #newbie #customcasejabodetabek #elchafashion29  #phonecases #caseunik #animeasia #animenesia
#casepremium #flawless #case3d #anticrack #flipflop #papercase
. Hai Sahabat Elcha 😁😉,,, Untuk kalian pecinta anime, Dan penggemar webtoon Flawless... Elcha hadir nih, biar kalian tambah setia dan tidak mau berpaling 🤭, Bukan hanya dari Jepang, anime Asia pun kita bisa cetakkan.. . Kalian juga bisa cetak foto Kalian, atau anime favorit Kalian, di sini... . . Bagi Kalian Yang anti mainstream, Powerbank dan Case dari @elcha_fashion29 ini sangat recommended bgt buat kamu... Dari Powerbank 10.000 MAH - 20.000 MAH,, kita bisa custom semua... . . Ayo, tunggu apalagi, Order Premium powerbank dan Case di @Elcha.fashion29, dijamin hasil berkualitas😎, bergaransi 100% penuh... Free juga untuk tambah nama ya😉🤗 . . Cuss kepoin, minat Order👇 081228202797 link sudah ada di bio ya 😁 . @elcha.fashion29, harga bersahabat, kualitas hebat... 🤗 . . #powerbank #custompowerbank #customcase #webtoonflawless #customcasejakarta #customcaseindonesia #customcaseanime #animelovers #newbie #customcasejabodetabek #elchafashion29 #phonecases #caseunik #animeasia #animenesia #casepremium #flawless #case3d #anticrack #flipflop #papercase
i’m back! new layout, new name, new tips!
-
follow @honey.lovethreads for more 😋
i’m back! new layout, new name, new tips! - follow @honey.lovethreads for more 😋
.
Hai Sahabat Elcha 😁😉,,,
Untuk kalian pecinta anime,
Dan penggemar webtoon Flawless... Elcha hadir nih, biar kalian tambah setia dan tidak mau berpaling 🤭,
Bukan hanya dari Jepang, anime Asia pun kita bisa cetakkan.. .
Kalian juga bisa cetak foto Kalian, atau anime favorit Kalian, di sini...
.
.
Bagi Kalian Yang anti mainstream,
Case dari @elcha_fashion29 ini sangat recommended bgt buat kamu...
Dari case 3D, softcase, anticrack, flipflop, dan paper case, kita bisa custom semua... .
.
Ayo, tunggu apalagi, Order Premium Case di @Elcha.fashion29, dijamin hasil berkualitas😎, bergaransi 100% penuh...
Free juga untuk tambah nama ya😉🤗
.
.
Cuss kepoin, minat Order👇
081228202797
link sudah ada di bio ya 😁
.
@elcha.fashion29, harga bersahabat, kualitas hebat... 🤗
.
.
#customcase #webtoonflawless  #customcasejakarta #customcaseindonesia #customcaseanime #animelovers #newbie #customcasejabodetabek #elchafashion29  #phonecases #caseunik #animeasia #animenesia
#casepremium #flawless #case3d #anticrack #flipflop #papercase
. Hai Sahabat Elcha 😁😉,,, Untuk kalian pecinta anime, Dan penggemar webtoon Flawless... Elcha hadir nih, biar kalian tambah setia dan tidak mau berpaling 🤭, Bukan hanya dari Jepang, anime Asia pun kita bisa cetakkan.. . Kalian juga bisa cetak foto Kalian, atau anime favorit Kalian, di sini... . . Bagi Kalian Yang anti mainstream, Case dari @elcha_fashion29 ini sangat recommended bgt buat kamu... Dari case 3D, softcase, anticrack, flipflop, dan paper case, kita bisa custom semua... . . Ayo, tunggu apalagi, Order Premium Case di @Elcha.fashion29, dijamin hasil berkualitas😎, bergaransi 100% penuh... Free juga untuk tambah nama ya😉🤗 . . Cuss kepoin, minat Order👇 081228202797 link sudah ada di bio ya 😁 . @elcha.fashion29, harga bersahabat, kualitas hebat... 🤗 . . #customcase #webtoonflawless #customcasejakarta #customcaseindonesia #customcaseanime #animelovers #newbie #customcasejabodetabek #elchafashion29 #phonecases #caseunik #animeasia #animenesia #casepremium #flawless #case3d #anticrack #flipflop #papercase
ADA APA DALAM #BOUGASBEAUTYSERUM?
.
.
Selalu sangat diba share apa kebaikan serum ni, sampai ada yang tertanya-tanya apa sebenarnya ingredients dalam serum. Ada bahan terlarang ke? Akan ada kesan jangka masa panjang tak?
.
Alhamdulillah, semua bahan dah dapat kelulusan pihak berwajib. No harmful chemicals guaranteed!.
.
Antara 5 bahan aktif utama:
-- Saxifraga Sarmentosa Extract (for pore tightening)
-- Caprulyl Glycol (humectact, stabilizer)
-- Scutellaria Baicalensis (Antibacterial)
-- Paeonia Suffruticosa (Antioxidant)
-- Prunus Yedoensis (Soothing Agent, Reduce Redness)
.
#bougasbeauty
ADA APA DALAM #BOUGASBEAUTYSERUM? . . Selalu sangat diba share apa kebaikan serum ni, sampai ada yang tertanya-tanya apa sebenarnya ingredients dalam serum. Ada bahan terlarang ke? Akan ada kesan jangka masa panjang tak? . Alhamdulillah, semua bahan dah dapat kelulusan pihak berwajib. No harmful chemicals guaranteed!. . Antara 5 bahan aktif utama: -- Saxifraga Sarmentosa Extract (for pore tightening) -- Caprulyl Glycol (humectact, stabilizer) -- Scutellaria Baicalensis (Antibacterial) -- Paeonia Suffruticosa (Antioxidant) -- Prunus Yedoensis (Soothing Agent, Reduce Redness) . #bougasbeauty
Living that ‘quarantine life’ as we all are....stay safe everyone! 🌎
.
.
.
Follow @l.baldeo for WEEKLY beauty/lifestyle content and give this post a 🤍
.
.
.
#quarantined #quarantine2020 #brows #makeuplook #glammakeup #makeuptutorial #makeup #eyeliner #makeupartist #dramaticmakeup #eyeshadow #lipgloss #naturalbeauty #eyemakeup #transformation #beautiful #perfect #flawless #slaying #like4like #l4l #recent4recent #lizettebaldeo #softglammakeup #makeupoftheday #newmua #muafam #under10k #eyelashes 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Living that ‘quarantine life’ as we all are....stay safe everyone! 🌎 . . . Follow @l.baldeo for WEEKLY beauty/lifestyle content and give this post a 🤍 . . . #quarantined #quarantine2020 #brows #makeuplook #glammakeup #makeuptutorial #makeup #eyeliner #makeupartist #dramaticmakeup #eyeshadow #lipgloss #naturalbeauty #eyemakeup #transformation #beautiful #perfect #flawless #slaying #like4like #l4l #recent4recent #lizettebaldeo #softglammakeup #makeupoftheday #newmua #muafam #under10k #eyelashes 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
