marketing.zvorc (@adencosmetics_hrvatska) instagram网页版-veryins.com
  • adencosmetics_hrvatska
  • 191 posts
  • 776 following
  • 681 followers

marketing.zvorc Zdravlje, ljepota, njega i osobna kozmetika. [email protected]

@adencosmetics_hrvatska 💄💄
#aden matt tekući ruž 03
@adencosmetics_hrvatska 💄💄 #aden matt tekući ruž 03
laprincess_beauty_room

Drage nase,ovo smo Vam dugo spremali i konacno Vam javljamo da ce se makeup spektakl odrzati 29.09.2019. u Varazdinu u Park Boutique Hotelu s pocetkom u 11h 
U ovaj masterclass ulozeno je puno truda i rada kako bi zaista bio na vrhunskom nivou te su Vam tako osigurnani hrana i pice,bogati pokloni ,certifikat na kraju a najvaznije od svega bogato znanje koje ce Vam prenjeti @adihasicmakeup @adencosmetics_hrvatska i moja malenkost.

Cijena masterclassa je 1200 kn a prijave primamo na instagram i fb profile. 
Vidimo se!
laprincess_beauty_room Drage nase,ovo smo Vam dugo spremali i konacno Vam javljamo da ce se makeup spektakl odrzati 29.09.2019. u Varazdinu u Park Boutique Hotelu s pocetkom u 11h  U ovaj masterclass ulozeno je puno truda i rada kako bi zaista bio na vrhunskom nivou te su Vam tako osigurnani hrana i pice,bogati pokloni ,certifikat na kraju a najvaznije od svega bogato znanje koje ce Vam prenjeti @adihasicmakeup @adencosmetics_hrvatska i moja malenkost. Cijena masterclassa je 1200 kn a prijave primamo na instagram i fb profile.  Vidimo se!
Aden make up stick 3 u 1  je dugotrajana podloga koja objedinjuje prirodnu pokrivenost tekućeg make-upa.. Veličina: 13 gr 3 u 1 make up stick: dugotrajna podloga koja nudi prirodnu pokrivenost tekućine, preciznost korektora i nježnost bogate kreme.A moze se koristiti kao puder.
Aden make up stick 3 u 1 je dugotrajana podloga koja objedinjuje prirodnu pokrivenost tekućeg make-upa.. Veličina: 13 gr 3 u 1 make up stick: dugotrajna podloga koja nudi prirodnu pokrivenost tekućine, preciznost korektora i nježnost bogate kreme.A moze se koristiti kao puder.
@adencosmetics_hrvatska 
ADEN INTELIGENT MASKARA👀👀👀
ADEN PROFFESIONALNI RUŽ no.03💄💄💄💄
@adencosmetics_hrvatska ADEN INTELIGENT MASKARA👀👀👀 ADEN PROFFESIONALNI RUŽ no.03💄💄💄💄
@adencosmetics_hrvatska 💄💄💄
#aden matt tekući ruževi💄❤
@adencosmetics_hrvatska
#aden matt tekući ruževi💄❤ @adencosmetics_hrvatska
Predivni ADEN matt tekući ruževi💄💄💄💄
@adencosmetics_hrvatska 💄💄💄
@aden shop hr
Predivni ADEN matt tekući ruževi💄💄💄💄 @adencosmetics_hrvatska 💄💄💄 @aden shop hr
Predivan matt tekući ruž No.10❤💄
Predivan matt tekući ruž No.10❤💄
@adencosmetics_hrvatska 💄💄💄💄
@adencosmetics_hrvatska 💄💄💄💄
DEKORATIVNA KOZMETIKA ZA SAVRŠEN BEAUTY LOOK ADEN Cosmetics Hrvatska

ADEN COSMETICS –  kozmetički proizvodi visoke kvalitete i pristupačne cijene na jednom mjestu

Tražite kozmetiku koju odlikuje kvaliteta i pristupačna cijena? Mi smo pronašli upravo takvu i to naziva ADEN COSMETICS.  Radi se o mađarskoj kompaniji čija okosnica poslovanja su upravo vrhunski profesionalni kozmetički proizvodi po pristupačnim cijenama. Ova dekorativna kozmetika će zasigurno promijeniti vaš beauty look i omogućiti vam da zablistate bilo kada i bilo gdje.
Vrlo je važno istaknuti da su svi proizvodi laboratorijski testirani, antialergijski i bez parabena.
Proizvodi se proizvode u Italiji i Njemačkoj i dostupni su gotovo u cijeloj Europi, a tako i od 1.studenog 2018 godine i u Republici Hrvatskoj. Raznovrsnost kozmetičkih prozivoda je još jedna dodatna prednost pa svaka pripadnica ljepšeg spola može pronaći nešto za sebe.
Proizvode možete pronaći putem facebook stranice ADEN Cosmetics Hrvatska, a ukoliko želite možete se javiti da vam se  pošalje i katalog proizvoda.
Službena internet stranica je još uvijek u izradi kao i webshop tako da ako imate bilo kakvih pitanja vezano uz proizvode ili cijene slobodno se obratite putem telefona, e-maila, putem facebooka ili instagrama. 
Cijene proizvoda se nalaze na stranici "aden cosmetics hrvatska"" samo kliknite trgovina.
Promijenite vaš izgled i priuštite si tretman kakav vaša koža zaslužuje.
DEKORATIVNA KOZMETIKA ZA SAVRŠEN BEAUTY LOOK ADEN Cosmetics Hrvatska ADEN COSMETICS – kozmetički proizvodi visoke kvalitete i pristupačne cijene na jednom mjestu Tražite kozmetiku koju odlikuje kvaliteta i pristupačna cijena? Mi smo pronašli upravo takvu i to naziva ADEN COSMETICS. Radi se o mađarskoj kompaniji čija okosnica poslovanja su upravo vrhunski profesionalni kozmetički proizvodi po pristupačnim cijenama. Ova dekorativna kozmetika će zasigurno promijeniti vaš beauty look i omogućiti vam da zablistate bilo kada i bilo gdje. Vrlo je važno istaknuti da su svi proizvodi laboratorijski testirani, antialergijski i bez parabena. Proizvodi se proizvode u Italiji i Njemačkoj i dostupni su gotovo u cijeloj Europi, a tako i od 1.studenog 2018 godine i u Republici Hrvatskoj. Raznovrsnost kozmetičkih prozivoda je još jedna dodatna prednost pa svaka pripadnica ljepšeg spola može pronaći nešto za sebe. Proizvode možete pronaći putem facebook stranice ADEN Cosmetics Hrvatska, a ukoliko želite možete se javiti da vam se pošalje i katalog proizvoda. Službena internet stranica je još uvijek u izradi kao i webshop tako da ako imate bilo kakvih pitanja vezano uz proizvode ili cijene slobodno se obratite putem telefona, e-maila, putem facebooka ili instagrama. Cijene proizvoda se nalaze na stranici "aden cosmetics hrvatska"" samo kliknite trgovina. Promijenite vaš izgled i priuštite si tretman kakav vaša koža zaslužuje.
@adencosmetics_hrvatska 💄❤
#adenshophr
Predivan video šalje @emifox.x ❤❤❤❤
Koristi aden cosmetics primer i pigment 01
Predivan video šalje @emifox.x ❤❤❤❤ Koristi aden cosmetics primer i pigment 01