INVEST in your skin & improve your looks. It is going to REPRESENT YOU for a very long time..🌟😍
Fairy Tears Potion 🌹
#mervecosmetic_hq #Mervecosmeticsingapore 🇸🇬 #promoteronlinemerve2020 💃
#CantikBukanLagiFantasi #serum #primer
#healthyglowingskin #flawless 
DM ME TO ORDER YOURS! 🤗🌹
#merveskincare #skintreatment #merveskinrevfa ##JoyRevfa
INVEST in your skin & improve your looks. It is going to REPRESENT YOU for a very long time..🌟😍 Fairy Tears Potion 🌹 #mervecosmetic_hq #Mervecosmeticsingapore 🇸🇬 #promoteronlinemerve2020 💃 #CantikBukanLagiFantasi #serum #primer #healthyglowingskin #flawless DM ME TO ORDER YOURS! 🤗🌹 #merveskincare #skintreatment #merveskinrevfa ##JoyRevfa
ADA APA DALAM #BOUGASBEAUTYSERUM?
.
.
Selalu sangat diba share apa kebaikan serum ni, sampai ada yang tertanya-tanya apa sebenarnya ingredients dalam serum. Ada bahan terlarang ke? Akan ada kesan jangka masa panjang tak?
.
Alhamdulillah, semua bahan dah dapat kelulusan pihak berwajib. No harmful chemicals guaranteed!.
.
Antara 5 bahan aktif utama:
-- Saxifraga Sarmentosa Extract (for pore tightening)
-- Caprulyl Glycol (humectact, stabilizer)
-- Scutellaria Baicalensis (Antibacterial)
-- Paeonia Suffruticosa (Antioxidant)
-- Prunus Yedoensis (Soothing Agent, Reduce Redness)
.
#bougasbeauty
ADA APA DALAM #BOUGASBEAUTYSERUM? . . Selalu sangat diba share apa kebaikan serum ni, sampai ada yang tertanya-tanya apa sebenarnya ingredients dalam serum. Ada bahan terlarang ke? Akan ada kesan jangka masa panjang tak? . Alhamdulillah, semua bahan dah dapat kelulusan pihak berwajib. No harmful chemicals guaranteed!. . Antara 5 bahan aktif utama: -- Saxifraga Sarmentosa Extract (for pore tightening) -- Caprulyl Glycol (humectact, stabilizer) -- Scutellaria Baicalensis (Antibacterial) -- Paeonia Suffruticosa (Antioxidant) -- Prunus Yedoensis (Soothing Agent, Reduce Redness) . #bougasbeauty
@lashes_manufacturer_abby
10mm super short mink lashes
➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡
😍All kinds of Top lashes and tools with or without  private logo boxes , cosmetics and Tools for real businesses  offered. 😉NO MOQ  Required 🙋Just DM us for more details, YOUR ONE-STOP supplier is here.
➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡💎Top professional mink lashes & packaging boxes manufactue 👏Wholesale lashes
💯 handemade,
🎉 reusable over 32+ times,
🐰cruelty Free,
💞 flexiable soft,
🚀 shipping  fast
💁Free  sample is offering. 
All kinds of packing design can be offered.  #beautystudio #beauty #melash#beautyhacks #beautytricks#beautytips #diy #eyelashes #eyelash#eyelashartist #eyelashsalon#eyelashesonfleek #fakeeyelashes#lashes #lashesonfleek#lasheslasheslashes#lashes#lashesonpoint #lashesforever#lasheslashes#lashesfordays#flawless #makeuplashes  #lashes #girls #lovequotes
@lashes_manufacturer_abby 10mm super short mink lashes ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ 😍All kinds of Top lashes and tools with or without private logo boxes , cosmetics and Tools for real businesses offered. 😉NO MOQ Required 🙋Just DM us for more details, YOUR ONE-STOP supplier is here. ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡💎Top professional mink lashes & packaging boxes manufactue 👏Wholesale lashes 💯 handemade, 🎉 reusable over 32+ times, 🐰cruelty Free, 💞 flexiable soft, 🚀 shipping fast 💁Free sample is offering. All kinds of packing design can be offered. #beautystudio #beauty #melash#beautyhacks #beautytricks#beautytips #diy #eyelashes #eyelash#eyelashartist #eyelashsalon#eyelashesonfleek #fakeeyelashes#lashes #lashesonfleek#lasheslasheslashes#lashes#lashesonpoint #lashesforever#lasheslashes#lashesfordays#flawless #makeuplashes  #lashes #girls #lovequotes
Pretty fun FLAWLESS day out in the rain...lucked out on that Mahomie🔥 some of these are up for auction on my eBay page, link in bio. Can’t wait to see what tomorrow brings, could use a little sunshine😎 #mahomes #ichiro #Brady #goat #deebo #vick #danieljones #flawless #wow #fire #expensiveassshit #thehobby #whodoyoucollect #panini
Pretty fun FLAWLESS day out in the rain...lucked out on that Mahomie🔥 some of these are up for auction on my eBay page, link in bio. Can’t wait to see what tomorrow brings, could use a little sunshine😎 #mahomes #ichiro #Brady #goat #deebo #vick #danieljones #flawless #wow #fire #expensiveassshit #thehobby #whodoyoucollect #panini
Jaws droppin’ 😱 How do you lounge around the house? • @izzybellissima shows us how she kicks it at home • “Just act natural”
#iwokeuplikethis #flawless .
.
.
📷: @electrumphotography 💄: @nails.by.roshi
•••• wish I woke up looking this good 😂 - @gypseablu
Jaws droppin’ 😱 How do you lounge around the house? • @izzybellissima shows us how she kicks it at home • “Just act natural” #iwokeuplikethis #flawless . . . 📷: @electrumphotography 💄: @nails.by.roshi •••• wish I woke up looking this good 😂 - @gypseablu
Wow!! Flawless 👏👏💛💛 Would love to see TC's reaction watching this 🤗

#hannahbrown #tylercameron #tylerandhannah #tannah #thequarantinecrew #beyonce #dance #flawless #yassqueen #winninginparadise
Wow!! Flawless 👏👏💛💛 Would love to see TC's reaction watching this 🤗 #hannahbrown #tylercameron #tylerandhannah #tannah #thequarantinecrew #beyonce #dance #flawless #yassqueen #winninginparadise
Wajib wajib wajib pakai Cc cream Mary Kay ni even awak duduk rumah.
.
Jangan biarkan muka togel tanpa ada sebarang perlindungan taw.
.
Dak Iera pesan sebab sayang💋
.
#beautyconsultantmarykay 
#marykaymuar 
#marykaymelaka
#marykayseremban
#organicproduct
#skincare
#flawless 
#instafamous 
#ilovemkcareerjb 
#marykaymy
#marykaylover
#marykayuser
#marykayskincare
#marykaymakeup
#marykaymelakatengah
#cccreammarykay
#sunprotector
Wajib wajib wajib pakai Cc cream Mary Kay ni even awak duduk rumah. . Jangan biarkan muka togel tanpa ada sebarang perlindungan taw. . Dak Iera pesan sebab sayang💋 . #beautyconsultantmarykay #marykaymuar #marykaymelaka #marykayseremban #organicproduct #skincare #flawless #instafamous #ilovemkcareerjb #marykaymy #marykaylover #marykayuser #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymelakatengah #cccreammarykay #sunprotector
HD Lace/Lace Transparente & Lace Normal🤔Cuál es tu preferido?😆comente abajo 💗
----------------------------------- #hdlace #transparentlace #undetectablelace #lacefrontal #wigslay #virginhair #blackhair#naturalhair #teamnatural #melanin#protectivestyling 
#naturalhairdaily  #bigchop#naturalhaircommunity #hairjourney#naturalhairjourney  #hairgrowth#blackwomen #blackgirlmagic #hairgoals#hairextensions #jamaica #jamaicagirs#newlynatural #twistout #transparentlace #undetectablelace #flawless #gluelessfrontal -----------------------------------
♥ Contact infor:
Twinkle (WhatsApp: +8615814575351)
twinkle@hotbeautyhair.com
http://i.hotbeautyhairmall.com
HD Lace/Lace Transparente & Lace Normal🤔Cuál es tu preferido?😆comente abajo 💗 ----------------------------------- #hdlace #transparentlace #undetectablelace #lacefrontal #wigslay #virginhair #blackhair#naturalhair #teamnatural #melanin#protectivestyling  #naturalhairdaily  #bigchop#naturalhaircommunity #hairjourney#naturalhairjourney  #hairgrowth#blackwomen #blackgirlmagic #hairgoals#hairextensions #jamaica #jamaicagirs#newlynatural #twistout #transparentlace #undetectablelace #flawless #gluelessfrontal ----------------------------------- ♥ Contact infor: Twinkle (WhatsApp: +8615814575351) twinkle@hotbeautyhair.com http://i.hotbeautyhairmall.com
Wajib periksa Cc cream @ foundation yang awak pakai tu menyumbat pori- pori ke tak.
.
Kalau tak menyumbat pori dia tulis “Non-comedegonic” taw pada cc cream @ foundation awak tu.
.
#beautyconsultantmarykay 
#marykaymuar 
#marykaymelaka
#marykayseremban
#organicproduct
#skincare
#flawless 
#instafamous 
#ilovemkcareerjb 
#marykaymy
#marykaylover
#marykayuser
#marykayskincare
#marykaymakeup
#marykaymelakatengah
#cccreammarykay
#sunprotector
Wajib periksa Cc cream @ foundation yang awak pakai tu menyumbat pori- pori ke tak. . Kalau tak menyumbat pori dia tulis “Non-comedegonic” taw pada cc cream @ foundation awak tu. . #beautyconsultantmarykay #marykaymuar #marykaymelaka #marykayseremban #organicproduct #skincare #flawless #instafamous #ilovemkcareerjb #marykaymy #marykaylover #marykayuser #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymelakatengah #cccreammarykay #sunprotector
FG Walet’s birds nests are rich in carbohydrate. Carbohydrate is actually an essential macronutrient as our body's main source of fuel and a necessary component to maintaining proper cellular function. When eaten strategically in amount and type, carbohydrates can serve as a key player in not only losing weight but maintaining weight loss.
.
The type of carbohydrates found in FG Walet’s  birds nest are similar to healthy carbohydrates such as whole grains, fruits and dairy product. Regular intake of good carbohydrates will help fuel exercise sessions, maintain healthy blood sugar, fuel your brain to function at its highest level of efficiency and give your body energy to burn fat for weight loss.
.
So if you’re serious about maintaining your weight loss, make FG Walet’s birds nest drink part of your regular diet. .
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #weightloss #fgwaletbangi #fgwaletselangor #fgwaletbukitmahkota #fgwaletsouthville #fgwaletkajang #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik #naturalbeauty .
.
.
AGENT SAH FGWALET 👇🏻👇🏻
Direct Whatsapp 0143286549
Direct Whatsapp 0143286549
Direct Whatsapp 0143286549
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet.bangi
Follow Insta @fgwalet.bangi
Follow insta @fgwalet.bangi
FG Walet’s birds nests are rich in carbohydrate. Carbohydrate is actually an essential macronutrient as our body's main source of fuel and a necessary component to maintaining proper cellular function. When eaten strategically in amount and type, carbohydrates can serve as a key player in not only losing weight but maintaining weight loss. . The type of carbohydrates found in FG Walet’s birds nest are similar to healthy carbohydrates such as whole grains, fruits and dairy product. Regular intake of good carbohydrates will help fuel exercise sessions, maintain healthy blood sugar, fuel your brain to function at its highest level of efficiency and give your body energy to burn fat for weight loss. . So if you’re serious about maintaining your weight loss, make FG Walet’s birds nest drink part of your regular diet. . . #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #weightloss #fgwaletbangi #fgwaletselangor #fgwaletbukitmahkota #fgwaletsouthville #fgwaletkajang #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik #naturalbeauty . . . AGENT SAH FGWALET 👇🏻👇🏻 Direct Whatsapp 0143286549 Direct Whatsapp 0143286549 Direct Whatsapp 0143286549 . . More info follow our Authorized insta : Follow insta @fgwalet.bangi Follow Insta @fgwalet.bangi Follow insta @fgwalet.bangi
#omgqueenhair Loving this curl 😻😻Everything about this look is 🔥🔥Gorgeous Queen @amour.gloria ✅Hair Code:BMW26
✅Hair Length:14in
✅Hair density:180%
✅Coupon code •E10• get $10 off discount 👇🏽👇🏽👇🏽
www.omgqueen.com
#flawless #pretty #grace #fashion #girls #instagood #hairreview #loveit #virginbrazilian #gorgeous #beautiful #wig #blackhair #hairstyles #blackbeauty #haironfire #hairflawless #flawlessskin
#omgqueenhair Loving this curl 😻😻Everything about this look is 🔥🔥Gorgeous Queen @amour.gloria ✅Hair Code:BMW26 ✅Hair Length:14in ✅Hair density:180% ✅Coupon code •E10• get $10 off discount 👇🏽👇🏽👇🏽 www.omgqueen.com #flawless #pretty #grace #fashion #girls #instagood #hairreview #loveit #virginbrazilian #gorgeous #beautiful #wig #blackhair #hairstyles #blackbeauty #haironfire #hairflawless #flawlessskin
More lipgloss colors I have that purple is the bomb...didn't even know I have that color #beautiful #makeupline #lipstick #lips #cravings #creamlipstick #makeup #summervibes #bosslady #mac #flawless #💯 #🔥#🔥 #muasupport #mua #mualife #slay #slayallday #slayqueen #slayers #fire
Dead in the 🍑 #gibby #apexlegends #apex #droppingbombs #kraber #flawless
Kandungan dalam AC Plus👍

acplus #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acpluscandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #iphone #love #ysuku #malaysia #husband #wife #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan

Layari website kami:
www.acplushq.com

Contact us :
https://wa.me/60133489938
[CERAH BERGAYA SIS, CURRLAASSS GITEW! 😎] Maunya tak curlasss, makin cerah kulit sis makin bergaya la jadinya.  Berseri-seri & gojes aja tengok kulit sis! 🤗

Nak kulit makin cerah time PKP ni mudah aja.  Cukup sekadar dengan buah avocado tau! 🥑

1.  Amik tiga biji buah avocado & kisarkan sampai lumat
2.  Sapu rata kat kulit
3.  Biaq dalam 15 minit then bilas

Consume jugak #DianzVitamin hangpa jangan lupa na. 
Sambil kulit cerah boleh jugak nak tingkatkan imuniti badan tu. 😉 .

Wasap 01111300141

#imuniti #vitaminc #vitamine #jerawat #jeragat #flawless #tips #freepost #promo #sales #murah
[CERAH BERGAYA SIS, CURRLAASSS GITEW! 😎] Maunya tak curlasss, makin cerah kulit sis makin bergaya la jadinya. Berseri-seri & gojes aja tengok kulit sis! 🤗 Nak kulit makin cerah time PKP ni mudah aja. Cukup sekadar dengan buah avocado tau! 🥑 1. Amik tiga biji buah avocado & kisarkan sampai lumat 2. Sapu rata kat kulit 3. Biaq dalam 15 minit then bilas Consume jugak #DianzVitamin hangpa jangan lupa na. Sambil kulit cerah boleh jugak nak tingkatkan imuniti badan tu. 😉 . Wasap 01111300141 #imuniti #vitaminc #vitamine #jerawat #jeragat #flawless #tips #freepost #promo #sales #murah
#flawless 
via: @eugenia_loli
BB CREAM or CC cream amazing coverage.  #bbcream #cccream #flawless  #fullcoveragefoundation coverage #flawlesscoveragefoundation
BB CREAM or CC cream amazing coverage. #bbcream #cccream #flawless #fullcoveragefoundation coverage #flawlesscoveragefoundation
Jom dapatkan kulit yang cantik berseri dengan amalkan AC Plus ni😍

acplus #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acpluscandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #iphone #love #ysuku #malaysia #husband #wife #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan

Layari website kami:
www.acplushq.com

Contact us :
https://wa.me/60133489938
Jom dapatkan kulit yang cantik berseri dengan amalkan AC Plus ni😍 acplus #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acpluscandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #iphone #love #ysuku #malaysia #husband #wife #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan Layari website kami: www.acplushq.com Contact us : https://wa.me/60133489938
Pakai CC Cream Mary Kay rasa dia sangat ringan & macam tak pakai apa-apa pada kulit muka.
.
Tak percaya? Cuba dulu baru boleh decide nak percaya atau pun tak.😊
.
#beautyconsultantmarykay 
#marykaymuar 
#marykaymelaka
#marykayseremban
#organicproduct
#skincare
#flawless 
#instafamous 
#ilovemkcareerjb 
#marykaymy
#marykaylover
#marykayuser
#marykayskincare
#marykaymakeup
#marykaymelakatengah
#cccreammarykay
#sunprotector
Pakai CC Cream Mary Kay rasa dia sangat ringan & macam tak pakai apa-apa pada kulit muka. . Tak percaya? Cuba dulu baru boleh decide nak percaya atau pun tak.😊 . #beautyconsultantmarykay #marykaymuar #marykaymelaka #marykayseremban #organicproduct #skincare #flawless #instafamous #ilovemkcareerjb #marykaymy #marykaylover #marykayuser #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymelakatengah #cccreammarykay #sunprotector
M.E.L.A.N.I.N FOR DAYYYS 😍♥️🔥🙌🏾 Follow @browninstinct for more content 🤩
M.E.L.A.N.I.N FOR DAYYYS 😍♥️🔥🙌🏾 Follow @browninstinct for more content 🤩
Prunes!
Firstly, if you’re not sure, prunes are dried plums. All crinkled and wrinkly, this unassuming fruit is surprisingly good and as sumber tenaga, antioksida, vitamins, and much more goods to come!

The benefits to our body? Here’s a list!!
Prunes Improve Vision, Powerhouse of Antioxidants, Heart Healthy, Relieves Constipation, Protection Against Osteoporosis, Promotes Hair Health, and Great for Skin!

FUN FACT!
Prunes are a Skin Win!
Want healthy skin? Eat prunes. Our skin changes as we age. The first of aging is fine lines and wrinkles. Skin ages due to both internal and external factors like stress, environment, hormonal changes, faulty lifestyle, and so on. Your skin can become rough and dry and easily bruised.

Consuming prunes can delay the signs of aging like wrinkles and will help you to look younger and beautiful.

#waitforit #youkachi #youkachicare #glowingskin #flawless #pimple #pigmentation #antioxidant #antiaging #prunes #pomegranate #dates #foodsupplement #healthyeating #healthyliving #healthylife #healthyfood #healthy #nutrition #lifestyle #eatclean #cleaneating #health #organic #organicfood #halalsupplement
Prunes! Firstly, if you’re not sure, prunes are dried plums. All crinkled and wrinkly, this unassuming fruit is surprisingly good and as sumber tenaga, antioksida, vitamins, and much more goods to come! The benefits to our body? Here’s a list!! Prunes Improve Vision, Powerhouse of Antioxidants, Heart Healthy, Relieves Constipation, Protection Against Osteoporosis, Promotes Hair Health, and Great for Skin! FUN FACT! Prunes are a Skin Win! Want healthy skin? Eat prunes. Our skin changes as we age. The first of aging is fine lines and wrinkles. Skin ages due to both internal and external factors like stress, environment, hormonal changes, faulty lifestyle, and so on. Your skin can become rough and dry and easily bruised. Consuming prunes can delay the signs of aging like wrinkles and will help you to look younger and beautiful. #waitforit #youkachi #youkachicare #glowingskin #flawless #pimple #pigmentation #antioxidant #antiaging #prunes #pomegranate #dates #foodsupplement #healthyeating #healthyliving #healthylife #healthyfood #healthy #nutrition #lifestyle #eatclean #cleaneating #health #organic #organicfood #halalsupplement
Ada 4 tona warna yang sesuai untuk semua kulit rakyat Malaysia.
.
Cepat pilih awak nya tone. Lambat2 nanti habis pula. 🤭
.
#beautyconsultantmarykay 
#marykaymuar 
#marykaymelaka
#marykayseremban
#organicproduct
#skincare
#flawless 
#instafamous 
#ilovemkcareerjb 
#marykaymy
#marykaylover
#marykayuser
#marykayskincare
#marykaymakeup
#marykaymelakatengah
#cccreammarykay
#sunprotector
KHAS UNTUK WANITA YANG IDAMKN BODY YANG RAMPING SEPERTI KERENGGA😉😉 hai akk2,mkcik2,adik2 diluar sana tu...yg nk montok,mantap,miss v ketat,putih gebu,rambut lebat,dlmn sht,luaran cantik,masalah jerawat,jeragat hilang,dan lain2 meh guna PINKLADY BODY PERFECTION....PINKLADY NI PRODUK ALL IN ONE ye syg2..so korang tk perlu nk hbskn rbu2 untuk beli produk tu produk ni...HAAA..JIMATKN..hnya pinklady dh boleh dpt semua yg diinginkn.. NAK BODY CANTIK,RAMPING MENAWAN SEPERTI KERENGGA CAMNI👇👇😱😱HARUSLAH BERPINKLADYYY😍😍😍...NAK CANTIK JGN BRKIRA...TAMBAT HATI SUAMI,BF,TUNANG UOLLS SKRG...YG TKDE PAKWE TRY GUNA PINKLADY PASTI RAMAI YG TRBELIAK BIJI MATA LEPAS NI🙈🙈...TAK TRY RUGIIII...DAH TRY CONFIRM REPEAT ORDER LAGI..😉😉... BERMINAT...BERMINAT...BERMINAT...NAK TAMBAT HATI SI LELAKI KESAYANGAN UOLLS...GUNALAH PINKLADY😘
NAK CANTIK JGN BRKIRA...INGT...... WANITA TKKN LARI DRI KECANTIKKN...😘..JOM CANTIK SAMA2😁

JOM DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION

whatsapp jer
"PL" KE 0182324305
"PL" KE 0182324305
"PL" KE 0182324305
http://www.wasap.my/60182324305/pmpinklady.

#teampinkladymar #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
KHAS UNTUK WANITA YANG IDAMKN BODY YANG RAMPING SEPERTI KERENGGA😉😉 hai akk2,mkcik2,adik2 diluar sana tu...yg nk montok,mantap,miss v ketat,putih gebu,rambut lebat,dlmn sht,luaran cantik,masalah jerawat,jeragat hilang,dan lain2 meh guna PINKLADY BODY PERFECTION....PINKLADY NI PRODUK ALL IN ONE ye syg2..so korang tk perlu nk hbskn rbu2 untuk beli produk tu produk ni...HAAA..JIMATKN..hnya pinklady dh boleh dpt semua yg diinginkn.. NAK BODY CANTIK,RAMPING MENAWAN SEPERTI KERENGGA CAMNI👇👇😱😱HARUSLAH BERPINKLADYYY😍😍😍...NAK CANTIK JGN BRKIRA...TAMBAT HATI SUAMI,BF,TUNANG UOLLS SKRG...YG TKDE PAKWE TRY GUNA PINKLADY PASTI RAMAI YG TRBELIAK BIJI MATA LEPAS NI🙈🙈...TAK TRY RUGIIII...DAH TRY CONFIRM REPEAT ORDER LAGI..😉😉... BERMINAT...BERMINAT...BERMINAT...NAK TAMBAT HATI SI LELAKI KESAYANGAN UOLLS...GUNALAH PINKLADY😘 NAK CANTIK JGN BRKIRA...INGT...... WANITA TKKN LARI DRI KECANTIKKN...😘..JOM CANTIK SAMA2😁 JOM DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION whatsapp jer "PL" KE 0182324305 "PL" KE 0182324305 "PL" KE 0182324305 http://www.wasap.my/60182324305/pmpinklady. #teampinkladymar #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
KHAS UNTUK WANITA YANG IDAMKN BODY YANG RAMPING SEPERTI KERENGGA😉😉 hai akk2,mkcik2,adik2 diluar sana tu...yg nk montok,mantap,miss v ketat,putih gebu,rambut lebat,dlmn sht,luaran cantik,masalah jerawat,jeragat hilang,dan lain2 meh guna PINKLADY BODY PERFECTION....PINKLADY NI PRODUK ALL IN ONE ye syg2..so korang tk perlu nk hbskn rbu2 untuk beli produk tu produk ni...HAAA..JIMATKN..hnya pinklady dh boleh dpt semua yg diinginkn.. NAK BODY CANTIK,RAMPING MENAWAN SEPERTI KERENGGA CAMNI👇👇😱😱HARUSLAH BERPINKLADYYY😍😍😍...NAK CANTIK JGN BRKIRA...TAMBAT HATI SUAMI,BF,TUNANG UOLLS SKRG...YG TKDE PAKWE TRY GUNA PINKLADY PASTI RAMAI YG TRBELIAK BIJI MATA LEPAS NI🙈🙈...TAK TRY RUGIIII...DAH TRY CONFIRM REPEAT ORDER LAGI..😉😉... BERMINAT...BERMINAT...BERMINAT...NAK TAMBAT HATI SI LELAKI KESAYANGAN UOLLS...GUNALAH PINKLADY😘
NAK CANTIK JGN BRKIRA...INGT...... WANITA TKKN LARI DRI KECANTIKKN...😘..JOM CANTIK SAMA2😁

JOM DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION

whatsapp jer
"PL" KE 0182324305
"PL" KE 0182324305
"PL" KE 0182324305
http://www.wasap.my/60182324305/pmpinklady.

#teampinkladymar #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
KHAS UNTUK WANITA YANG IDAMKN BODY YANG RAMPING SEPERTI KERENGGA😉😉 hai akk2,mkcik2,adik2 diluar sana tu...yg nk montok,mantap,miss v ketat,putih gebu,rambut lebat,dlmn sht,luaran cantik,masalah jerawat,jeragat hilang,dan lain2 meh guna PINKLADY BODY PERFECTION....PINKLADY NI PRODUK ALL IN ONE ye syg2..so korang tk perlu nk hbskn rbu2 untuk beli produk tu produk ni...HAAA..JIMATKN..hnya pinklady dh boleh dpt semua yg diinginkn.. NAK BODY CANTIK,RAMPING MENAWAN SEPERTI KERENGGA CAMNI👇👇😱😱HARUSLAH BERPINKLADYYY😍😍😍...NAK CANTIK JGN BRKIRA...TAMBAT HATI SUAMI,BF,TUNANG UOLLS SKRG...YG TKDE PAKWE TRY GUNA PINKLADY PASTI RAMAI YG TRBELIAK BIJI MATA LEPAS NI🙈🙈...TAK TRY RUGIIII...DAH TRY CONFIRM REPEAT ORDER LAGI..😉😉... BERMINAT...BERMINAT...BERMINAT...NAK TAMBAT HATI SI LELAKI KESAYANGAN UOLLS...GUNALAH PINKLADY😘 NAK CANTIK JGN BRKIRA...INGT...... WANITA TKKN LARI DRI KECANTIKKN...😘..JOM CANTIK SAMA2😁 JOM DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION whatsapp jer "PL" KE 0182324305 "PL" KE 0182324305 "PL" KE 0182324305 http://www.wasap.my/60182324305/pmpinklady. #teampinkladymar #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
Kulit kusam ? 
Yuk bye bye kulit kusam denngan Brightening Toner Premium✨

Brightening toner premium mengandung Lactic Acid, Allantoinn dan Champor yang berfungsi sebagai anti bakteri, melembabkan kulit, mendorong proses regenerasi kulit, serta yang paling penting adalah membantu mencerahkan dan memudarkan noda hitam bekas jerawat💕

Say goodbye to kulit kusam✨

Informasi lebih lanjut hubungi
WA : 08995001055
.
.
#beauty #skincare #womenskincare #natural #flawless #makeup #skincarejabodetabek #topskincare #distributorskincare #distributorjakarta #jinanpusat #jinanofficial #skincareterbaik #skincareviral #skincarebooming #skincareartis #skincareaman#skincarebumil
#jinan⁠ #jinanskin⁠ #jinanskincare⁠⠀
#skincare⁠ #skincareaman #jinanbeauty #jinanskincare #skincaremurah #jinanjakarta #glowingskin #brightening #acne #jinanacne #jinanroutine
Kulit kusam ? Yuk bye bye kulit kusam denngan Brightening Toner Premium✨ Brightening toner premium mengandung Lactic Acid, Allantoinn dan Champor yang berfungsi sebagai anti bakteri, melembabkan kulit, mendorong proses regenerasi kulit, serta yang paling penting adalah membantu mencerahkan dan memudarkan noda hitam bekas jerawat💕 Say goodbye to kulit kusam✨ Informasi lebih lanjut hubungi WA : 08995001055 . . #beauty #skincare #womenskincare #natural #flawless #makeup #skincarejabodetabek #topskincare #distributorskincare #distributorjakarta #jinanpusat #jinanofficial #skincareterbaik #skincareviral #skincarebooming #skincareartis #skincareaman#skincarebumil #jinan⁠ #jinanskin⁠ #jinanskincare⁠⠀ #skincare⁠ #skincareaman #jinanbeauty #jinanskincare #skincaremurah #jinanjakarta #glowingskin #brightening #acne #jinanacne #jinanroutine
By @antonova_makeup 😍🤍
By @antonova_makeup 😍🤍
KHAS UNTUK WANITA YANG IDAMKN BODY YANG RAMPING SEPERTI KERENGGA😉😉 hai akk2,mkcik2,adik2 diluar sana tu...yg nk montok,mantap,miss v ketat,putih gebu,rambut lebat,dlmn sht,luaran cantik,masalah jerawat,jeragat hilang,dan lain2 meh guna PINKLADY BODY PERFECTION....PINKLADY NI PRODUK ALL IN ONE ye syg2..so korang tk perlu nk hbskn rbu2 untuk beli produk tu produk ni...HAAA..JIMATKN..hnya pinklady dh boleh dpt semua yg diinginkn.. NAK BODY CANTIK,RAMPING MENAWAN SEPERTI KERENGGA CAMNI👇👇😱😱HARUSLAH BERPINKLADYYY😍😍😍...NAK CANTIK JGN BRKIRA...TAMBAT HATI SUAMI,BF,TUNANG UOLLS SKRG...YG TKDE PAKWE TRY GUNA PINKLADY PASTI RAMAI YG TRBELIAK BIJI MATA LEPAS NI🙈🙈...TAK TRY RUGIIII...DAH TRY CONFIRM REPEAT ORDER LAGI..😉😉... BERMINAT...BERMINAT...BERMINAT...NAK TAMBAT HATI SI LELAKI KESAYANGAN UOLLS...GUNALAH PINKLADY😘
NAK CANTIK JGN BRKIRA...INGT...... WANITA TKKN LARI DRI KECANTIKKN...😘..JOM CANTIK SAMA2😁

JOM DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION

whatsapp jer
"PL" KE 0182324305
"PL" KE 0182324305
"PL" KE 0182324305
http://www.wasap.my/60182324305/pmpinklady.

#teampinkladymar #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
KHAS UNTUK WANITA YANG IDAMKN BODY YANG RAMPING SEPERTI KERENGGA😉😉 hai akk2,mkcik2,adik2 diluar sana tu...yg nk montok,mantap,miss v ketat,putih gebu,rambut lebat,dlmn sht,luaran cantik,masalah jerawat,jeragat hilang,dan lain2 meh guna PINKLADY BODY PERFECTION....PINKLADY NI PRODUK ALL IN ONE ye syg2..so korang tk perlu nk hbskn rbu2 untuk beli produk tu produk ni...HAAA..JIMATKN..hnya pinklady dh boleh dpt semua yg diinginkn.. NAK BODY CANTIK,RAMPING MENAWAN SEPERTI KERENGGA CAMNI👇👇😱😱HARUSLAH BERPINKLADYYY😍😍😍...NAK CANTIK JGN BRKIRA...TAMBAT HATI SUAMI,BF,TUNANG UOLLS SKRG...YG TKDE PAKWE TRY GUNA PINKLADY PASTI RAMAI YG TRBELIAK BIJI MATA LEPAS NI🙈🙈...TAK TRY RUGIIII...DAH TRY CONFIRM REPEAT ORDER LAGI..😉😉... BERMINAT...BERMINAT...BERMINAT...NAK TAMBAT HATI SI LELAKI KESAYANGAN UOLLS...GUNALAH PINKLADY😘 NAK CANTIK JGN BRKIRA...INGT...... WANITA TKKN LARI DRI KECANTIKKN...😘..JOM CANTIK SAMA2😁 JOM DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION whatsapp jer "PL" KE 0182324305 "PL" KE 0182324305 "PL" KE 0182324305 http://www.wasap.my/60182324305/pmpinklady. #teampinkladymar #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady
Jeragat ialah tompokan kecil berwarna coklat pudar sehingga boleh menjadikan ia menjadi tompokan coklat yg lebih gelap
.
Jeragat sering terjadi kepada wanita dan agk jarang terjadi kepada lelaki.Ia sering terjadi di bahagian pipi,atas bibir,dahi dan dagu
.
Kawasan yang sering terjadi jeragat iaitu :
.
▫️63% akan kelihatan di sekitar hidung dan dagu
▫️21% akan terjadi di sekitar pipi dan hidung
▫️16% biasanya akan kelihatan di bawah rahang
▫️80% wanita mengandung sering mengalami jeragat yg dipanggil “mask of pregnancy”
.
Jadi untuk mengelakkan jeragat semakin kronik,boleh dapatkan anasisis kulit dengan Konsultan kecantikan yang bertauliah 😊
.
.
#tipsreveusemedispaterengganu 
#staysafe #covid19
#PerintahKawalanPergerakan
#PenutupanSementara
#ReveuseMedispaTerengganu #medispaterengganu #april2020 #aesthetic #kulitjeragat #kulitjerawat #jeragat #jerawat #jeragatpudar #kulitcantik #acne #freckles #laser #skintag #kutil #flawless #glowing #terengganu #gongbadak #dataranaustin #malaysia
.
☎ : 0163384886 / 0143104886
🏠 : Dataran Austin Gong Badak
Jeragat ialah tompokan kecil berwarna coklat pudar sehingga boleh menjadikan ia menjadi tompokan coklat yg lebih gelap . Jeragat sering terjadi kepada wanita dan agk jarang terjadi kepada lelaki.Ia sering terjadi di bahagian pipi,atas bibir,dahi dan dagu . Kawasan yang sering terjadi jeragat iaitu : . ▫️63% akan kelihatan di sekitar hidung dan dagu ▫️21% akan terjadi di sekitar pipi dan hidung ▫️16% biasanya akan kelihatan di bawah rahang ▫️80% wanita mengandung sering mengalami jeragat yg dipanggil “mask of pregnancy” . Jadi untuk mengelakkan jeragat semakin kronik,boleh dapatkan anasisis kulit dengan Konsultan kecantikan yang bertauliah 😊 . . #tipsreveusemedispaterengganu #staysafe #covid19 #PerintahKawalanPergerakan #PenutupanSementara #ReveuseMedispaTerengganu #medispaterengganu #april2020 #aesthetic #kulitjeragat #kulitjerawat #jeragat #jerawat #jeragatpudar #kulitcantik #acne #freckles #laser #skintag #kutil #flawless #glowing #terengganu #gongbadak #dataranaustin #malaysia . ☎ : 0163384886 / 0143104886 🏠 : Dataran Austin Gong Badak
Saudades de poder sair e de tirar fotos na rua 😂🖤
📸 @ticastilho.fotografia
Saudades de poder sair e de tirar fotos na rua 😂🖤 📸 @ticastilho.fotografia
Download index side qrcode